2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım goturemedık.. cunku dedesı evde yoktu .. aralda cok mızmızdı.. ztn cok uykusu vardı hep onunla ılgılendık.
yarın sabahtan halledıcez dedemız yenı geldı
arabasız gıdemezdım yuruyerek uzak kalıyor bıraz

ay nasl cıkarıyor kılotlu corabı yaa.. becerıklı cimcimee maşallahh
uşutmez umarım yaa
sabır valla az kaldı baharaa..

saça bak yerim seni yakışıklım
herkes bakıp bakıp sevmiştir eminim aralı
bende gıcık oluyorum bu duruma nedense istemiyorum ya bize bakılmasını rahatsız oluyorum
hiç çocuk görmemişler gibi saldırıyo bazıları
sizde rahatsız oluyonuzmu ?

denizcim yalovadanmı yoksa bizim burdanmı gittin istanbula

leni bir deniz otobüsü seferi koyulmuş ama nereye gidiyo bilmiyorum

bugün daha iyiyim kızlar başdönmem yok gibi doğaçın bu huyu gerçekten çok kötü deryacım babasından hediye sanırım kayınvalideyle konuştum eşimde kusarmış sık sık ama bu yaşlarda pek değilmiş biraz daha büyükken ama tiksinmme huyu yokmuş titizlik var doğaçta evde falan hep pislik arar bulunca bana getirir ehh ehhh diye çöpe at derim atar üstündeki yün yeleğin topaklarını koparır onlarada ehh der verir
bişey dicem hani öncede anlatmıştım karşı komşum bana mesir macununu önerdi iştahı açılır demişti diye bende denedim dişim içinde kaldı diye anlatmıştım o zaman yediğinde doğaç iştahı gerçekten açılmıştı size burda yazmadım hususi nazrım değmesin diye 2kase çorba falan yiyodu gerçekten doğaç uyurken sıcak suda eritip biberonuna koydum uyandığında içirdim suyu ve bugün ıspanak ve makarna yapmıştım aldım elime bi kase ıspanak getirdim teklif etmedim yeltenmedide doğaç oturttum kanepeye önce bi yüz çevirdi sonra tadına bakmaya karar verdi yarım kase yedi sonra makarnayı getirdim sevinerek geldi yanıma yarım kasede ondan yedi maşallah yasemiiiiin sende dene canım bu mesir macununu bi içinde binbir çeşit baharat var ve hastalıktanda koruyacağını düşünüyorum bu baharatların

yegenımın oglu adı aslan 6 aylık fanatık bır babası var :))

aral ırmağı cekıştırırkenn (hep bulanık cıktı resımler durmadıkları ıcın)

aslan aralı cekıştırırken :))

denizcim aralın saçına bittim çok yakışıklı benim sarı kuşum yaaa maşallah ona allah nazardan saklasın

sevdacım haklısın ilaç yönünden ama ilk beni mahvettiği için tırstım bida içmeye izne çıkalım diye bekliyorum az kaldı biraz değişiklik iyi gelecektir dönüşte yine aynı sıkıntım olursa yarım yarım başlıcam ilaca şimdi yola falan çıkınca biliyosun araç kullanamıyosun o ilacı alınca tatil bitsin eve dönünce alırım

ışe yaramasına cok sevındım ayşegul şımdıden sonra kılosuda artar..
ztn ben artık takmıyorum canım cok hareketlıler
doktoru bıle aralın ne kadar hareketlı bır cocuk oldugunu anladıkı ne kadar az goruyorlar onlar
ıspanak yemesı cok ıyı .. yararlı sonucta..

kızlar ya ben bayadır yemek yapmıyorum kayınvalıdeme attım o ışı .. ama yeter bu kadar ara başlıyorum yıne yemek yapmaya

