2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aralın poposu hemen iyileşir inşallah yaaa
arka arkaya ishal yapınca zor olucak tabi ama eminim deniz bulmuştur bi çaresini
iyileştirmiştir bile kuzusunun poposunu

kızlar ne çok yönteminiz varmış yaa valla ben bazen ece yemiyo diyorum yaa hiç uğraşmıyorum böyle şeylerle yaa valla Allah kolaylık versin size
ben eceye özel sofra sadece akşamları kuruyorum haftasonu kahvaltı öğle yemeği bizle yiyo aynı saatte acıkıyoruz ama akşam biz 6 da yiyoruz o acıkmamış oluyo bizle atıştırıyo yemeğini 8 de filan yiyo ama meyve üzüm fındık filan her zaman yiyebilir bi süredir böyle yapıyoruz tv seyrederken eceee yemek vericem aç ağzını diyorum bakıyo isterse açıyo öyle daldırıpta yedirmemeye çalışıyorumö ne yediğini görsün kendisi istesin diye zaten severse kalkar bi dolaşır gelir mama diye yemeze ellemem bi süre sonra pilavvvv nıgınnıgın nıgın (makarna) diye geliyo suyla yedirmeye bi dadanırsa k bi daha hiç bırakmaz su delisi çünkü her akşam kavga çıkıyo o yüzden eceyle benim aramda yada babasıyla ece arasında
yanii ben kendimi düşününce bazen kızıyorum eceye iştahı konusunda filan diyorum yaa aslında çok şanslıyım yaa nazar değmesin de inş hep böyle devam eder gerçekten stresli bi iş yemek yedirme konusu

hayırlı yoklculuklar canım dikkatli olun yollarda köütü allah a emanet olun...

iyi dileklerin için sağol umarım düzelirde bende artık rahat bir nefes alırım....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
sabah ben yine bime gittim iyice bimci oldum valla süpürge aldım eceye bide çay seti nasıl sevinecek geçen haftada ütü almıştım hgemen getiriyo odasından örtü koyuyo masasına ütü yapıyo
ewet yaa eskişehirde sabahtan beri kar yağıyomuş ne güzel burası hallaa kuru ayaz bakalım haftasonu yağcakmı
sabah annemi aradım evi cebi cevap vermeyince teyzemi aradım onlarda yoktu evde tekrar tekrar arayınca kardeşim çıktı ama konuşmak ne mümkün ne istiyon işim var kapatıyom bay bay dedi çatt kapattı offff bu çocuk sanki ben oraya gitsem konuşcak benimle napıcam ben yaa yine sinir oldum bugün

iyi yolculuklar atikecim
sevdacım bugünde denedim canım senin dediğin gibi yaptım zaten sıcak su koydum leğene işe yaradı ama 10 kaşıktan sonra kustu sonra birlikte temizledik lavobo başında biraz daha çorba koyup devam ettim vermeye oda oynamaya devam etti yedirdim yine çıkardıklarını telafi etti sonra kusmadı son yediklerini 1saat sonrada cicibebeli sütünü içti kuru üzüm verdim eline bi avuç bu ara onu seviyo yiyo jeliboma benzetiyo sanırsam onuda yedi sabahtan beri bu yediği ama şükür bence
mama sandalyeniz olsada yemez ecrin yasemin doğaçın vardı ama yürüyünce ondan çıkıp gitmeye başladı ordada zapdedemiyoruz ama çok büyük bi kolaylıktı yürüyene kadar orda çok güzel yedirdim kaçamadığı için ama şimdi kaçıyo eşimle dışarda yemeğe çıkıncada mama sandalyesine koyalım diyoruz ama basıyo yaygarayı oturmuyo bizde ondan çok çekiyoruz yememesi bişey değil bizede yedirtmiyo alıp başını gidiyo oturmuyo hiç gezmek istiyo sürekli ama bu su olayını yasemin sende dene canım pes etme çünkü ben şuna inanıyorum suyun sesindede çocukları etkileyici rahatlatıcı bi sesi olduğuna inanıyorum ben bide seninki kız çocuğu bulaşık yıkayın birlikte falan sevdanın dediği gibi sandalyeye çıkarıyorum ben kaçamıyo hemen sandalyeden bide bizim sandalye katlanan sandalye onda durmaya alıştı neresine basacağını biliyo düşme tehlikesi olduğunuda biliyo aniden kaçamaz o yüzden

canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum artık kardeşine bizler burda konuşuyoruz kandırdıklarımız çocuklar ama kardeşin bir yetişkin ona yardım etmek ancak dr.ların işi keşke çocuk olsaydıda fikir yürütüp yol bulsaydık onada kaydirigubbakcemile3

sabah sözde ders çalışcaktım ayşegül sabahtan beri içimden gelmedi kitabı açmak kafamda sürekli o ayy deli olcam yaa bi çıkayım dolaşayım bakalım belki iyi gelir soğuk hava offffffffff

serpilcimresimleri koysana nasılmış merekettim boyutlarını felan ....

yasemincim maşallah ecrine gerçekten zekası çok iyi bence hiperaktivite var onda gerçekten bir pedagoga götür derim sana ve zeka testi uygulattır belki zekasına göre çözümler üretilebilinir tıp fakültesinde ilgili yerler vardır muhakkak bence ecrindeki durum psikolojik bi durum bunu senin aşman zor canım boşuna çabalıyosun belli bi sistem oturtsa dr. uygulaması sana kalır ha bide dün doktorumdaki kadın dr. çocuk nöroloğuymuş beyin filmini çok öneriyo o test önemliymiş nörolog bir çok açıdan muayene ediyomuş kadın dediki mesela çişini kaçıranların hep idrar yoluna bakılır dedi beyindende kaynaklanabiliyor dedi bence bu yönlü bi dr. kontrolüne sok ecrine çareler çaresiz gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…