2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar sevcan ve sibell hoşgeldiniz
sevcan bizde senin bilgilerinden faydalanmak isteriz; senin çocuğun yok sanırım
yasemin ben sana demiştim sana naz yapıyo diye ecede yapıyo aynısını ben çalışmasaydım sizden farklı olmazdık emin ol ; ama işte senin annenlerde dayanamayıp gönderince ipler kopuyo demekki arada bırakırsın kafanı dinlersin iyi olmuş böyle

sibbelcim hoşgeldin
özledik tabi canım nerelerdeydin sen bize darılıp gittin ama biz sana darılmadık
rüya nasıl
herşey yolundadır umarım

selam güzel haziran anneleri ben yokken baya kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım
özledim sizleri..... a.s.

sevcan sende aramıza hoşgeldin canım
bize kendinden bahsedermisin
umarım sık sık ziyaret edersin topiğimizi

zeynep uyuyo bu boş zamanımı nasıl değerlendirsem acaba ???
akşamada çaya misafirim var eşimin arkadaşı ve eşi gelicek zeynepten 4 ay küçük kızları var
temizliğimi yaptım yemeğimde var
en iyisi kalkıp çayın yanına ikram edeceğim pasta vs. hazırlıklarımı yapayım demi
boş durmak yok bize kızlar

günaydın kızlar ayy gece daha doğrusu sabah yatınca anca kendime gelebildim..

ben kimseye kırılmadım canlarım nerden çıkardınız?sadece biraz dinlenmek istedim bu arada ev aldık taşındık onlarla uğraştım..ha bir de bulgaristan a gittik rüya yı avrupa vatandaşı yaptık şimdi de eşim için çalışıyoruz hep gidip geldiğimiz için bazen kaçırıyorıyorum sizi...ben hala aynıyım kilo vermeye çalışıyorum bakaalım diyetisyene gidicem en sonunda...bir ara ikinci çocuğu düşündük sonra vazgeçtik falan filan...

rüya allah a şükür gayet iyi

rüya'mın boyu 89cm kilosu da 12.5 ..fiziksel olarak çok iyi sosyal olarak da insanlara çocuklara çok sıcak davranıyor hep arkadaş olmak istiyor bazen parka götürdüğümde abla abileriyle oynamak istiyor ama tabi bizimkini ciddiye alan yok:)))canım benim o da hiç bir şey demiyor gene de yanaşmaya çalışıyor. bir ara öyle soğukluk yaşadı insanlara karşı hatta bayramda babamlara gittiğimde halamlar falan da vardı hiç içeri dahi girememiştim rüyanın ağlamasından kalabalıktan çok korkmuştu ama sonra alıştı şimdi iyi..onun dışında 3 e kadar sayabiliyor ne isterse anlatabiliyor yarı bizim dilimizle yarı bebek diliyle ..puzzle almıştım ona hemen yapıvermişti dikkatimi çeken bir şey oldu bu..buna rağmen hala bir bebek gibi memeye düşkün gerçi artık gündüz nerdeyse hiç vermiyorum ama gece uyuması için mecbur kalıyorum...

böööyle işte...

ya bu arada teo ne kadar büyümüş öyle resimlerine baktım da 5 yaşındaki çocuklar gibi ifadesi var canım benim maaşallah...
aral da her zaman ki gibi karizmatik çocuk sarı şekerim benim...

inşallah hepiniz iyisinizdir..

sevdacım otur dinlen biraz yaa alırsın marketten bir hazır kek oldu bitti:)))

yasemincim sen de takma o kadar allahaşkına ama insanın bebeği söz konusu olunca da takmamak elde değil bence de sana şımarıyor alışmış sana heralde seni kendinden bir parça gibi görüyor ona hayır demezsin sanıyordur sen onu mümkün olduğu kadar başkalrına bırak hem senden ayrı olduğunu öğrenir hem de başkalrına nazlanamayacağı için yemeğini yer bakarsın kilo alır..ayrıca genetik de olabilir hatırladığım kadarıyla sen de zayıf bir bayandın...

