2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bunları yazarken asrın yataktan düştü yine..offf yaaa habire düşüyor ben yine oyun parkına yatırcam sanırım bu deliyi..

deryaa çok güzel oluş perdelerin güle güle kullan
teo artık arabalı yatağındamı yatıyodu ondan mı düşüyo söylediysen de ben kaçırmışım altına minder filan koysan alışır belki yaa bahar gelsin bende ayırcam inş odasını ama çok alıştı yanımızda yatmaya nasıl yatar tek başına bilmiyorum biraz zorlanıcaz eşimde yatak almayalım şimdilik dedi onun odasına koyucaamız b, kanepe var açıldığında odanın yarısın kadar oluyo ayşegül sen bilirsin annemin odasındaki kanepe onu açalım orda yatsın ne kadar dönerse dönsün düşmez diyo belki öyle yaparız
dün bakıcısına çıkın dışarı deyince onun evine kadar yürüyerek gitmişler fırında ola vermişler ordan şeker aldırmış ama hiç kuucak istememiş bayaada yol var ve yokuş sonra komşusunda abisi var bi tane onla oynamış oynamış eve gelirken adım atmadı hep kucaamda getirdim diyo akşam eşime karnıbaharı haşlamasını söylemiştim pek sevmiyoruz ama haşlamış ama canı istememeiş dışarda yiyelim dedi ece arabasında uyudu oraya gidene kadar ama orda uyandı hemen yedik dönerken para çekmeye uğradık dönüşte eşimin aklına geldi kart bankamatikte kalmışşşş üstelik parayı aldıktan sonra başka işlem yapmak istiyomusunuz diyo ya orda bırakmış çook yorgunmuş bi an önce eve gitsek diye düşünürken canım yaa o yorgunlukla bide yemeğe götürdü bizi neyse koştu gitti kart yok hemen bankayı aradı iptal ettirdi iyi para çekilmemiş verilmiş sadakamız varmış yoksa 1500 artı parası vardı çekseydi yanmıştık yaa
eve gidinceo biraz uyudu eceyle bende salonun tüllerini çıkardık yıkadık koltukları çektik süpürdük bu cts arkadaşlarımla günüm var haftaya cumartesi bi grup daha çağırcam büyük ihtimal pazar da en büyük gün hani benim şu gidemediğim ve hepsi bana denk geldi çok yorulcam yawaş yawaş temizlik yapıyorum yarında pasta börek yaparım cts ufak işlerim kalır ortalık toplama filan

dün gündüz 12 de uyanmış ece erken uyuyuyp uyanmış büde o kadar yürüyüp koşturunca çokk yorulmuş erken ve kolay uyudu bizde lost un yeni bölümünü indirip seyrettik hemen 1 oluyodu yattığımızda o sırada ece ağlamaya başladı uyanmıyo ama nasıl gözyaşları akıyo götürdüm odaya ışığı açtım uyandırdım korktunmu diyorum yok neren acıyo diyorum ayağımm diyo görünürde bişey yok am heralde yorgunluktan ayakları ağrıyodu kuzumun battaniyede sallayalımmı seni dedim hemen susutu getirdi battaniyesini uyudu sabaha kadar uyanmadı sırnaşık şey
bu akşamda yok babası yarın delirir yine
dün ağlayınca bba diye gel mutfaktan mama allaım demiş bakıcısı buzdolabını açarken babasının resmini gördü yine başladı diyo yere kapaklanıp ağlıyomuş babaaaa diye kapı çalışnca hep baba der hiç anne demez beni de görmüyo halbuki kıskanıyorum yaa kızıcam artık

akşam ama sen babanla otur ben işlerimi yapayım deyince yok benim peşimde dolanıyo bırakıyorum içerde 5 dk sonra ağlayarak geliyolar anneee diye
akşam uyurken birlikte bizim yatağa yatıp uyuyoruz ben ninnici başı babası söylüyo bazen kızıyo bana söyletiyo ve istek yapıyo iyyaaaayooo diyo tam başlıyorum alibababa ona geçiyorum miniiiiminniii ona başlıyorum ninniii bide ninin çeşitlemesi attırıyorum hadiii dön başaaa kızıyorum iki gecedir sus uyu çabuk dövcem bak deyince yatıp daha dün annemizle uyuyo ama benim boğazım ağrıyo bide şu ninnili uyumayı bırakıverseee

