zeynep uyuyo bu boş zamanımı nasıl değerlendirsem acaba ???
akşamada çaya misafirim var eşimin arkadaşı ve eşi gelicek zeynepten 4 ay küçük kızları var
temizliğimi yaptım yemeğimde var
en iyisi kalkıp çayın yanına ikram edeceğim pasta vs. hazırlıklarımı yapayım demi
boş durmak yok bize kızlar
sevda ben bu siteden bi didikleme börekle bide pudingli kurabiye yaptım ikiside çok güzel ve kolay oldu tavsiye ederim canım
off yya açmıııcqam diyorum bende dayanamıyorum açıyorum siteyi valla kızlar hiç çalışamıyorum artık yaa kendimi kötü hissediyorum eşim de soruyo napıyosn diye hep mazeret hazır bende kendimide yemeye verdim amannnn nolcaksa sonum ama burda memur olarak da kalmak sitemiyorum
rüya ya maşallah boyu kilosu çok iyi
ewet cnım insanlarla etkileşime girdikçe atıyolar ürkekliklerini ece artık arkadşlarımın ayaklarına dolanıp kucaklarına çıkıp boyunlarına sarılıyo ; ayyy sayı saymayı ecede öğrendi ama düzensiz sayıyo biz başlatırsak devam ediyo çok hoşuma gidiyo onnn diyo bide sonn der gibi bitiriyo orda ağzını yiyiesim geliyo o tatlı tatlı konuşuca
bende nedense o günden beri güveç yapmak istemiyorum serpilcim güveçi ilk yağlayıp fırınlamama rağmen ağır bi koku verdi evden çıkması bu sıra hissetmiyorum işte o derece yapacaksan tavsiyem ocakta yap fırında çok kokuyo benceayşegül güveç yapmıştın bi ara hatırlıyomusun o zamandan beri canım istiyo hala almadım güveç kabı yaa halbuki çok da yakınd satılıyo bize eşime anlattım al da şöyle yapıcam bunu yapıcam diye hala alıcak o da dikkat ediyo bu aralar bizim göbekler geri çıktıda şekersiz çay içiyo artık ohaoldumsmile
bende nedense o günden beri güveç yapmak istemiyorum serpilcim güveçi ilk yağlayıp fırınlamama rağmen ağır bi koku verdi evden çıkması bu sıra hissetmiyorum işte o derece yapacaksan tavsiyem ocakta yap fırında çok kokuyo bence
bu ara benimde iştahım aık ya sinirimden sıkıntımdan yemek istiyorum sanırım yaz gelse bi toparlanırım kesin benim tek sosyalliğim güzel bi günde lojman içinde gezmek hapis gibi aynı :sinifsinif:
kızlar faturalarınız bu a fazla geldimi elektiriğe gelmişt iheralde zam dimi bize hep 34 gelirdi bu ay 46 geldi su 14 gelirdi 25 geldi yuhhh yaaa bizede ucundan koklattılar zammın
doğalgazımız iyi geldi sadece 107 lira geçen sene ödediklerimizi düşününce bu sene çok iyi geliyo yaa gerçekten yeni binanın ısınması gerekiyomuş demekki seneye yalıtımda yaptırırsak çok daha iyi ısınırız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?