serpilcim vallahi dayanamıyorum ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı 43 kiloya düştüm 15 günün içinde 3 kilo verdim annelerde ilgilenemiyorlar artık yemeyince yolluyorlar bana yaa bakmıyorlar çok değişti....dün eşime dedim kafama koydum 2 yaşına girsin yolluycam kreşe deliricem yaa dövücem artık kendmi zor tutuyorum vurucam artık dşiyorum tabi anlamaz küçük daha ama sinir işte geldimi tam geliyorlar banada....hep böylede olunca hiç sakinleşemiyorum ki...başka odaya git gelince yine aynı sanki bir değişiklik mi var....
eğer bu senromdan öyleyse daha çokk bekleriz düzelmelerini bazen ecede çıldırıyo sinir ediyo insanı daha çok ben akşam işten gelince ve uykusu gelince yapıyo ama oda yetiyo Allah sabır versin bize ne diyelim ama keşke annenler sabretsede baksalar onlarda çabuk sıkılıyomuş canımm ece ister yıksın evi göndermez kayınvalidemde annemde ama işte bende onlara uzağmı offfffffffffff ablamla eşi haftaya uludağa gidiyolarmış iki çocuğu var ananelerine bırakaklar teyzeme yani kızkandım yawww bizde orda olsak giderdikserpilcim vallahi dayanamıyorum ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı 43 kiloya düştüm 15 günün içinde 3 kilo verdim annelerde ilgilenemiyorlar artık yemeyince yolluyorlar bana yaa bakmıyorlar çok değişti....dün eşime dedim kafama koydum 2 yaşına girsin yolluycam kreşe deliricem yaa dövücem artık kendmi zor tutuyorum vurucam artık dşiyorum tabi anlamaz küçük daha ama sinir işte geldimi tam geliyorlar banada....hep böylede olunca hiç sakinleşemiyorum ki...başka odaya git gelince yine aynı sanki bir değişiklik mi var....
yasemicim bide senin söylediğin şurubu alıcam bitsin elimdekide vimin c di demi yanlış hatırlamıyosam
serpil doğaçta ona benzer bi davranış yapıyo çocuk görünce namak istiyoyuncaklarını gidiyo veriyo çocuklara sonra çekiliyo bi köşeye sakince duruyo onlara bakıyo soyutluyo kendini oyuncağını geri almak istediğindede alamıyo tabi vermiyo çocuklar bakıp kalıyo o benim diye ısrar etmiyo hiç saflaşıyo gerçekten hiç cazgır değil ya böylesimi iyi öylesimi bilemedim kardeşi olsa kıskanırdı herhalde kıymete binerdi herşeyi değilmi şimdi herşeye sahip oluyo tabi
Slmmmm güzel annişler..
tam bir pazar günükasveti var evde yaaaaa...karanlık karanlık hiç sevmiyorum böyler havaları ruh halimi etkiliyor valla..
teo uyudu ,eşimde salonda klarnet çalmaya çalışıyor komik komik sesler geliyor içerden kaydirigubbakcemile3
denizcim hoşgeldin,iyi gelmiştir ist havası sana...ver enerjiyiiiaklinialirimsmile
serpilcim yağmurda pusetle ıslatmışsın ecoşu,puset yağmurluklarından varsa al tatlım çok kullanışlı bişey bizim vardı yazın uçakta düşürmüşler kayboldu ama ne soğuk geçiriyor,ne yağmur..
kızlar çocuklara vitamin falan herkes veriyomu? ben hiçbişey vermiyorum teoya vermek gerekiyormu epeydir doktora da gitmedik soran varsa hbr versin..gerçi balık yağı almıştım hala şişe duruyor vermedim midesi bulanır diye vermiyorum her nedense..
bir de yazacam unutuyorum ilaçları 2-3 aydan fazla bekletmeyin demişti bize doktorumuz bozuluyormuş hbriniz olsun açıldıktan sonra çok beklemiyorlarmış..
serpilcim vallahi dayanamıyorum ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı 43 kiloya düştüm 15 günün içinde 3 kilo verdim annelerde ilgilenemiyorlar artık yemeyince yolluyorlar bana yaa bakmıyorlar çok değişti....dün eşime dedim kafama koydum 2 yaşına girsin yolluycam kreşe deliricem yaa dövücem artık kendmi zor tutuyorum vurucam artık dşiyorum tabi anlamaz küçük daha ama sinir işte geldimi tam geliyorlar banada....hep böylede olunca hiç sakinleşemiyorum ki...başka odaya git gelince yine aynı sanki bir değişiklik mi var....
yasemincim ne olmuşsun öyle yaaaa 43 kilo ne demek? nerdeyse benim yarım kadarsın kız,ay keşke imkan olsa bendekileri dağıtsam sana,denize ve isteyen herkese 5er 5er:))
bana ters etki yapıyor ben onun yemediklerini de yiyorum ondan sanırım :))
YASEMİN ECRİNİN KİLOSU İYİ BENCE 11KİLO yazmışsın
ardada o kadar..takma kafanı geçicek bu günler.biraz sabır..
diyene bak:)
kızlar sizin ufaklıklar kakasını söylüyormu.dün çokj ilginç birşey oldu..arda kaka kaka diye yanıma geldi.açtım birşey yok.bezini değiştirmeme izin vermedi.kaçtı.gitti koltuğun kenarın açömelip kakasını yaptı.çok şaşırdım..sanırım kakam var demek istedi..olabilirmi sizce..
bayağı kelimeler çıkarıyor bu arada..takip edemediğim için sizinkileri bilmiyorum..en uzun kelimesi nolursun...
açıyımmı,düştü,kırdı,kalktı,süt,pis,bitti,geldi,gitti,elma,nerde,burda,gol,attı,otur...
diğer söylediği kelimeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?