2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deniz sanada atıyorum mesaj ama olmuyo zaman geçmesi gerekiyomuş
birazdan denicem tekrar

yeni farkettim secosel(kusura bakma adını bilmiyorum.benim atike)konyadasın sanırım..
konyanın neresindesin..
bu arada ardayla vedat kaan arasında 1 gün var...
maşallah ama vedat'a 3 yaşında gibi görünüyor...
çok şeker bayıldım tombişe...
teo,aral çok tatlısınız yerim sizi

kızlar her zamanki gibi ben listeci atike..ufaklıkların boy ,kilo e diğer gelişimlerini takip edebilmek için bir liste yapmayı teklif ediyorumm.
ben burdan sizi takip edince çok fikir ediniyorum..
ben başlıyorum..katılırsınız sevinirim

ahmet arda.........................26 haziran2008.......................82cm......................11.4kilo
çoğu kelimeyi çıkarabiliyor,iştahsız,octamar vitamini kullanıyor,8 dişi var,her söyleneni anlayıp yerine getirebiliyor,emmiyor,gündüz 3 saat uyuyor

keşkeee canım keşke yakın olsakta gidip gelsek birbirimize
çok istiyorum yaa sizlerle buluşmayı
rüyada hayırdır inşallah canım hemen netten baktım
yorumu yazıyorum:)))
hediye almak aşk ve iş hayatında mutluluğa delaletmişopuyorumnanaktanbayanssulusmile:lepi:

denizcim benim eşimde bana zorla bişeyler aldırır
gerek yok falan desemde kızar bana
millet kocam bana bişey almıyo diye söylenir
sen alıyorum diye söyleniyosun diyo:1ninca:

ohh kızlar ne güzel buluşucaksınız
ama ben kıskanırım şimdi:dilcikar:

ayşegülcüm işe yaradığına sevindim macunun
gerçi sana zararı oldu ama doğaça yaradı:))

batuhan.............................02.06.2008...........................90 cm.........................16.5 kilo
fazla kelime çıkaramıyo ama denilen herşeyi anlıyo,iştahlı,10 dişi var,emiyor,öğlen 1,5 saat uyuyo

ayy sabahtan beri uğraşıyorum
denemediğim upload sayfası kalmadı
bi türlü batuhanın fenerbahçeli takımıyla resmini koyamadım
sadece face ye ekleyebildim
ordan bakarsınız kızlar

maşallah kızlar sizin bebişlere ya bizide ekleyin listeye tek kayda değer şey boyu doğaçın

doğaç efe .....................12.06.2008..........................86cm ...................10.5 kilo (((((

bu arada deniz sevda kızlar eşimle konuştum haftaya pazartesi izin alıcakmış bilginze 1hafta daha dayanacağım offf eşim izinli yarın şükür dinlenin demişler sağolsunlar ne diyeyim

zeynep......................29.05.2008................................84cm.............................12 kilo
söylenilen herşeyi tekrarlıyo-16 dişi var-çok mızmız-tek başına oynamıyo :))

.

bende selcan canım memnun oldum.yeni otogarın orda oturuyoruz.sen nerdesin.

vedat kağan..............25.06.2008...........88cm...........14 kilo

iştah sorunu yok herşeyi yer,çok hareketli ama yaramaz değil,insanlarla iletişimi kuvvetli,öglen 2 saat uyuyor günde en az 6 kere emiyor.tabi bu kilolar boylar %75 genetik.benim oğlum zaten 4.700 kilo ,55 cm dogmuştu.sülale de çogunlukla uzun boylu.bebeğinin kilosu az olanlar benimki zayıf diye düşünmesin.her bebeğin genetiği farklı.önemli olan beyin gelişimi ve saglıklı olması.

maşallah canım emmeside olduğu için ondan boyu uzun olur benim cadıyı sormuştun kusurumabakam yazamadım 2 ay

canım oğlun çok tatlı çok güzel tontişşşşş

Son düzenleme:
zuzii kızın hep hoşuma gitmişti çok tatlı olmuş büyümüş maşallah canım benim...
benim için yazdıklarından dolayıda sağol ama ne yaparsın anne yüreği hep aç aç yemiyor ...

Ecrin nisa altın ....................30 mayıs2008..........83cm..10.80kilo
büyükler gibi rahatlıkla konuşur anlar ,bilmiş,iştahsız,sinirli,eşyalarını kimseyle paylaşmaz,kendi yaşıtlarıyla asla oynamaz kendinden yaşça büyüklerle anlaşır,17dişi var,vimin c balık yağı supravit şuruplarıyla ayakta durur,

SANIRIM SİZİN AKRABALAR HEP RENKLİ GÖZLÜ MAŞALLAH..ARALDA ÇOK SEVMİŞ BAKSANA HEMEN BİR TANE DAHA DOĞUR DENİZ ....:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…