Serpilcim duvarlar için silgi var özel onları kullan ben onunla temizledim kalem izlerini carrefourdan almıştım çok kullanışlı bişey kullandıkça eriyip yok oluyor.. o kalemlerden bende arıyorm bulamadım ama artık sadece yazı tahtasına resim yaptırıyorum eline çizen herhangi bi kalem vermiyorumyok ya bizim yöntemlerimizin hiç biri ecrine işlemiyo ; bazen ece öyle reddettğinde sinir olurum bende baklaım pedagogun tavsiyeleri inş işe yarar canım
deniz novacolorun bi boyası vardı hatırlarsınız sizde pastel boya gibi ama inca uzun kuru boyalara benziyo öyle bi kutuda satılıyo anlatbildimmi onları çocuk yesede bişey olmuyomuş çizdiği yerdede silince çıkıyomuş onlarda nalıcam bende ya duvardakiler çıkmıyo çünkü
bide arkadaşımda leke çıkarıcı mendil varmış getiricek bana deneyim çıkarırsa alıcam bende
bu akşam bizdede yemek yok yaa pırasa aldırmıştım mısır unlu pırasa kızartması güzel oluyomuş bi yapayım bakalım nasıl olcka inş severiz ecede yese keşke oda bana benzemiş kış sebzelerini pek sevmiyo
aaaa birde kızlar bizim burdaki yemekhanede brokoli salatası yapıyolar çok güzel oluyo yaaa ben hiç almam berokoli ecenin çorbalarına koyardım öğüre öğüre bi hal olur yemezdi ama bunu b, denemek istiyorum brokoli havuç haşlayıp soğan maydonoz dereotu salatalık turşusu zeytinyağı pul biber biraz sirkede var sanırım mantar salatası da yapıyolar aynı böyle havuç yok oda süper siz yaptınızmı hiççç ayy nasıl canımistedi yaa
az yağda kızartıyosun şimdi pırasayı doğrayıp mısır ununa buluyoruz çok değil pırasalar unlansın biraz yeter sonra yumurta kırıyoruz bir yada iki isteğe bağlı tuz baharat koymak istersek az yağda teflonda yayıp krep gibi olcak heralde iki yönünüde kızartıyoruz ağır olmaz yaa bende merak ettim deniiicem güzel olursa yarın söylerimSerpilcim duvarlar için silgi var özel onları kullan ben onunla temizledim kalem izlerini carrefourdan almıştım çok kullanışlı bişey kullandıkça eriyip yok oluyor.. o kalemlerden bende arıyorm bulamadım ama artık sadece yazı tahtasına resim yaptırıyorum eline çizen herhangi bi kalem vermiyorum
eskişehire gidersel carfura bende bakayım onlardan derya çok iyi olur böyle normal silgiyle sildim ama pek çıkmadıdelikafadulden
o nasıl bişeymiş acep mısır unlu pırasa bende merak ettim ama kızartmaymış rejimdeyim bi süre yok öyle şeyler..
Serpilcim bizim eve en sık giran sebzelerden biridir brokoli hergün yesek sıkılmıyoruz eşim de bende bi dadandık 3-4 senedir favorim.. bende salatasını yapıyorum haşlayıp sarımsaklı,sirkeli,zeytinyağlı falan..süper oluyor ve besin değerini biliyorsundur zaten çokkk çok faydalı kansere falan 1 numara! teoya da çaorbasını yapıyorum blenderla ezip ama epeydir yemiyor onu da yediği zamanlar çok güselll diye diye yerdi sende eceye mutlaka dene..
Yasemincim mutlaka çok üzülüyorsun seni hepimiz anlıyoruz çünkü anneyiz..ama canını sıkacak sözler yok ki ortada sende biliyorsun ki hepimiz elimizden geldiğince ve öğrendiğimiz bilgiler doğrultusunda sana yol göstermeye çalışıyoruz,kimsenin niyeti ahkam kesmek değil inan ve boş yere canını sıkma ve sakin ol..arkadaşım yazdığın şeyelr çok canımı sıktı zaten ecrine üzülüyorumsendee kapak oldun......
evet o doktoru ve anlatımını,yaklaşımını bende çok seviyorum öğrenebileceğimiz çok şey var videoları varsa bende bi araştırayım saol canım..slm kızlar dün internet yoktu giremedim.kızlar size bişey diyeceğim.prof.dr.sabiha paktuna keskin in uzmantv.com da ki videolarını hepinize tavsiye ediyorum.buğün tuvalet eğitimi hakkında konuştu.gerçekten dogru bilinen çok yanlış şeyler var.mutlaka izleyin.ben çok faydasını görüyorum bu doktorun.oglum 1 yaşındayken yemek yemiyordu kafasını duvara vurup bizi ısırıyordu.onun tavsiyeleriyle 2 haftada bu sorunu ortadan kaldırdık.şimdi çok uyumlu ve mutlu bir oğlum var.dün akşam 2 kase salçalı sarımsaklı brokoli çorbası ve yogurtlu ıspanak,ısırgan otu kavurması yedi.üstelik ben söylemedim kendisi dolabı açıp tencereyi gösterdi.
yasemincim senin için de araştırdım 0-3 yaş arası bir bebeği aynı kişi beslemeliymiş.başkası yemek yedirmeye çalışmamalıymış.sürekli vitamin surup gibi takviye içirmek ve yemesi konusunda ısrar etmek çocugun tepkisine yol açıyormuş.bir de serum verecekler demişsin.bence iyi düşün tatlım ters tepebilir sonuçta acı çekecek ve serum onu tok tutacaktır.bu sefer iyice yemekten soguyabilir.ben bile koca kadın oldum hastaneden serumdan falan hoşlanmıyorum küçücük çocuk strese girebilir.
sibel evinde güle güle otur .çok begendim mutfagın tam kahve içilecek yermiş.darısı başımıza.
deryacım inşallah açarsın dükkanını.ben de çok istiyorum bir dükkan açmak.
atikecim konyaya geldiğinde mutlaka beklerim zaten evim otogara yakın kolay bir yerde.
bizim ne zamandır ıstedıgımız bişey vardı o da adalardan bırıne gıtmek
ben bekarken gıtmıştım grup olarak gıtmıştık hatta cok eglencelı geçmıştı
ama eşım gıtmedı hıc
mayıs gıbı heybelı ada yapıcaz ınşallah bır aksılık cıkmazsa..
nerde kalabılırız dıye arastırmasını yapıyorum
c tesı gıdıp pazar donerız sanırım
bısıklet turu yapmak ıstıyoruz eşımle bırde fayton turu
gel yaz gelll sıkıldıkkk bizzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?