2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim hep sınırlarımızı zorluyoruz değilmi canım ya bendede var bu hayal gücüyle bişeyleri üreterek bide böyle deneyim şöyle yapayım diye sevdanın çeşme yöntemi gibi her yöntemdede tutsa bile ömrü kısa oluyo malesef ben saldım kendimi vitamin şurubu iyi geldi gerçekten yemesede kilo kaybı olmuyo bu dikkatimi çekti zaten üzerlerindede besin takviyesi diye yazıyo güzel beslenmeye başlasa ben kullanmam kimsenin kullanacağınıda sanmıyorum neyse takılma yasemincim arkadaş bir bilgisini paylaşmış sen hassas bi dönemde olduğun için üzülüyosun doğal olarak ama biraz kendini kontrol edersen yardımcı olmak steyen arkadaşların sana yardım etmeye devam etmelerini sağlarsın yoksa aksi takdirde arkadaşlar yardımcı olmaya korkabilirler kırılabilirsin diye eminim buda seni rahatsız edecektir şu dönemde bizlere arkadaşlara ihtiyacın var her ne kadar yardım edemesek etmeye çalışmamızda seni bi nebze olsun rahatlatıyordur

denizcim doğaçta ishal ve grip falan değil diş sanırım iştahsızlıkla başladığı günden beri ishal dediğin gibi bizimkinin popoda pişik olmak üzere ve dediğin gibi kokmuyoda ben cicibebeden kaynaklanıyo diye düşünüyodum ama alakası yok sanırım bugün günde huysuzluk yapmadı çok şükür gerçi ben ağrı kesici falan vermiştim belki etkisi olmuştur komşularda çok sakin buldular ve yine kabuklu limon yedi 3lokma lahmacun yedi ama takılıyorum ben artık bıraktım keyfime bakıyorum valla aslında işimede geliyo koşmuyorum artık peşinde cicibebesini hazırlıyorum bırakıyorum sıkılcak en nihayetinde ve bizim yediklerimize yaklaşmaya başlıcak nasıl yöntem ama

yemek tarifleriniz bloklarınızdamı kızlar bi bakayım bende deneyim k. bahar almıştım komşumdan durdum onuda hani yumurtalı kızartılır ya çok ağır olur dediki fırında yapıyorum ben onu güzel ve hafif oluyo dedi biraz haşlayıp unlayıp biraz yağ gezdirip fırında kızartıyomuş güzel oluyo dedi denemedim denicem bende onu sizde deneyebilirsiniz

yasemin canım benim özür dilerim seni üzdüysem ama ben yardım etmek istedim sadece.
dün gece saat 2 ye kadar senin için araştırdım o yazıları.
onlar benim degil uzmanların görüşü.bir de şöyle düşün belki de vitaminler sayesinde vücudu kendini aç hissetmiyordur.
onlar bir nevi karnını doyuruyordur.sen nasıl yediriyorsun diyorsun ya anlatayım.kağan bir yaşındayken iştahı kesildi.yememeye başladı.
hatta kafasını duvara vuruyordu.bir keresinde kaşı bile kanadı.durum o kadar vahimdi yani.bunun sebebi de şuydu.yazın tatile gittik askeri kampa.
hergün düzenli yemek yiyordu.sonra da kaynanamgile gittik 15 gün kaldık.
kağanın üstüne çok gittiler.sürekli düşersin yavrum yapma yavrum hayır yavrum şunu ye bunu ye dediler.
bırakın yemesin acıkınca yer diyordum onsuz bogazımızdan geçmez diye habire ısrar ediyorlardı.
ondan sonra da kağan ısırmaya kafa atmaya başladı.
evimize gelince babasıyla konuştuk.hiç hayır demedik yapmasını istemediğimiz bişey olunca dikkatini başka şeye çektik.
çok yorucuydu .3 gün hiçbirşey yemedi.zaten su da içmiyordu.sonra yavaş yavaş düzeldi.bir haftada topladı kendini.onun önünde kaşık kaşık yemek yiyordum ona teklif etmiyordum.bizimle beraber masada oturuyordu onunla hiç ilgilenmiyorduk.
sonra bir baktık mama demeye başladı.o bişey yiyince bak babası ne güzel yiyor oğlum dedim babası da alkışladı.
böyle yani,iştahı bir açıldı pir açıldı.şimdi kendi istiyor dolabı açıyor.çekmecelere kuru üzümler kuru kayısılar koyuyorum hazine bulmuş gibi seviniyor.

