2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da misafir gecesinden bi kaç kare..
babanesiyle asrın,teyzesiyle asrın (eşimin teyzesi ama taş gibidir :)) ve ananeye sırtını kaşıtırken :))

var canım olmazmıı geçen sene çok kullandık ben kurtlu olduğum için yağmur kar demedim çıktım dışarı ama artık bunalıyo hanfendi güneşliğini bile kapattırmıyoki cadı o yüzden öyle çıktım

canım yaa dikkat et kendine güçten düştün iyice yaa ye biraz canım denize taktik verirken sanada vercez artık
son zamanlarda ben de bi yiyorum bi yiyorum kiii offf almışım bir kilo 65 im şimdi ee her hafta gün yaparsan böyle olur gelsin hamur işleri gitsin tatlılar yazınki kadar hareketlide değiliz her akşam yürürdük dışarda şimdi haftada bir evde ecenin peşinde koşmalarda artık normal gün içi aktivite bişey yapmıyo yaza kadar versme yaa hala şu tarçınlı çayı yapıp içecem bakalım

boğazım kötüydü benimde cts akşamı o gün merdiven in çık terledim tabii hemen kurudu boğazım bademciğimde yok şimdide biraz öksürüğe çevirdi ecede ağzımın dibinden ayrılmıyo sürekli muç muç bide dudaktan öpecek illa gerçi yüümdeki tüm benlerimi öpüyo uff olmuş diye diye

ilaçlarımızı bende atıcam yaa taaaaaaaaaa doğduğunda almıştık heralde dolven le tamol var evde valla lazım olunca onlardan veriyorum bide peditus o da en az bir senelik hepsini elden çıkarsam iyi olur bi tamol bide sudafed alayım bari ben kapalı hazır olsun evde bitirdiğimiz tek ilaç balık yağı olcak heralde az kalmış bir aya biter bi daha vitaminde almayı düşünmüyorum
derya teoya gerek yok bence yaa dalyan gibi çocuk işte
dün haberlerde diyodu türk çocuklarda artık obezite yaygınlaştı diye şeker çikolata vermeyin diyolar çok isterseniz haftada küçük bi dilim valla ece durup durup şekerrr diye ağlıyo bazen veriyoruz artık vermeyelim dedim bide markete gidince çikolata alıyo eee anası alıyo önce kızı napmaz dimi bizim onun yanında yemememiz lazım aa en çayın yannıda bişey olmadımı sevmiyorum kek pasta olacak illa
kızlar ben bimci oldum iyiice herşeyi ordan alcaz nerdeyse burdaki bim topiğinide takip ediyorum dondurulmuş yaş pasta varmış frambuazlı kalmamış çikolatalısın aldım eşime biraz ağır geldi kreması ama ben bayıldım valla kakaolu kakaolu ohhh koca pastanın 3 te 2 sini ben yemişimdir varrr eeeeeeee böyle olunca kilo alırım tabii dimi

derya teoman çok çok tatlı olmuş valla bizimkiler bıcırık onun yanında maşallah teoya
teyze hakketten taşşşş ben şimdiden yaşlandığımı hissediyorum yaa bakamıyoruz kendimize
a.servislerinde çok güzel olumşlar neyle yapmış anlamadım zemini ne üstündekiler fimo heralde silikonla yapıştırmış acepppp çok hoşuma gitti valla becerebilsemde bende yapsam keşkem
kakası için bende lazımlık alıp başlasam olur aslında belli ediyoalr artık ecede wcnin oraya gidip oturuyo çiişşşş çiişş diyo nasıl yapılcanıda biliyo sıpa
ardaya da maşallah atikecim ecede öyle ardadan biraz fazla kelimesi vardır bide iki kelimeyi yanyana getiriyo filan ne dersek söylüyo yaa arkadaşlarıyla buluşuyoruz yaa ecenin konuşması daha iyi geliyo bana zaten onlarda öyle söylüyo bide yabancı yanıda çok konuşmuyolar çocuklar
bu aralar tlfla konuşuyo ürekli aloo emiyyy bıdıdnıdıdııdıd bişeyler söylüyo bide aynada kendisiyle dans edip konuşuyo

deryacım çok güzelmiş hediyelerin güle güle kullan hakkettemne uyumlu olmuş ...

