AYŞEGULLLLLL
bızım bu sıpaların motosıkletlı resımlerı vardı o sabah oynarlarkenn
onuda koyarmısın buraya kopyalıyım burdan canım
bırde senden rıcammm
boş vaktın oldugunda resımlerın gecek boyutlarıyla
yanı buyuk hallerıyle cd ye cekermısın bır ara alırım senden
sıze gelırsek
yada postayla yollarsan cok sevınırım
ben hepsınıkopyaladım ama tab ettırıken pıksellere ayrılır kucuk yanı resımler
motorlu resımlerıde beklıommm
ayyy aysegull az once balkona cıktımm elektrık supurgesının ıcıne temılemek ıcın
bı baktım orda ıctıgımız ıkı tane sıgaranın ızmarıtı hala duruyor cay tabagıyla beraber :)))))
almayı unutmusum senden sonra hıc balkona cıkmadım
oyyy nasılda yaa lapa lapa kar yagarken gecenın bı vaktı cıktık sıgara ıctık
ayyy aysegull az once balkona cıktımm elektrık supurgesının ıcıne temılemek ıcın
bı baktım orda ıctıgımız ıkı tane sıgaranın ızmarıtı hala duruyor cay tabagıyla beraber :)))))
almayı unutmusum senden sonra hıc balkona cıkmadım
oyyy nasılda yaa lapa lapa kar yagarken gecenın bı vaktı cıktık sıgara ıctık
Anaaaaaa denissss sende mi sigara içiyosun kısssss!lmaz:
şaşırdımmmm... biz ayşegüle bıraksın diye msjlar yazmıyomuyduk yaaabilmiyorumkismile
yemesı duzeldıyse sorun yok canım
ama anneyız bız peslerınde kosmadan yedırmeye calısmadan kase elımızde oyunlarla yedırmeden de olmuyor bazen
her doktorda herseyı bılıyor dıye bır kaıde yok bence
hıc zorlamadan olmaz zorlamaktan kastım oyunlarla agzına sokmak
yada yemegı ıstahlı hale getırmek..
şımdı bız aralla ındık alt kata makarna ısıttım ona yanına yogurt koydum
bır bardakta su
kendı sanldalyesınde deılde bızım masada yemeye bayılıyor
ozenıyor sanırım
kucagıma oturttum
baya yeeı sonlara dogru su ıstedı
su ıcmeden yemıyor
bıraz su ıctı tekrar devam ettı
yoksa bıtırmezdı o kaseyı
ben cok etkılenıp uzuluyorum yemeyen bebeklere
mesela aral bebekken ılk altı ay hep emdıgı sütü kustu
nasıl aglardım sütüm zıyan oluyor dıye
cok tombişti ama emzirdikten sonra gazını cıkarırken muhakkak kusardı
cok aglardım yalnızca kendı evladım ıcın deıl tum cocuklar ıcın bu sekılde etkılenıyorum
yasemıncım sende lutfen ecrını takma cunku bıldıgım kadarıyla 11 ,200 fln dı en son kılosu
zekasıda maşallahhh yanı aldı başını gıdıyorr :)
ee daha ne olsun bee
hastalanmasında asabi prenses :))
denizcim ben ne yapıyorum aslında dr.un dediğini yapıyorum doğaç bana karşı inat savaşında ben inat etmiyorum inadı kırılsın diye bu deneme uzun sürmeyecektir eminim benim içinde kolay olmuyo emin ol ben hiç vermiyor değilimki ona uzatıyorum yemezse ısrar etmiyorum bidaki öğünde uzatıyorum yemeği acıkmış oluyo reddetmiyo yiyo yani onun huyuna gidiyorum dr.da aynen böyle söyledi bana ve tutuyo denizcim bugünde çok güzel yedi yemeye başlayıncada mesela istemiyo ya doydun demek tamam annecim mamayı götüreyim o zaman diyorum ciddi bi şekilde yöneliyorum mutfağa ben giderken mamaaaa diye bağırıyo o zaman getiriyorum bida yiyo doyana kadar sonra bitiyo aslında bunda anormal bi durum yok kız olması gereken bişey bu aslında ben en başında hata yaptığımı düşünüyorum çok ısrarcı yaklaşarak bana inat geliştirdi ben inadı kesince oda kesmeye başladı anlıcan kendimede çok zarar veriyodum düşünmekten onada yansıyodu aslında dediğim gibi çok ısrarcıda olmadım bugüne kadar ama elimde kaseyle gezip boş anını yakalamayla çok zaman geçirdim bu durumda başlangıç noktası oldu sanırım ayrıca neden yanlış anlayım canım yanlış anlaşılcak bişey yok tabiki düşünceni anlatacaksın biz neden burdayız paylaşmıcazda
yaa kızlar canım sıkılıyo valla bi başlayamadım ders çalışmaya
ayşegül öğlen msn açmışsın sanırım ama yemekteydim canım geç geldim bugün
