2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım benim pc kafayı yedi formatlıyorum sabahtan beri alet çantalarını yükledim bi ara yüklerim ben onlarda var zannediyodum zaman kaybetmeyim diye birden yükleme yapmıştım facede o da hata veriyodu bi bakmıştım hata vermesine rağmen yüklemiş tamam hepsi yüklenmiş deyip incelememiştim bakıyım bi başka varsa koyayım yine resimleri cdye kopyalamak 2dk iş sen gel yeterki ben yüklerim cdye bak sebep olmuş oldu bendede gördünmü deniz bana gelmen şart oldu göndermem kargo falan sen gel almaya :roflol:

:)))) şu havalar bır duzelsın bnm gezme turlarım başlıycakk tey teytyy tıssss

bu bahar ayından yaz sonuna kadar
yaptıgım gezı planları var
Allahımm ıızn verırse.. bu yaz bnm yazım olucakk
dun eşımle konuştuk
aralsız şurdan şuraya adım atmam dedım
tatıl ıçın
fethıyeyı dusunuyoruz
annemlerıde goturmeye karar verdık
cokk masraflı olucak ama ancak o sekılde gıderım dedım yada bu yaz gıtmem dedım
onlara otel yada yakın yerlere yeter
gece de aralı onlaea bırakırız
bız addalara cıkarız
tabı hepsı paraya baglı
araba almayı dusunuyoruz dedım ya
tptıronık vıtes (yarı otomatık oluyor kızlar yarıda normal vıtes oluyor ) dızel fıesta alıcaz
ınşallahhhhhhh
eger alırsak tatıle zor gıderız
ama yakın yerler ıcın cok guzel hayallerım var
off hayal kurması bıle ne guzel yaa

ayyy aysegull az once balkona cıktımm elektrık supurgesının ıcıne temılemek ıcın
bı baktım orda ıctıgımız ıkı tane sıgaranın ızmarıtı hala duruyor cay tabagıyla beraber :)))))
almayı unutmusum senden sonra hıc balkona cıkmadım
oyyy nasılda yaa lapa lapa kar yagarken gecenın bı vaktı cıktık sıgara ıctık

yaaaaaaa evet ne güzel çok romantiktik değilmi kaydirigubbakcemile3 kıçımız dona dona delikafadulden

Slmmmm kızlar yine kaynatmışsınız sabah sabah..
ben bir yandan tişörtler bi yandan asrın..aradabi bakıyorum size ama yazamıyorum..

Asrının saçlarının önleri çok uzadı bende uyurken makasla kestim ama uyanacak diye eğri büğrü kestim tabi şimdi çok şekilsiz duruyor besleme gibi yavrum :)) artık karar verdim uzatcam saçını önleri kırparız arkalar uzun olsun nasılsa kestirtmiyo azıcık büyüsün bu şekilde..

dün çok komikti Asrın sabah babasını uyandırdı kalk diye başladıııı diyo ne başladı oğlum dedi kayuuuuu diyo sıpaaa sabah sabah çok güldük..hepsi bi alem oldu artık eceye de çok gülüyorum yaa çok alem bu kız serpil!

hepsi küçük kazalar atlatıyo bakıyorum aman kızlar en deli zamanları akılları ermiyo dikkatli olalım valla..

Anaaaaaa denissss sende mi sigara içiyosun kısssss!lmaz:
şaşırdımmmm... biz ayşegüle bıraksın diye msjlar yazmıyomuyduk yaaabilmiyorumkismile

yaa asrının sacların ne kadar hızlı uzuyor yaa aralın kı hıc bana cekmemıs babasınınkı gıbı yavass yavass ascuk uzuyor

Anaaaaaa denissss sende mi sigara içiyosun kısssss!lmaz:
şaşırdımmmm... biz ayşegüle bıraksın diye msjlar yazmıyomuyduk yaaabilmiyorumkismile

yokk tatlım ya ben ıcmıyorum
aysegul cıkınca hazır cocuklar ve esımde uyumustu ascıkk kacamak yapayım dedım
aysegulde sasırdı hatta
canımc ektı o an
arada oyle kacamaklarım oluyor :))
yoksa gormedem aramam yanı gordugumde de aramıyorum ya hoş
arkadasımla ıceyım ıstedım
ztn cogunda da o tek ıctı ben onubalkona kılıtledım heuehhehee
dondumm aç kapıyı dıyor ben duymuyormuş gıbı yapıom :))
kötumuyum ben acep

Asrının da Allahtan bana çekmiş,babaya çekse yandıkkaydirigubbakcemile3
(babamız duymasın)
maşallahı var evet sert sert öyle bebek saçı cılız olur bizim hiç öyle olmadı..ben merakediyorum uzayınca dalgalı olur mu diye..ne güzeldio kıvırcık hali yaaa..

bu arada blog yapıyorum kendime..

