2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

buralardayım canım ama bugünlerde hiçkeyfim yok..bugün de çok mutsuz uyandım öyle de gidiyor..
yazıyım diyorum yazasım gelmiyor normale dönünce uğrarım yine..

yasemin kursun hayırlı olsun canım
ama ney kursuydu ben onu unuttum muhasebemiydi ???
bu kurs oluyı ecrin içinde hayırlı olur inşallah
seni özlemesi işe yarayabilir

denizcim biz gelicez diye sakın büyük bir hazırlık yapma çocukla hazırlığın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz canım
sen bize makarna kaynat zeynep ve ben bayılıyoruz
doğaçta seviyo zaten makarnayı :)))
bide şey dicem ya hem gündüz hem gece sana çok zahmet vermiş oluruz denizcim
bu yüzden ben gece katılamıcam size
gündüz buluşmamızda kaynatıraz artık
ayşegül uzak yoldan geldiği için sen misafirimizi güzel ağırla yeter carnım
ben gündüz sizle birlikte olsam yeter bana

yada ayşegül sizde kalırsa ertesi günüde bana gelirsiniz ayşegülle
sizin araba nasılsa evdeymiş ayşegül kullanır gelirsiniz
böylece 2 gün arka arkaya buluşmuz oluruz :lepi:

kızlar bizim yerimize de kaynatın makarnaları :)
derya cım neden mutsuzsun ya hayırdır bişey mi oldu.bence havalar kötü ya insanın ruhu daralıyor ondandır.

ImageShack -
günaydın kızlar
ayşegül iyi tatilller canım inş güzel geçirirsiniz fotoları heyecenla bekliyoruz artık büyüdüler birlikte oynamayıda biliyo çocuklar
bizde haftasonunu bayaa yorucu geçirdik yine cts arkadaş geldi pazar biz gittik ece zten geceleri yine uyutmamaya başladı çok yoruyo bu sabah babası bakıcıya bıraktı ama sanırım artık götürmez o benim yanıma gelir ders çalışmaya bakıcı bize gelir şimdi tatilde ya eşim
havaa o kadar soğukki kar yağsa biraz yumuşar belki ama burasının havası bi garip
bende haftasonundan foto ekleyim dedim ama imageshack değişmiş oldumu blmiyorum
biz kzıımla gezeerken eşim bize yemek hazırlamış mutfağı biraz dağıtmış ama olsun bayaa uğraştı tabağı hazırlarken filan opuyorumnanaktan

yasemin kursun hayırlı olsun
geçmiş okudum ama aklımda pek bişey kalmadı kızlar
unuttuğum bişey varsa affola sırnaşık şey

kızlar bizim yerimize de kaynatın makarnaları :)
derya cım neden mutsuzsun ya hayırdır bişey mi oldu.bence havalar kötü ya insanın ruhu daralıyor ondandır.

Biraz havalardan biraz da yanlızlıktan,ilgisizlikten..ve Asrın bazen çok bunaltıyor yanından bir dakika ayrılmama müsade etmiyor sürekli onunla oturup bişeyler yapıyoruz eee tabi herşey kalıyor..temizlik,yemek,bennnn..kendime ayıracak zaman bulamıyorum o yüzden geceleri bilgisayardayım canım.. (şimdi uyuttum ama spor yapmam lazım bi yandan dabu hareketsizlikte zayıflamaya çalışıyorum )
eşim yorgun olduğunu söyleyip erkenden yatmaya hatta sızmaya başladı ve oturup konuşacak kimse yok akşama kadar çocukla konuş nereye kadar,hiç bi şey paylaşmayınca evliliğin ne anlamı var bazen diyorum keşke hep flört etseydik o zaman acayip kıymetliydim yaaaa..şimdi kendimi evde bi dekor gibi hissetmeye başladım..

işte bunlar birikince bu haftasonu evde terör estirdim,asrını babanesine yolladım banyo yaptım ,ev temizledim,saç boyadım,kaş aldım,manikür yaptım vs.. (yapamadığım herşey :))

Serpilcim eşin yine döktürmüşsiz yokken sanırım diyecek bi şey bulamıyorum canım..şanslı olduğunu bil..
haftasonu dediğim gibi eşimle tartıştık ve küstüm canım da kahvaltı falan hazırlamak istemedi hazırlamadım bizim aç kedi dolanmaya başladı baktı ki hazırlamıyorum dolaptan bişeyler çıkarıp yemeye ve yapmaya üşendi (ki akşamdan sucuklu yumurta hayaliyle yatmıştı) açmış büsküvi yiyor..bizimki bu model işte illa pişirip önüne koyacaksın..anlıyorsun beni dimi!

