2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim evin hayırlı olsun manzara süper zaten...

denzicim batuhanda aynı şikilde diş dönemlerinde pişik oluyo
2 haftada 4 diş çıkardı ondan da biraz huysuzluğu var
5. de geliyo gibi...

yasemincim sen herşeyi denemişsin ama ecrin çok inatçı çıkmış
hiç sevdiği yiyecek yokmu
batuhan hastalandığı zamanlarda falan hiç yemek istemez akşama kadar aç kalabilir
ama ozamanlarda yayla çorbası yapıyorum
ona bayılıyo itirazsız yiyo

bencede yasemin götürün bakalım ne diicekler yada psikolog değilde netten pedagog bulup ona sor sorunu canım daha ayrıntılı cevap verir belki bunun ilgi alanına girmediği için yüzeysel geçmiş

gçmiş olsun..denzicim batuhanda aynı şikilde diş dönemlerinde pişik oluyo
2 haftada 4 diş çıkardı ondan da biraz huysuzluğu var
5. de geliyo gibi...

yasemincim sen herşeyi denemişsin ama ecrin çok inatçı çıkmış
hiç sevdiği yiyecek yokmu
batuhan hastalandığı zamanlarda falan hiç yemek istemez akşama kadar aç kalabilir
ama ozamanlarda yayla çorbası yapıyorum
ona bayılıyo itirazsız yiyo[/B]
[/QUOTE]

Son düzenleme:
bu akşam bizdede yemek yok yaa pırasa aldırmıştım mısır unlu pırasa kızartması güzel oluyomuş bi yapayım bakalım nasıl olcka inş severiz ecede yese keşke oda bana benzemiş kış sebzelerini pek sevmiyo
aaaa birde kızlar bizim burdaki yemekhanede brokoli salatası yapıyolar çok güzel oluyo yaaa ben hiç almam berokoli ecenin çorbalarına koyardım öğüre öğüre bi hal olur yemezdi ama bunu b, denemek istiyorum brokoli havuç haşlayıp soğan maydonoz dereotu salatalık turşusu zeytinyağı pul biber biraz sirkede var sanırım mantar salatası da yapıyolar aynı böyle havuç yok oda süper siz yaptınızmı hiççç ayy nasıl canımistedi yaa

Serpilcim duvarlar için silgi var özel onları kullan ben onunla temizledim kalem izlerini carrefourdan almıştım çok kullanışlı bişey kullandıkça eriyip yok oluyor.. o kalemlerden bende arıyorm bulamadım ama artık sadece yazı tahtasına resim yaptırıyorum eline çizen herhangi bi kalem vermiyorum

o nasıl bişeymiş acep mısır unlu pırasa bende merak ettim ama kızartmaymış rejimdeyim bi süre yok öyle şeyler..

Serpilcim bizim eve en sık giran sebzelerden biridir brokoli hergün yesek sıkılmıyoruz eşim de bende bi dadandık 3-4 senedir favorim.. bende salatasını yapıyorum haşlayıp sarımsaklı,sirkeli,zeytinyağlı falan..süper oluyor ve besin değerini biliyorsundur zaten çokkk çok faydalı kansere falan 1 numara! teoya da çaorbasını yapıyorum blenderla ezip ama epeydir yemiyor onu da yediği zamanlar çok güselll diye diye yerdi sende eceye mutlaka dene..

yasemincim ya valla içim sızlıyor senin yazdıklarını okuyunca
bana söyleyecek birşey kalmamış arkadaşlar sana yardımcı olabilmek için elinden gelen herşeyi yapmışlar
ne diyebilirimki ?sanırım en iyisi pedagog a gitmen
mutlaka bir öneride bulunacaktır sana
çünki ecrin hiçbirşeye dalamıyo diyosun buda konsantrasyon bozukluğu var demek
tedavi edilmesi gereken bir durum olabilir
arkadaşım biraz daha sabırlı ol bu günlerde geçecek inşallah

az yağda kızartıyosun şimdi pırasayı doğrayıp mısır ununa buluyoruz çok değil pırasalar unlansın biraz yeter sonra yumurta kırıyoruz bir yada iki isteğe bağlı tuz baharat koymak istersek az yağda teflonda yayıp krep gibi olcak heralde iki yönünüde kızartıyoruz ağır olmaz yaa bende merak ettim deniiicem güzel olursa yarın söylerim

brokoliye gelince hamileykende ece bebekkende hep aldım salatasınıda denedim çorbasınında yaptım ama kokusu gelince hiç birimiz yiyemedik yalnız bu salatada hiçç belli değil kokusu filan ben bayıldım onuda bi yapıcam bakalım karnıbaharda mesela köftesini yapıp yediriyodum eceye anlamıyodu ama en son yemedi belli olmuyo sağı solu keşke yese brokoliyi

arkadaşım yazdığın şeyelr çok canımı sıktı zaten ecrine üzülüyorumsendee kapak oldun......
Yasemincim mutlaka çok üzülüyorsun seni hepimiz anlıyoruz çünkü anneyiz..ama canını sıkacak sözler yok ki ortada sende biliyorsun ki hepimiz elimizden geldiğince ve öğrendiğimiz bilgiler doğrultusunda sana yol göstermeye çalışıyoruz,kimsenin niyeti ahkam kesmek değil inan ve boş yere canını sıkma ve sakin ol..
evet o doktoru ve anlatımını,yaklaşımını bende çok seviyorum öğrenebileceğimiz çok şey var videoları varsa bende bi araştırayım saol canım..

