- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
cnm gene bizim siteden aldık daha önce oturduğumuz(yaseminpark) kayınvalidemin eviydi.biz kendi üstümüze aldık şimdi eski eve de kayınvalidemler geldi ama pek ısınamadılar heralde hemen heykele döndüler (onların heykel de tarihi eser bir evleri var)dairecilik sıkıcı geldi.siz carrefoure un orda mı oturuyprdunuz?orda kristalpark var biliyormusun?oradan almayı düşündük ama küçücük yere o kadar para saçma geldi bizim siteyi daha çok seviyoruz zaten sessiz bursa manzaralı ve dönüm dönüm bahçesi var piknik alanı var,çocuk parkları var ottomanors var yanımızda bizim daire hem bursayı hem ottomanors u görüyor.güzel yani allah a şükür.kristalpark ta gezecek hiç yer yok ama orası da yola yakın işte carrefour yakın fln filan...gerçi yakın da olsa uzak da olsa arabayla gidiyorsun o yüzden bir yerin yakın veya uzak olması önemli değil.
resimdeki haliyle aldık o yüksek binalardaki dairelerin en üst katı bu dublex.manzara güzel dimi?vereliniortak(fotoları netten buldum)evin eşyalı halini bir ara eklerim.
sibelcim orayı bılıyorum hatta otomanosmudur nedır ordan ev bakmıstık bız yanında yasemın park vardı
esımın bı ıkı arkadası orda oturuyorlar daha henuz gorusemedık.
sehre uzak geldı bana.
vırda o dedıgım yerden ev baktım göl yapılıcakmış.. ev 403 bın lıraydı ve evı resmen kaba ınsaat halınde verıyorlar sana. sadece camları takılı oluyor
yanı evde bı klozet bı mermer dahıı olmuyormus
cok kazık geldı bıze
bırde çöp kokuyordu.. eskıen çöplukmuş orası
cok araştırdık ve gıtmemeye karar verdık ztn o paraya ıstanbulun en guzel yerınden ev alırım daha ıyı
yasemın parkıda o zaman gormuştum şırın bır sıte daha duzenlı tertıplı
gırışı fln hoştu..
krıstal park bızım hemen yanımızda
yanında mıgros var
ıcınden mıgrosa gecıt var. onundametro var vejheryere yakın dedıgın gıbı cok merkezı bı yer
ama ztn ben bursayı cok sevmedıgım ıcın ıstanbuldan ev almayı cok stıyorum hayalım o yonde
resımlerede baktım ev cok hoş yere kadar camlara bayılıyorum
gule gule mutlulukla oturun canım
sızın ev tek daıre dımı dublex deıl yanı
çok güzel evin bayıldım..
mutfak çok şık..güle güle otur...
sibelcim biz bi ist dan alakta gerısı kalsın daha onu bıle almak bızım ıcın hayal yanı canım.
ancak bı arsamız var o satılırsa bıraz para dusecek bıze uzerınıde taksıtle fln odeyerek alıcaz.. o da hayal suanlık sadece arsa satılmıyor
OFF serpilcim çok üzüldüm seni okdar iyi anlıyorumki...
erkek çocukları kız çocukları gibi olmuyor..bunun okadar çok örnekleriyle karşılaştımki..
sen aman annem kırılmasın diye uğraşırız,onlar ise kırmayı bırak her lafı söylerler..
kardeşin seni dinlermi...gidermi seninle doktora dersin...
yasemin nedir bu ecrinin hali ya..çocuk takatsizlikten yürüyemiyormuş ya ..çok üzüldümm..
ama inan ardada hiç doğru düzgün yemez..bak saat 3 oldu hala kahvaltısıyla peşinden koşturuyorum..(1 aydır bakıcıya vermiyorum.dedsi var.öğlen gelince kahvaltısını veriyorum genellikle yemiyor.2buçukta gelince vermeye devam ediyorum).
