2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay şu Asrın bi uyuyamadı uyutayım gelcem kızlar...

saikal ve vedat kağan çok tatlılar maşallah..

arala da geçmiş olsun denizcim...

zuzi kızın çok güzel maşallah kendine has bir şirinliği var.oğluma gösterdim aaaa bebişşş dedi öptü kızını haberin olsun :) Şeniz

saikal ve vedat kağan maşşalah çok tatlılar yaa
vedat kağan ne güzel almış kucağına kediyi
batuahnda çok seviyo kediyi ama yanaşamıyo daha uzaktan uzağa sevgi işte

yasemincim helak oldun sende canım ya
acınca yer çok yıpratıyosun kendini
kilosu yerinde sonuçta

deryacım çok güzel olmuşlar
mutfağada uymuş çok beğendim
teoda galatasaray fanatiği anlaşılan
bizde dün batuhana fenerbahçe takımı aldık pandoflarını 29 numara aldık
içleri dar gibi geldi zaten 25 numara giyiyo batuhan normalde
uyansın giydiriyim çekiyim bende

denizcim hoşgeldinzemuszemus
aralada çok geçmiş olsun
şükür ateşi inmiş çıkmaz umarım

kızalr benim çıkamam lazım
batuhanı uyuttum yemek yapmam lazım
off bu aralar pek yokum ya giremiyorum bi türlü
çok özledim yaa sizleri
bakıp bakıp çıkıyorum

Son düzenleme:
zuzi kızın çok güzel maşallah kendine has bir şirinliği var.oğluma gösterdim aaaa bebişşş dedi öptü kızını haberin olsun :) Şeniz
oğluma söyledikleriniz için teşekkürler kızlar

teşekkür ederim kızlarrr a.s.

secosel çok tatlı oğluşun, yerim ben onu, biz de oğluşunu öpüyoruzopuyorumnanaktan

ayyy kızlar döktürmüşsünüz yine öncelikle geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim arada yine oluyo baş dönmem ama bu açlıktan değil kızlar bu ara tabiri caizse öküz gibi yiyorum kilo bile aldım 55 olmuşum psikolojik sanırsam iş. düzelir

deryacım amerikan servisler çok şık gerçekten mutfağınlada rengi uyumlu olmuş güle güle kullan canım fanatik teoda çok tatlı yavru aslanım benim :)
saikal ve vedat kaanda çok tatlı kızlar saikal gerçekten çok büyümüş görmeyeli zuzicim onun o çekik boncuk gözlerini yerim ben maşallah bütün bebişlerimize aralada çok geçmiş olsun denizcim ateşinin düşmei iyi olmuş bu havalar mahvediyo çocukları doğaçta biraz öksürüyodu bugün inş. o da hasta olmaz hiç çekilmiyo hastalıkları çok nazlı oluyo ya
yasemincim sende üzülme arkadaşım bana bak benim oğlana bak teselli bul 10.5 kilo kız her bebekten burdaki daha zayıf ben ısrar etmiyorum yemesi için özenmiyoda açta olsa yemiyoda böyle işte senin benzerin doğaçın bi huyu var ondan yemiyo anlatayım size geçen yazdım ekran gitti yanlışlıkla doğaçın öğürüp kusma hastalığı var tiksinmekten oluyo mesela eline çorba kaşığı değdi ve bunu gördü onu göstererek eh eh diyo ve öğürüyo mesela mandalina yedi zarını ağzında hissettiği an mideyi olduğu gibi boşaltıyo sonra ben mama verceğimde hatta lafı bile geçtiğinde öğürüyo kusacak gibi baya bi zamandır bu huyu var nasıl yiyo derseniz mamalarını yediği zaman ilk öğürüyo bende azar azar veriyorum eğer canı isterse başlıyo yavaş yavaş istemezse kaçıyo öğüre öğüre danone yoğurtlar var ya ilk onu yediğinde başladı bu öğürme huyu onu hayatta yediremiyorum o yüzden durum bundan ibaret bizde anlıcanız tiksinme huyu var çok titiz evdede üstüne dökülse mama yerken yemek yemeyi bırakır anında dökmemek için neler çekiyorum