tekrar söyleyeyim ben seni üzmek istemedim.dün internet yoktu gece geldi oturup senin için araştırdım.
ne söyleyeyim bilmiyorum ki kagan da herzaman iki kase içmiyor dün iki kase içti bugün yogurt çorbası vardı 3 kaşık içti sadece.
iki parça da tavuk yedi.buğün pek yemedi yani.çikolata yemişti o iştahını kesti heralde.dün sabah bir yumurta yemişti buğün sabah sadece sarısından bir parça yedi.
ballı yaban mersini çayı içti.biraz da kuru domates ezmesi yedi.hergün aynı miktarda yemiyor yani.
allah yardımcın olsun

evet canım sınırları zorluyoruz haklısın..QUOTE=ayşegül çelik;11160710]yasemincim hep sınırlarımızı zorluyoruz değilmi canım ya bendede var bu hayal gücüyle bişeyleri üreterek bide böyle deneyim şöyle yapayım diye sevdanın çeşme yöntemi gibi her yöntemdede tutsa bile ömrü kısa oluyo malesef ben saldım kendimi vitamin şurubu iyi geldi gerçekten yemesede kilo kaybı olmuyo bu dikkatimi çekti zaten üzerlerindede besin takviyesi diye yazıyo güzel beslenmeye başlasa ben kullanmam kimsenin kullanacağınıda sanmıyorum neyse takılma yasemincim arkadaş bir bilgisini paylaşmış sen hassas bi dönemde olduğun için üzülüyosun doğal olarak ama biraz kendini kontrol edersen yardımcı olmak steyen arkadaşların sana yardım etmeye devam etmelerini sağlarsın yoksa aksi takdirde arkadaşlar yardımcı olmaya korkabilirler kırılabilirsin diye eminim buda seni rahatsız edecektir şu dönemde bizlere arkadaşlara ihtiyacın var her ne kadar yardım edemesek etmeye çalışmamızda seni bi nebze olsun rahatlatıyordur

denizcim doğaçta ishal ve grip falan değil diş sanırım iştahsızlıkla başladığı günden beri ishal dediğin gibi bizimkinin popoda pişik olmak üzere ve dediğin gibi kokmuyoda ben cicibebeden kaynaklanıyo diye düşünüyodum ama alakası yok sanırım bugün günde huysuzluk yapmadı çok şükür gerçi ben ağrı kesici falan vermiştim belki etkisi olmuştur komşularda çok sakin buldular ve yine kabuklu limon yedi 3lokma lahmacun yedi ama takılıyorum ben artık bıraktım keyfime bakıyorum valla aslında işimede geliyo koşmuyorum artık peşinde cicibebesini hazırlıyorum bırakıyorum sıkılcak en nihayetinde ve bizim yediklerimize yaklaşmaya başlıcak nasıl yöntem ama

yemek tarifleriniz bloklarınızdamı kızlar bi bakayım bende deneyim k. bahar almıştım komşumdan durdum onuda hani yumurtalı kızartılır ya çok ağır olur dediki fırında yapıyorum ben onu güzel ve hafif oluyo dedi biraz haşlayıp unlayıp biraz yağ gezdirip fırında kızartıyomuş güzel oluyo dedi denemedim denicem bende onu sizde deneyebilirsiniz[/QUOTE]

Son düzenleme:
kızlarrrr sevdanın çeşmede yemek yeme olayını atike gibi biraz önce denedim ve sonuç süpeeeerrr kocaman bi kase çorba yedi ama öncesinde çorbayı pişirirken ona gösterdim anlattım ham ham çok güzel değilmi oğlum falan dedim baya bi sevindi pşerken sonra deneyim bi dedim sevdanın tekniği suyu azıçık açtım ve önlüğünü taktım çorbayı aldım tezgaha gördüğü mamaydı sonuçta hiiiç tiksinmeden içti eline döküldü mesela çorba yıka elini ağzını falan dedim suyla oynamanın keyfi onun için harikaydı tiksinme duygusuda gitti hayır demediği halde ben bida vermedim bıktırmak istemedim fakat bi sorunumuz var bizim çeşme suyu çoook soğuk yaaaaaaaaa aynı gecekondu evi musluğu gibi elleri üşürmü sizce ama mamadan sonra hemen üstünü değiştirdim ısındı elleri
selcancım yasemin kendi içindeki üzüntüsünü dışa vurmuş canım anladığım kadarıyla bi anne olarak çaresiz olduğu için gerçeğin belirtilmesi üzmüş onu neyse yaseminde bunu belirtmiş zaten yardımcı olmak için elinizden geleni yapıyosunuz valla bu arada selcancım yaptığım çorba yayla çorbasıydı o da bak senden aldığım bilgi ışığıydı burda bütün güzel annelere sabırla yardım etme istekleri ve önerileri için çok teşekkür ediyorum iyiki varsınz kızlar
bu arada cumartesi izne çıkıyoruz bursa arkadaşlarına duyrulur bursa en son nokta olacak gibi eve dönüp geçmeyi düşünüyoruz inş. kar falan yağmaz bundan korkuyorum hiç karlı yolda araba sürmedim olmazsa otobüsle gelebiliriz napalım ben evet desem eşim hayır diyebilir karlı buzlu yola

