nurancım batuhan da teo gibi kürek ayak aynılar bizimde pantiflerimiz büyük 26-27 aldık ama şimdi zor oluyor..
bu arada rüyamda sana gelmiştik hep beraber kızlarla..eniştenin plastik malzemeler üreten bi fabrikasımı ne varmış bize mutfak eşyaları getirmiş hediye olarak kaydirigubbakcemile3 ..hadi yor rüyayı bakalım...
kızlar her zamanki gibi ben listeci atike..ufaklıkların boy ,kilo e diğer gelişimlerini takip edebilmek için bir liste yapmayı teklif ediyorumm.
ben burdan sizi takip edince çok fikir ediniyorum..
ben başlıyorum..katılırsınız sevinirim
ahmet arda.........................26 haziran2008.......................82cm......................11.4kilo
çoğu kelimeyi çıkarabiliyor,iştahsız,octamar vitamini kullanıyor,8 dişi var,her söyleneni anlayıp yerine getirebiliyor,emmiyor,gündüz 3 saat uyuyor
yeni farkettim secosel(kusura bakma adını bilmiyorum.benim atike)konyadasın sanırım..
konyanın neresindesin..
bu arada ardayla vedat kaan arasında 1 gün var...
maşallah ama vedat'a 3 yaşında gibi görünüyor...
çok şeker bayıldım tombişe...
teo,aral çok tatlısınız yerim sizi
bende selcan canım memnun oldum.yeni otogarın orda oturuyoruz.sen nerdesin.
vedat kağan..............25.06.2008...........88cm...........14 kilo
iştah sorunu yok herşeyi yer,çok hareketli ama yaramaz değil,insanlarla iletişimi kuvvetli,öglen 2 saat uyuyor günde en az 6 kere emiyor.tabi bu kilolar boylar %75 genetik.benim oğlum zaten 4.700 kilo ,55 cm dogmuştu.sülale de çogunlukla uzun boylu.bebeğinin kilosu az olanlar benimki zayıf diye düşünmesin.her bebeğin genetiği farklı.önemli olan beyin gelişimi ve saglıklı olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?