ıstanbulun da bu güzellikleri var işte plan ve para olduğu sürece günü yaşamak çok kolay..
mutlaka eğelncelidir yaaa aklıma hatırla sevgili görüntüleri geldi birden..

hadi bakalım tülleriniz gelmiş inşallah istediğin gibi olur canım,resimleri bekliyoruz..

Aral ve doğaça geçmiş olsun..
bu diş dönemleri bu çocukları ne çok zorluyo yaaaa..
bende düşünüyorum da 3-4 aydır teo çok fena ve çıkardığı dişlere bakarsak yavrum ondan sanırım tüm derdi,iştahsızlığı falan..
bugünde el ağızda bazen ben elimi sokup kaşıyorum gülüyo çok hoşuna gidiyor sanırım çıkmayan 2 dişimiz kaldı..

Son düzenleme:
karnabahar köftesi? dur ona da bibakıyım evet o şekilde yedirilebilir bi tarif araştırayım hemen..

bende geçen bulgur köftesi yaptım içine kıyma falanda koydum teo onları tek tek ara ara yedi bi daha deniycem sizde yapın kızlar hem faydalı hem çocukların sevebileceği tarzda bişey yedirabilseydim sosuyla,yoğurduyla vercektim ama öyle karışınca yemiyor kuru kuru oyun sandı öyle yedi misket köfte gibi..

evet baktım karnabahar köftesi düper duruyor mücver gibi sanırım hemen yapıyım belki yer..

kızlar büyük avmlerde 5D sinemalar çıktı bilmiyorum gördünüzmü yada gittinizmi 10 dakika falan sürüyo zaten 9kişilik özel gözlüğüyle o dünyanın içine giriyorsunuz..bizim buraya getirmişler optimuma eşimle aklımaıza düştübi deneyelim diye ve adam çok güzel para kırıyor kişi başı 7,5tl ve herkes sırada tabibizim ampuller yandı hemen bi araştırmasına girdik ama alet 200milyar civarı bizi aşarrrrr..ama güzel bi düşünce yaaaa

deryacım geçen gün verdiğin tariflere baktım canım en kısa zamanda yapıcam çikolata şelalesini
o gün dediğim gibi hazır şeyler aldırdım eşime
ilgin için sağol canım

deryacım geçen gün verdiğin tariflere baktım canım en kısa zamanda yapıcam çikolata şelalesini
o gün dediğim gibi hazır şeyler aldırdım eşime
ilgin için sağol canım

kızlar
brokolinin sütle yapılan çorbasını oğlum severek içiyor ama eşimle ben pek sevmedik.başka bir tarif var.onu denedim hoşumuza gitti.kağan ın 2 kase içti dediğim çorba bu.soğanı kavurup salça ekliyoruz şöyle bir döndürüp içine havuç ,patates ve domates rendeliyoruz.biraz daha kavurup haşlayıp blenderdan geçirdiğimiz brokolileri ekliyoruz.suyu az ise tercihen et suyu ilave ediyoruz.birkaç diş dövülmüş sarımsak ve kuru nane ekleyip kaynamaya bırakıyoruz.hadi bakalım yaparsanız afiyet olsun.benim eşim etobur olmasına ragmen begendi.

aral ' a da çok geçmiş olsun annesi.öpüyorum onu.
kağan beni çagırıyor gitmeliyim

sağol selcan tarifini mutlaka deneyeceğim..bende görüşmek isterim..ablamlarda gesa parkta oturuyorlar belki biliyorsundur o siteyi..ben gelince beklerim mutlaka.ablamında 2 yaşında oğlu var.çocuklarda kaynaşmış olur..
derya ya katılıyorum yasemin.ecrinle ilgili yazılanların hepsini okudum..kırılacak birşey göremedim..yapılmaması gereken şeyleri bende ardaya zaman zaman yapıyorum(vitamin şurubu,kaşıkla dolaşma)..sen bu dönemde çok kırılgan e stresli olduğun için alınganlık gösteriyor olabilirsin..ama herkes çok güzel şeyler yazmış..senide anlıyorum.allah yadımcın olsun....
seda sen zeynep e musluğun önüünde yedirdiğini söylemiştin.2 gündür sayende ardaya öyle yemek yediriyorum....ama arda çabuk sıkılır aynı şeylerden..başka yöntemleriniz varmı kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…