2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm bence en mantıklısı gündüz kadın kadına buluşmuk olur diye düşünüyorum
şimdi eşlerde olunca doğru düzgün muhabbet bile edemeyiz ya
deniz içinde uygunsa en iyisi onlarda buluşmak olur çünki senin akraban denizlere çok yakın vakit kaybı yapmamış olursunuz
hem bize hemde akrabalarına yeterince vakit ayırmış olursun
eşin seni denizlere bırakır bende oraya gelirim
bu benim düşüncem eğer sizede uyursa böyle yapalım

evet canım bence yok uygun eşimde onayladı zaten sıkılırım bende diyo çok yakı gerçekten halaların evi eşim diyoki halamın evi medyamarkete bakıyo diyo deniiiiiiiizzzzz size yakınmı belkide komşusunuzdur yaa akşam denizin eşide gelir sevda seninkide oraya gelir veririz adresini öyle bir araya gelinr bide uyarsa zaten biz sabah gideriz bursaya ertesi akşam döneriz balıkesire aslında zamanda çok olmuş oluyo değilmi kızlar

bu arada biz bugün gitmemeye karar verdik evimizde vakit geçirmek istedik kar yağmış gece ama erimek üzere gerçi havayla alakası yok biz trenle gidicez araba süremeyiz karda buzda o kadar tecrübemiz yok tehlikeli kayma olayı falan olur o durumda naparım bilmiyorum ben neyse durum bundan ibaret yarın yola çıkıyoruz biz

ohh ne güzel planlar yapıyosunuz kızlar
bol bol resim çekilmeyi unutmayın
ayşegülcüm sizede hayırlı yolculuklar

slmmmm herkese iyi hafta sonları...

ayşegülcüm iyi yolculuklar..

kızlar face de teonun biiki videosunu ekledim ama bazı arkadaşlar falan diye kişi kısıtladım umarım hepinizde görülüyordur..

hu huu merhabaa kızlarrr ne guzel bıgun deıl mııı :)

1. ogluşumun pişigi gecti gibii artık canı acımıyor
işytah sıfır ama olsunn

2. kar yagdıı sabah eşım mujdeyı verdı bembeyaz her yer

3. Aralla dışarı çıktık sıtenın bahcesınde oyun oynadık ( azda olsa )

4. bugun perdelerımı dıkıme verıcem buyuk ıhtımal
eşım 4 te çıkıyor bı yerde buluşucaz.. hazırlanmam gerek aslında

5. Ayşegul cok cok sevındım bu habere cunku medıa markte bızım evde bakıyor canımm heyyyoooo
harıka bır olay bu ya cok yakınolucaz
bırgunde bızde kalırsınız ne dersın ?
ztn karşısında carrefour var orayada ugrarız cocuklar sevınır oyun yerı varya aralın hep oynadıgı oraya sokarız onları

derycım maşallah çok tatlı teo ne güzel gülüyo öyle maşallah
kay yayıyo diyo ya yerim valla

denizcim geçmiş şükür pişiği rahatlamıştır kuzucuk:))
evet buralarda bembeyaz ama ben daha batuhanı dışarı çıkaramadım
kıyamet kopuyo sanki burda çok fena esiyo
biraz daha dinsin öyle çıkarız
gerçi çarşamba günü yağdığında da çıkmıştık korkmuştu kardan
eline bir türlü veremedim karı
perdelerinzde hayırlı olsun canım
güle güle eskitin:))
bak buluşmada bol bol fotoğraf bekliyorum ona göre
zaten kıskanıyorum fotoları görünce iyice çatlarım artık:))

yasemın cok guldum ya yazdıklarına hakketten ecrınden vede araldan ıkı tane olmasınnnnnn
ıkıncıler ınsallah uysal olurlar.. burclarda cok etkılıyor ya ısımler gıbı
yengecler fln uysal oluyorlar en azından ılk bır yıl...