herkes nerde yaaaa?
hadi ayşegül yok onu biliyoruz da geri kalan herkes nerdesinizzzzz??

deryacım hava çok soğuk dışarı istediğimiz gibi çıkamıyoruz dediğin gibi evde kalınca bunalıyoruz çalışmaya alışan insanların evde durması daha da zor birde eşin tuz biber ekiyo haklısın canım ilaç kullandığı için uyuyo heralde diyodun bitmiyomu daha
babannesi yakın en azından sık sık bırakabilirsin oraya sende biraz nefs alırsın ama dediğin gibi insan akşamları eşiyla oturp muhabbet etmeyi birlikte zaman geçirmeyi özlüyo inş düzelir biraz eşin

serpilcim afiyet olsun eşinin ellerine sağlık
ne güzel yapmış yaa

benim eşimde ilk zamanlar yapardı ama şimdi nerdeee...
deryacım geçen gün bizde tartıştık küstüm bende
akşam oldu yanıma geliyo öpüyo falan bende hayırdır dedim
şeyy acıktım yaa yemek hazırlasana bana dedi
iyice sinirlendim acıktın ondan geliyosun hazırlamıyorum işte dedim
bunların hepsi anam

sağol nurancım şimdi bide tatilde daha iyi olcak benim için inş
bizim gecelerimiz zor geçiyo yaa ece fena halde yanımıza alıştı nasıl vazgeçircez bilmiyorum uyumuyoda valla dişime vurcak diye öyle korkuyorum kiii

selam kızlar
serpilcim resimlerine baktım faceden
ecede zeynep gibi çorapsız geziyo ateşli bunlar :)) çok güldümm

okudum pek bısey yazılmamıs

ya bende eş konsuunda şanslıyım sanırm
maşallah dıyemde kendı zanarım degmesın yeşıl gosluyum ya degıyor dıyorlar
o da hafta sonları fln kahvaltı hazırlar bazen..
bazen yemek yapar
bazen utu
cogu zaman mesela camasırlarımızı o asar o toplar utuleneceklerı bı kenara koyar
ayırd eder sabah hazır bulurum
ev supurur
dun gece acıktım gıttı alt kattan ekmek arası bıseyler yaptı portakal sıktı getırdı
evde bısey yok bnm dedım ya 2 aydır herseyı alt kata goturdum orda yıyıp ıcıyoruz yıne
ama sız geldıgınızde hersyı kendı evımde hazırlarım

ama sankim bnmkisininde ılgısı azaldı gıbı
ama ben hemen durtuyorum hoopp ne oluyor bak benı ılgısız koymaa dıyorum
ztn ben otururken bısey ızlerken uyurken bıle sureklı eşımı rahatsız eden bı tıpım
ondan beklemeden operım sarılırım
bnmkının dudakları köfte gıbıdır :)) sıkarım fln
sureklı elım ondadır
ama o daha sakın bana gore o yuzdn ben mı abarıyorum bu ılgı meselesını dıyorum bazen
mesela bı daha senı opmıcem aşkım demıcem hep ben dıyorum fln dıyorum
sonra yıne unutuyorum hemen .. :)) ben soguk duramıyorum ya
yapım boyle

yasemıncım eşım almanyaya 4 gunlugune gıtmıştı suan tr de yanı
ayrıca kurs ısınee ınan senın kadar sevındım
hayırlısı olsunn
canım cok bunalmıstın hem bısyler ogrenmek gıbıısı varmı ya
bende paslandım
bende baslıcam kursa kıs ayı baska turlu gecmısyor
madem ıs bulamıyorum beledıye kurslarına gıdem yakında ztn
esımle konustum sana kalmıs tabıkı gıt hayatım evde durma dedı
sen ne kursuna gıdıyordun yasmin ?

Allah ızın verırse bu cuma tullerım ve perdelerım takılıyorrr
resmını cekerım kızlar
ınsallah bır aksılık cıkmaz ..

Allah ızın verırse bu cuma tullerım ve perdelerım takılıyorrr
resmını cekerım kızlar
ınsallah bır aksılık cıkmaz .. zemuszemus

deryacım aynı durumdayız.kağan da akşama kadar meme istiyor.iştahı da iyi yemek yiyor üstüne de meme diyor.kamburum çıkacak.benim eşim temizlik düzen işlerine hiç karışmaz.ama yemek yapar tabi et ,balık falan.ama genel olarak flört dönemimdeki gibi degil.değişti.bazen benden mi kaynaklanıyor diyorum şöyle bir düşününce de kızıyorum.hem temizlik hem çocuk hem yemek akşama kadar zaten canım çıkıyor bi de ona süslenecekmiyim diyorum.hep kadınlardan bekliyorlar.
canım senin kaç kilo fazlan var.emziriyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…