2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yasemicim bide senin söylediğin şurubu alıcam bitsin elimdekide vimin c di demi yanlış hatırlamıyosam

serpil doğaçta ona benzer bi davranış yapıyo çocuk görünce ilk oyuncaklarını gidiyo veriyo çocuklara sonra çekiliyo bi köşeye sakince duruyo onlara bakıyo soyutluyo kendini oyuncağını geri almak istediğindede alamıyo tabi vermiyo çocuklar bakıp kalıyo o benim diye ısrar etmiyo hiç saflaşıyo gerçekten hiç cazgır değil ya böylesimi iyi öylesimi bilemedim kardeşi olsa kıskanırdı herhalde kıymete binerdi herşeyi değilmi şimdi herşeye sahip oluyo tabi

canım seni çok iyi anlıyorum bazen benimde dövesim geliyo hatta karşımdaki kocaman insan olsa dalacam resmen sağsol ama küçük ve aklı ermediği için içim içimi yiyorum tutuyorum kendimi sakin olup tekrar güzelce konuşmaya çalışıyorum oda olmadı bi odaya girip onu yalnız bırakıp sakinliyorum yeri geliyo ağlıyorum zırlıyorum bi şekilde sakinleşip dönüyorum ilgilenmemeye çalışıyorum onunla o anlıyo zaten ben öyle yapınca uslu oluyo ama yemek yememeye devam ediyo tabi bu ara bu sütlü cicibebeye şükrediyorum sabah 10 tane cicibebeli süt ve öğleden sonra yine 10 cicibebeli süt bide gece vericem artık sunmuyacam yemek kendi istesin beklicem bekliyene kadar elbet bıkacak cicibebeden mama diyecek o zamanı beklicem napıyım bunada şükür

eğer bu senromdan öyleyse daha çokk bekleriz düzelmelerini bazen ecede çıldırıyo sinir ediyo insanı daha çok ben akşam işten gelince ve uykusu gelince yapıyo ama oda yetiyo Allah sabır versin bize ne diyelim ama keşke annenler sabretsede baksalar onlarda çabuk sıkılıyomuş canımm ece ister yıksın evi göndermez kayınvalidemde annemde ama işte bende onlara uzağmı offfffffffffff ablamla eşi haftaya uludağa gidiyolarmış iki çocuğu var ananelerine bırakaklar teyzeme yani kızkandım yawww bizde orda olsak giderdik
:1no2:

ben öyle bi çocuktum ayşegül valla ben ecenin cazgır olmasını istiyorum açıkçası grekirse kavgada etsin yedirmesin hakkını herkese boyun eğmesin o yuncakla oynamak istiyosa gitsin kendi alsın zaten alıyo şimdibırakkk diye bi çekiyo karşısındakide çekerse bırakmıyo karşılıklı çekyoar ama karşısındakide ağlayıncaya kadrar tutuyo sonra anneler müdahale ediyo tabiii oyuncak kaldırılıyo ortalıktan ikiside oynayamıyo ama başta ben bekliyorum bakalım ece pes edicekmi diye etmiyo kızım:roflol::roflol:

Slmmmm güzel annişler..
tam bir pazar günükasveti var evde yaaaaa...karanlık karanlık hiç sevmiyorum böyler havaları ruh halimi etkiliyor valla..
teo uyudu ,eşimde salonda klarnet çalmaya çalışıyor komik komik sesler geliyor içerden kaydirigubbakcemile3

denizcim hoşgeldin,iyi gelmiştir ist havası sana...ver enerjiyiiiaklinialirimsmile

serpilcim yağmurda pusetle ıslatmışsın ecoşu,puset yağmurluklarından varsa al tatlım çok kullanışlı bişey bizim vardı yazın uçakta düşürmüşler kayboldu ama ne soğuk geçiriyor,ne yağmur..

serpil bende çok uysal bi çocukmuşum ama aklıma gelince safmışım gibi geliyo kızıyorum kendime ama bende annem beni öyle yetiştirdide öyle olmuştum o olmaz bu olmazla büyüdük ama ben müdahele etmiyorum hiç doğaça karışmıyorum hatta geçen bahsettiğim çocuk doğaçın biberonunu aldı elinden içicek suyu bi kaptım verdim doğaça çocuk benimle inatlaşıyo alıcam diye bende vermiyorum doğaça veriyorum onuda uzak tutuyorum bu arada anneside su doldurmaya gidiyo onun biberona bi geldi bi bağırdı çocuğa doğaç kendi üstüne alındı bi ağlamaya başladı susturamadık öbür çocukta tık yok annesi bağırmış falan umrunda değil doğaç içlendi kuzum çok hassas ya annesinden görmüyo tabi böyle şeyle başkalarındada korktu yavrum

kızlar çocuklara vitamin falan herkes veriyomu? ben hiçbişey vermiyorum teoya vermek gerekiyormu epeydir doktora da gitmedik soran varsa hbr versin..gerçi balık yağı almıştım hala şişe duruyor vermedim midesi bulanır diye vermiyorum her nedense..

bir de yazacam unutuyorum ilaçları 2-3 aydan fazla bekletmeyin demişti bize doktorumuz bozuluyormuş hbriniz olsun açıldıktan sonra çok beklemiyorlarmış..

