2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ece yi her çocuk söylüyo kız yasemin hehehee ece 4 aylıkken söyledi adını :roflol::roflol:

şaka bi yana ecrini de söyler ama hiç demedim ben aklıma gelmio resim çizerken diyorum kimi çizdin bi isim söylüyobende doğaç ıda çiz dedim öyle oldu yanii akaşm ecrini ve diğerlerini de çizdiririm ama sonra bizim çoocuuumuzun gözü kulağını yamuk çizmiş demeyin haaa :roflol::roflol::roflol:

ece gozumun onune geldı o halıyleee
ay onuda gorsem yaaa serpıll kalk kız gel bana kahve ıcerızz :)))))

ecrıne ne dıyeyım bılemıyorum yaa
yasemıncım hep dıyorum Allah sanakolaylık versın yaa
netten okudum yemıyorlarsa onune besın degerı cok yuksek atıstırmalıklardan verın dıo

ohaa yaa anaamm 5 dk mı uyuduu
valla aral tam 2 saat uyuyorr
hıc oturmadıgı ıcın sanırım ancak enerjısını toplkuyorda
bu ecrin cadısı neden ac ac dolanırken uyumuyor ya
nasıl dayanıyor bunun bunye ben anlamıyorum

tatlı fln sevıyormu barı kabak tatlısı fln yedır
bnm oglan hayattaaa aç karnına uyumaz....
bende oyleyım

deniz inşallah canım en kısa zamanda seninlede tanışırız
yazın ankara buluşması yaparız inş
oraya gelmiişken bizede beklerim hepinizi
hiç biri olmazsa bu sene deryayla ve yaseminle tanışcammm kararlıyım yani inşallah sırnaşık şey
yok yasemin alınmam canım bende şaka yaptım keyfi yerinde olursaakşam video çekerim bakalım kimleri sayabilcek dilinin dönmediklerini komik söylüyo uyduruveriyo sempatiksalakcinni
valla sigara bazen canım accayip istiyo ama eşim hiç istemiyo içmeyi içsek evde içecez çünkü
ama yazın eksde yada tatilde içeriz belkimm hevesimi alırım bende
kötü bişey yaa alışkanlık yapmamak lazım tabiii klava:

ecede 2 saat uyuyo teke düşmüştü ama sabah erken uyndı tekrar erken uyandı
bakalım bozulcakmı tekrar düzeni
yasemin ecrin görümcemin oğlan gibi aç geziyo akşam kadar 8 yaşında o daha hareketli düşünün okula filan gidiyo ama banamısın demiyo zehir gibi zekasıda sabah bi brd süt içer bide akşam içer arada abur cubur yerse bellkiiiii
ecrinde öyle olcak heralde
nasıl üzüyo seni cadıı olmadı durumunuz biraz düzelirse inş kreşe filan verirsin orda yer kesinn

ecrin doğduğundan bu yana uyku sorunu hep oldu kendi uyuak istemiyor...çok uzun zamandır gündüzleri 15 dk.uyuyordu 5 günden beride hiç uymuyordu bugünde 5 dk.uyudu....ecrinde aşırı hareketli ama anlamıyorum bünye alıştı sanırım..birde mesela dün 2 saat uyudu oturduk sabaha kadar...ona rağmen uyumuyor hala...

çokk çok haklısın yasemıncımm
ınsan beynındekı sınırları zorluyor bu tur durumnlarda

evladı ıcın bır anne o kadar cok yaratıcı olabılıyormus kı bunu bende anne olunca anladım

bende öyle düşünüyorum ben başedemiyorum....

allah kolaylık versin hepimize kızlar evet sigara kötü bişey ama insan bazen bişeylere yapışıp hırsını almak istiyo yapı olarak bağırıp çağıran biri değilim kendimi hep sıkarım içime atarım hatta çok alttan alan bi yapımda var herşeyi sineye çekebiliyorum gamsız davranabiliyorum ama içimde ne fırtınalar kopuyor görülmüyor tabi işte sigarada o patlamayı atıyorum her of deyişimde ben yine başlamazdım ama eşimde içiyo eskiden alışkanlığı olan bi insanın yanında sürekli içen bi insan olursa oda tekrar yöneliyo mesela deryada içiyomuş eskiden eşide bırakmış eğer bırakmasaydı o bi zaman gelip başlama riski yüksekti içen insan beynimden sildim desede her içeni gördüğünde aklına gelir yada canı çeker ben 2yıl içmedim ondan öncede bıraktığım uzun vadeler olmuştu ama yine içen birilerini görünce ver yakayımla devam etti aç karnına içme olayına gelince haklısınız kesinlikle oda içenler iyi biliir afyonunu patlatma olayı çok çirkin bi ifade evet ama öyle derler genelde içmemeye çalışıyorum aç karnına ama bazende dayanamıyorum

haklısın canım eşimde 2 kere bıraktı ama yanında çalışanlar içtikçe tekrar başlaadı ve kendide dedi yanımda içiyorlar dayanamadı...

tabii canım evde birimiz içeseydik diğerimizde içerdi kesin
ama şimdi koku filan olmuyo aklımıza gelmiyo ben arkadaşlarla birlikte yemeğin üstüne çayın kahvenin yanında içmeyi özledim yaa off şimdi bile o günler geldi gözümün önüne nasıl canım istedii

maşallah ecrine nasıl da öğrenmiş öyle hepsini ; iştahınıda takma yasemin yaa zehir gibi kızn var boşverrr yazın sokakta koştururken belki üzelir biraz daha açık havaiştah açar yaa sizin orasıda müsait çıkarırsın

ece artık tek başıan oynamayı da sevmiyo yan ibebeğin alıp sallıyo filan ama onun ounları tencere tabak ters çevir üstüne çık içie su dök yüzünü yıka oyuncak sepetini devir içine gir yada üstüne çık şeklindeydi artık elimden tutyo anne oyno diyo otutturuy yer eyapbozlardan kule yapıp yıkıyoruz babannesi öğretti yıkılıncada anannnn diyo (anowww diyodu babannesi)

kızlar hanı su erkenden sayıları harflerı ogretmek yanlısmıs yaa
neye dayanılarak soylenıyor bunlar
aral kendı zorlaa ogrenmek ıstıyor mesela
sımdıde e yı ogrendı
a b c d e yı soyluyor napıyım hayır olmaz mı dıyeyım cocuga
esım 3 yasında okuma yazmayı bılıyormus kızlar
hemde oyle boyle deıl hıkaye kıtapları fln okuyormus
hatat ana okulunda ogretmenı sen nasıl okuyabılıyorsun
dıye tokat atmıs
esımde annesıne babasına soylemıs
okulda olay olmus bu
ogretmen okuldan baska bır yere verılmıs..

ben bı zararı olacagını sanmıyorum
yanı aral zorla gazetedekı yazıları sayıları soruyo
kalemı getırıp bana yazdırıyor kendı tekrar edıyor
evde kımı bulursa
bunları yaptırtıyor
markete fln gıttıgımızde tanıdgı harf yada sayı olunca bagıra bagıra soyluyor
cok cok heveslı ben ogretmekte bı sakınca gormuyorum bu nedenle

evet yazın tavuk kaz derken ben şırıngayla yediriyordum serpil umudum yaz zaten.....yok canım hepsini bilmiyor alfabenin bazı bir kaç harfini ..işte abcde uüoö gibi ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…