2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Slmmmmm

yine kaynatmışsınız yaaa..hem de bursa buluşması falan nispetmi yapıyosunuz yaaa bende kıskanırım ama..

serpil gel sende bizde bi üçlü oluşturalım nispet yapalım,hadi hava ısın artık!:Saruboceq:

aral bey de çok tatlı olmuş yerim onu da aslan beyi de o da çok şirin maşallah aral abisine de benzettim..

Yasemincim ohhh düşünme bu gece ecrini kafanı rahatlatmaya bak canım ananesi bakar ona..hatta eşinle yanlız kalmışsınız romantizm falan yapın biraz hazır ecrin yokken,geçen yazmışsın yatakları çoktan ayırdık diye..git yanaş azıcık olmaz öyle yatak ayırmak araya soğukluk girermiş büyükler öyle diyor benden söylemesi..:))

Teoman Asrın.................. 11.06.2008................93cm..............15.5kg

Konuşması ayına göre fena değil,denileni anlıyor ve tekrar edince öğreniyor,iştahsız,meme düşkünü,uysal ve biraz yabani,güleryüzlü,annesine naz yapan,tek başına oynamayan böcük..sanırım 18-19 dişimiz var

Selcancım Kağan da Teoşa yakın doğmuş biz de 4850gr doğmuştuk evet senin dediğin gibi gelişimin çoğu genetik hep ayından önce gittik doğduğundan beri ve sanırım anne sütü de çok etkili..

yasemincim derya haklı romantizmin tam zamanı
ecrinide çok düşünme nazı sana geçiyo anneannesi ona iyi bakar

canım hem kilosu boyu falan gayet iyi sen çok dert yapıyosun
ecrinde senin zayıf noktanı bulmuş vurup duruyo

Selcancım Kağan da Teoşa yakın doğmuş biz de 4850gr doğmuştuk evet senin dediğin gibi gelişimin çoğu genetik hep ayından önce gittik doğduğundan beri ve sanırım anne sütü de çok etkili..

evet canım anne sütü yarıyor.kağan 15 ay boyunca hiç su içmedi.zor alıştırdık valla.şimdi günde yarım bardak anca içiyor.çok düşkün memeye.nasıl bıraktıracam bilmiyorum.

ohh ne güzel ecrini bırakacagın birileri var.benim kimsem yok burda.kendime hiç vakit ayıramıyorum.şanslısın valla derya nın dediklerine katılıyorum.sen ne veriyorsun ecrine.vitamin mi onlar.kusura bakma biz hiç kullanmadık ne vitamin ne ilaç.bilmiyorum o yüzden soruyorum .niye veriyorsun kilosu falan da iyi.

kızlar merhaba..:))))

ben geldim özlediniz dimi????:)))))))))

şimdi geçmişe bakıcam bakalım sabaha dönerim..herkese iyi uykularrrrrrrrr..

ahmet arda.........................26 haziran2008.......................82cm......................11.4kilo
çoğu kelimeyi çıkarabiliyor,iştahsız,octamar vitamini kullanıyor,8 dişi var,her söyleneni anlayıp yerine getirebiliyor,emmiyor,gündüz 3 saat uyuyor

batuhan.............................02.06.2008...........................90 cm.........................16.5 kilo
fazla kelime çıkaramıyo ama denilen herşeyi anlıyo,iştahlı,10 dişi var,emiyor,öğlen 1,5 saat uyuyo

doğaç efe .....................12.06.2008..........................86cm ...................10.5 kilo (((((

zeynep......................29.05.2008................................84cm.............................12 kilo
söylenilen herşeyi tekrarlıyo-16 dişi var-çok mızmız-tek başına oynamıyo :))

vedat kağan..............25.06.2008...........88cm...........14 kilo

iştah sorunu yok herşeyi yer,çok hareketli ama yaramaz değil,insanlarla iletişimi kuvvetli,öglen 2 saat uyuyor günde en az 6 kere emiyor
.

Ecrin nisa altın ....................30 mayıs2008..........83cm..10.80kilo
büyükler gibi rahatlıkla konuşur anlar ,bilmiş,iştahsız,sinirli,eşyalarını kimseyle paylaşmaz,kendi yaşıtlarıyla asla oynamaz kendinden yaşça büyüklerle anlaşır,17dişi var,vimin c balık yağı supravit şuruplarıyla ayakta durur

Teoman Asrın.................. 11.06.2008................93cm..............15.5kg

Konuşması ayına göre fena değil,denileni anlıyor ve tekrar edince öğreniyor,iştahsız,meme düşkünü,uysal ve biraz yabani,güleryüzlü,annesine naz yapan,tek başına oynamayan böcük..sanırım 18-19 dişimiz var

ece..................10/06/2008..........................84 cm............................11.100 gr.............
söylediğmiz herşeyi tekrarlar iki kelimeyi yanyana getirir hoplar zıplar koşar uyuduğu zamanlarda sırtı poposu yer görür:lepi: tv yi açar yumurcak açıksa oturur izler sürekli resim yapar sabah uyandığında ilk işiş dolaptan kalemleri ve boyama kitaplarını çıkarak olur iştahı iyi denebilir günde bazen 1 bazen iki kez toplamda 2 saay uyur 10 tane dişi var kullandığımız tek ilaç balık yağımız

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ziyretçi olarak sizi takipediyordum bebeklerinizin gelişimlerini birazda işim gereğisizden yardım alıyordum.

maşallah çizelgeye göre bebekelerinizin gelişimide çok iyi özellikle dikkatimi çeken karamsar oldu maşallah nasılda konuşuyor öyle bir yetişkin gibi..ama aranızda da en problemli sanrım o biraz takipettiğime göre ve kilosuda en düşük boyuda bence sen yardım almalısın ...

ben çocuk glişimi okudum zekası ileri olanlarda bu tür problemler çok sık görülebiliyor pskolojik bir durum karamsar istersen bir yardım alabilirsin bahsettiğine göre bebeğin sanırım biraz zekasındanda kaynaklanıyor .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…