yasemincim bizde eminim selcan da seni anlayışla karşıladı...
sadece bir yanlış anlaşılma oldu sanırım..senin durumun zor..bende ecrin kadar olmasada aynı şeyleri ardayla yaşıyorum..gerçekten insanı yıpratıyor.daha alıngan oluyor..arda o gün yemek yemediyse eşimle bir yolunu bulup tartışıyoruz..ve ben başlatıyorum hep..bugün biraz yedi..baktımki espriler falan yapıyoruzz..yani günlük yaşantımızı bile o kadar etkiliyorki..
ki senin her günün böyle geçiyor anladığım kadarıyla...tekrar allah yardımcın olsun...
ecrin için dua edicem....
kızlar biz yarın tatile giriyoruz... ne tatil ama kaynanamlara gidicez..artık çoluk çocuğa karıştık.bu tatildede evimizde oturalım diyorum eşime...nerde...karneleri verir vermez soluğu samsunda alıyoruz...8 saat sürüyor burdan . okadar gözümde büyüyorki...arda sürekli arabada öne geçmeye çalışıyor..hiç durmuyor..
gelince görüşürüz....kendinize ve bebişlerime iyi bakın
günaydınnn
ecede kaç gündür huzursuz uyuyo belki bizimde dişimiz çıkacaktır bide acayip yanımıza alıştı napıcam bilmiyorum buna bir çare bulmam lazım en son sabah 6 ya kadar dayanabildim saçımı çekiyo kalkyo öpüyo uykusu da açıldı iyice başladı konuşmaya kalktık bizde sözde bugün geç çıkacaktık kahvaltımızı yaptık bir güzel oda yaptı bizimle birlikte dün gündüzde uyumamış doğru dürüst
kızlar ece artık yüz çiziyo hemde çok güzel yuvarlak zaten çiziyodu ya şimdi iki göz yapıyo burnunuda koyu bi nokta koyuyo iki kulak yapıyo ve saç ekliyo bazen çöp adam gibi vücut bile çiziyo sabah bi akç kere çizdi mıknatıslı tahtasında çizdiği için hemen siliyo önce ısrarla bize gösterip aferinini aldıktan sonra tabiii
haftasonu foto çekip ekleyim inanamazsınız yaa ohaoldumsmile
aitke valla bu soğukta yolculuk zor olur hakkaten bide kar yağasa o tarafa kii konyayı filanda hep kar yağışlı gösteriyo kazasız belasız yolculuklar diliyorum size iyi tatiller ayşegül sizede canım şimdidien inş sağsağlim gidip gelirsiniz biz şimdilik burdayız ikinci hafta havanın durumuna bağlı gidebiliriz bugün bi annemi arayım kardeşimlede konuşsam diyorum ya bakalım
sabah ben yine bime gittim iyice bimci oldum valla süpürge aldım eceye bide çay seti nasıl sevinecek geçen haftada ütü almıştım hgemen getiriyo odasından örtü koyuyo masasına ütü yapıyo
ewet yaa eskişehirde sabahtan beri kar yağıyomuş ne güzel burası hallaa kuru ayaz bakalım haftasonu yağcakmı
sabah annemi aradım evi cebi cevap vermeyince teyzemi aradım onlarda yoktu evde tekrar tekrar arayınca kardeşim çıktı ama konuşmak ne mümkün ne istiyon işim var kapatıyom bay bay dedi çatt kapattı offff bu çocuk sanki ben oraya gitsem konuşcak benimle napıcam ben yaa yine sinir oldum bugün
sabah sözde ders çalışcaktım ayşegül sabahtan beri içimden gelmedi kitabı açmak kafamda sürekli o ayy deli olcam yaa bi çıkayım dolaşayım bakalım belki iyi gelir soğuk hava offffffffff
sabah ben yine bime gittim iyice bimci oldum valla süpürge aldım eceye bide çay seti nasıl sevinecek geçen haftada ütü almıştım hgemen getiriyo odasından örtü koyuyo masasına ütü yapıyo
ewet yaa eskişehirde sabahtan beri kar yağıyomuş ne güzel burası hallaa kuru ayaz bakalım haftasonu yağcakmı
sabah annemi aradım evi cebi cevap vermeyince teyzemi aradım onlarda yoktu evde tekrar tekrar arayınca kardeşim çıktı ama konuşmak ne mümkün ne istiyon işim var kapatıyom bay bay dedi çatt kapattı offff bu çocuk sanki ben oraya gitsem konuşcak benimle napıcam ben yaa yine sinir oldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?