2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgedildin aramıza canım...
karamsar oldu maşallah nasılda konuşuyor öyle bir yetişkin gibi..ama aranızda da en problemli sanrım o biraz takipettiğime göre ve kilosuda en düşük boyuda bence sen yardım almalısın ...

ben çocuk glişimi okudum zekası ileri olanlarda bu tür problemler çok sık görülebiliyor pskolojik bir durum karamsar istersen bir yardım alabilirsin bahsettiğine göre bebeğin sanırım biraz zekasındanda kaynaklanıyor .[/QUOTE]

Son düzenleme:
canım maşallah cümle bile kurmayı bırak şarkılara geçmiş daha 2 yaşında bile değil her şeyde mi bukadar fazla bilgisi var yoksa sadece konuşmada mı...yani neler biliyor mesala...

canım kendi çapında bir şeyler biliyor tabi sayı sayabiliyor renklerin bazılarını biliyor üçgeni kareyi yuvarlağı dikdörtgeni biliyor abc diye sadec üçünü diyor bu kadar işte aklıma gelenler...
canım maşallah cümle bile kurmayı bırak şarkılara geçmiş daha 2 yaşında bile değil her şeyde mi bukadar fazla bilgisi var yoksa sadece konuşmada mı...yani neler biliyor mesala...

maşallah canım bence sen çok dertetme yemediği halde böyleyse yese kimbilir nasıl olacak sanırım emmemişte anne sütü almamasına rağmen çok iyi maşallah diyeyim tekrar tekrar nazarım değmesin az birazda daha gayretetsen alfabeyi ve tüm sayıları öğrenecek okumayıda söker bu .....bence sen bırak boşver allah ona başka yönden ver miş...yemezse yemesin kilo sorunu varmış kilo vermeyede başlamış belki toparlanır yine..
canım kendi çapında bir şeyler biliyor tabi sayı sayabiliyor renklerin bazılarını biliyor üçgeni kareyi yuvarlağı dikdörtgeni biliyor abc diye sadec üçünü diyor bu kadar işte aklıma gelenler...

tunaydınn hatunlar..

gelısımler yazılmıs bende yazayım

Aral Deniz .......... boy 82 cm.............. kılo 11,400 flndır ancak 10 tane dışımız vardı bugun 12 oldu

Aral cok sosyal bır cocuk herkesle arkadas olmaya yatkın. paylasmayı bılıyor .
hıperaktıf. ıştahı değişken genelde yer ama metabolızması cok hızlı calışıyor ztn cok hareketlı oldugundan fazlasıyla yakıyor
emmıyor
sütü çok sevıyor
konuştugu kelımeler 40 tane fln.. ıkı kelıme dagarcıgımız sınırlı mesela burger kıng fln gıbı seylerı soyluyor ( dördin tink )
ışı gucu oyun oynamak keşfetmek hoplamak zıplamak adrenalıne ve can acıtmaya bayılıyor
hayvanları cok sevıyor yaşadıgımız sıte dolasıyle bebeklıgınden berı alışık
galatasaraylı :))) hahahahahah
tam bır aydede delısı

yasemıncım ışıne karışmak gıbı algılama ama aralda bana yapıyor.. ben babaannesıne yedıyoruum cogu zaman yemeklerını
ama bnm şansım alt katımda oturmaları
yemek zamanı aralı ındırıyorum babaannesıne bana yaptıgından az naz yapıyor ve yıyor..
mesela ıkı gun boyle mı yaptın 3. gun benı ozledıgını dusunuyoırum ve ben yedırıyorum
o zaman cok guzel yıyor. cunku bnm ona yemek yedırmemı ozluyor

bak demek kı ecrınde sana yapıyormuşş sende bu ışı sık sık tekrarla hem kafanıda dınlersın..
hem o da senı ozler kıymetını anlar

yok canım QUOTE=cemredeniz;11107118]yasemıncım ışıne karışmak gıbı algılama ama aralda bana yapıyor.. ben babaannesıne yedıyoruum cogu zaman yemeklerını
ama bnm şansım alt katımda oturmaları
yemek zamanı aralı ındırıyorum babaannesıne bana yaptıgından az naz yapıyor ve yıyor..
mesela ıkı gun boyle mı yaptın 3. gun benı ozledıgını dusunuyoırum ve ben yedırıyorum
o zaman cok guzel yıyor. cunku bnm ona yemek yedırmemı ozluyor

bak demek kı ecrınde sana yapıyormuşş sende bu ışı sık sık tekrarla hem kafanıda dınlersın..
hem o da senı ozler kıymetını anlar[/QUOTE]

Son düzenleme:
merhaba oğlunuz çok tatlı maşallah benimde bir yeğenim var sarışın mavi gölü ona benziyor ama o 3 yaşında ...allah bağışlasın...

karamsar kardeşim sizinki pskolojik kızının yaptığı zamanla inş.düzelir çok zor acıksada yemez bu yüzdende huysuzluk yapar zaten sende yazmışsın .dr.demiş aynı şeyeleri

teşekkurler sevcancım..
sende aramıza hoşgeldın umarım kalıcı olursun

BU ARADA SIBELCIKDE GELMIŞŞ.. NERELERDEYDIN SIBELCIMM???
HOSGELDIN SENDE TEKRARDAN

kızlar merhaba..:))))

ben geldim özlediniz dimi????:)))))))))

şimdi geçmişe bakıcam bakalım sabaha dönerim..herkese iyi uykularrrrrrrrr..

nerelerdeydin sibelcim sanırım bize kırılıp bi gittin pir gittin..yapma öyle bi daha özledik tabi.
neler yaptın anlatsana,prenses nasıl?

Hoşgeldin sevcancı..merak ettim bebişin varmı yoksa işin dolayısıyla bi takip mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…