2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam eceye ya
15 tatilde alıştı tabi babasına bi kaç gün üstüste görmeyincede arıyodur mutlaka
ece en azından bakıcısıyla çok iyi anlaşılo çok şanslısın serpil bu konuda
ece onda ağlayabilirdi durmak istemeyebilirdi maşallah bu konuda eceye
bide bakan kadında iyi biri çıktı şansına bir kişiyle başladın onunla devam ediyosun
atike şanslı olamadı bu konuda sanırım şimdi dedesi bakıyo öğlene kadar ardaya

oyyy yesınlerr sizi iki aşık siziiiiii
Allahh bozmasın canım arkadaşımm
hepımız hep eşlerımızden yana mutlu olalım ınşallah

ayy ne babacı oldu bunlar aralda her sabah uyandıgında babaa dıye uyanıyor
ama abartısız her sabahh
baba işe gıttı oglum deyıncede aglıyor
ıstemıyor ışe gıtmesını :1no2:

bizde az önce dışarı çıktık üstteki arkadaşla
hava çok güzel çocuklar hava alsın dedik
arabasına koydum zeynebi tabi her zamarki gibi yarı yolda indi benim cadı yürümek istedi
bende hem arabayı hem zeynebi tutmak zorunda kıldım
ayyy her seferinde arabayı almıcam diyorum yinede binmiceğini bile bile alıyorum
bidahakine gerçekten almıcam çok zor oluyo arabayı itekleyip zeynebi zaptetmek
sahildi bir tur attık cıvıl cıvıldı havayı güzel gören atmış kendini dışarı
birazda parkta oynadılar tabi parktan ayrılırken çığlık çığlığa ayrıldık hiç çıkmak istemiyo
yollarda ağlaya ağlaya eve döndük
şimdide uyuttum yoruldu tabi onca yol yürüdü

ohhh sizin oralara bahar çabuk gelir ne güzel çıkarsınız bol bol
gerçi bizde karda yağmurda hep sokakta geçirdik bu kışı ama ngelsin artık yaz evde tutmak zorlaştı akşamları banyuuu diye ağlıyo bide dün akşam yıkadım artık ama kavga kıyamet zor çıktı sudan su kuşu ece
sevdacım ece uyum sorunu yaşamıyo çok şükür ben çıkarken bazen arkamdan ağlar bi kaç gündür ağlamıyo dilimi ısırayım ama hemen unutur herkeste öyle hemen kaynaşıp anlaşıyo oyalanıcak bişeyler buluyo
ben dışarı çıkarken markete yad arkadaşlarıma giderken almıyorum artık arabayı çünkü ece başta yürümek istiyo kısa süre sonrada kucak istiyo hanfendi babasınada taşıtmıyo kendini ben taşııcam illa ya tüm yükünü ben çekeyim bizim hanım akşamları babayı öpsün şap şup bana da önce babasına doyduktan sonra gelsin öpmeye

aral bugun uyumadııı
benıd emahfettı
esıme hedıye bakmam lazım
ayrıca derya ablamında subat dogum gunu onada hedıye alıp kargoyla yollıcam
ınsanları mutlu etmek cok hosuma gıdıyor hedıye vermek fln
aslında ablama alyans almak ısterdım
cunku parasız bı zamanlarında ablam alyansını satmıştı...
suan gumuş bı yuzuk takıyor onun yerıne
ınşallah ılerde onuda alırım

neyse emıne annem yoktu bugun geldıde aralı satım ona hazırlanıp cıkıcam.. farfuraa gıdıcemmm

aaa dun aksam bende araba kullandım
20 dakka trafıkte hemde
bayadır cıkmıyordum bu arabayı kullnamıyorum dıye
ama baya ıyı kullandım yaa
tek hata yaptım o da vıtesı 4 e taktım yanlıslıkla hahahha
ama 1 yıldır kullanmıyordum araba
cok zevk aldım yaa
2 gunde bır eşımı kandırıp derslere devam etmeyı planlıyorum

yarışmaya baktımm
oyumu deroya verdımmmmmm

ama bende katılmak ısterdım dogrsuuu.. haberım yoktu o topıklere pek bakmıyorum
unutuyorum
deryaa sen takıp edıyorsan bızede haber et bacım

bende oyumu deryaya verdimmmmmm

benim haziran anneleri topiğimiz sık kullanılanlarımda
bu yüzden açtığımda direk bizim topik çıkıyo diğer konuları bende takip edemiyorum
aslında güzel konular oluyo arada bakayım bende

deniz arabanız var kullanmayıda biliyosun niye bu kadar ara verdinki canım
bence eşinden ders alıp geliştirmelisin bu konuda kendini
hem öğrenki banada istediğin zaman sık sık arabanla gelirsin :))
bakarsın günü birlik ayşegülede gideriz çok güzel olur

yine terk edildi buralar (
dr yasemin yok kızlar bayadır sibelde yok betülde yok
nermin yok bayadır face de görüyorum onu ama buraya uğramıyo nedense ve daha şu an hatırlayamadığım yeni üye olan arkadaşlarda yok
neden acep :uhm:

kıyamam eceye serpilcim çok alışmış babasına yaa zor ki...denizcim arabanız varmış ben yok zannediyordum ozamna kullansana ehliyette var sanırım....

