deryacım ne kadar güzel bir fikir..umarım yaparsınız....a.s.
deryacım cidden süper bi fikir hemde zevkli bi iş
bende grafikerlik kursuna gitmiştim 5 sene önce bayada iyiydim
ama kurs bitince bende unuttum bazı şeyleri
doğaçında kaşığa karşı bi derdi var ekmek banıp yedirirdim önceden onuda kesti artık öylede yemiyo çatallık şeyleri şeviyo ama çatallıkta çok bişey yok yiyebileceği patates makarna falan oluyo illa batırılcak yani en azından öyle olunca eline veriyorum kendi yemenin hevesine yiyo ama onuda çok az yiyo ecrin doğaçtan beter gerçekten doğaç en azından katı pütürlü yiyebiliyo doğaçta sıl muhallebi kıvamlı sulu çorba gibi şeylere antipatik yaklaşıyo eline kabusuz elma ver azda olsa yer ne bileyim salatalık havuç kemirir ama yemek konusunda sulu falan istemez
arkadasım gıttıı sıteden bırı..
utu yapmam lazım tullerımı yıkadıydım
optum hepınızı
sıbelcım evı nerden aldıgınızı sormustum canım nerden aldınızz????
arkadasım gıttıı sıteden bırı..
utu yapmam lazım tullerımı yıkadıydım
optum hepınızı
sıbelcım evı nerden aldıgınızı sormustum canım nerden aldınızz????
bütün gün o görmüyo ya nasıl davrandığını o yüzden bilmiyo istemiyodur yasemin hayırlısı bakalım yaa inş düzelir
yaa bende 15 tatilde sanırım eskye gelicem ; bi insan annesi arayınca bu kadar mı tedirgin açar tlfu yaa annesi abisi acaba yine noldu ne geldi başlarına ne için dert yanacakalr diye bu kadar mı zor açar tlfu senelerdir ben hep öyleyim kızlar valla dertleri vard arıyolar diye değil tabii ki annem o benim babamda yok hep yanımızda osun istiyorum ama gelmiyo dinlerim tavsiyede bulunurum ama uzakta olunca hiç bi faydam olmuyo sebep hala kardeşim abim de var tabii ama onun artık kurulu bi düzeni var karısıyla bir olsun halletsin abiminki hep maddi sıkıntı bol keseden yemeyi giymeyi seviyoalr ama ödemeye gelince yok sinir oluyorum böyle yapmalarınada ya bizim bile onlara bakınca maddi durumumz çok çok yii olmasına rağmen iki kere düşünürüz bişey alırken ödeyebilirmiyiz zorlarmı bizi bunlarda yok bişeyde denmiyoki okadar marka giyinmeyin heryere gitmeyin bi akşam evde oturun desek bizim neyimiz eksik oluyo o yüden karışmıyorum onlara şimdi bide annemin evinden çıktılar kiraya o evi de kiraay verdiler uzaklaştılar biraz iyi oldu bende istiyorum ki annemin oturduğu evi satıp bi daire alalım müstakil ev çünkü ilerde yalnız otursa korkar abiminkide ona dayalı müstakil ikisini satsak yeni bidaire alabilir ama abim o evin kendisinin olduğunu iddia ediyo satılırsa parasını alır ötekide bize miras olmuş olur ne kadar bencil dimi bi erkek kardeşim daha var hiç ben 4 sene oturdum o evlenincede o otursun demiyo hemen kiraya verdi kirayıda kendi alıyo üstelik suyunu elektiriğini gelrdi ödemezdi annem öderdi :gitme:
ay neyse benim bu küçük derdim asıl büyüğü kardeşim yaa sağlıklı düşünemüyo annemin en ufak bi sözünü büyütüp kendine etrafına zarar veriyo dra gitmeyi annem teklif edemiyo yoksa ona patlar tekrar diye abime dedim dr ayarladım o gitmez diye konuşmuyo anneme bırakıyo ben tlfda konuşmak istemiyorum annem haber verdi dimi diye yine anneme patlar diye offfffffffff o yüzden gitmem lazım ben babamın ölümünden sonra daha da azıttığını düşünüyorum ama eşim daha mantıklı biey söyledi bu çocuk hep el üstündeydi başı ağrır tamam gitme okula kolu acır tamam bırak işi askere gitti gelicem hayır bitmiyo daha kolumu kırarım rapor alırım şımarık bi çocuk yani şimdide iş ara çalış bak 25 26 yaşındasın küçükdedeğil deyince ben hastayım siz beni bu hale getirdiniz yiyemiyorum midem ağrıyo fian gerçekten yemeden içmedende kesildi afrika çocukları gibi görseniz 180-90 boyu var ama 55 kilo filandır kat kat giyinir üşür çünkü günde 1 pakert kesinde fazlasını bilemem sigara içer parası olsa dahada içer mazereti annemle anlaşamıyo onunla aynı sofraya oturmak istemiyo annem dırdır yapıyo iş bul artık filan diyo diye kavga ediyoalr mış filan anneme bırak gel diyorum ee o da çocuğu ne benim içim el veriyo ne annem gelince burda durabiliyo yedimi içtimi üşüyomu ev soğukmu filan ayy valla bilmiyorum napııcamı en son artık dedi bugün annem sen gelde sen götür dra konuşun eşimde kırıcam artık onun kalbini onunki şımarıklıktan başka bişey değil bana çalış demesinler diye deli ayağına yatıyo filan diyo sağlam dövmek lazım onu diyo sinirlerim laçka evde olsam ağlardım burda gelen gien ağlayamıyorum da nasıl konuşmak lazım nasıl götürmek lazım dra onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?