2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim orayı bılıyorum hatta otomanosmudur nedır ordan ev bakmıstık bız yanında yasemın park vardı
esımın bı ıkı arkadası orda oturuyorlar daha henuz gorusemedık.
sehre uzak geldı bana.
vırda o dedıgım yerden ev baktım göl yapılıcakmış.. ev 403 bın lıraydı ve evı resmen kaba ınsaat halınde verıyorlar sana. sadece camları takılı oluyor
yanı evde bı klozet bı mermer dahıı olmuyormus
cok kazık geldı bıze
bırde çöp kokuyordu.. eskıen çöplukmuş orası
cok araştırdık ve gıtmemeye karar verdık ztn o paraya ıstanbulun en guzel yerınden ev alırım daha ıyı
yasemın parkıda o zaman gormuştum şırın bır sıte daha duzenlı tertıplı
gırışı fln hoştu..
krıstal park bızım hemen yanımızda
yanında mıgros var
ıcınden mıgrosa gecıt var. onundametro var vejheryere yakın dedıgın gıbı cok merkezı bı yer
ama ztn ben bursayı cok sevmedıgım ıcın ıstanbuldan ev almayı cok stıyorum hayalım o yonde
resımlerede baktım ev cok hoş yere kadar camlara bayılıyorum
gule gule mutlulukla oturun canım
sızın ev tek daıre dımı dublex deıl yanı

Son düzenleme:

çok güzel evin bayıldım..
mutfak çok şık..güle güle otur...

atıkecım sen yıne yarım gun calısıyorsun
ben calısınca tam gun calısıcam aksam 8 de evde olucam bırde oglumla ılgılenıcem
ama ben cok ıstıyorum calısmayı evde durmak bnm harcım deıl
ztn 30 oldum bu yastan sorada zor ıs bulmak hanı bır yıl daha beklesem desem olmaz yanı

teşekkür ederim cnm ama dediğim gibi şehre uzaklığı önemli değil bizim için zaten o kadar da uzak değil merkeze arabayla on dakikada gidiyoruz.bizim ev dublex cnm resimdekinin aynısı ama kayınvalidemlerinki düz ayaktı.camlar yere kadar güzel ama gelen her misafir korkuyor:)))25.kat bizim.

ottomanors gerçekten öyle hem bomboş satıyor hem de dünyanın parası.bizimki beyaz eşyaya kadar herşey var 310milyara aldık

istanbuldan benim de eşim istiyor kısmetse ordan da alıcaz bakalım.

hayırlı olsun canım eviniz 25. kat:1shok: bende korkarım valla 7. kattna yukarda oturamam sanırsam sırnaşık şey
atike eşim zaten olmazsa 5 gün al sen 10 gün dur eceyle ben dönerim dedi ama ben onsuz halledeme eşim konuşup ikna etmeye çalışcak ben sinirlenirim şimdi ama oda ikna edermi bilmem bakıcaz artık Allahtan eşim hep yanımda bide şunu yapalım ben dr ayarlarım hallederiz filan rahatlatıyo annem gelsin odası hazır bizle yaşasınhep diyo ama işte annem gelmiyo biz eskye gitsek zaten o zaman kesin bizle kalır herrgün gitsin baksın oğluna

sibelcim biz bi ist dan alakta gerısı kalsın daha onu bıle almak bızım ıcın hayal yanı canım.
ancak bı arsamız var o satılırsa bıraz para dusecek bıze uzerınıde taksıtle fln odeyerek alıcaz.. o da hayal suanlık sadece arsa satılmıyor

iş çıkışı eve gitmiiicem arkadaşlar dolaşcaz biraz alışveriş yapayım kendime sıkıldım bugün ordanda bize geçicez ece hanım babasıyla iyi bi oynasın bugün

25. ci katta oturdugumu hayal dahi etmek istemıyorum yaa .. bende korkarım..
ama manzarasınada dıyecek olmaz :))
aslında ben bahce katı fln cokkk sevıyorum tn esımle hayalımız

alırsınız cnm allah herkesin gönlüne göre verir merak etme biz çok değil 3 ay önce burayı alacağımızı hiç düşünmemiştik ama eşimin hep içinde vardı bu daireden almak istiyordu ama hep bir hayal olarak sonra bir fırsat çıktı aldık işte..

ama piyasanın durumundan arsa satmak zor cnm benim de kayınpeder bir arsasını satmaya çalışıyor 2 senedir alan yok.

bızımkınde de sımdılık umıt yok... ancak o satılırsa alabılırız bız ev.

ayy canım yaa arda da hiç yemiyormuş..kıyamam ben ona yaa..ecrin tabikide her çocukta bebekete harekeetlidir ama ecrininkide aşırı çok fazla hem yemiyor hemde güzdüzleri 15dk.anca uyuyor hiç oturmuyor sürekli koşuşturup duruyor ayakları dolanıyor sürekli düşüyor halsizlikten yani ..ama yinede oturmuyor ....

serpilcim çok zor bir durum kardeşinin durumuna zaten daha öncelerde de demiştim ne yapılıp edilip götürülmeli dr. aslında bunu kendisi düşünmeli onu hayata bağlayacak bir şey olmalı ki gitmek istesin kendi dr.ama ne işte sende onu bulamıyorsun zaten ama en iyi sen ve anene bilir onun için en iyisi neyse onu yaptırmalısınız...abinizde maşallah hem yiyelim gezelim alalım ama iş para olunca olmaz böyle işte bu yüzden herkes sıkıntıya düşüyor yaa ahh ahh birde bizi görseler ayda yılda bir giyinir olduk ahh ahh..her şey kızımız için...

offff sibelcim harika eviniz canım güle güle ağız tadıyla oturun inşallah canım bize ev sahibi olmak çoook uzak emekli olunca alıcaz biz ve daha hangi şehire yerleşceğimize bile karar vermedik ama ben ankarayı istiyorum

ahh ahhh zuzicim bende denedim kaşığı vermeyi onuda almıyo çok inatcı ya alırsa çatalı alırdı onuda almıyo şimdilerde malesef bir hafta öncesinde masal kitabına o bakarken ben yedirirdim şimdi o da işlemiyo bi sıkıntısı var bence doğaçın hastalık belirtiside yok çünkü en sevdiği şey domatestir onuda mevsimi olmadığı için vermiyodum ama belki yer diye rendeledim sevindi ilk domatesi görünce 2 kaşık yedi 3. kaşığı itti hemen yemedi derdi var sanırım sevdiği şeyi bile istemiyo çünkü

allah razı olsun cnm inşallah sizin de olur öyle deme bir bakarsın bir yerden para gelir..

doğaçın belki dişi çıkıyordur artık 2 yaşına yaklaştılar bu yaşlarda son azılar çıkıyormuş...

bursaya gelicekmisin gelirsen bize de gelin sevda,denizle birlikte...ben çıkamıyorum eşim izin vermiyor.

bende çok denedim ecrindeşe yaramadı çünkü dalmıyor tükürüyor

çook güzel canım yaa bayıldım güle güle oturun ...bendee istiyorum tam istediğim gibi ama imkansızdan bile öteee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…