deniizz ehliyet ve araba olup ta kullanılmaz mı kız sevmiyorum arabayı diye ben çok hevesleniyorum sanki ehliyet alsam hemen çük güzel kullanıcakmışım gibi geliyo kendime çok güveniyorum inş becerebilirim arabayı alalımda ehliyetide sonra alırım inş
o zaman alcam alcm gitcem kızımı hele eskişehirde o kadar ihtiyacım oluyo ki

kızlar günaydııınnn öncelikle deryacım perdelerin çok hoş olmuş canım çok güzel duruyolar tabloyuda merak ettim doğrusu güle güle kullan teoşada geçmiş olsun deyaaaa diyen dillerini yerim ben onun

serpilcim ciddi ciddi ece babacı olmuş demek çok kötü valla babalarında işi hiç bitmez doğaçta bu gece çok ağladı salladım aldım yanıma sızmışız tekrar sabahın köründe kombici arada ank.daki evdeki kombi için bakım yapalım diyo dedim oturulmayan eve ne bakımı yahu dünyanın parasını alıyolar her sene ya az buz değil yok olsun yapalım diyo babama sevkettim onun evi ona sorun dedim neyse uykumdan oldum kısacası ya gözlerim acıyo hala denizlede konuşmuştuk bu konuyu uykumu alamayınca gözlerim yanar salak gibi olurum denizdede durum aynıymış :))

kızlar araba olayına gelince arabayıda ehliyetide aldım ama çok bişey değişmedi gibi geliyo bana ha diyince bi yere gidilmiyo çocukla ya park sorunu trafik falan gözünüz yemiyo ya bende öyle oldu hele kış mevsimi yok yağmur yok kar çamur tırsma nedeni illaki bi çıkıyo bunlarda biraz üşenmeye neden oluyo bide işin maddi külfeti var tabi arabayla alışverişe gidip bişeyler almak çok kolay olduğu için nasılsa elimde taşımıcam diyosun kendini tutamıyosun ha bide çocuğu gittiğin yerlerde zapdetmeye çalışmak var oda göz korkutucu bi unsur oluyo tabi çocuklar büyüseler birazcık akılları erseler daha hoş olurdu diye düşünüyorum

maşallah çok güzelmiş saçları ama olsun yine uzar deryacım..

güle güle kullan tablonuda perdeyi nasıl yaptın merakettim....

Son düzenleme:
çok güzel deryacım birde bu tüyler ayrıca satılıyor mu yaa ben bilmiyordum sağol deryacım benim yatak örtüsüde aynı böyle bordo ve bu tüylerden uçları çok aşırı kokoş ve ne yazık ki uzun olduğundan tüyleri dökülüyor az kaldı alıp tekrar yapmam lazım ama ben satıldığından haberim bile yoktu.....:dance:nasıl aldın canım paketlemi satılıyor merakettim ne kadara aldın....

Kızlar perdelerimin son hali :))) nasılll??

Son düzenleme:
serpilcim hevesin varsa canım alQUOTE=suus;11526136]deniizz ehliyet ve araba olup ta kullanılmaz mı kız sevmiyorum arabayı diye ben çok hevesleniyorum sanki ehliyet alsam hemen çük güzel kullanıcakmışım gibi geliyo kendime çok güveniyorum inş becerebilirim arabayı alalımda ehliyetide sonra alırım inş
o zaman alcam alcm gitcem kızımı hele eskişehirde o kadar ihtiyacım oluyo ki[/QUOTE]

Son düzenleme:
kızlar selaaamm

dero perdelerını begendım canım
dıktın mı onları oraya

ya benım perdelerımı begenmedınız mı sız kızlar
hanı halımın desenınden yaptı ya eşım.
bnm cok cok içime sinmedi açıkcası ama o çok ısrar etti
ztn şuan perdeler yok evde yenıden dıkılıyor
eşim yenıden dokudu kumaşını
bır oncekınde dıkım hatası vardı
bırde pot ve dalgalı duruyordu japon perde jılet gıbı dumduz durmalı
neyse geldınlerde bı tamamen bıtsınde resımlerını eklerım
artık buı kezde olmazsaa
eşım yatak odasındakı damask desenını yapıcak perdelere

benım kının uzunda da bocuklar var mor
senınkdıe eskıden oylemıydı derom ??