Son düzenleme:
evet ehlıyetımı yılla ronce almıstım
ama ben bu arabayı sevmıyorumm gercı cok kahrımız cektı garıbım
bundan sonra daha sık kullanıcam kızlar

sevdacım bnmde hedefım ztn gezıp tozmak hatta arkadaslarımı vede cocuklarımızı atıp arabaya
ıstedıgımzı yere rahatca gıdebılmekk

iyi olucak iyiiii

iyigeceler kızlar.artık kağan varken bişeyler yazamıyorum.kendisi yazmak istiyor.son zamanlarda kağan da babasına çok düşkün oldu.hergün ağlıyor arkasından.
denizcim valla gez toz.benim ehliyetim olsa bende aynen alıp kağanı gezerdim.
kızlar yarın doktorum proğramına Dr Sabiha Paktuna Keskin konuk oluyor kaçırmayın derim.gerçekten işini çok iyi bilen bir doktor.

canım ben çalışmıyorum ya eşim de işi gereği bazen geç geliyor.kağan babası gelene kadar uyumuyor.bizimkinin uyku sorunu yok.bizimle yatıyor bizimle kalkıyor.
ben hamileyken neyi çok yediysem o da onları seviyor.kokareç de dahil.
bugün balık yedirdim yanında turşu istedi.değişik benim oğlum bana çekmiş.

Slmmmmm kıslarrr..
yine gece gelmek varmış nasipte :))

offf bugün çok yoruldum dışarıdaydık..
önce annem,ablam,yeğenler (teo gelmedi)..kültür merkezinde sevgililer günü fuarı var oraya gittik,iğne atsan yere düşmez öyle kalabalık oluyor ve çok orjinal hediyelikler olur genelde..(bu sene gezemedim)
ablamın kayınvalidesi böyle özel gün fuarlarında hep katılır,satış yapar (çeyiz üzerine) bende şu tişörtler çıksaydı bi ortalığa ona vermek istiyordum bi iki tane..satılırmı acaba diye..

neyse ecemimin güzelim saçlarını kestirdik (içim gitti )ve kesilen saçları aldık çıt çıt falan güzel olur epey de uzundu..

işte bu da kesimden önceki hali..işte bu saça kıydık!

neyse sonra ablam bizi ulusa bıraktı,annemle ulusu talan ettik..çıkrıkçılar yokuşu,toptancılar vs..ama bulamadık istediğim tişörtü istediğim fiyata dikecek dükkan..
veee salonumun tüllerinde taşalar vardı ya ben sevmiyordum onun yerine tüy aldım..yaptım az önce resim eklerim görürsünüz ,ben beğendim..(accuk kokoş oldu ama bende kokoşum :))

sonra eşimle buluşup market alışverişi yaptık ve ben yine duramadım hep salona bi yağlıboya tablo istiyordum..istediğim gibisini buldum hatta yarısı taş,yarısı yağlı boya içi cam kaplı falan değişik,orjinal bişey ama çok uyguna aldım..tabi eşim bıdır bıdır konuştu..kredi kartı uçtu vs..diye! bi daha bana dışarı çıkmak yasak oldu,duramıyorum hep bişeyler alıyorum ama hep evime ve oğluma kendime tık yok valla..
tablomu da duvara bi asalım eklerim size..

tabi ben bunları yaparken teo durmamış deyaaaaa ve babaaaa diye ağlamış hemen uçtuk babaneye..dişten cozuttu bu akşam acıyooo diyip ağlıyo yavrum neyse masaj falan yaptım da geçti..ayyy ne dişmiş be bi bitemedi..

Son düzenleme:
Bu arada kayınvalideme akciğer şeklinde küllük aldık sensörlü sigarayı koyunca yada yanından geçsen bile öksürük sesi geliyor ama nasıl bi öksürük resmen böğürüyor çok komik ve en son sigarayı ciğerlere basıp söndürüyosun o kısım daha güzel tabi..caydırıcılık açısından..

Kızlar bu yarışma olayını bende selcandan duydum geçen haftaydı sanırım topiğe yazmıştı gözünüzden kaçtı sanırım,bende okumuşsunuzdur diye tekrar yazmadım..keşke siz de katılsaydınız özellikle deniz senin aralla burun buruna resmin çok güzel giderdi..favorim olurdu kesin!

ısim olayına değinmişsiniz Asrın bana hiç anne demiyo yaaaa sürekli deyyaaaaa.. kendimi evin hizmetçisi gibi hissediyorum bir de bağırışı var ki uzatarakkkkkk sıpaaa! :))

Yarın erken kalkabilsek de seyretsem doktorumu bari..asrın izin verirse tabi..

Şu araba olayına ben de bi çözüm bulmam lazım ama sanırım benim trafik fobim var yaaa ablam kullanırken bile özellikle işlek ve yokuşsa yol ve kırmızı ışıkta durmuşsak aklım gidiyor kalkarken geri kaçcak diye..bugün kızı sinir ettik bi yandan annem bi yandan ben..(annemle beraber aldık seneler önce ehliyeti ama onda da tık yok o da benim gibi) bi de ben orda tek başıma kalkcak olsam kesin şimdi kalkamam kaçırırım diye aklımdan geçer ve öyle de olur..
çekim yasası mantığı :))
ama olmuyo böyle de yaaa asrın büyüdü at arabaya çık gez dimi yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…