2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryaa yarışmaya katılmışsın
yeni gördüm ben
kızlar görsel yarışmalarda en güzel anne bebek pozu yarışması oylama devam ediyooorrrrrrrrrr

aman aman yakışıklılara bakın

batuhan bugün babaannesinin adını dedi
şşükkooo (adı şükran ama şüko diyolar)
aradık babaannesini bi ağlıyo bi ağlıyo
çok duygusaldır babaannemiz

deryaa yarışmaya katılmışsın
yeni gördüm ben
kızlar görsel yarışmalarda en güzel anne bebek pozu yarışması oylama devam ediyooorrrrrrrrrr

evet bende baktım resimler
hepsi çok şirin ama oyum tabi deryaya teoşumuza :))

maşallah batuhana kızlar doğaç nerdeyse anne demeyi unutcak hep beni ayşeee diye çağırıyo evde bende efendim oğlum diyorum ayşeeee diyo tekrar çok komik yaaa

Aaaaa benim hbrim yokkkk:))))

yolladım resmi sonra unuttum,hatalı falan diye düzeltcektim neyse bari:))

aaa oyumu hwmwn kullanayım başarılar deryacım oyumuz sana.....

maşallah batuhamnada kuzum benim....doğaçada ayşe diyeşine kyurban olayım bennnn

iyigeceler kızlar
deryacım dediğim fotoyu göndermişsin bence açık ara birinci olman lazım.allah nazarlardan korusun tatlım......
birsürü şey yazmıştım ama sagolsun oğlum bilgisayarı kapattı.babasıyla kokareç yiyorlardı bende birsürü yazdım yazdım bir anda gelip kapattı. şimdi acele acele yazıyorum çok uykum geldi.
öptüm hepinizi..........

günaydınnnn
geceyi yalnız geçirdim kızımla acayip babaya düşkün oldu gece uyandı uyandı baba diye ağladı ayşeyle safiş bebeğini istedi bi ara getirdim artık sarıldı uyudu onlara kuzum tabii benim yanımda beşiğinde yatmıyo bu çocuk yaa dalıyo koyuyorum ben dalıyorum o gelioy
batuhanla doğaç ın konuşan dillerini sevsinler son zamanlarda çok hızlandırdılar dimi kızlar konuşmayı ece hiç susmuyo artık ve anlamsız konuşurdu önceden artık düzgün konuşuyo şarkı söylüyo filan bide makyaj yapıyo son zamanalrda o kalemler gözüne batacak diye korkuyorum kırmızı kalemle dudaklarını boyamış gecen akşam tükürüğüyle ıslanınca o da nasıl kan kırmızı olmuş süslü olcak benimki çokkkkk
selcan maşallah yaa kokoreç yiyo demek afiyet olsun hem de bu saatte ayyyyy ben hiç oturamıyorum o saatlere kadar çok nadir ece oturan bi çocuk olsaydı napardım acep

zeynep benim adımı bilmiyo bile :))
belki inanmıcaksınaz ama biz eşimle evlendiğimizden beri hiççççç ama hiççççç ismimizle hitap etmedik birbirimize
kocacım canım aşkım karıcım deriz yanhımızda kim olursa olsun bu hiç değişmez
bu yüzden ismimizi bile öğrenemicek çocuk :))

doğaçın ayşe demesini izledim facede çok tatlı söylüyo
batuhanın söylemesinide merak ettim nurancım
paylaşırsan seviniriz yani

günaydın sevdacım aslında durum bizdede öyle ismimizle hitabımız oldukça az aslında doğaça ayşe demesini ben öğrettim ağzından çıkardı anlamsızca ayşeye benzer bişey bende üstüne gittim sora sora söylemeye başladı genelde bütün kelimeleri ben onda keşfederek çıkarıyorum bi anlamda papağanlıkla öğreniyo yani ismin ne olduğunu daha ne bilsin mesela otomatiğe bağlıyo işte bizlerde sevinince hevesleniyo

bizde de bakıcı öğretmiş
daha doğrusu ilk defa kurban bayramında duydu herkes bana serpil diyo o zaman demişti sonra unuttu evde duymayınca şimdi bakıcısı annenin adı ne deyince sepişşş babanın adı ne deyince çoğu zaman baba bazennnn utuk diyoo delikafadulden

maşallah canım bizde oturuyoruz o saatlkere kadar ama yemekle ilgimiz yok maşallah tekrardan güzel güünler sizinle olsun umrım bende böyle yazarım kızım yedi karnı acıktı diye.....alkisalkisalkis

ayşwgüll cnım videona baktım çok tatlı maşallah kuuzuma büyüdü yaa saçları da çok güzel oldu tam erkek oldu yavrum benim......

ecrinin maşallahı var canım konuşma konusunda onu hiçç saymıyorum bile yasemin çok ilerde kuzum
ece uyanalı 1 saate yakın oluş şimdi aradım baabbbaa diye yıkıyo ortalığı pzt akşamından beri görmedi dün sabah uyuyodu babası giderken çokk özlemiş ya her tlf ses hep baba yı hatırlatıoyumş hava güzel çıknı yürüyün biraz dedim çıkarcaktı şimdi bakıcısı unutsun azcık babayı napıcaz böyle inş alışır çabuk yarın gece yine yok
accayip babacı oldu kızlar dün akşam bana açtılar kapıyı girdim beni görünce anneee dedi ama hiç kucaama gelmek yok arkama dolandı kapıdan dışarı bakıyo babaa yokk diye eşime anlattım o da üzüldü seni sayıkladı sbaha kadar deyince paranın gözü körolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…