ece de benim dişime çarpacak diye korkuyorum yeni yaptırdım yaa gece uyurken filan kafasını vuruyo bazen hep sırtımı dönüyorum ona ayyy yaa artık geceleri kalkıp atlıyo bizim yatağa yatmadan önce bitiştiriyoruz beşiğini kolay oluyo bi bakıyorum ortada yatıyo oluyo
geçen kayınvalidemle sarma yapıyoruz o da gitti beşiğine yattı süt istedi verdim içince açık olan yerden çıkmadıda atlamay kalkmış Allahtan adım atınca bizim yatağa uzanmış yoksa kafa üstü yere giderdi annem dedi anaa eceye bak bi bacak aşaaada biri beşikte bizimkinin elinde biberon ağzında tutuyo bi eliylede yataktan tutunup bacağını kurtarmaya çalışıyo başka zamanda öyle yapcak diye korkuyorum
ayşegül doğaç demesini öğrendi ece ama oğaakkk diyo sonu ç ile bitenlere k diyo hep
cicaakkkk ağğaakkk böcaakkkk videoya çektim ama ekleyemedim facee
yaa kızlar canım sıkılıyo valla bi başlayamadım ders çalışmaya
ayşegül öğlen msn açmışsın sanırım ama yemekteydim canım geç geldim bugün
ece de benim dişime çarpacak diye korkuyorum yeni yaptırdım yaa gece uyurken filan kafasını vuruyo bazen hep sırtımı dönüyorum ona ayyy yaa artık geceleri kalkıp atlıyo bizim yatağa yatmadan önce bitiştiriyoruz beşiğini kolay oluyo bi bakıyorum ortada yatıyo oluyo
geçen kayınvalidemle sarma yapıyoruz o da gitti beşiğine yattı süt istedi verdim içince açık olan yerden çıkmadıda atlamay kalkmış Allahtan adım atınca bizim yatağa uzanmış yoksa kafa üstü yere giderdi annem dedi anaa eceye bak bi bacak aşaaada biri beşikte bizimkinin elinde biberon ağzında tutuyo bi eliylede yataktan tutunup bacağını kurtarmaya çalışıyo başka zamanda öyle yapcak diye korkuyorum
ayşegül doğaç demesini öğrendi ece ama oğaakkk diyo sonu ç ile bitenlere k diyo hep
cicaakkkk ağğaakkk böcaakkkk videoya çektim ama ekleyemedim facee
bende ayşegül çok denedim valla kızlar özellikle deniz çok kızacak ozamn ben aç bıraktım kaç kere ama hiiçç yemedi yaa beni,m kızda var bişey..daha bebekken ben gece maması içtikleri zamnalardan bahsediyorum 5 aylıktı kii ozmanlardan süre gelen şey bizimki yani sabah asla yemiyoru gece maması vermedim acıksında yesin diye sabaha kadar ağladı sabahta yinede yemmeişti yani....geçen hft.da yaptım yemeyecek dedim annemlere gitmiştim annemde bende vermedik sabah yemedi akşama kadar yedirmedim sofraya oursun bizimle diye yine yemedi yaa .....ben çok aç bıraktım yani ama olmuyor bizde işe yaramıyor daha da ters tepki yapıyor daha az yemeye başlıyor yani zorlada olsa yedirdiğim 2 kaşıoğıda yemiyor sonrada....
doğaç yemeye başlamış canım inş daha d açılır iştahı
ay bende artık uğraşamıyorum bazen koyuyorum önüne yiiceksen yee yoksa götürcem diyorum isterse yiyo ben verdiğimdede yemiyosa bırakıyorum sonra tutuyo elşmden götürüyo buzdolabına mama diye kapaklarını açıp bakıyoruz ne istiyosa koyuyorum yiyo
aynı yoldayız ayşegül iyi oluyo bence böyle
ama taabiii çok direnseydi yemeseydi ben de her yolu denerdim heralde
düşününce uğraşırdım zorla bitirirdi yemeklerini şimdi daha kolay ama az yiyo ama kilo almış diyo özellikle kayınvalidmeler geldiklerinde düzelmiş herşeyi hiç yükü yok dediler başkası varken uykusuna bile tv izlerken dalar gider ne yapıosa bana yapıyo o kadar da olcak heralde yaa
ne güzel denizcim aralın yemesi iyi maşallah..ecrinin kilosu 11 di 18 aylıkkne kii 2 ydır yemek sorunumuz aşırııı fazla olodu ısraretmesem kız 1 öğün değil 10 gün yemiyor ne yazıkki....şimdiki kilosu 10 buçuk canım verdi....
hahaha tek yolu 2. bebek derim size denizede dedim benim bu şehirdeki tek arkadaşım gibi bişey oldu sıkıldıkça ona yapışıyorum yoksa yemeğe yapışacam o zamanda gelsin kilolar durduramam kesin çok kilo alırım ama hamile olsam alcağım kiloyu umursamam doğaçtaki gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?