secosel vedat çok tatlı maşallah canım kilosuda yerinde
zuzi kızını öpüyorum gerçekten çok şirin bir kız canım
teo zaten paşa zeynebin deyimiyle ebi o (abi )

ayşegülcüm baş dönmen psikolojik olabilir canım benimde acayip baş dönmelerim vardı
depresanlardan sonra düzeldim
sen geçen gün doktora gittin neden yine tedavini yarıda bıraktın anlamadım canım ya
ondan öncede yarıda bırakmıştın
bence düzenli bir şekilde kullan ilaçlarını düzeleceksin bak bana inan
yoksa bu baş dönmeleri sende şimdi korkuya neden olacak ve her seferinde acaba yine olursa bana bişey olursa falan diye kafanda kurmaya başlıcaksın ve olay büyücek
çünki bende aynen böyle olmuştu sürekli ya ben evde yalnızken bişey olursa zeynep napar diye kafama takmıştım sonuç panik atak başlangıcıydrı
lütfen arkadaşım ihmal etme bu konuyu

ayşegüldüm sanada çok geçmiş olsun
doğaçın huyu cidden çok kötüymüş ya
ondan yemiyodur dediğin gibi
nasılda biliyo ya midesi hemen bulanıyo şaştım ya

arala çok geçmiş olsun denizcim hava biraz soğudu bizimkiler dökülmeye başladı yine malesef
sağlğk ocakları aile hekimliğine geçtiği için gerçekten çok güzel ilgeniyolar artık
mecbur kalmadıkça hastaneye gitmeye gerek yok yani
zaten amaçta buydu hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak

zeynep oyuncaklarını kesinlikle kimseye vermiyo almaya çalışanında hemen gidip çığlık atarak elinden çekiyo
bazen bu huyuna kızıyorum ama bazende iyi yapıyon kızım diyorum

üst katımdaki arkadaşın oğlu zeynepten 10 ay büyük onunda vurma itme huyu var
çaktırmadan zeynebe geçiriyo bazen bişeydoe diyemiyorum arkadaşım alınmasın diye
gerçi arkadaşım gerekeni oğluna söylüyo ama ben içimden neden zeynepte karşılık vermiyo diye kızıyorum
kızıma böyle bişey öğreteceğim hiç aklıma gelmemişti ama geçen gün kızım furkan sana vurursa sende ona gidip ee yap vur dedim
beni anladı vallahi 2-3 seferdir vuruyo zeynepte
tabi durup dururken vurmasını istemem ama en azından biri ona vurunca boş durmasın savunsun kendini
hayatta hep iyiler çıkmıcak karşına
kötü anne :jeyyar: :)))

Nihayet uyudu sıpam..baktım uyumuyor müzik açtım hadise falan delioğlan derken bizim ki yorgun oğlan oldu da sızdı..heyoooo:lepi:

Beğenmenize sevindim amerikan servislerimi çok ciciler dimi yaaa renkli renkli benimde hoşuma gitti..sepilcim onlar keçeden sanırım metreyle alıp matbaada kestirtmiş ve üzerindeki apliklerde satılıyor büyük tuhafiyelerde onlarıda silikonla yapıştırmış..

ayşegülcüm sevdanın da dediği gibi aynı işte ablamda ya bayılırsam kızım nolcak diye diye panik atak oldu o yüzden çok sallama ,düşünme böyle şeyleri çünkü baş dönmeleri çoğunlukla psikolojik..gerçi benim doğum sonrası acayip dönerdi emzirmekten falan sanıyordum meğer safra kesesinden dolayı başım dönüyormuş sonradan anladım..yani akşam eşin varken de dönüyormu her saatte falan bi kontrol et kendini,tansiyonunu falan ölç canım..

doğaçın bu huyu çok kötüymüş be ayşegülcüm yemek yedirmek çok zor böcüğe desene.. umarım büyüdükçe geçer,babasından mirasmı peki bu huylar?

