elacım çok bişey değişmiyo canım biri bitse başka bi sorun çıkıyo özellikle dişler yüzünden mahvediyo çocukları bu dişler çok inatcı söz dinlemez bi haldeler istediğini yapmıyolar herşeye zırlıyolar işte benim durumdan alıntı canım hele yemek yedirme en büyük işkence artık yürüdükleri için kaçabiliyolar sende peşinde sürekli yorucu ama bi o kadarda zevkli işte
bu arada ben yine saçımı boyattım kızlar bu sefer doğal saç rengime döndüm bide katlı kestirdim saçımı ben bu rengi daha çok beğendim öbür renkte azcık saçım dipten çıktı hemen sırıttı röflede bile o kadar sırıtmıyodu ya kuaför askerde dedi çiğ durmuş bu renk dedi küllü koyu sarı olcak yıkandıkça şimdi öyle dedi asker çocuk resim eklerim bi ara bakarsınız
sağol sevdacım zeynepte düzelecektir canım benim sen çok sabırlısın gerçekten çok duygulandım bugüne kadar açıklamama sebebini okuyunca sakın şikayet olarak düşünme zaten onlar ne yaparsalar yapsınlar biz onları seviyoruz öyle kabul ediyoruz onlar bizim canımız kanımız burda bizler bunları yazarak rahatlıyoruz denizlerde hepimiz kendi çocuklarımızın karakterini gördük ama sana tavsiyem herşeye rağmen yılma zeynebi kalabalığa sok ağlasada sızlasada zamanla alışacaktır seni anlıyorum bizde korkumuzdan çok toplu yerlere çıkamıyoduk komşulukla başladım dışardada yapıyo yine ama alışıyo zamanla emin ol bide şu var aslında bizler onların ağlamalarına dayanamıyoruz aslında dayanmak gerekiyo mesela tuvalet olayında hep doğaç kapıda ağlar yumruklardı ben hiç umursamadım şimdi ben tuvalete giriyorum diyorum gidiyo yada kapısının önünde bekliyo alışıyo yani bu duruma kendini çok sıkmışsın sen sevdacım önce tuvalet olayından başla hatta sei görmesine izin ver göre görede alışır ne yaptığını bilir banyoya girerkende doğaç çok ağlardı ama onada alıştı zamanla biraz göz ardı et ağlamasına her ağladığında işlerin çözülmeyeceğini algılaması gerekiyo iştah konuuna gelince aç bırakma yöntemini tavsiye ediyorum kızlar biraz zor oluyo anne olarak evet ama sonuç süper kendileri geliyo mama diye sabredin azcık akşam doğaç kısır yedi hemde 1.5 tabak üstünede portakal suyu içti aç bıraktım soluksuz yedi görmeliydiniz kıtlıktan çıkmış gibiydi böyle böyle açlığın inat edilmeyecek kadar kötü bişey olduğunu yaşayarak algılayacaklar fakir ailelerin çocukları neden iştahlı yemeği bulamadıklarından açlığı bildiklerinden
kıyamam ya bu çocuklar niye böyle iştahları bi düzene girse biraz rahatlıcaksınız vallaözellikle ecrinn nasıl yoruyo annesini cadııı büyücekler öyle böyle Allah sağlı versin ne diyelim
bencede sevda zeynep in ilacı sık sık kalabalığa girmesi ece artık o kdar candan oldu ki gittiğim yerde yoruyo beni durmuyo hiç filan ama öyle huysuzluğu yok çok şükür peşinde dolanır tezeee diye arkadaşlarımın bazen bana gelmez onların kucağına gider çper filan o yönnden çok rahatım tabii bazen çıldırdığı da oluyo
bugün bakıcısın aradık bir haftadır görüşmüyolardı tlf u aldı benden camdan bakıyodu o sırada annnaaanneee kağğğğ diyo kar varmı diye bakıyoduk ya onu anlatıo aaa nasıl konuşuyo öyle ilerletmiş birr haftada diyo o da özlemiş yarın iş başıııişe giderken birazzorlar şimdi bizi hele babasına çok alışmıştı
gerçekten son günlerde o kadar ço konuşuyo kiiii bir de unutmuyo bi şeyidedesinin aldığı simit kalmış sabah onu gördü simiciii dede diyo
yaa ne güzel ayşegül hem kestirmiş hem boyatmışsın ayy üşeniyorum bene bi gidemedim oje getirdim şimdi yanıma süreyim diye sürmedim ouda yarın sbah gideyim fön çektireyim diyorum baklaım fön oje makyaj hocalar glen kadar halletmem lazım iş yerinde son zamanarda biraz kilda almışım göbek çıktı geri onadda sinirim bozuk saldım yiicee heralde yaa
küçük yerin böyle artıları oluyo işte ayşegül ama gezcek yer olmayıncada biz yemeye veriyoruz kendimizi sonrada böyle göbek her şey büyüyo işte bahar gelse vurucam kendimi yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?