çok azekmeğin içine kaşar ve tereyağı koydum.2 lokma yedi..akşama kadarda başka birşey vermiyorum akşam yemeğini güzel yesin diye..gerçi dün yine aç yattı.kitliyor ağzını resmen..1 lokma yiyip hemen kaçıyor....
kızlar çalışmak istediğinizi yazmışsınız..ben ardayı okadar zor durumlarda büyütüyorumki...çocuklarınızdan fedakarlık yapacaksınız..buda beni bazen o kadar üzüyorki.en verimli olduğum zamanlarda okulda oluyorum..eve geldiğimde ardayla ilgilenecek halim kalmıyor
bütün gün o görmüyo ya nasıl davrandığını o yüzden bilmiyo istemiyodur yasemin hayırlısı bakalım yaa inş düzelir
yaa bende 15 tatilde sanırım eskye gelicem ; bi insan annesi arayınca bu kadar mı tedirgin açar tlfu yaa annesi abisi acaba yine noldu ne geldi başlarına ne için dert yanacakalr diye bu kadar mı zor açar tlfu senelerdir ben hep öyleyim kızlar valla dertleri vard arıyolar diye değil tabii ki annem o benim babamda yok hep yanımızda osun istiyorum ama gelmiyo dinlerim tavsiyede bulunurum ama uzakta olunca hiç bi faydam olmuyo sebep hala kardeşim abim de var tabii ama onun artık kurulu bi düzeni var karısıyla bir olsun halletsin abiminki hep maddi sıkıntı bol keseden yemeyi giymeyi seviyoalr ama ödemeye gelince yok sinir oluyorum böyle yapmalarınada ya bizim bile onlara bakınca maddi durumumz çok çok yii olmasına rağmen iki kere düşünürüz bişey alırken ödeyebilirmiyiz zorlarmı bizi bunlarda yok bişeyde denmiyoki okadar marka giyinmeyin heryere gitmeyin bi akşam evde oturun desek bizim neyimiz eksik oluyo o yüden karışmıyorum onlara şimdi bide annemin evinden çıktılar kiraya o evi de kiraay verdiler uzaklaştılar biraz iyi oldu bende istiyorum ki annemin oturduğu evi satıp bi daire alalım müstakil ev çünkü ilerde yalnız otursa korkar abiminkide ona dayalı müstakil ikisini satsak yeni bidaire alabilir ama abim o evin kendisinin olduğunu iddia ediyo satılırsa parasını alır ötekide bize miras olmuş olur ne kadar bencil dimi bi erkek kardeşim daha var hiç ben 4 sene oturdum o evlenincede o otursun demiyo hemen kiraya verdi kirayıda kendi alıyo üstelik suyunu elektiriğini gelrdi ödemezdi annem öderdi :gitme:
ay neyse benim bu küçük derdim asıl büyüğü kardeşim yaa sağlıklı düşünemüyo annemin en ufak bi sözünü büyütüp kendine etrafına zarar veriyo dra gitmeyi annem teklif edemiyo yoksa ona patlar tekrar diye abime dedim dr ayarladım o gitmez diye konuşmuyo anneme bırakıyo ben tlfda konuşmak istemiyorum annem haber verdi dimi diye yine anneme patlar diye offfffffffff o yüzden gitmem lazım ben babamın ölümünden sonra daha da azıttığını düşünüyorum ama eşim daha mantıklı biey söyledi bu çocuk hep el üstündeydi başı ağrır tamam gitme okula kolu acır tamam bırak işi askere gitti gelicem hayır bitmiyo daha kolumu kırarım rapor alırım şımarık bi çocuk yani şimdide iş ara çalış bak 25 26 yaşındasın küçükdedeğil deyince ben hastayım siz beni bu hale getirdiniz yiyemiyorum midem ağrıyo fian gerçekten yemeden içmedende kesildi afrika çocukları gibi görseniz 180-90 boyu var ama 55 kilo filandır kat kat giyinir üşür çünkü günde 1 pakert kesinde fazlasını bilemem sigara içer parası olsa dahada içer mazereti