2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biz para mara brıktıremıyoruzz
ztn bızım bırıktırdıgımızlee hıc bısey alamayacagımız ıcın
yıyoruz valla
sadece ayda 100 lıra bebn ayırıyorum aral ıcın o da sadece 200- 300 tl oldu
arala hesap acıcaz
bızım bısey almamız ıcın ya bılezıklerımın vede arala takılan altınların gerı gelmesı gerek
o da sımdılık ımkansızzzz
yada bı yerden toplu bır mıktar para gelmesı gerek yoksa bısey sahıbı olamayız
bende saldım artık serpıl dusundukce delırıyorum ve esımı uzuyorum
hadı ben calıssaydım yıne bıseyler olurdu en azından bnm calıstıgım bırıkırdı
ama hergun ıs arastırıyorum sıtelere bakıyorum
yok yok yok
bursada ış yok...

zaten özelde iş aramak bulmak bulduğunda uzuuunn süre çalışmak o kadr zor kii önce ben kaçtım sonra tek tek bıraktı arkadaşlarım aynı iştekiler farklı meslektekiler çekilcek gibi değil
ama inş deniz istediğin gibi bulursun toplu paran olmadıktan sonra zor gerçekten bişeylere başlamak ama en azından sen çalışsan krediyle yaparsınız bişeyler insanları en büyük umudu oldu valla kredi faizlerinin filan düşmesi yoksa biz küçükken varmıydı ya bu kadar evi rabası olan insanlar şimdi hiç korkamdan ayda 1500 2000 geri ödemeli 100 150 binlira çekiyo insanlar kim kime verir bu kadar borç

aslında doğru diyosun 4 tane yaptırayım salonda 2 ayrı cama yapayım başka yerde tek cam olursa diğer 2sini oturma odama koyabilirim orasıda kahve ton çünkü salonum çok renkli olduğu için düz kahve fon düşünüyodum amaaan ya bu seferde boy sorunu var denizcim ya her evin tavan yüksekliği farklı oluyo neyse ya ben bu işi yine erteleyim emekliliğe ancak çare yok aslında biz serpil gibi göçebeler için para biriktirme işi böyle diye diye masraf yapmıyoruz valla gezicek yer yok para cepte kalıyo işte bizde öyle valla çokta emek sarfetmiyoruz kendiliğinden oluyo işte şimdiki hedefimiz sadece arabayı değiştirmek iyi fiyata bi satabilsem şu arabayı zarar etmeden çok mutlu olacam ya

bu arada denizcim aral çok seksüüüüüüü
bayıldım büyüdüğünde ne canlar yakacak benim oğlanı hiç görmeyin kızlar kaburgalar çıkık çok çirkin duruyo o kadar zayıf mesela aralın kolları kalın doğaçın incecik yaaa

ecenin de ince ayşegül yazın etek nasıl giydircem diye düşünmeye başladım çırpı bacaklı
son zamanalrda kilo aldı 12 ya yaklaşmış doğru tartıysam ama neresine gidiyo aldığı yediği bilmiyorum
siz arabayı kaça almıştınız ayşegül cliomuydu ; inşallah satarsınız canım bu sıralar düşükmüş fiyatlar ama yükselir heralde yaza doğru bizde yaza kadar alsaydık iyi olurdu ama altın düşüyo ya bekleyelim düğün sezonu açılınca bozduralım dedi bekliiicez

evet clio canım 11.000e aldık yaptığım masrafta nerdeyse 2000 di yine 11e satarsam sevinecem valla bende 2. vergiyi yeni arabada ödemek istiyorum muayeneside geliyo o zaten sorun sinir bişey muayene gelmeden satsam iyi olucak kaskoyuda yeni arabaya geçircem temmuzda bitiyo kasko

ınsallah ıstedıgın fıyata satabılırsın canım
valla bız fıesta da karar kıldıkk
ahh bırde alabılsekk
otomatık vıtes dızel bulmak o kadar zor kııı
sınır oluyorum yaaaaa
neyse esıme dedım telde
bugun yıne araba kullanayım dıyee olurr didii :))
yagmur yagmazsa kullanırım sevmıyorum yagmurda araba kullanmayı
hele bı ıyıce yetışeyımde yagmurda sonrada kullanırımm :)))

maşallah arala
kıvanç tatlıtuğ da kim yaaa sempatiksalakcinni
aralın yanından geçemezaklinialirimsmile

ay bende ne zamandır araba sürmüyorum
unutucam yakında
gerçi cesaretim var çıkabilirim trafiğe ama...

