sibelcim leslie sensone diye arat karşına çıkar 5mil olanı indir (8 km oluyormuş sanırım ) 1 saat 10 dakika falan sürüyor evde yürüyorsun ve tabi bazı hareketlerde yaptırıyor ama zorlamadan eğlenceli bi şekilde kadın çok sempatik zaten mutlaka indir ben dışarı çıkamıyorum Asrını bırakıp o yüzden o uyrken spor oluyor
derya çok güzel görünüyor deneyeceğim en kısa zmanda..off kilo da vermek lazım yaaa..
ayy nasıl özendim sana atike Allah kabul etsin dün gece eşime dedim hani biz oruç tutcaktık diye saati ayarlayıp kalksam ne iyi olur yemeğimde oluyo son zamanlarda ben kahvaltıdn çok yemeği sevdiğim için benim içinde iyi olur hem ama dediğin gibi nasıl biter benim 25 günüm var geçen seneden
evet canım bende baya emmişim ve annem hiç bişey anlamamış hiç ne yemekte ne yaramazlıkta ne huysuzlukta hiç şikayet etmemiş şu andada grip olduğumu doğru düzgün hatırlamam maşallah diyeyimde ben listeye göre yorum yaptım sadece tabi istisnalar kaideyi bozmaz derler geneline bakınca emen çocuklar daha güzel gelişimdeya ben yokken gırıp gırıp yazıonuzzz fururum sızı heee :)))
sibelcım evın hayırlı olsun resımlerını eklesen cok mutlu oluruzz
nerden aldınız canım bana yakınmısın ??
ruyanında maşallahı varmış yanı tü tü tüüü
yenı halını mrk edıyoruz eklesene bır ara
kızlar anne sutunden boy kılodan fal nbahsedılmıs
aysegulcum bende dogdugumde 4 kılo 800 gram dogmusum
ve 2,5 yaşıma kadar anne sutu almışım zor bırakmışım anamı...
ama boyum 1,66 yada ,167 bılmıyorum tam hep degısık cıkıyor :)))) nasıl ölcuyorsam
kılom ıse 47 bazende 48 oluyorum bılıyorsunuz
bızım aılede herkes zayıf ve kısadır. kızlardan en uzun benım ..
kucuklugumden berı boyle zayıfım ben anne sutuyle ılgısı bılmıyorm ne derece dogru
sadece cok güclu bır yapım vardır.. (dogumdan sonra bıraz degıstı bu durum tabıı)
sadece en cok dişleri fln ıyı yonde etkıledıgınden emınım anne sutunun
ya ben yokken gırıp gırıp yazıonuzzz fururum sızı heee :)))
sibelcım evın hayırlı olsun resımlerını eklesen cok mutlu oluruzz
nerden aldınız canım bana yakınmısın ??
ruyanında maşallahı varmış yanı tü tü tüüü
yenı halını mrk edıyoruz eklesene bır ara
kızlar anne sutunden boy kılodan fal nbahsedılmıs
aysegulcum bende dogdugumde 4 kılo 800 gram dogmusum
ve 2,5 yaşıma kadar anne sutu almışım zor bırakmışım anamı...
ama boyum 1,66 yada ,167 bılmıyorum tam hep degısık cıkıyor :)))) nasıl ölcuyorsam
kılom ıse 47 bazende 48 oluyorum bılıyorsunuz
bızım aılede herkes zayıf ve kısadır. kızlardan en uzun benım ..
kucuklugumden berı boyle zayıfım ben anne sutuyle ılgısı bılmıyorm ne derece dogru
sadece cok güclu bır yapım vardır.. (dogumdan sonra bıraz degıstı bu durum tabıı)
sadece en cok dişleri fln ıyı yonde etkıledıgınden emınım anne sutunun
aynen canım bende öyle düşünüyorum.oğlum dogana kadar zaten evden yapıyordum ticaretimi ama bu aralar beklemedeyim.kağan biraz daha büyüyünce bir dükkan açmak istiyorum derya sen ne yapmak istiyorsun neyle ilgileniyorsun
ayçacım katılıyorum boy kilo dan önce saglık ve beyin gelişimi önemli.ama tabi ki anne sütü verebilse herkes daha iyi olur.ben sadece 40 gün emmişim o yüzden 2 yaşına kadar emzircem oğlumu..
aç bıraktık zorlamıyoruz hiç daha doğrusu zorladık başta yemedi bıraktık çok ağlıyor yaaa kıyamıyorum ama yemiyor kızlar açlıktan ağlıyor hiç neşesi yok gece uykusu iyi bir sorun yok ateşi ishali yok nasıl bir dönem bizimki açloığında açlığı mı :çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
aynen canım bende öyle düşünüyorum.oğlum dogana kadar zaten evden yapıyordum ticaretimi ama bu aralar beklemedeyim.kağan biraz daha büyüyünce bir dükkan açmak istiyorum derya sen ne yapmak istiyorsun neyle ilgileniyorsun
Canım ben daha önceden grafikerdim daha sonra dükkan açtım kişisel ve normal hediyelik üzerine ilginç,farklı,özel hediyelikler tasarlayıp satıyordum resimli puzzle,takvim vs..
neyse şimdi de çocuklar için parti evi açmayı istiyorum bi arkadaşımla ortak olarak..hem bu tarz işleri seviyorum organizasyon falan hem de teo da yanımda olabilir çocuklar için eğlence mekanı,istersem de bırakabilirim ananeye,babneye falan..bakalım maddi durumları düzene koyalım istiyorum hem de çokkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?