annemle anlaşamıyo onunla aynı sofraya oturmak istemiyo annem dırdır yapıyo iş bul artık filan diyo diye kavga ediyoalr mış filan anneme bırak gel diyorum ee o da çocuğu ne benim içim el veriyo ne annem gelince burda durabiliyo yedimi içtimi üşüyomu ev soğukmu filan ayy valla bilmiyorum napııcamı en son artık dedi bugün annem sen gelde sen götür dra konuşun eşimde kırıcam artık onun kalbini onunki şımarıklıktan başka bişey değil bana çalış demesinler diye deli ayağına yatıyo filan diyo sağlam dövmek lazım onu diyo sinirlerim laçka evde olsam ağlardım burda gelen gien ağlayamıyorum da nasıl konuşmak lazım nasıl götürmek lazım dra onuda bilmiyorum
offff sibelcim harika eviniz canım güle güle ağız tadıyla oturun inşallah canım bize ev sahibi olmak çoook uzak emekli olunca alıcaz biz ve daha hangi şehire yerleşceğimize bile karar vermedik ama ben ankarayı istiyorum
ahh ahhh zuzicim bende denedim kaşığı vermeyi onuda almıyo çok inatcı ya alırsa çatalı alırdı onuda almıyo şimdilerde malesef bir hafta öncesinde masal kitabına o bakarken ben yedirirdim şimdi o da işlemiyo bi sıkıntısı var bence doğaçın hastalık belirtiside yok çünkü en sevdiği şey domatestir onuda mevsimi olmadığı için vermiyodum ama belki yer diye rendeledim sevindi ilk domatesi görünce 2 kaşık yedi 3. kaşığı itti hemen yemedi derdi var sanırım sevdiği şeyi bile istemiyo çünkü
merhaba kızlarrrrr nasılsınız
biz atlattık sayılır iştahsızlığı, gündüz memeyi kestim, akşam uyumadan önce ve gece kalktığı zaman veriyorum. sabahtan akşama kadar sadece meme istiyordu. şimdi meme olmayınca yemeye başladı. ilk günler biraz zor oldu meme istedi, ben de uff oldu falan dedim hiç vermedim. şu an gündüzleri hiç sormuyor aklına bile gelmiyor. yememe huyundan da vazgeçti, her şeyi yemeye başladı.
ayşegül kaşığı görünce yememe, zorla yedirirsem kusma huyu bizde de vardı. çözümünü kaşığı kendi eline vermekle buldum. o kaşığa yemek (çorba) almaya çalışırken ben farkettirmeden başka bir kaşıkla veriyorum yiyor.
serplcim kardeşinin durumuna çok üzüldüm, allah yardımcınız olsun.:Saruboceq:
cnm gene bizim siteden aldık daha önce oturduğumuz(yaseminpark) kayınvalidemin eviydi.biz kendi üstümüze aldık şimdi eski eve de kayınvalidemler geldi ama pek ısınamadılar heralde hemen heykele döndüler (onların heykel de tarihi eser bir evleri var)dairecilik sıkıcı geldi.siz carrefoure un orda mı oturuyprdunuz?orda kristalpark var biliyormusun?oradan almayı düşündük ama küçücük yere o kadar para saçma geldi bizim siteyi daha çok seviyoruz zaten sessiz bursa manzaralı ve dönüm dönüm bahçesi var piknik alanı var,çocuk parkları var ottomanors var yanımızda bizim daire hem bursayı hem ottomanors u görüyor.güzel yani allah a şükür.kristalpark ta gezecek hiç yer yok ama orası da yola yakın işte carrefour yakın fln filan...gerçi yakın da olsa uzak da olsa arabayla gidiyorsun o yüzden bir yerin yakın veya uzak olması önemli değil.
resimdeki haliyle aldık o yüksek binalardaki dairelerin en üst katı bu dublex.manzara güzel dimi?vereliniortak(fotoları netten buldum)evin eşyalı halini bir ara eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?