eski arkadaşlar da ara sıra katılıyorlar ne güzel..yeni arkadaşlar da gelmiş ben de onlara hoşgeldiniz diyeyim secosel hoşgeldin..

sevda ben bu siteden bi didikleme börekle bide pudingli kurabiye yaptım ikiside çok güzel ve kolay oldu tavsiye ederim canım
off yya açmıııcqam diyorum bende dayanamıyorum açıyorum siteyi valla kızlar hiç çalışamıyorum artık yaa kendimi kötü hissediyorum eşim de soruyo napıyosn diye hep mazeret hazır bende kendimide yemeye verdim amannnn nolcaksa sonum ama burda memur olarak da kalmak sitemiyorum
rüya ya maşallah boyu kilosu çok iyi
ewet cnım insanlarla etkileşime girdikçe atıyolar ürkekliklerini ece artık arkadşlarımın ayaklarına dolanıp kucaklarına çıkıp boyunlarına sarılıyo ; ayyy sayı saymayı ecede öğrendi ama düzensiz sayıyo biz başlatırsak devam ediyo çok hoşuma gidiyo onnn diyo bide sonn der gibi bitiriyo orda ağzını yiyiesim geliyo o tatlı tatlı konuşuca

hayırdır cnm neden çalışamıyorsun?niye memur kalmak istemiyorsun ki?
sosyal olmaları için kalabalık ortama sokmak şart...sayı sayarken gerçekten çok tatlı oluyorlar rüya da bir derken ben eriyorum resmen öyle yüksek bir sesle ve uzatarak diyor ki ...biiiiiiiiiii diye daha r yi söylemiyor.

ayşegül güveç yapmıştın bi ara hatırlıyomusun o zamandan beri canım istiyo hala almadım güveç kabı yaa halbuki çok da yakınd satılıyo bize eşime anlattım al da şöyle yapıcam bunu yapıcam diye hala alıcak o da dikkat ediyo bu aralar bizim göbekler geri çıktıda şekersiz çay içiyo artık ohaoldumsmile

slm kızlar hoşgeldiniz sibel ve sevcan bayadır yoktun gerçekten sibelcim daha sık gel artık canım rüyayada maşallah kızların en uzunuda rüya oldu sanırım bu durumda

sevcancım kendinden biraz bahsedermisin canım
yasemincim çok sevindim canım cimcimenin düzelmesine demek nazı sanaymış aslında gerekten anneye yapıyolar bende sabırsızlanıyorum annemin gelmesine o varken iyi yiyodu gerçekten ama benim kadar sabırlı olamıyodu o da var gerekten doğaça yemek yedirmek sinir bi iş makarnayı bile küçük tane tane yer onda bile zor yutar 2saatte çiğner ağzında küçücük bi lokma varsa 2. uzatılan mamayı almadığı gibi ağzındakinide o an çıkarır bidada yemez tuhaf işte sabır istiyo gerekten yasemin senin dediğin şurupu eşim bulamamış denizin zinco cyi bulmuş ondan almış ama tahminim içerikleri aynı isimleri farklıdır bide onu denicem deniz dediğin doğru su gibi güzel akışkan diğer kullandığım muhallebi kıvamı ve iyi çalkalanması gereken bi şuruptu
iştaha gelince bugün azcık salatalık ve cicibebeli süt azcık oda 5 tane falan burgu makarna 3saat sonra yine 5 tane falan burgu makarna o kadarcık işte ama önceki günlere göre eh işte biraz iyi benim gözümde çünkü hiç yemiyodu ya

ya kızlar bişey dicem bu gelişim tablosunda istatitik bi veri yakaladım kilo ve boy gelişimi anne sütü alan çocuklarda daha iyi anne sütü az alanlarda kilo sorunu var hi denecek kadar alan benim oğlum ve en zayıfı sizce bu bir tesadüfmü !