Hıı iyi bende başladın sandım üzüldüm valla.. eşlik ettin yani (fedakar arkadaş) ben korkuyorum valla bir nefes bile çekmedim bıraktığımdan beri sanki bir nefes çeksem yine içesim gelir gibi geliyor çünkü cidden çok keyif alarak içerdim..
halaaa kokusu bazen çok güzel geliyor ama cıkkkkk içmiycemmmm!
Şu Ayşeeeye nasıl bıraktırcazzzz?? :))

ne güzel denizcim aralın yemesi iyi maşallah..ecrinin kilosu 11 di 18 aylıkkne kii 2 ydır yemek sorunumuz aşırııı fazla olodu ısraretmesem kız 1 öğün değil 10 gün yemiyor ne yazıkki....şimdiki kilosu 10 buçuk canım verdi....

hahaha tek yolu 2. bebek derim size denizede dedim benim bu şehirdeki tek arkadaşım gibi bişey oldu sıkıldıkça ona yapışıyorum yoksa yemeğe yapışacam o zamanda gelsin kilolar durduramam kesin çok kilo alırım ama hamile olsam alcağım kiloyu umursamam doğaçtaki gibi :))

yaa kızlar canım sıkılıyo valla bi başlayamadım ders çalışmaya
ayşegül öğlen msn açmışsın sanırım ama yemekteydim canım geç geldim bugün
ece de benim dişime çarpacak diye korkuyorum yeni yaptırdım yaa gece uyurken filan kafasını vuruyo bazen hep sırtımı dönüyorum ona ayyy yaa artık geceleri kalkıp atlıyo bizim yatağa yatmadan önce bitiştiriyoruz beşiğini kolay oluyo bi bakıyorum ortada yatıyo oluyo
geçen kayınvalidemle sarma yapıyoruz o da gitti beşiğine yattı süt istedi verdim içince açık olan yerden çıkmadıda atlamay kalkmış Allahtan adım atınca bizim yatağa uzanmış yoksa kafa üstü yere giderdi annem dedi anaa eceye bak bi bacak aşaaada biri beşikte bizimkinin elinde biberon ağzında tutuyo bi eliylede yataktan tutunup bacağını kurtarmaya çalışıyo başka zamanda öyle yapcak diye korkuyorum
ayşegül doğaç demesini öğrendi ece ama oğaakkk diyo sonu ç ile bitenlere k diyo hep
cicaakkkk ağğaakkk böcaakkkk videoya çektim ama ekleyemedim facee

bende ayşegül çok denedim valla kızlar özellikle deniz çok kızacak ozamn ben aç bıraktım kaç kere ama hiiçç yemedi yaa beni,m kızda var bişey..daha bebekken ben gece maması içtikleri zamnalardan bahsediyorum 5 aylıktı kii ozmanlardan süre gelen şey bizimki yani sabah asla yemiyoru gece maması vermedim acıksında yesin diye sabaha kadar ağladı sabahta yinede yemmeişti yani....geçen hft.da yaptım yemeyecek dedim annemlere gitmiştim annemde bende vermedik sabah yemedi akşama kadar yedirmedim sofraya oursun bizimle diye yine yemedi yaa .....ben çok aç bıraktım yani ama olmuyor bizde işe yaramıyor daha da ters tepki yapıyor daha az yemeye başlıyor yani zorlada olsa yedirdiğim 2 kaşıoğıda yemiyor sonrada....

ayy çok sevindim canım ben msnyi açtım ama deneme yapmak için yaptım yanlışlık oldu yeni formatladım ya pcyi msn yükledim uğraşırken oldu o kapattım zaten hemen eceyede kocaman bi aferin maşallah yaaa ne güzel konuşuyomuş sonu kkk lada bitse konuşuyo işte kuzum

doğaç yemeye başlamış canım inş daha d açılır iştahı
ay bende artık uğraşamıyorum bazen koyuyorum önüne yiiceksen yee yoksa götürcem diyorum isterse yiyo ben verdiğimdede yemiyosa bırakıyorum sonra tutuyo elşmden götürüyo buzdolabına mama diye kapaklarını açıp bakıyoruz ne istiyosa koyuyorum yiyo
aynı yoldayız ayşegül iyi oluyo bence böyle
ama taabiii çok direnseydi yemeseydi ben de her yolu denerdim heralde
düşününce uğraşırdım zorla bitirirdi yemeklerini şimdi daha kolay ama az yiyo ama kilo almış diyo özellikle kayınvalidmeler geldiklerinde düzelmiş herşeyi hiç yükü yok dediler başkası varken uykusuna bile tv izlerken dalar gider ne yapıosa bana yapıyo o kadar da olcak heralde yaa

bu kızlar çok cadıyaaa çok gülüyorum ece nin hareketlrine maşallah kuzuma..doğaçıda öğrenmiş ee hani ecrin demiyormuu aaa ama ecrin hepsini sayıyor ece yide ...

demekki çocuktan çocuğa değişiyo yasemincim senin kız çok cadııııııııııııııkafamçokkarıştı

evet serpilcim yeni fotoşarına baktım kilo almış maşallah....

oyy ınatcı kecı yaa

evet aysegul ben sana hak verıyorumm
ınsan yalnızlıktan sıgara gıbı seylere sıgınabılıyor

sen bana geldıkten ve ıkı gun boyunca yaptıgımız sohbetlerden sonra senı cok daha ıyı tanıdım vede anladım
sen yıne yıı cok fazla ıcmıyorsun
ıradelı bırısın maşallah
bende ne yalan soylşıyım esımın ılgısı azalsın yada bır ara kendımı cok yalnız hıssedeyım
hemen sıgara gelıyor aklıma
tabı evde olmadıgı ıcın ıcemıyorum o ayrı

emmee sabah kalkıp aç karnına ıçmene kızdımmm alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…