teoşumada maşallah çok tatlı fanatik halinede bayıldım yani....

ayşegülcüm aynı dert bende de var hiç iyi değiliz biz yaaaa

yasemin zor gerçekten canım hele şu para derdi her düzenin altüst ediyo insanın inşallah insafa gelir işverenide verir sizin paranızıda zaten ne kadar veriyosun bari onu zamanında ver dimi
Allah cümlemizin yardımcısı olsun

gunaydın kızlar

hoşbulduk sagolun..

kızlar Aral hgasta dunden berı ateşi var şuruplarını fln verıyoruz bu sabah uyudum ben gerı..
babaannesı ve dedesı baktılar. ıyı dedıler sen uyu dedıler
bugun daha kahvaltı etmedım aralda uyusun uyansın burdakı saglık ocagına goturucem
cok yakınımıza taşındı saglık ocagımız ve hastane gıbı yaptılar cokta ılgılıler .
oraya goturucem ılaclarını yazdırıcam aferını bıttı fıtıl fln verdık dun bırde dusmeyınce atesı

ben arala vıtamın olarak medıcal parktakı doktorunun verdıgı zinco c dıye cokk guzel bır surup var onu verıyorum aylardır portakal tadında cok sıvık bısey ama acayıp ıstah acıyor bı kac gundur bıttı onuda almam lazım ztn..

ya kızlar aral hasta olmasına ragmenn cok guzel yıyor su ana kadar bı suru sey yemış bugun ben uyuuyordum babaanneıs anlattı
ama kılo hıc almıyor yaa oturdugu yerde bıle hareket hallınde tamam ama alsın azcıkta yaa
bıızm yemeklerden yer corbasını ıcer sabah kahvaltısını eder kahvaltıdan sonra sarellelı ekmegını yer
gece yatmnadan once pırın unu yaparım ona bıberonla ıcer
sabaaha karsı yıne sut ıster 4- 5 gıbı bır bıberon dolusu sut ıcer ıcıne 8 tane etı cıcı bebne atıyoruz hafıf tat verıyor
ama yokk adamda kılo olayı yok .. gercı doktoru gelısımıharıka dıyor ama azcık mınyon gıbı geliyo banada

olsun ama ya saglıklı olsunda zehır gıbı valla bı dk oturtmuyor benı

yasemıncım takma ne olur cok uzuluyorum sana arkadasım..
helak oldun ..
bende salıyorum bazen yemesın yaaa off dıyorum
cunku takınca cok harab oldugumu farkettım dusunmekten..
nasıl olsa buyuyecekler..

deroo teoya bayıldım canım ya
emınenın cocuguda iri kemıklı Aralla yan yana gelsınler farkedıyor baya ..

teyzede cok hoş hatunmuşş

kızlar tanıştırayım. bu da benim oğlum vedat kağan . 25 haziran doğumlu ve yengeç burcu

Eklentiler

• $Görüntü0929.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $Görüntü0573.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 25
biraz da bizden bahsedeyim.öncelikle tam bir hayvanseverdir.pencereden gelen geçene amca hala teyze diye bagırmaya bayılır.hala günde 6 kere falan emiyor.ama yemek de yiyor.evde ne pişerse onlardan yer.gece 1 de uyur öglen 11 de uyanır.beraber resim yaparız kitap okuruz dans ediyoruz.oyuncakla oynamıyor ben de sürekli ekstra şeyler uyduruyorum.suyla toprakla tahta parçaları plastik legenler evdeki kırılmayan bardak tabak tencerelerle oynuyor.vida ve tornavidası var heryere tamir yapıyor.hergün mutlaka 150 ml sulandırılmış pekmez,ballı herhangibir bitki çayı ve meyve mutlaka yediriyorum.küvetini suyla doldurup içine oynayacagı şeyler atıp sevdiğimiz bir müzik açıp yarım saat oynamasına izin veriyorum.balkonda legende topragımız var bazende çıkarıp heryeri ve kendisini topraga bulamasını izliyorum.evimizde büyük bir akvaryum ve yüzlerce balığımız var.gidip dakikalarca onları seviyor öpüyor onlara bişey anlatıyor.ogluma ninniler uydurdum.artık gece uyandıgında meme vermiyorum ninni söylüyorum geri uyuyor.uzun oldu galiba ..yazmayayım bari artık :dance::dance:

