evet ehlıyetımı yılla ronce almıstım
ama ben bu arabayı sevmıyorumm gercı cok kahrımız cektı garıbım
bundan sonra daha sık kullanıcam kızlar
sevdacım bnmde hedefım ztn gezıp tozmak hatta arkadaslarımı vede cocuklarımızı atıp arabaya
ıstedıgımzı yere rahatca gıdebılmekk
iyi olucak iyiiii
Slmmmmm kıslarrr..
yine gece gelmek varmış nasipte :))
offf bugün çok yoruldum dışarıdaydık..
önce annem,ablam,yeğenler (teo gelmedi)..kültür merkezinde sevgililer günü fuarı var oraya gittik,iğne atsan yere düşmez öyle kalabalık oluyor ve çok orjinal hediyelikler olur genelde..(bu sene gezemedim)
ablamın kayınvalidesi böyle özel gün fuarlarında hep katılır,satış yapar (çeyiz üzerine) bende şu tişörtler çıksaydı bi ortalığa ona vermek istiyordum bi iki tane..satılırmı acaba diye..
neyse ecemimin güzelim saçlarını kestirdik (içim gitti)ve kesilen saçları aldık çıt çıt falan güzel olur epey de uzundu..
işte bu da kesimden önceki hali..işte bu saça kıydık!
neyse sonra ablam bizi ulusa bıraktı,annemle ulusu talan ettik..çıkrıkçılar yokuşu,toptancılar vs..ama bulamadık istediğim tişörtü istediğim fiyata dikecek dükkan..
veee salonumun tüllerinde taşalar vardı ya ben sevmiyordum onun yerine tüy aldım..yaptım az önce resim eklerim görürsünüz ,ben beğendim..(accuk kokoş oldu ama bende kokoşum :))
sonra eşimle buluşup market alışverişi yaptık ve ben yine duramadım hep salona bi yağlıboya tablo istiyordum..istediğim gibisini buldum hatta yarısı taş,yarısı yağlı boya içi cam kaplı falan değişik,orjinal bişey ama çok uyguna aldım..tabi eşim bıdır bıdır konuştu..kredi kartı uçtu vs..diye! bi daha bana dışarı çıkmak yasak oldu,duramıyorum hep bişeyler alıyorum ama hep evime ve oğluma kendime tık yok valla..
tablomu da duvara bi asalım eklerim size..
tabi ben bunları yaparken teo durmamış deyaaaaa ve babaaaa diye ağlamış hemen uçtuk babaneye..dişten cozuttu bu akşam acıyooo diyip ağlıyo yavrum neyse masaj falan yaptım da geçti..ayyy ne dişmiş be bi bitemedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?