bende nedense o günden beri güveç yapmak istemiyorum serpilcim güveçi ilk yağlayıp fırınlamama rağmen ağır bi koku verdi evden çıkması bu sıra hissetmiyorum işte o derece yapacaksan tavsiyem ocakta yap fırında çok kokuyo bence
bu ara benimde iştahım aık ya sinirimden sıkıntımdan yemek istiyorum sanırım yaz gelse bi toparlanırım kesin benim tek sosyalliğim güzel bi günde lojman içinde gezmek hapis gibi aynı :sinifsinif:

anne sütününde etkisi vardır ayşegül ama ben boy kilodan çok bağışıklı üzerinde etkisi olduğuna inanıyorum boy ve kilo daha çok genetik arkadaşımın kızı yeni memeden kesti boyu eceden kısa mesela yada yine eceden az emen bi bebeğimiz eceden uzun ; ikizlerimiz ise 90 cm ve 15 16 kilolar bizden 2 ay küçükler ama sık hastalanıylar 40 gün anne sütü aldılar
ben çok çok zayıfmışım küçükken 6 ay emmişim mamayla birlikte ve hep hasta olurudm iğnelerle durrudum hatırlıyorum o zamanları eceni kuruluğu da bana benzemiş ama inş hastalıklarımız benzemez
ece bu aralar kahvaltı yapmak istemiyomuş ne yiiiceksin diyomuş bakıcı her şeyi aldırıyomöuş dolaptan içeri taşıtıyomuş sonra hayırrr yokkk diyomuş yemeye gelince
bana gelincede sibel ben mesleğimi yapmak istiyorum ama kkpssye çalışıp 90üstü alamak şu anda bana çok uzak günde 8 10 saat çalışamıyorum burda bir iki saat valla memurlukta iyi tabi iş güç yok yan gel yat maaşını al derlerr ya ama bu yaşımdda köreldim gittim yaa valla akşam eve yorgun gidiyorum yaa öğrenciyken dersane staj özel ders gece yarıları eve gidedim de sabah 6 da dikilrdim ayağa şimdi kalkasım gelmiyo yataktan yaşlandığımı hiisediyorum bazenboshayallersmile

iki şeklinide bi denerim bakalım
zaten kayınvalidmelerde ocakta yapıyoruz biz büyük güveçte yada mangalda ama ben tek kişilik alıp fırında yapmak istiyodum bide fırın sütlaç yapııcam tabiikiiii ayyyyyyy yarın akşam eceyi babasına bırakıp alışverişe çıkıcam arkadaşla güveçte alıyım bari
birde dün çocukluk arkadaşımla konuştum polatlıda öğretmen 15 tatilde eskye gitmeyi düşünmüyolarmış sana gelmek istiyorum dedi alllaahhhhh dedim yaa çok sevindim inş bi cts pzr gelicekler haftaiçi eşi çalışıyo çünkü kendim lıp bi yapıyım da onlarada yaparım gelince

kızlar faturalarınız bu a fazla geldimi elektiriğe gelmişt iheralde zam dimi bize hep 34 gelirdi bu ay 46 geldi su 14 gelirdi 25 geldi yuhhh yaaa bizede ucundan koklattılar zammın
doğalgazımız iyi geldi sadece 107 lira geçen sene ödediklerimizi düşününce bu sene çok iyi geliyo yaa gerçekten yeni binanın ısınması gerekiyomuş demekki seneye yalıtımda yaptırırsak çok daha iyi ısınırız inş

bence her ikisi de etkili ayşegülcüm anne sütü ve genetik faktörler..ama önemli olan sağlıklı olması yani bir sorun yoksa kilo o kadar dert edilmemeli ya..

valla zammı bilmem bizim bu ay aidat,sıcak su ve doğalgaz toplam 519 lira geldi hatta biraz önce geldi arayıp eşime söyledim kaloriferden tasarruf yapmaya karar verdik oturmadığımız yeri hemen kapatıcaz yoksa bu gidişle kış zor geçecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…