yasemin canım benim özür dilerim seni üzdüysem ama ben yardım etmek istedim sadece.
dün gece saat 2 ye kadar senin için araştırdım o yazıları.
onlar benim degil uzmanların görüşü.bir de şöyle düşün belki de vitaminler sayesinde vücudu kendini aç hissetmiyordur.
onlar bir nevi karnını doyuruyordur.sen nasıl yediriyorsun diyorsun ya anlatayım.kağan bir yaşındayken iştahı kesildi.yememeye başladı.
hatta kafasını duvara vuruyordu.bir keresinde kaşı bile kanadı.durum o kadar vahimdi yani.bunun sebebi de şuydu.yazın tatile gittik askeri kampa.
hergün düzenli yemek yiyordu.sonra da kaynanamgile gittik 15 gün kaldık.
kağanın üstüne çok gittiler.sürekli düşersin yavrum yapma yavrum hayır yavrum şunu ye bunu ye dediler.
bırakın yemesin acıkınca yer diyordum onsuz bogazımızdan geçmez diye habire ısrar ediyorlardı.
ondan sonra da kağan ısırmaya kafa atmaya başladı.
evimize gelince babasıyla konuştuk.hiç hayır demedik yapmasını istemediğimiz bişey olunca dikkatini başka şeye çektik.
çok yorucuydu .3 gün hiçbirşey yemedi.zaten su da içmiyordu.sonra yavaş yavaş düzeldi.bir haftada topladı kendini.onun önünde kaşık kaşık yemek yiyordum ona teklif etmiyordum.bizimle beraber masada oturuyordu onunla hiç ilgilenmiyorduk.
sonra bir baktık mama demeye başladı.o bişey yiyince bak babası ne güzel yiyor oğlum dedim babası da alkışladı.
böyle yani,iştahı bir açıldı pir açıldı.şimdi kendi istiyor dolabı açıyor.çekmecelere kuru üzümler kuru kayısılar koyuyorum hazine bulmuş gibi seviniyor.
tekrar söyleyeyim ben seni üzmek istemedim.dün internet yoktu gece geldi oturup senin için araştırdım.
ne söyleyeyim bilmiyorum ki kagan da herzaman iki kase içmiyor dün iki kase içti bugün yogurt çorbası vardı 3 kaşık içti sadece.
iki parça da tavuk yedi.buğün pek yemedi yani.çikolata yemişti o iştahını kesti heralde.dün sabah bir yumurta yemişti buğün sabah sadece sarısından bir parça yedi.
ballı yaban mersini çayı içti.biraz da kuru domates ezmesi yedi.hergün aynı miktarda yemiyor yani.
allah yardımcın olsun