kızlar eşlerın durumlarından faln bahsedılmış
sevda ve ayşegul.
bnm ıcın deniz eniştenin yada murat enıştenın olması hıcc onemlı deıl farketmez yanı
ama tabıkı orta bır yol bulmazk gerekıyor
ayşegulcum umarım arabayla gelırısınız ya yollar açık olur buyuk ıhtımal cunku salı gunu kar bu cıvarları terketmeye başlyacakmış
dedıgım gıbı medıa markt bıze cok cok yakın.. evden carrefour ve o gozukuyor
gunduz bana gelınkızlar ama erken gelın..
ben bışeyler hazırlarım
yerız oturuz sohbet ederız
bır ara uyurlarsa bızım bıcırıkları uyuturuz
sonra eşlerınız gelır bnmkıde gelır 6 kışı oluruz ıkı araba olursak rahatca gıtmek ıstedıgınzı yerlere gıderız akşam 6 dan sonra
bnm eşım 6,20 geçe gelıyor
sanırım sevdanın eşıde erken gelıyor
deniz eniştede medıa marketınordan gelır bıze burdan cıkarız ıkeaya gıderız eşlerle
yada carrefour a gıderız
sonra bır akşam çayı ıçerız bı yerde sonra dagılırz
sevdaları eve bırakırız o saatten sonra otobusle fln yollamam ztn
sende bızde kalırsın yada akrabanda kalırsın
evın gıbı rahgat edebılırsın canım
ama gelıboluda bı yer yoksa gezebılıcegınız tıkılırsınz eve soylıyımm bence burda da ıkı gun kal
evden çık eve gır ne anladım ben bu ışten
yok yok sen burda ıkı gun kal azcık kaynatalımmm

planım nasıl sızce
gunduz eşsız akşamda eşlerle ıkea dıyorum yada ıstedıgınz bır yerr

Planın süper bence,kesinlikle öyle yapın...
yazıyım diyorum sonrada ben karışmıyım diyodum..evet ayşegül oraya kadar gitmişkenbir gün de denizde kalın ne güzel fırsat işte bir daha ele geçmez valla böyle fırsatlar d,eğerlendirin

canım senin için bi sakıncası yoksa bizim içinde olmaz zaten biz sizin için geliyoruz eşimle halası misafiri pek seven biri değil ama yinede bi görünür geliriz ona ne dersin ama araba olayına gelince kesin bişey diyemiyorum bizim burda buzdan kayan araba gördüm yeni paniklerim diye tırsıyorum şehir içinde sorun olmazda şehirler arası daha karlı buzlu olur neyse duruma göre bakarız dua edinde hava güzel olsun şimdiden sabırsızlanıyorum valla sibelede uğrarız sibel tam adresini telini verirse değilmi denizcim

canım kaptan sensın ıstersen ugrarız tabıkı zamanın kısıtlı olmasını o yuzdenıstemıyorum ıstee
cocuklarla ha denılınce kalkılıp yollara dusulemıyor
bırı uyusa dıgerı uyanık oluyor fln
ayyy azgınlar ya :))
ne o an ıcın uygunsa o yonde hareket ederız ıste

esınle halası derken senın esındemı mısafırı sevmıyor
e nıye halasına gıdıcez bız o zaman
anlamadım
bızı gorsun dıyemı

ha bu arada bnm telım hala aynıııı

ben cıktım kızlar gec kalıyorum esıme gıdıcem bılıyorsunuz
aysegul ve sevda ıstedıgınız ozel bısey varmı dıye sormustum yemek ıcmekk adına

cvp verın kızlarrr

opuldunuz

canım uğramaktan kastım eşimle biz uğrarız bilmiyorum sende tanışmak istersen tanıştırırım misafiri sevmez derken yatılı misafiri hala sevmez eşim sever her zaman misafiri o konuda sıkıntımız yok çok şükür hala iyi bir insan kötü değil çok sosyaldir tanıştırabilirim gerçekten çevre yaparsın halayla kızı avukat oğlu mimar kızı yeni evlendi kızı tam senin kafa aslında çok deli dolu bi kızdır neyse gelince konuşuruz yine bunları canım ben senden bişey istemiyorum zaten sende çocuklusun her yönden rahat olunacağına eminim canım hiiiç zahmete girme canım zaten ben çok iştahlı bi hatun değilim kız maksat bir arada olmak o bana yeterolumunekankayizsmile

EVET CANIM HAKLISIN YETİŞEMEYİZ YADA 2 TANE DAHA İNSAN BULMALIYIZ TABİ DAYANIRLARSA BİZİM BU HAYLAZLARA....

ÇOK SEVİNDİM HEBERLER İYİ YAAA..MAŞALLAH ALLAH BOZMASIN BAKALIM ARALIMDA İYİ OLMUŞ OHHHH...
DENİZCİM EŞİN ALMAYA YA gitmemişmiydi ne kaçırdım ben yine yaaaa:uhm:

slm kızlar biz bugün yola çıkıyoruz yollar kapalıymış trenle gidiyoruz allaha emanet olun ben uzun zaman yokum öpt. hepinizi

slm kızlar sakinleşmiş buralar herkes tatile mi gitti.
yasemin kursun hayırlı olsun
deryaaaa nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…