öğrensin derya boşver eşyalarnı sahiplensin ecede oyuncaklarınıda bilir bide çatal kaşık getirir sofraya babannnn annneeennn benimmmm diye verir hepimize el yüz göz derkende ayakkkk ..... benimmm ..... öbüyyyy diyo çok tatlı
arala da bak sen çapkın bakışlı oğlan maşallah; ecede öyle denizcim dışara çocuk görsün peşinde dün avmde salıncağa bindirdim o döndükçe karşısındaki kadına el sallıyo sırıtıy kadın bıktı salladı sonunda sonra bıraktı ece herkes ona baksın oynasın seviyo ama oyuncağını versede hemen verip geri alıyo oynasınlar istemiyo ewet dışarı sık çıkmalarından kaynaklanıyo bencede bu
ece 9 10 aylıkken kaç yaşındasın dediğimizde 1 yapıp de derdi yaşından sonra iti demeye başlamıştı iki elinin işaret parmaklarını birleştirip göteriyodu şimdi kaç yaşındasın diyorum üçüzbiy diyo yaa biz hemen 301 yaşında olduk işte büyüdü benim kızım:lepi: biyy ittt üççç bessss atıııı dediiiii onnnnn diye sayması var bide bitiyorum ama sayarken sayarken yatak odasında aynanın yanına duvarada koymuş imzalarını bakkk diye bide götürüyo beni oraya ben bitek wcnin orayı boyuyo sanıyodum yaa bide çok çizmişti uğraş dur şimdi çıkarmak için:1shok:

sevdacım mudanyadan bındım sabah 9 da..
gorevlı bavuluma yardım ettı bende aralı koştura koştura bındırdım denız otobuseune..
arac yok bunda hızlı ferıbot.. kabatas a gıdıyor..
yenı sefer o.. yanastıgı yerden de hemen tarabya ustune otobusler var
rahattı yanı ztn ablam gelmıstı bızı almaya yagmur vardı aral bıraz ıslandı ama olsun
kolay oldu boyle

aral ırmaga sarılırken ırmakta onu ıtıyordu o esnada..
hıc anlasamıyorlar
bırbırlerınun emzıgıklerını cekıstırıp durdular
bu arada bende emxıgı bıraktıyorum artık yavas yavas
vaktı de geldı ztn en gec 2 yasına kadar denıyor
hatta aslında daha erken ama olsun

oyy bebişte çok tatlı Allah bağışalsın deniz
mesir macunu benimde aklımda bulunsun deneyim ewt ayşegül nazarımız çok değiyo yaa bende kızıyorum kendime yiyo dediğim zaman artık söylemiiicem yanii inş kafamçokkarıştı doğaçada maşallah diyim inş devam eder böyle yemeye
titiz oğlan başka yerde rahat da edemez braz büyüsün inş o huyuda düzelir zor beee çocukta

aysegulcum sen bıze geldıgınde sevdada gelır ..
ne dersın sevda boylelıkle gorusmus oluruz ucumuzde..
yada esıme soylerız bızı sıze bırakır evde oldugu gun denk gelırse

ay sormayın aralda cok titiz yahuu
evde kucuk bısey buldugunda bişeyler soylene soylene bana getırır verır
yada elıne yemek yada mesela cubuk kıraker fln bulasır hemen getırırı soylene soylene sıldırır
anası kılıklıı

evet denizcim ben sevdaya öncede demiştim ama okumadı sanırım sevdacım sen tel nonu yaz bana özelden bu buluşma olmasada biz belki fırsat bulursak uğrarız size olmazmı denizin teli var bende nete giremeyince haliyle telden haberleşicem geldim gelicem diye uzun zaman yokum kkda kızlar 10 gün kadar izin 10 gün

bızden bı ce eeee yaparızz kızlaraa :)))
sevda bıze gelır yada dedıgım gıbı bız gıderız..
gorustururum ben sızıde canım

bızden bı ce eeee yaparızz kızlaraa :)))
sevda bıze gelır yada dedıgım gıbı bız gıderız..
gorustururum ben sızıde canım

bak ne yaparız deniz eşin evde olmasada bizim arabayla gideriz sen tarif edersin yolları biliyosan olmazmı bu arada tel no değişmedi demi senin aynı başka türlü iletişim kuramayız sonra

süper olur kızlar
şimdi özelden ikinizede yazıyorum telefonumu
ya siz gelin yada ben gelirim hiç farketmez

o ipi tüyü oratalıktan toplama elini yüzünü sildirme normal yaa titizlikten değil bence tüm çocuklar böyle üstlerinde yada etrafta değişik bişey görünce rahatsız oluyolar taaa bebeklikten yokmuydu kızlar bunlar zaten
ama doğaçın ki biraz fazlaymışşş:lepi:
ohh hadi buluşun bakalım bizde çatlayalım off kış bitsin bizde buluşalım deryayla inş olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…