yasemincim ben anlıyorum seni o yüzden yardım etmek istiyorum zaten bu günlerde geçecek hep beraber atlatacagız üzülme.
ayşegül çok sevindim maşallah diyelim de nazar değmesin.birkaç gün böyle dene yavaş yavaş başka yöntemlerde buluruz.benim oğlumun mama sandalyesi buzdolabının yanında.oraya dedesinin amcasının halasının teyzesinin resimlerini astık.bak dedesi oğlum nasıl mama yiyor diyorum hamm diye yiyor sonra amcaa diye bagırıyor.
bu sefer de bak amcası nasıl yiyor diyorum hamm diye yiyor böylece tüm sülale yemek yiyoruz.
su çok soguk diyorsun ya bir önerim daha olabilir.
ucu küçüçük kullanmadıgım bir biberonumuz var.ona su doldurup eline veriyorum.
o da sandalyesinin tepsisine damlatarak oynuyor bu arada ben yemegini yediriyorum.
bazen oynamak için de istiyor çekyatlarımız falan ıslanıyor ama olsun çok mutlu oluyor suyla oynayınca.
şimdiden iyiyolculuklar dilerim inşallah hava iyi olur da güzel geçer izniniz..

bu arada kızlarrrrrrrrrr
nerdesiniz yaaaaa
ben kağanı uyuttum geldim kimse yok muuuuu?

yasemincim bizde eminim selcan da seni anlayışla karşıladı...
sadece bir yanlış anlaşılma oldu sanırım..senin durumun zor..bende ecrin kadar olmasada aynı şeyleri ardayla yaşıyorum..gerçekten insanı yıpratıyor.daha alıngan oluyor..arda o gün yemek yemediyse eşimle bir yolunu bulup tartışıyoruz..ve ben başlatıyorum hep..bugün biraz yedi..baktımki espriler falan yapıyoruzz..yani günlük yaşantımızı bile o kadar etkiliyorki..
ki senin her günün böyle geçiyor anladığım kadarıyla...tekrar allah yardımcın olsun...
ecrin için dua edicem....

kızlar biz yarın tatile giriyoruz... ne tatil ama kaynanamlara gidicez..artık çoluk çocuğa karıştık.bu tatildede evimizde oturalım diyorum eşime...nerde...karneleri verir vermez soluğu samsunda alıyoruz...8 saat sürüyor burdan . okadar gözümde büyüyorki...arda sürekli arabada öne geçmeye çalışıyor..hiç durmuyor..
gelince görüşürüz....kendinize ve bebişlerime iyi bakın

günaydınnn
ecede kaç gündür huzursuz uyuyo belki bizimde dişimiz çıkacaktır bide acayip yanımıza alıştı napıcam bilmiyorum buna bir çare bulmam lazım en son sabah 6 ya kadar dayanabildim saçımı çekiyo kalkyo öpüyo uykusu da açıldı iyice başladı konuşmaya kalktık bizde sözde bugün geç çıkacaktık kahvaltımızı yaptık bir güzel oda yaptı bizimle birlikte dün gündüzde uyumamış doğru dürüst
kızlar ece artık yüz çiziyo hemde çok güzel yuvarlak zaten çiziyodu ya şimdi iki göz yapıyo burnunuda koyu bi nokta koyuyo iki kulak yapıyo ve saç ekliyo bazen çöp adam gibi vücut bile çiziyo sabah bi akç kere çizdi mıknatıslı tahtasında çizdiği için hemen siliyo önce ısrarla bize gösterip aferinini aldıktan sonra tabiii
haftasonu foto çekip ekleyim inanamazsınız yaa ohaoldumsmile
aitke valla bu soğukta yolculuk zor olur hakkaten bide kar yağasa o tarafa kii konyayı filanda hep kar yağışlı gösteriyo kazasız belasız yolculuklar diliyorum size iyi tatiller ayşegül sizede canım şimdidien inş sağsağlim gidip gelirsiniz biz şimdilik burdayız ikinci hafta havanın durumuna bağlı gidebiliriz bugün bi annemi arayım kardeşimlede konuşsam diyorum ya bakalım

günaydın kızlar
ayşegül tatil sana çok iyi gelecek canım arkadaşım senin adına çok seviniyorum bu gezi için
en çokta buluşacak olmamız beni mutlu ediyor inşallah bir aksilik çıkmaz ve buluşuruz
ben uzun zamandır bazı öğünlerini musluk önünde yediriyorum ayşegül ve inan sıkılmıyor suyla oynamak çok hoşuna gidiyo bılaşıklıkta yıkadığım bılaşıkları tek tek alıp tekrar duruluyo yerine koymaya çalışıyo falan tabi bu arada ıslanıyor ama bizim avantajımız su sıcak bu yüzden üşümüyor yemekten sonra hemen değiştiriyorum üzerini
sende mesela bılaşık leğenine sıcak su doldurup lovobonun içine koyabilirsin içine bi kaç bişey atıp ıslanmasına izin verebilirsin
ayyy valla bizden korkulur kızlar :)))

canım ecenin kalemi güzel tutuşundan belliydi zaten resme kabiliyeti olduğu
maşallah eceye
bizimki hala gelişigüzel karalamaya devam ediyor ama bakışaçısına göre çok güzel şekillerde görebiliyoruz arada :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…