kağan nasıl da almış kediyi kucağına bayıldım yaaa ..teo da yazın almak istiyordu mıncıklıyordu kedileri ama ben korkuyorum çırmalıyacaklar diye kediler yazın bizden kaçar olmuştudelikafadulden

nurancım batuhan da teo gibi kürek ayak aynılar bizimde pantiflerimiz büyük 26-27 aldık ama şimdi zor oluyor..
bu arada rüyamda sana gelmiştik hep beraber kızlarla..eniştenin plastik malzemeler üreten bi fabrikasımı ne varmış bize mutfak eşyaları getirmiş hediye olarak kaydirigubbakcemile3 ..hadi yor rüyayı bakalım...

bu arada en öğrenmemesi gereken kelimeyi öğrendi geçen cuma arkadaşlar gelmişti ya kızları var Ada diye Teodan 1 yaş büyük onunla oyuncak kavgası oldu aralrında sık sık ada benimmmm diye çekiştirdikçe bizimki ondan öğrenmiş şimdi herşeye menimmmm diyor ama çok tatlı söylüyor yaaa..

bir de bikaç gündür kaç yaşındasın diyince eliyle iki yapıp söylüyor 1,5 dan 2 olduk ne de olsa 1 yaş devri kapandı bizde:))

aral bugun cok mızmızz yeni dişler geliyorr of offf..

bı ış buldum gazeteden ona başvuru yapıcam guzel bı yere benzıyor..
aral uyudu neysekı zar zor..

dun eşım bana gri kot pantolon aldı koruparka gıtttık yemek yedık
cokk ındırım vardı pull and beer dıe bı magaza var ordan aldık zorla aldı
bnm kocada bı acayıp ben ıstemem zorla alır..

mıllette dıyor kı aldır kızım alıyorken kocan ne safsın dıyor
ama napıyım butcemızı dusunmem gerek sora kıcımızı toparlıyamıyoruz!!

kot pantolonun dar paça degısık bısey ama
bılekten dıze kadar nerdeyse yanlarda çıtçıt dugmelerı fln var ıstersen açabılıyorsun

aralda 1 yapıyor parmagıyla bız daha 2 olamadık :)))
bu yaz guzel bır dogum gunu yaparız yavruşlarra umarım
ama ben evde yapmıcammmm

ya burda evın hemen yanında burger kıngte yapıcam ıkıncı katında
cok cok guzel oluyormuş
yada yalovada esımın teyzelerının kocaman evınde yapıcam ehuhehehe :))))

ztn herseyı onlar yapar ben pastamı alırım..

ya aralın hıc cekınme huyu yok parka fln da gıttıgımızde dırekt dalar cocukların arasına.. onların oyuncaklarını açlır kocalar kurekler fln
oynar onlarla
peslerınden kosar gıder sever yuzlerıne bakar..sırınlık yapar
acaba 8 aylık oldugundan berı parklara cok sık goturdugum ıcın olabılırmı

deniz iyi günlerde giy canım pantolonunu
aralı sağlık ocağına götürdünmü canım

evet olabilir denizcim ne kadar insanlarla iç içe olursa o kadar girişken olur diye düşünüyorum
maşallah zeynebinde kendi yaşıtlarıyla uyum problemi yok
hemen kaynaşır oynar
ama zeynep büyüklere asla gitmiyo kendini sevdirmiyo utandığından çekindiğinden değil ama gıcıklığına gitmiyo sanırım

kabataş deniz otobusunde.. istanbula gıderken
aralın ardında gozuekn yerde haydarpaşa

benimde çorap ve pappayla başım dertte
ya ayağında hiç birşey tutmuyo cadı anında çıkarıyo yalınayak gezicekmiş
bir ay önce falan kilotlu çorap kurtarıcımdı ama artık onuda çıkarıyo malesef
hatta elimde kilotlu çorap gördümü hemen kaçıyo giymicem diye
napıcam bilmiyorum akşama kadar çıplak ayakla dolaşıyo
neler neler deniyorum nafile ((
allahtan yinede soğuk olmuyo ayakları ama yined eüşütücek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…