2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayatım en üstte sol köşede kontrol paneliniz diye yazar sendede var tabikide bak en üstte kırmızı çubuklarda yazar en başta kendi profiliniz diye

Supported by phpbb, Invision Power Board, vBulletin, and more
Just paste the code and try it in your signature.
You can test it in our forum, too, for additional support select & copy

ayrıca az önce doktordan geldim yolk kesesini gördük.kalp atışları var dedi doktor ama duymadım ultrason cihazı nda duyulmuyomuş büyük ultrason cihazı değildi am canlılık görüyorum dedi doktor sizce güvenmelimiyim

bak cnaım kontrol panelini nerdne bulcaksın sagdaki çubugu en üstte getir yani kadaınla rkulubu yazyor ya oradaki başlıkta kalsın sonr adikkatli biçimde sol alt köşeye bak indirme ama lütfen çubuk aynen klasın orada kontrol paneli var hayatım tıklayacaksın oraya sonr açaılan sayfada sol tarfda gene imza ayarlarınız yazar oraya tıklaycaksın sonr anasıl buraya cvp yazıoyrsun bir pencere var aynen orada sarı dag rtesmi var şekerim oraya bu kopyaladıgın kodu yapıştır o zmana olur

arkadaşlar ne yapıyosunuz sitede kimse yokmu

hayatım konuyu 2008 haziran annelerinden resmen takvim yapmaya geçirmişsiniz

buna ait başlık var orda arkadaşlar anlatıyor ne güzel
biz burada lütfen kendimizde olan değişimlerden test sonuçlarımızdan ,muayenelerimizden bahsedelim

:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…