tünaydın....
küpedanlığın harikaymış deryacım ne akıllısın sen yaa
enesin iştahı eskiye oranla biraza daha iyi kızlar ayşegül gibi bende umursamıyorum artık napıyım ya kendimi paralamaktan bıktım yerse yer yemezse kendi bilir....
cumartesi akşamı yorgundum biraz uzanayım dedim eneste oyuncaklarıyla oynuyordu gözlerimi kapatmışım sen kumandayı al gel burnuma çatttt diye bir vur... aman allahım başıma öyle bir ağrı girdiki ağrıdan ağladım resmen... ben ağlarken halada gelmiş vurmaya çalışıyo...
çok yırtıcı bir çocuk oldu ya annem diyor bu hırçınlık sana....
ben artık kaldıramıyorum bazı şeyleri
çok üzülüyorum ben yasemincim ya neden ecrin böyle acaba ben iyice saldım baya bi vicdansız anne oldum yemek vermiyorum hiç kendi geliyo artık mama diye az yiyo ama eskisi gibi inat etmiyo en azından ben mesela bi tabak çorba alıyorum elime oturuyorum yer gibi yapıyorum ama keinlikle ona sunmuyorum hatta ondan kaçıyorum vermemek için sonra yavaş yavaş sokuluyo yanıma eliyle mamayı gösteriyo uzatıyorum yiyo eğer yemezse gidiyorum hemen bida teklif falan etmiyorum keyfin bilir diyorum bunu yaparak aslında bende rahatladım yaaa düşünmüyorum artık yedi yemedi diye yemesin napıyım deyip saldım eninde sonunda azda olsa yiyo çünkü önceden peşinde yoruluyodum sinirlerim geriliyodu dün mesela çıktım evden gezdim çarşı pazar eve geç geldim hazırlamadım bişey onada giderken geldim yemek yaptım herşeyi yedi valla az yedi ama yedi babasıylada 1tane muz yemiş ohhh süper ya takmamak kocaman oldu artık kendini ifade edebiliyo nasılsa acıkınca mama diyo zaten
kızlar merhaba
oncelıkle pazar gunu daga cıkıcaktıkk ama olmadıı
anlatayım
herseyımı hazırladık redbullarımız fln aldık orda cok ıyı oluyor enerjı ıceceklerı
kek cıkolata fln aldırdım ben eşıme
gıyındık kar kıyafetlerımı
gule oynaya gıderkennnnn
tepeye yaklaşmıştık kı bırden trafık başladı
butun araclar gerı donmeye başladı
eşıma rabadan ındı gıttı yukarıya yurudu
megersem otobus kaymışş
donenlerde 2 saattır bekleyenlermış
herkes bırer bırer donmeye başladı
4-5 saatı bulur dedıler uludaga varmamız bızde mecburen dönduk
nasıl uzuldum anltamam
eşımle korupark avm ye gıttık sevdacım bılır
gezdık fln ona tshırt aldık
bırazda dışarda dolaştık aral uyandıgı ıcın eve dönduk
cok yorulmuştuk
dınlenıp aralı farfura göturduk
Allahım nasıl eglendı anlatamam yaa
cok cok mutlu oldu
oyuncakcı varya orayı talan ettı
sonra ust kattakı kucuk oyun parkında kaydı coştu eglendı
herkes onu sevdı şirinlik fln yaptı herkese
dönuşte de farfurun otoparkında araba kullandı nasıl cevırıyor dıreksıyonu gormelısınız
oyle vıdeoya cektım dışarı cıkınca ben kucagıma aldım
evımıze geldık
gece zar zor uyudu o yorgunluga ragmen
azgın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?