hoşgedildin aramıza canım...ilgin için sağol ...herkesin bebeği kendine göre probleml ama iştah ve yemek onusun da evet ecrinden daha beteri yok.konuşuyor 3 kelimeyi rahatlıkla cümleler kurabiliyor şarkılar söyleye biliyor ama işte sorunlarımız hiç bitmiyor dr. demişti pskolojik olduğunu zamnala düzelirmiş bir yardım felan alın demedi gerekirse gerekliyse tabikide alırım eğer zkasında da varsa tabikide bunuda değerlendiririm ama şuan erken olarak görüyorum olabiliyor yani çok düzgün konuşabviliyor ama bunun içinde zekası ileride diyemem...
canım maşallah cümle bile kurmayı bırak şarkılara geçmiş daha 2 yaşında bile değil her şeyde mi bukadar fazla bilgisi var yoksa sadece konuşmada mı...yani neler biliyor mesala...
canım kendi çapında bir şeyler biliyor tabi sayı sayabiliyor renklerin bazılarını biliyor üçgeni kareyi yuvarlağı dikdörtgeni biliyor abc diye sadec üçünü diyor bu kadar işte aklıma gelenler...
tunaydınn hatunlar..
gelısımler yazılmıs bende yazayım
Aral Deniz .......... boy 82 cm.............. kılo 11,400 flndır ancak 10 tane dışımız vardı bugun 12 oldu
Aral cok sosyal bır cocuk herkesle arkadas olmaya yatkın. paylasmayı bılıyor .
hıperaktıf. ıştahı değişken genelde yer ama metabolızması cok hızlı calışıyor ztn cok hareketlı oldugundan fazlasıyla yakıyor
emmıyor
sütü çok sevıyor
konuştugu kelımeler 40 tane fln.. ıkı kelıme dagarcıgımız sınırlı mesela burger kıng fln gıbı seylerı soyluyor ( dördin tink )
ışı gucu oyun oynamak keşfetmek hoplamak zıplamak adrenalıne ve can acıtmaya bayılıyor
hayvanları cok sevıyor yaşadıgımız sıte dolasıyle bebeklıgınden berı alışık
galatasaraylı :))) hahahahahah
tam bır aydede delısı
kızlar merhaba..:))))
ben geldim özlediniz dimi????:)))))))))
şimdi geçmişe bakıcam bakalım sabaha dönerim..herkese iyi uykularrrrrrrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?