allah razı olsun cnm inşallah sizin de olur öyle deme bir bakarsın bir yerden para gelir..
doğaçın belki dişi çıkıyordur artık 2 yaşına yaklaştılar bu yaşlarda son azılar çıkıyormuş...
bursaya gelicekmisin gelirsen bize de gelin sevda,denizle birlikte...ben çıkamıyorum eşim izin vermiyor.
çook güzel canım yaa bayıldım gülegüle oturun ...bendee istiyorum tam istediğim gibi ama imkansızdan bile öteee.
sibel eşin dışarı çıkmana mı ızın vermıyor .
ınternetten bırılerı ıle goruşmene mı
anlayamadım ben..
atıkecım sen yıne yarım gun calısıyorsun
ben calısınca tam gun calısıcam aksam 8 de evde olucam bırde oglumla ılgılenıcem
ama ben cok ıstıyorum calısmayı evde durmak bnm harcım deıl
ztn 30 oldum bu yastan sorada zor ıs bulmak hanı bır yıl daha beklesem desem olmaz yanı
doğaçında kaşığa karşı bi derdi var ekmek banıp yedirirdim önceden onuda kesti artık öylede yemiyo çatallık şeyleri şeviyo ama çatallıkta çok bişey yok yiyebileceği patates makarna falan oluyo illa batırılcak yani en azından öyle olunca eline veriyorum kendi yemenin hevesine yiyo ama onuda çok az yiyo ecrin doğaçtan beter gerçekten doğaç en azından katı pütürlü yiyebiliyo doğaçta sıl muhallebi kıvamlı sulu çorba gibi şeylere antipatik yaklaşıyo eline kabusuz elma ver azda olsa yer ne bileyim salatalık havuç kemirir ama yemek konusunda sulu falan istemez
her yeremi yani doğrusu benim eşimde hani kendi başıma pek göndermez ama yani ialeme vs.yakınlar zaten giderim kendim ama daha yeni ya 3 sene pek çıkmadım kendim hiç ....sende nasıl bu ...
Sibelllll güle güle oturun canımmmm çokkk güzelmiş eviniz..özellikle de camları ve manzarası süpermiş... gelip o manzarada bi kahve içmek vardı yaaaa offf niye hepimiz aynı şehirde değiliz ki?:sinifsinif:
site olayı çok güzel bence şehirden uzak da olsa eğer oturmuş bir siteyse zaten dışarı çıkmana gerek kalmıyor..
Biz de biraz birikim yaparsak evimizi satıp üzerine ekleyerek kayınvalidemlerin sitesinden yada kc göksu blokları var burda göl manzaralı onlardan almayı düşünüyoruz ..herşey yoluna girsin elbet bi gün o da olur yeterki ağzımızın tadı,evimizin kahkahası eksik olmasın kızlar..
biz kızlarla bi ara evim evim köşesi yapmıştık herkes evinin resimlerini çekip koyuyordu gerçi bi kaç kişi koyduk halaaaaaa bekliyoruzzzzzzsengözlerimebaksanab
hadi sibel sende ekle yeni evini ve eklemeyenler hadi amaaaaa...
Ayşegülcüm varya kusma dışında anlattıklarının hepsi teo da da var yani sulu şey yememe ,çatalla bazen kendi yeme,ağzında bişey varken başka bi şey görsün çıkarıp verme vs..
ben yedireceğim şeyi mutlaka teo kaseyi görmeden elimle ağzına değdiriyorum ki tadına baksın hayır demesin diye dün supangle yapmıştım parmağımla yedi hepsini kaşığı reddediyo sıpa parmağımla yedi,manyak bunlar yawww...
bugün annem geldi Teoyu dışarı çıkardık ,parklarda gezdi sonra avm ye falan gittik hava aldı yavrum..sonrada balık yedik bi baktım teo ananesinin elinden pek sevdi balığı ay nasıl mutlu oluyorum o böyle faydalı bişeyler yedikçe,akşamda 3-4 kaşık mantı yedi bana yetti bugünlük..
slm kızlar dün internet yoktu giremedim.kızlar size bişey diyeceğim.prof.dr.sabiha paktuna keskin in uzmantv.com da ki videolarını hepinize tavsiye ediyorum.buğün tuvalet eğitimi hakkında konuştu.gerçekten dogru bilinen çok yanlış şeyler var.mutlaka izleyin.ben çok faydasını görüyorum bu doktorun.oglum 1 yaşındayken yemek yemiyordu kafasını duvara vurup bizi ısırıyordu.onun tavsiyeleriyle 2 haftada bu sorunu ortadan kaldırdık.şimdi çok uyumlu ve mutlu bir oğlum var.dün akşam 2 kase salçalı sarımsaklı brokoli çorbası ve yogurtlu ıspanak,ısırgan otu kavurması yedi.üstelik ben söylemedim kendisi dolabı açıp tencereyi gösterdi.
yasemincim senin için de araştırdım 0-3 yaş arası bir bebeği aynı kişi beslemeliymiş.başkası yemek yedirmeye çalışmamalıymış.sürekli vitamin surup gibi takviye içirmek ve yemesi konusunda ısrar etmek çocugun tepkisine yol açıyormuş.bir de serum verecekler demişsin.bence iyi düşün tatlım ters tepebilir sonuçta acı çekecek ve serum onu tok tutacaktır.bu sefer iyice yemekten soguyabilir.ben bile koca kadın oldum hastaneden serumdan falan hoşlanmıyorum küçücük çocuk strese girebilir.
sibel evinde güle güle otur .çok begendim mutfagın tam kahve içilecek yermiş.darısı başımıza.
deryacım inşallah açarsın dükkanını.ben de çok istiyorum bir dükkan açmak.
atikecim konyaya geldiğinde mutlaka beklerim zaten evim otogara yakın kolay bir yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?