zeynep benim adımı bilmiyo bile :))
belki inanmıcaksınaz ama biz eşimle evlendiğimizden beri hiççççç ama hiççççç ismimizle hitap etmedik birbirimize
kocacım canım aşkım karıcım deriz yanhımızda kim olursa olsun bu hiç değişmez
bu yüzden ismimizi bile öğrenemicek çocuk :))
doğaçın ayşe demesini izledim facede çok tatlı söylüyo
batuhanın söylemesinide merak ettim nurancım
paylaşırsan seviniriz yani
ecrinin maşallahı var canım konuşma konusunda onu hiçç saymıyorum bile yasemin çok ilerde kuzum
ece uyanalı 1 saate yakın oluş şimdi aradım baabbbaa diye yıkıyo ortalığı pzt akşamından beri görmedi dün sabah uyuyodu babası giderken çokk özlemiş ya her tlf ses hep baba yı hatırlatıoyumş hava güzel çıknı yürüyün biraz dedim çıkarcaktı şimdi bakıcısı unutsun azcık babayı napıcaz böyle inş alışır çabuk yarın gece yine yok
accayip babacı oldu kızlar dün akşam bana açtılar kapıyı girdim beni görünce anneee dedi ama hiç kucaama gelmek yok arkama dolandı kapıdan dışarı bakıyo babaa yokk diye eşime anlattım o da üzüldü seni sayıkladı sbaha kadar deyince paranın gözü körolsun
günaydınnnn
geceyi yalnız geçirdim kızımla acayip babaya düşkün oldu gece uyandı uyandı baba diye ağladı ayşeyle safiş bebeğini istedi bi ara getirdim artık sarıldı uyudu onlara kuzum tabii benim yanımda beşiğinde yatmıyo bu çocuk yaa dalıyo koyuyorum ben dalıyorum o gelioy
batuhanla doğaç ın konuşan dillerini sevsinler son zamanlarda çok hızlandırdılar dimi kızlar konuşmayı ece hiç susmuyo artık ve anlamsız konuşurdu önceden artık düzgün konuşuyo şarkı söylüyo filan bide makyaj yapıyo son zamanalrda o kalemler gözüne batacak diye korkuyorum kırmızı kalemle dudaklarını boyamış gecen akşam tükürüğüyle ıslanınca o da nasıl kan kırmızı olmuş süslü olcak benimki çokkkkk
selcan maşallah yaa kokoreç yiyo demek afiyet olsun hem de bu saatte ayyyyy ben hiç oturamıyorum o saatlere kadar çok nadir ece oturan bi çocuk olsaydı napardım acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?