derya çooook sıkıcı gerçekten o kadar psikolojim bozulduki anlatamam dün bi baş dönmesi yaşadım noluyoz dedim ya düştüm düşecektim eşim sağolsun dinlendirdi falan kendime geldim ama ara ara oldu bugünde biraz oldu eşimede dedim evi ara gün içinde nolur nolmaz düşer kalırım sende yoksun sesimi duyanda olmaz çocukta korkar dedim ok dedi o da korktu

deryacım zaten bizde bi ilaç açıldımı hakkını veriyoz valla bitiyo genelde kışın hele bitiyo ama yazın atıyorum ben tutmuyorum

Aynen yaaaa bende hiç istemiyorum utangaç,çekingen biçocuk olmasını bende hep öyle büyüdüm,eşimde öyle büyümüş ama asrın bizim gibi olmasın diyorum eşime azıcık yırtık bitip olsun,tuttuğunu koparsın,hakkını arasın,ayıp olur kim ne der diye düşünmesin..biz hep bunları düşündüğümüzden kaybediyoruz..

o yüzden bazen özellikle şımartıyorum çok müdahale etmiyorum,doğruyu yanlışı kendigörsün diye gözüm üzerinde tabi.. ama eşimin hiç tahammülü yok hemen müdahale ediyor kızıyor veya bana patlıyor gıcık..

ya yaşıtlarıyla oynasın istiyorum biz biraz yabaniyiz çocuk hiç kendi gibi çocuk görmüyo ki o yüzden kuzenlerini görünce falan acayip çekingen oluyor aslında karşı komşumun bizim aylara yakın bebeği var ama daha hiç muhabbetimiz yok ve tarzım bi tip değil

dikkat et ayşegülcüm ablamda senin gibiydi ve düşüne düşüne bi baktı panik atak hastası olmuş.. o yüzden çok irdeleme olmaz bi şey korkma..

ama bunlar harbiadamı sinir hastası eder valla saçlarım bembeyaz oldu benim de yaaa geçen bi baktım şok oldum bekliyordum da bu kadarını değil önleri bi boyamasam pamuk nine gibi gezcem yani o biçim

yasemincim ne olmuşsun öyle yaaaa 43 kilo ne demek? nerdeyse benim yarım kadarsın kız,ay keşke imkan olsa bendekileri dağıtsam sana,denize ve isteyen herkese 5er 5er:))
bana ters etki yapıyor ben onun yemediklerini de yiyorum ondan sanırım :))

senin kızın kaç kilo canım zayıf mı neden kendini de kızını da bu kadar strese sokuyorsun yemesin canı istemiyordur acıkınca ver.emziriyormusun.kilosunda da bir sorun yoksa ısrar etme bence.sakin ol sen güzel güzel yemegini ye ona hiç karışma bak birkaç gün içinde kendisi gelip yemek isteyecektir.ben hep böyle yaparım.yicekmisin oğlum derim istemezse yedirmem streç filme sarıp dondurucuya koyarım başka birgün veririm.şimdi herşeyi yiyor ama diş çıkardıgı günlerde bütün gün hiçbirşey yemiyordu ben de vermiyordum sadece oyun oynuyorduk.bu kadar sinirlenme ya sana da yazık kızına da yazık.sen yazıyorsun ya böyle ben hem üzülüyorum hem de şaşırıyorum.bu kadar üsteleme düşünsene birisi sana sürekli hadi ye hadi bitir şunu diyip agzına kaşık uzatıp yedirmeye çalıştıgını..ben asla istemezdim böyle birşeyi..

bir 5 kilo da bana yolla canım :) valla ben de çok iştahlıyım ama oğlum emiyor diye kilo almıyorum sütten kesince bakalım ne olacak bu iştahla 100 kilo olurum heralde..

YASEMıN ECRıNıN KıLOSU ıYı BENCE 11KıLO yazmışsın
ardada o kadar..takma kafanı geçicek bu günler.biraz sabır..
diyene bak:)
kızlar sizin ufaklıklar kakasını söylüyormu.dün çokj ilginç birşey oldu..arda kaka kaka diye yanıma geldi.açtım birşey yok.bezini değiştirmeme izin vermedi.kaçtı.gitti koltuğun kenarın açömelip kakasını yaptı.çok şaşırdım..sanırım kakam var demek istedi..olabilirmi sizce..
bayağı kelimeler çıkarıyor bu arada..takip edemediğim için sizinkileri bilmiyorum..en uzun kelimesi nolursun...
açıyımmı,düştü,kırdı,kalktı,süt,pis,bitti,geldi,gitti,elma,nerde,burda,gol,attı,otur...
diğer söylediği kelimeler

maşallah annesi oğlun kakasını ögrenecek heralde.fazla üstüne gitmeden alıştır .18.aydan itibaren eger çocuk kaka yaptıgının bilincindeyse tuvalet egitimine başlamak gerekiyormuş.ama fazla üstüne gitmemek gerekiyormuş ters tepebilir..

teoş da yapacağı zaman söylüyor kakasını ve ardından hemen yapıyor bende lazımlık alsam mı diye düşünüyorum ,yazı beklesek daha mı kolay olur acep? ama denemek istiyorum belki yapar dimi..

öğlen ve akşam yemek yememişti az önce soğumuş çorbasının tadına baksın diye parmağımla ağzına sürdüm daha sonra biraz daha falan derken parmağımla biraz tadına vardı ardından çaktırmadan kaşıkla verdim ve çorbasını bitirdi benden mutlusu yok şu anda,aptal bigülümseme var yüzümde annelik komik yaaaaa:)))

kızlarrrr

bakın american servislerim de bunlar,nasıl uymuş dimi mutfağa..
ve çok da kolay yapımı ama hoş duruyo bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…