ohaa yaa anaamm 5 dk mı uyuduu
valla aral tam 2 saat uyuyorr
hıc oturmadıgı ıcın sanırım ancak enerjısını toplkuyorda
bu ecrin cadısı neden ac ac dolanırken uyumuyor ya
nasıl dayanıyor bunun bunye ben anlamıyorum
tatlı fln sevıyormu barı kabak tatlısı fln yedır
bnm oglan hayattaaa aç karnına uyumaz....
bende oyleyım
ecede 2 saat uyuyo teke düşmüştü ama sabah erken uyndı tekrar erken uyandı
bakalım bozulcakmı tekrar düzeni
yasemin ecrin görümcemin oğlan gibi aç geziyo akşam kadar 8 yaşında o daha hareketli düşünün okula filan gidiyo ama banamısın demiyo zehir gibi zekasıda sabah bi brd süt içer bide akşam içer arada abur cubur yerse bellkiiiii
ecrinde öyle olcak heralde
nasıl üzüyo seni cadıı olmadı durumunuz biraz düzelirse inş kreşe filan verirsin orda yer kesinn
allah kolaylık versin hepimize kızlar evet sigara kötü bişey ama insan bazen bişeylere yapışıp hırsını almak istiyo yapı olarak bağırıp çağıran biri değilim kendimi hep sıkarım içime atarım hatta çok alttan alan bi yapımda var herşeyi sineye çekebiliyorum gamsız davranabiliyorum ama içimde ne fırtınalar kopuyor görülmüyor tabi işte sigarada o patlamayı atıyorum her of deyişimde ben yine başlamazdım ama eşimde içiyo eskiden alışkanlığı olan bi insanın yanında sürekli içen bi insan olursa oda tekrar yöneliyo mesela deryada içiyomuş eskiden eşide bırakmış eğer bırakmasaydı o bi zaman gelip başlama riski yüksekti içen insan beynimden sildim desede her içeni gördüğünde aklına gelir yada canı çeker ben 2yıl içmedim ondan öncede bıraktığım uzun vadeler olmuştu ama yine içen birilerini görünce ver yakayımla devam etti aç karnına içme olayına gelince haklısınız kesinlikle oda içenler iyi biliir afyonunu patlatma olayı çok çirkin bi ifade evet ama öyle derler genelde içmemeye çalışıyorum aç karnına ama bazende dayanamıyorum
tabii canım evde birimiz içeseydik diğerimizde içerdi kesin
ama şimdi koku filan olmuyo aklımıza gelmiyo ben arkadaşlarla birlikte yemeğin üstüne çayın kahvenin yanında içmeyi özledim yaa off şimdi bile o günler geldi gözümün önüne nasıl canım istedii
maşallah ecrine nasıl da öğrenmiş öyle hepsini ; iştahınıda takma yasemin yaa zehir gibi kızn var boşverrr yazın sokakta koştururken belki üzelir biraz daha açık havaiştah açar yaa sizin orasıda müsait çıkarırsın
ece artık tek başıan oynamayı da sevmiyo yan ibebeğin alıp sallıyo filan ama onun ounları tencere tabak ters çevir üstüne çık içie su dök yüzünü yıka oyuncak sepetini devir içine gir yada üstüne çık şeklindeydi artık elimden tutyo anne oyno diyo otutturuy yer eyapbozlardan kule yapıp yıkıyoruz babannesi öğretti yıkılıncada anannnn diyo (anowww diyodu babannesi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?