Slmmmm güzel annişler..
serpilcim yağmurda pusetle ıslatmışsın ecoşu,puset yağmurluklarından varsa al tatlım çok kullanışlı bişey bizim vardı yazın uçakta düşürmüşler kayboldu ama ne soğuk geçiriyor,ne yağmur..
var canım olmazmıı geçen sene çok kullandık ben kurtlu olduğum için yağmur kar demedim çıktım dışarı ama artık bunalıyo hanfendi güneşliğini bile kapattırmıyoki cadı o yüzden öyle çıktım
derya çooook sıkıcı gerçekten o kadar psikolojim bozulduki anlatamam dün bi baş dönmesi yaşadım noluyoz dedim ya düştüm düşecektim eşim sağolsun dinlendirdi falan kendime geldim ama ara ara oldu bugünde biraz oldu eşimede dedim evi ara gün içinde nolur nolmaz düşer kalırım sende yoksun sesimi duyanda olmaz çocukta korkar dedim ok dedi o da korktu
canım yaa dikkat et kendine güçten düştün iyice yaa ye biraz canım denize taktik verirken sanada vercez artık
son zamanlarda ben de bi yiyorum bi yiyorum kiii offf almışım bir kilo 65 im şimdi ee her hafta gün yaparsan böyle olur gelsin hamur işleri gitsin tatlılar yazınki kadar hareketlide değiliz her akşam yürürdük dışarda şimdi haftada bir evde ecenin peşinde koşmalarda artık normal gün içi aktivite bişey yapmıyo yaza kadar versme yaa hala şu tarçınlı çayı yapıp içecem bakalım
boğazım kötüydü benimde cts akşamı o gün merdiven in çık terledim tabii hemen kurudu boğazım bademciğimde yok şimdide biraz öksürüğe çevirdi ecede ağzımın dibinden ayrılmıyo sürekli muç muç bide dudaktan öpecek illa gerçi yüümdeki tüm benlerimi öpüyo uff olmuş diye diye
ilaçlarımızı bende atıcam yaa taaaaaaaaaa doğduğunda almıştık heralde dolven le tamol var evde valla lazım olunca onlardan veriyorum bide peditus o da en az bir senelik hepsini elden çıkarsam iyi olur bi tamol bide sudafed alayım bari ben kapalı hazır olsun evde bitirdiğimiz tek ilaç balık yağı olcak heralde az kalmış bir aya biter bi daha vitaminde almayı düşünmüyorum
derya teoya gerek yok bence yaa dalyan gibi çocuk işte
dün haberlerde diyodu türk çocuklarda artık obezite yaygınlaştı diye şeker çikolata vermeyin diyolar çok isterseniz haftada küçük bi dilim valla ece durup durup şekerrr diye ağlıyo bazen veriyoruz artık vermeyelim dedim bide markete gidince çikolata alıyo eee anası alıyo önce kızı napmaz dimi bizim onun yanında yemememiz lazım aa en çayın yannıda bişey olmadımı sevmiyorum kek pasta olacak illa
kızlar ben bimci oldum iyiice herşeyi ordan alcaz nerdeyse burdaki bim topiğinide takip ediyorum dondurulmuş yaş pasta varmış frambuazlı kalmamış çikolatalısın aldım eşime biraz ağır geldi kreması ama ben bayıldım valla kakaolu kakaolu ohhh koca pastanın 3 te 2 sini ben yemişimdir varrr eeeeeeee böyle olunca kilo alırım tabii dimi