2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam

dunde bız acıldeydık
burdakı cocuk hastanesıne gıttık eşım ışten gelınce
aralın pişiği canını cok yakıyordu ve feci bi şekilde ishaldi.
altını baglamadık tum gun kılot fln gıydırdık
ama sureklı kaka yaptı hatta banyoda ona kuvete su hazırlıyordum
hanı ascık suda oynasında acısını alsın ferahlatsın dıye
o anda banyo paspasına yapmış hepsını yıkadım
o suda oynadı sonra havluya sardım
ama bılıyorsunuz aral fecı hareketlı bır cocuk oturmayı bılmıyor oturdugu zamanlarda bıle hareket halında oldugu yerde
o yuzden tek onu sakınlestıren seyı yanı emzıgını verdım yattı ellerını tuttum
baby tv yı cok sevıyoruz onu ızledık yan yana
kremlerı cokkk zor surdurdu
bbabasınında toplantısı vardı aksıne ascık gec geldı
neyse gelrı gelmez onu goturduk.
ben nasıl dua edıyorum kaka yapmasın dıye
hastanede yaptı ama muayenedenonce degıstırdık altını zar zor
kucagımızda bıle poposundan tutamıyorduk degısık bır stıl buldum ben ancak oyle kucakta kalıyordu poposu fecı acıyordu
doktor bı suru ılac verdı
gece aldık
bugun rahat suan uyuyor
bı tane surup bagırsaklardakı mıkrop u temızlıyecek
dr bu dişten bu kadar olamaz enfeksıyon bakterı kapmış dedı
kusması olup olmadıgını kakasında kanlı yada sumukumsu seyler olup olmadıgını sordu
sadece sureklı az mıktarlarda kaka yaptıgını soyledım
10/ 15 kere yaptı yanı mınnack sey bıle canını yakıyordu tabı pışık yere degınce
bırde artık suylada yıkatmıyordu yavrum
neyse bı tane suyuna yada mamasına kartacagımz toz verdı
bı tane surup
bı tane daha toz bunu ıse bır surahı suya doktuk her kaka yapışından sonra bı cay bardagı ıcırılecek
ıkı tane ayrı krem
bır tane calpol yazdırdık
bırtanede sabun yazdı sebamed ın bununla yıkayınkuru tutun ve kremlerı surun dedı
neyse bugun sabahs adece bır kere kaka yaptı

ama dunku halını hıc unutamıyorum acıdıgında neden neden neden dıyee bagırdı durdu

canım ya çok geçmiş olsun arala ama faydası oluyo o tozun bizde kullanmıştık bide bağırsak antiseptiği kullanmıştık bi ara bizimkinde ilaç bitmişti ama hala devam ediyodu bizimki hep diştendi ama sonra kendi kendie düzeldi şimdi doğaçta cıvık yapıyo ama senin anlattığın kadar değil baya ishal olmuş aral

geçmiş olsun deniz ayy kıyamam yaa nasıl canı yanmıştır inş geçer artık bugün toz dediğin reflor sa hemen kesiyomuş ishali eceyede yazdırmıştık ama hiç kullanmadık ablam su gibi sık sık yapmadıktan sonra kullanma demişti aralınki tam onun dediği gibi olmuş baksana
yasemin imageshack yenilenmiş ya canım ekleyemedim resim ama bim aktüel ürünler diye google aratırsan ord avar canım öyle büyük değil piyasa fiyatına baktımda 30 liraymış ben 8 buçuğa aldım arkadaşta sormuş kalmadı demişler neyseki ben onun kızınada almıştım yerimseniben
haftayanın rünlerinide görebilirsiniz mesela güzellik seti var alıcam inş bu ara benim fırçama farıma taktığı için belki onlarla oyalanır diye düşünüyorum aslında bunlar hep 3 yaş grubu için biraz oynatıp kaldırmak lazım yaa birde haftaya bas öğren var o güzel bi oyuncak sesli playskoolda da var çok ucuzzzzzzzzz bimde
bim temsilciniz burda her zaman istediğinizi sorabilirsiniz kızlarrr

slm kızlar
ayyy kıyamam arala yaaaaa nasıl acıyodur canım benim hemencecik iyileşir umarım geçmişolsun denizcim..

