valla zammı bilmem bizim bu ay aidat,sıcak su ve doğalgaz toplam 519 lira geldi hatta biraz önce geldi arayıp eşime söyledim kaloriferden tasarruf yapmaya karar verdik oturmadığımız yeri hemen kapatıcaz yoksa bu gidişle kış zor geçecek...
günaydın kızlar ayy gece daha doğrusu sabah yatınca anca kendime gelebildim..
ben kimseye kırılmadım canlarım nerden çıkardınız?sadece biraz dinlenmek istedim bu arada ev aldık taşındık onlarla uğraştım..ha bir de bulgaristan a gittik rüya yı avrupa vatandaşı yaptık şimdi de eşim için çalışıyoruz hep gidip geldiğimiz için bazen kaçırıyorıyorum sizi...ben hala aynıyım kilo vermeye çalışıyorum bakaalım diyetisyene gidicem en sonunda...bir ara ikinci çocuğu düşündük sonra vazgeçtik falan filan...
rüya allah a şükür gayet iyi
rüya'mın boyu 89cm kilosu da 12.5 ..fiziksel olarak çok iyisosyal olarak da insanlara çocuklara çok sıcak davranıyor hep arkadaş olmak istiyor bazen parka götürdüğümde abla abileriyle oynamak istiyor ama tabi bizimkini ciddiye alan yok:)))canım benim o da hiç bir şey demiyor gene de yanaşmaya çalışıyor. bir ara öyle soğukluk yaşadı insanlara karşı hatta bayramda babamlara gittiğimde halamlar falan da vardı hiç içeri dahi girememiştim rüyanın ağlamasından kalabalıktan çok korkmuştu ama sonra alıştı şimdi iyi..onun dışında 3 e kadar sayabiliyor ne isterse anlatabiliyor yarı bizim dilimizle yarı bebek diliyle ..puzzle almıştım ona hemen yapıvermişti dikkatimi çeken bir şey oldu bu..buna rağmen hala bir bebek gibi memeye düşkün gerçi artık gündüz nerdeyse hiç vermiyorum ama gece uyuması için mecbur kalıyorum...
böööyle işte...
ya bu arada teo ne kadar büyümüş öyle resimlerine baktım da 5 yaşındaki çocuklar gibi ifadesi var canım benim maaşallah...
aral da her zaman ki gibi karizmatik çocuk sarı şekerim benim...
inşallah hepiniz iyisinizdir..
Sevdacım çayın yanına yeni öğrendiğim bi iki tarifim var istersen yazıyım çok pratik ve tadları süperrrr...zeynep uyuyo bu boş zamanımı nasıl değerlendirsem acaba ???
akşamada çaya misafirim var eşimin arkadaşı ve eşi gelicek zeynepten 4 ay küçük kızları var
temizliğimi yaptım yemeğimde var
en iyisi kalkıp çayın yanına ikram edeceğim pasta vs. hazırlıklarımı yapayım demi
boş durmak yok bize kızlar
selam güzel haziran anneleri ben yokken baya kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım
özledim sizleri..... a.s.
Benim de kpss ye çalışmam lazım eşim sürekli hadi diye dürtüyor ama içimden hiçgelmiyor tekrar ders,kitap falan bıkmışım ben okumaktan yaaa bu yaştan sonra çekilmiyor..
bu sene de girerim belki ama çalışmadan girince de olmuyor işte 90 üzeri falan,70lerde kalıyorum..
zaten memuriyeti isteyip istemediğimden de emin değilim,ben ticaret adamıyım yaaaa..
yapcam ama çok yakında...
kızlar ben çıkıyorum ardayı emzirirken oruç tutmamıştım..onları tutuyorum.bugün 11 oldu..nasıl bitiricem bilmiyorum...artık zzorlanmaya başladım çünkü
yemek yapmalıyım...
slm kızlar streetpit sagol canım hoşbuldum
suus valla bende oglum dogduktan sonra hep ben baktım yardım eden kimsem olmadı.fazla kilolarım vardı.bazı saglık sorunları yaşadım .o zamanlar yaşlandım diyordum.hep yorgundum.yaz başında baktım böyle olmayacak kendime çekidüzen verdim.
hala çalışmak gelmiyor içimden.(oğluma bakmak için işi bıraktım ) her ne kadar maddi olarak sıkışsak da evde vakit geçirmeye çok alıştım.sabah erken kalkmaya falan çok üşeniyorum. onun haricinde iyiyim artık çünkü saglıklı beslenmeye başladık tüm yanlış yaptıgımız şeyleri bir tarafa atıp oğlumu da düşünerek dogal beslenmeye başladık.zayıfladım 74 kilodan 56 kiloya düştüm cildim parladı saçlarım canlandı.sütüm çok arttı.daha mutluyum ve hastalıgım tamaman geçti üstelik hiç ilaç kullanmadan.ne eşim ne oglum hiç hasta olmadık.yine çalışmak isteği gelmiyor ama yaşlı gibi de hissetmiyorum kendimi tamamen oğluma ve rahata alıştım ondan.aslında benimde çalışmam gereken dersler var.ama yok vazgeçtim ben ..
kızlar ben çıkıyorum ardayı emzirirken oruç tutmamıştım..onları tutuyorum.bugün 11 oldu..nasıl bitiricem bilmiyorum...artık zzorlanmaya başladım çünkü
yemek yapmalıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?