ya aralda ortamızda yatıyor sabaha kadar bızı mahfedıyor
en cok ta benı tabıkı
nasıl ayırıcaz bız bunları yaa
derya bızde o arabnalı yataklardan almak ıstıyoruzz
hanı su cılegın en son cıkardıgı varya harıka bısey
onu ıstıyor esım
o da az deılk 980 lıra yatagı harıccc
yatagıda degısık bısey ztn ayak ucu u seklınde gelıyor yanı baska yatak
ımkanı yok olmaz
mecburen onuda cılekten alıcaz
ama ben sımdılık durduruyorume sımı
off varyaaa esksıkler bıtmıyor annem bıtmıyorrrrr...!

asrın dusuyorsa bızımkıde duser o vakıt
allahım yaa
off sıkıldım ben kocama sarılarak uyumak ıstıyorum yaaa
ay aralın ardından bır bırımıze el sallıyoruzz bazen cok komık oluyor yaa
ve sadece ayaklarımız bır bırıne degdırerek uyuyoruzz

14 subatta Allahım nasıp ederse dagda olucazzzzz
gecen sefer gıdemedık bılıyorsunuz
bu kez gıderız ınşallahh..

ama ben dun esıme hedıye aldım 14 subat olmasaydıda ona o hedıyeyı alıcaktım cunku cok begenmıstı
farfura gıttımm ordan aldım
beyaz bır kazak.. bırde ona cıkolata yapıcam fındıklı kalp seklınde
bırde meyvelı pasta yapmayı dusunuyorum
hee en onemlısı o gune yer ayrıtıcam sınemadan
romantık ask tadında komedı dıye bır fılm varya ona
derya ablamada cokk guzel beyaz bır kazak aldım
ıcıne guzel uzun bır not yazdım.. duygusal
bugun esım kargoya verıcek ıs yerınden
cok sasırıcak emınım

bu arada annem cok hastaymıs yaa
fecı sekılde usutmus sabahlara kadar oksurukten uyuyamamsı ablamda kalmsı dun (

geçmiş olsun denizcim annene çok üzüldüm canım benimde sana ordayken dediğim gibi daha önce hiç o model görmemiştim ben perde ama çok güzel benimde aklıma yattı o model ütüsü falan kolay alırsam bende öyle bişey alırım ama daha çok bize her gittiğim yere uymaz şimdi sabit yere geçmemiz şart gönlüm neler istiyo ama gel görki offf offf hem maddi hem göçebe hayatı işte

canım ama japon perde her yere uyar..
ztn 50 - 55 cm bısey oluyor enlerı
her cama olur yanı
ıcının tulunu degıştırırsın gıtttıgın yerlerde o kadar

bu gıdısle emeklılıkten sonra ıstedıgın duzene gecıceksın sen sanırım aysegul
valla zor canım sızın ısınızde

kızlar arala bakın banyo yapıcaktı babası cektı nasıl en az kıvanc tatlıtug kadar seksüüü dimii :)))

fotolarda düzgün duruyo deniz perden ama içine sinmemiş tabii tekrar yaptırcaksın
senin evine çok uymuş camlarının önü çok kapalı değil çünkü benim evimde kullanılmaz onlar
ayy ben özeniyorum bakarken ama biz kemer sıkma politikasında olduğumuz için kıyafet ve eşyadan kısıyoruz anca öyle para birikiyo biyere bağlamadan imkansız
tabii artık eşimle benim boğazımızdanda kısmamız lazım kızlar yine kilo almışız yaa belliydi böyle olcaaa gece yarılarına kadar yiyoduk abur cubur bide son zamanlarda özlediğim yemekleri yaptım hep hünkar beğendi fırın güveç filan her cumada mantı günü gelsinn kilolarrrrrrrr nasıl vericez eşimin sabah pant dar gelmiş değiştirdi
bide cts konuşayım bakalım gündeki arkadaşlar spora gideceklerdi servisi vardı ne zaman gidiyolar saaat kaçta bende gidecem eşimde halı saha maçlarına başlıyo bide aşırıya kaçmadan bi diyet programı bulursak olur gibi geliyo bu iş aklinialirimsmile

hahahahahaha aral a da bak saçlar yakıyo yalnız bide pant az daha inseymiş veriyomuş magazine malzemeyi
annene geçmiş olsun canım ablan ve eşinde güle güle giysinler kazaklarını

ece zırlaya zırlaya çıktığı için banyodan böyle bi foto çok zorrr bizde
anca dötünü çekerim atıyo havlusunu bi yana kendini bi yana dikiyo döyünü tepiniyo ee oda birass ayıp olur delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…