eceye de kocaman bi aferinnn yaaaa maşallah serpilcim ressam olcak valla bu kız biz de hala karalama aşamasındayız beraber yapıyoruz bebek falan..

ya dün bi sürü msj yazdım çoklu alıntı yaparak ve tam gönderecekken teo bilg. kapatıverdi delirdim resmen..bunu hep yapmaya başladı gıcık oluyorum..geliyooooooo

aysegulcum senı beklıyoruz canım..
gezınız ıyı gecer umarım
sonra eve doneceksınız sanırsam ve sonra bursa..
canım ozellıkle ıstedıgın bısey varmı yada doğaç ın sevdıgı bır yemek ?
aklına gelırse yaz lutfen..
bıze gelmen hangı gunu bulur
ben bıraz evde oturup sonrada ıkea fln ıstıyordun ya sen oralara gıdelım dıyorum cocuklarla
ne dersın canım..
tabı sevdada gelır.
gununu sormamdakı amac ta şu
eşımın evde oldugu gun olursa ıkı araba oluruz ve daha cok rahatca gezebılırız
sevda da olucagı ıcın .
herkes rahat etsın ıstıyorum ben
he olmadı kayınpederım goturur bızı ıstedıgımız yere kalabalık olursak
arabalara dagılırız

kızlar un corbasını bılen varmı
bugun arala yapmak ıstıyorum ablamda arkadası yapmıstı ama tarıfını soramadan kız gıttı
yogurtlu unlu salcalı nefıs bır corba aral o gun ıst da ıkı kase ıctı ondan

denizcim salçalı değil ama kayınvalidem yapar unu kavurup onun tarifini isteyim istersen sen salçada eklersin hasta çorbası deriz biz ona kaydirigubbakcemile3
yaziim ben almışken tereyeğında unu kavurup haşlanmış kırmızı mercimek koyardı soğuk suyla birlikte sonra tuz baharat salçalı yapcaksanda salçada koyarsın un kavrulunca ama bayaa kavurmak gerekiyo o çorbadanmı bahsediyosun eceye yapardı geçen sene sık sık

Son düzenleme:
sagolun kızlar.
valla dun canımdan can gıttı
bugun ablamın arkadasından corbanın tarıfını alıp yapıcam
sızde deneyın cok guzel
aralın ıstaghda gıttı . off off
hep 3 yaşını hayal edıyorum aralımın her yere beraber gıdıcez herseyı konusabılıcez.. o gunlerde gelıcek kızlar sabır sabır....

serpil yok o deıl bnm bahsettıgım yogurtlu fln
durun ben kızı bulup tarıfını alıcam
kontorum yok ona cagrı attım benı arasın bende yazayım buraya

yasemıncım aralda oyle bırsey yok.. hatta bazen aral aral derız bakmnaz bılee duyup cvp vermeyn cınstendır bnm oglum herseyı anlar
kıs kıs guler caktırmdan bakar ama oralı deılmıs gıbı davranır..

bugunlerde bende zayıfladım yemez oldum .. ıstahım gıttı yıne

aa dun de halımııslatmıştım ya balkonda
5 metrekare olur kendısı...
sonra unuttum ben onu orda aral boyle olunca..
gece aklıma geldı aral uyuyunca kı aral 20,30 da uyudu yavrumun halı fln kalmadı hıc..
daha sonra montomu fln gıydım cıktım balkona halıyı yıkadım
eşımede kovalarla su taşıttım yıkadım bugunda asamıyorum cunku yagmur ve fırtına var.. rulo bı sekılde duruyor balkonda
sonra duşa gırdım hemen ama sanırımn uşuttmuşum ya burnum akıo başım agrıyor halım yok hıc
bende kı de delılık hee

