2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım eşin çok zeki yada ileri zekası aralda sanırı babaya çekmiş aslkın bebekelr annedne alır derler zekasını belki sende öylesindir ..maşallah arala yaa çok iyi maşallah nazarım değmesin deniz.....

3 yaşınada kalmayacak arala baksana az kalmış öğrenir artık yaa..canım erken öğretmeyin demelerinin sebebi okula adapte olamayışlarından diğerlerin göre yani diğer öğrencilere göre çocuk sıkılıyormuş yada başka şeyelr yani...

denizcim sen oturup gel öğreteyim demiyosan aral kendi soruyosa tabiki anlatacaksın çocuğa sus öğrenmemen gerekliymiş diyecek halin yok yaseminin dediği gibi olay adaptasyon sorunu yüzünden önermiyolar çocukta yetenek varsa bencede biraz ilgi gösterilebilir herşeyi çabuk öğrenince gerçekten sınıfta öğrenecek bilgi kalmayınca çocuk sıkılabilir sende evde bi önden devam edip ilerletebilirsin ancak

aslında bu olaya daha çok açıklık getirebilecek kişi öğretmenler mesela atikeye soralım böyle üstün zekalı çocuklar varmıymış ve yaşadığı sıkıntılar nelermiş izlenimi varsa açıklarsa çok güzel olur atikeeeeeee duyrulur canım

bakarım bend aha kahvaltı etmedım ya
aral dun gece benı mahfettı bnmle ne zoru var anlamıyorum
tepeme cıkıyor benı mahfedıyor nırde yatış şeklını duzeltmeye calışınca acayıp kıuzıyor
uyuyamadım dogru duzgun

Günaydınnnn kızlar...

oğluşlarım çok tatlılar çokkkk.. iyi bulmuşsun ayşegül brad ve tom!:)) hep beraber olabilseler keşke yaaa ne güzel görüntüler bunlar..

aralla doğaç çok yakışklı çıkmış
bi tek kızlar eksik yanlarında :))

deniz size ilk geldiğimizde sen yokken zeyneple aral arasında bi motosiklet krizi yaşanmıştı
sonra tek çare olarak onu yok etmiştik annenle :)))

kızlar harfleri öğrensinlerde şimdiki öğretim sistemi çok farklı okullarda
mesela bize alfabeyi a dan başlayıp z ye kadar sırasıyla öğretiyorlardı
şimdi ise harfler karışık öğretiliyor birgün d öğretildiyse ertesi gün k öğretiliyor mesela
bide el yazısı kullanılıyor ben buna anlam veremiyorum ne işe yarıcaksa ?
yine bize öğretilen gibi okunuş olarak k diye değil kı mı dı diye öğretiliyo bide bu sesleri gırtlaktan çıkarttırıyolar
arkadaşımın çocuğundan biliyorum onları izlerken gülüyorum hallerine o harflerin seslerini çıkarırken çok komik oluyolar
yani diyeceğim şu anki sistem çok farklı
harfleri sırasıyla öğretirsek falan ileride kafaları karışabilir

slmm
çok tatlılar yaa maşallah ikisine de
denizcim ben de senin gibiyim her sabah sersem uyanıyorum gecenin bi vakti atlıyo geliyo yanımıza yatıyo ortaya üstünüde örtmüyo bizimde açılıyo tabii o zaman bide yan yatıyo bizim yastıkalrın üstünde gece kalkmış babasının burnundan çekiyomuş kalk diye uyandım kalktım diyo yattı benim yastığıma uyudu diyo walla eşimde bende yatak ucunda yatmaktan bi ahl olduk bide o halde kalkıp işe geliyoruz düşün artık halimizi akşam yine aynı terane
ama çokk tatlı oluyo yaa o öyle uyurken bakıp bakıp öpüyoruz sabah o akdar mutlu uyanıyoki dünyaları veririm o gülüşüne
ayy ewet yaa el yazısı olayını bende anlamıyorum
ama harfleri öğrenme şekillleri güzel bence daha kolay birleştiriyolar kelime okurken
bizimkiler okula gidene kadar bu sistem de değişir yaa canı istiyosa öğrensin aman sonra bıktım demesin bana 7 yaşında bi başladık halaa ders çalışıyorum yaa ben sıkıldım valla sempatiksalakcinni

sana katılıyorum serpil bizimkilere kadar sistem değişir yine
öğrenmek isteyen çocuğada hayır öğretmicem diyemeyizki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…