Eklentiler

• $Kopyası Görüntü0747.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $PIC_0023.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $yrtjtej.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 26
merhaba kızlaaaarrrropuyorumnanaktan
hasta çocuklara geçmiş olsun, dikkat edin bu soğuklarda hasta olursa iyileşmesi de zor olur. ben bu konuda ıhlamura çok güveniyorum. burnu aktımı hemen yapıyorum, kuzum da içiyor. 2 kez böyle oldu hemen geçirdi ıhlamur.

derya sen sormuştun galiba, ben kızıma hiç vitamin vermedim, gelişmemiz iyi zaten doktorumuz da önermiyor. ben çok lazım olmadıkça ilaç bile kullanmıyorum. kendi bağışıklık kazansın istiyorum. a.s

ayşegül sana da geçmiş olsun kendine dikkat et.a.s.

yasemin sizde geçmiş olsun, inş durumunuz düzelir. kızın takip ettiğim kadarıyla hep böyle iştahsız di mi? iştahsız olmasına rağmen kilosu da, gelişimi de iyi diyorsun, bence bu kadar takma derim. gene de sen bilirsin, ama senin yazılarını okudukça üzülüyorum durumuna::1no2:

secosel ve derya oğluşalrınız çok tatlı

serpilciğim sen de bendensin kaydirigubbakcemile5 ben de acayip tatlıcıyım, ama fazla tüketmemeye çalışıyorum, ama benim kızım hiç tatlıyı sevmiyor, babasına çekmiş, eşim de hiç tatlı sevmiyor.

secosel.
oglun cok havalı cok tatlı maşallahh ona..
op bnm ıcın ..

kızlar bu arada aralın atesı dustu ya sabahtan berı hıc cıkmadıı

deniz geçmiş olsun arala tekrar çıkmaz inş ateşi bi götür bakalım ne diicekler sağlık ocağında
sorma zuzi ama senin kilon iyi yine tatlıyı benim kadar yiyosan eğer ; ama sen benden daha yoğunsundur yaa hem okul hem ev filan ben işyerinde oturup duruyorum malesef
secosel oğlun çok tatlı maşallah gece 1 e kadar da valla iyi oturuyosun onunla ben dayanamazdım ama ben 6 buçukta kalkıyorum her sabah 11i geçirmemeye çalışıyorum salıncağını dün indirdim artık gündüz kendi zorda kalırsa ayakta sallanacak akşamları kendi uyumaz ayakta sallanacak kucakta gezdirilecek olmadı battaniyede sallanacak bu yolla gündüz uykusu bire düşürülecek işte benim planlarım seneyede nasip olursa yakıt derdi bitsin de odasınıda ayırayım yatsın uyusun beşiğinde ya bi rahat edelim bizde bakalım hayırlısı

saikalda kocaman olmuş maşallah
zuzi sende deldirdin mi kulaklarını bende istiyorum ama çeker küpesini diye güvenemiyorum yaa en iyisi bebekken deldirmekmiş aslında

ayyy cok tatlı yeğenıme benzıyor. maşallah saikala ..
teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan

saikalda kocaman olmuş maşallah
zuzi sende deldirdin mi kulaklarını bende istiyorum ama çeker küpesini diye güvenemiyorum yaa en iyisi bebekken deldirmekmiş aslında

ben bir yaşını doldurunca deldirdim. benim kızım çekmiyor küpelerini, farkında bile değilkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…