bencede deniz hava ne kadar soğuk kaç gündür yıkanırmı halı filan inş hasta olmazsın canım
ecede aral gibi duymazdan geliyo anca ilgilendiği şey bitince bakar
yoğurt kısmını sonradan görmüşüm yaa kayınvalidemin yemekleri süper olur valla ya hatta düğünlerde gel sen yap derler yazık o hayır diyemez kayınpederim olmaz der sokaktamı buldu canını valla 100lerce kişiye düğün yemeği
offf özledim yemeklerini yaww benim babam rahmetli çok yemek seçerdi kardeşlerimde öyle annemde bezmiş artık yemek yapmaktan vee biraz unutkanlıkta var şimdi yemek yaparken bana sorar şunu koyuyomuyduk nasıl yapıyoduk diye o yüzden onun yemeklerini pek aramıyorum belli şeyleri dışında haşhaşlı börek lahana sarması gibi mesela
off ya bide o var işte b12 eksikliği ilerlemez inş iğne vermişti dr 10 tane vurdurdu bıraktı hiç bakmıyo kendine

Denizcim bu havadaiyimisin sen yaaaa balkonda halı mı yıkanır ben balkon bile yıkamıyorum yılbaşından beri çıkan yok nasılsa bi eve gelip sigara içenleri atıyoruz balkona bi tarafları dona dona içiyorlar..
sen de hiç yıkamasaydın keşke hasta olmasan bari,verseydin halı yıkamacılara hem kış günü nasıl kurutacaksın ki?

kızlar bu arada aramızda sigara kullanan var mı? bebişlerden sonra herkes yeşilaycı oldu sanırım :))

burda da kar yağıyor ama henüz tutmadı teoyla cama yapıştık kar seyrediyoruz kar yağıyor diyor dili döndüğünce durun hatta çekiyim atabilirsem face atarım video..ya bi de bişey sorcam eklediğimiz videoyu kişi sınırlandırmsı yapabiliyoruz dimi yani herkesle paylaşmak istemiyorum da sadece siz bakın yeter..

Ayşegülcüm ,atikecim iyi tatiller ve iyi yolculuklar canlarım sağ salim gidin eğlenin ve dönün tamam mı..
bi de bursa toplantısında bize nispet yapın bol resim çekin tamam mı..:))

merhaba kızlarrrr nasılsınıza.s.
arala geçmiş olsun, inş kısa zamanda atlatırsınız.:Saruboceq:
bu soğukta halı yıkanırmı hiç, kendine dikkat et sen de hasta olursun, kışın iyileşmek de zordur.

kızlarrrrrr size de iyi tatiller, akrabaların yanına gidiyorsunuz ne güzel.
biz de şubatta düşünüyoruz, ama eşim pek istekli değil. zorlanırız soğukta diye, bakalım hayırlısı.

ben hiç sigara kullanmadım denemedim bile, eşim önceden içiyormuş, biz tanıştığımızda içmiyordu bırakmıştı. biz ailecek yeşilaycıyızopuyorumnanaktan

derya merhaba nasılsın? Oğluşun nasıl yemesi düzene girdi mi?

Saol canım iy sayılırım ..bu arada adını söyledin mi bilmiyorum ama bikere de benimiçin söylermisin :))
teo iyiyse,keyfi yerindeyse ve toksa benden mutlusu yok her anne gibi..
2-3 gündür fena değil çok yemiyor ama vitaminli yemesini istediğim şeylerden biriki kaşık yiyor bu da bana yetiyor zaten çok yemesin ,kilolu biçocuk olmasını istemiyorum..karnı doysun yeter

ayy okuyunca içim ılıdı denizicim çok geçmiş oslun yaa biliyorsun ecrnini hiç bitmez pişiği başına gelen bilir çok kötü bir şey yaa ishali için ilaçlar fayda etmedimide bu kadar sürdü canım bizim bir tane kullandığımız var 3 günde ance etkisi oluyordu.umarım hemen geçer canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…