yasemin ben 25 yaşındayım
atike iyi tatiller dilerim üşütmayin kendinize dikkat edin
ece ya maşallah diyorum.annesi ecenin bu yetenegini destekleyin.
denizcim geçmiş olsun.kağan da buğün paspasa kaka yapmış beni çagırdı gittik baktık beraber.bende paspas yıkadım herrgün bişey yıkıyoz zaten.ama sen balkonda koca halıyı nasıl yıkadım inşallah üsütmemişsindir canım.
derya bende geçen gün yazdım yazdım kagan geldi kapattı.hep yapıyor.bende bilgisayar kasasının önüne sehpa koydum masayı da duvara dayadım.kapatamıyor artık.
ben de buğün bim den tamir seti aldım.çok sevindi kağan.gerçek tornavidayla vidası vardı hemen onları da buldu getirdi.bim gerçekten kaliteli ve ekonomik şeyler getiriyor cuma günleri.kullanan var mı bilmiyorum ama biz 15 aydır bim in çocuk bezini ve ıslak mendilini kullanıyoruz.hem ucuz hem de çok kaliteli.prima evybaby molfix denedim.primayı begendim ama çok pahalı.en güzeli bim in bezi.
ben bekarken sigara içiyordum evlenince saglıklı beslenmeye kafayı taktım.bıraktım.eşim de hiç içmemiş.
kızlar hepinizin face de adresi var mı? ben adımı yazayım da siz beni ekleyin olur mu?
selcan zengin
selcancım bizim facede 2008 haziran annleri diye bir grubumuz ar. oraya üye olabilirsin..çoğumuz ordayız..ordan ekleyebilirsin bizi...
bimi bende çok seiyorum..cuma günlerini benede sürekli takip ederim...ama burda yok..tamir seti bugün mü ardı selcancım.arkadaşima aldırayım...diğer cumalarda oyuncaklar hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim kızlar...
bu arad güzel dilekleriniz için teşekkürler..biz yarın çıkmaya karar erdik..eşimi 1 günde olsun kandıraqbildim..kayınalidemlerin evi sobalı...ardada alışkın olmayınca sürekli odadan çıkmak isteyecek eminim ne yapıcaz bilmiyorum..
deniz çok geçmiş olsun..pişik çok zor ..tahmin edebiliyorum..canımya..bende hep o yaşları hayal ediyorum..diş sorunun kalmadığı,kendisinin acıktığında ve doyduğunda söylediği,söylediğim herşeye cevap verdiği...gerçi arkadaşlarım çocuklar büyüdükçe sorunlarıda onlarla büyür diyor ama....bakalım yaşayıp görücez....
[ı]selam kızlar
deniz kızlara katılıyorum halı yıkanırmı kızım bu havada ben balkonu zor yıkadım bugün tir tir titredim
inşallah üşütmemişsindir canım
aralada çok üzüldüm canım nişastalı muhallebi kabız yapıyo ama bi dana istersen
ayşegül gelince ikeaya gideriz falan diye çok güzel planlar yapmışsın canım
ama sizin eşler olursa ve benimki olmazsa kesin izin vermez eşim bu olaya
inşallah hafta sonuna denk gelir ayşegülün gelmesi yaaa
benim eşimde olur ozaman [/ı]
Kızlar birazdan ecrini annemelre götüreceğim orada kalacak gelemezler burayada yarın kursa başlıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?