aysegul fıesta alsanıza dızel duz vıtes al canım o sekıld eo kadar cok kıı
yakıtı cok cok az oluyormuşş
cok arastırdık bız
ztn eşım bu işin piri resmen

kızlar dun annemle derya ablam taksdımdekı goz hastanesıne gıtmıslerdı

annemın tahlıllerı ıcın 23 unde amelıyatı varya
5 tüp kan almışlar ya ıcım cızz ettı
bırde jadının bronşiti azmış cok hasta
neyse
tahlıllerı yarın alcaksınız ve dahılıyeye gosterceksınzı dmeışler (bugun ıcın)
ama dahılıye ıcın bırde ayrıca randevu almanız gerekıyor
yalnız burdan bız veremeyız demışler
neyse eve donmuşler
ablam tel acmıs tekrar randevu almış
sagolsun
bu arada dun enıştem ızınlıydı ırmaga o baktı
bugun ıse tekrar gıtmelerı gerektıgı ıcın ırmaga ev sahıbı bakıyormuşş
suan hastanedeler annemler
amelıyatında da ben yanında olucam
ya kızlar yaa
o kadar cok canım yanıyor kıııı anlatamam sıze..
yanlarında olamamamk benı kahredıyor
aıleme ozellıkle anneme fecı duşkunum ben..
yanı ıcıme sınmıyor bu sekılkde ezıyet cekmelerı
annem 70 yaşında yollarda harab olmuşlardır belkıde
hep hep aklım ıstanbulda onlarda..
en mutlu anlarımda bıle aglıyorum mahfedıyorum ortamı
onlar gelıyor aklıma...

ay bende ne zamandır araba sürmüyorum
unutucam yakında
gerçi cesaretim var çıkabilirim trafiğe ama...

canım kullansana yaa.. kış aylarında ne yapıcaz kı ıs guc pek yokk
bu arada ne oldu yeni resımlerını ıstedım ogluşunun ayol..

deniszcim annene çok geçmiş olsun seni anlıyorum onun yanında olmak istiyosun
zaten ameliyatında orda olacaksın üzülme arkadaşım
en azından ablan orda ve annenle ilgiliniyo sen içini rahat tut

aralın pozuda tam süper olmuş
çekilen yer banyo olunca daha bi seksi çıkmış tabi :)
zeynep hala banyoya girirken ağlayarak giriyo nefret ediyo yıkınmaktan
eşimle bende onu yıkamaktan tabi
gece eşimle yıkıyorum ben zeynebi ve o günün sabahından başlıyo bizde banyo stresi
bütün apartman anlıyo zeynebin yıkandığını

derya ben senin yeğenini çok beğeniyorum maşallah çok güzel bi kız
ama o saçlara nasıl kıydınız ...
gerçi ablan çekiyodur okadar uzun saçın çilesini o ayrı
bari çok kısa yapmasaydınız

perdenin ucundaki tüylerde çok şık olmuş
kız sen hakkaten bu işi biliyosun beeee :))

tişört işindede başırılı olursun umarım
ama ben nedense hiç hoşlanmadım o tişörtlerden yaa
bana aykırı geldi ben kesinlikle giymem giyenede çok yakışmış demem açıkçası
tabi bu benim düşüncem onları beğenen ve giyen bi çok kişiler var
inşallah sende bu işi tutturursun canım başarılar sana

sagol sevdacım
ama ne kadarrda olsa aklım hep orda onlarda ıstee bnmde yapım boylee

zeynepe banyoyu sevdırmemnın yollarını ara canım
bız gıderı tıkıyoruz suyun ııcınde oynaya oynaya yıkanıyor oyuncaklarıyla
kafasına su dokerkende cok dıkkat edıyorum nefessız kalmaktan hoslanmadıkları ıcın sevmıyorlar
yuzune su cok az gelıcek sekılde yıkıyorum ben aralı geldıgınde de hemene lıme alıyorum fazla suyu kı rahat gozunu acabılsın vede nefes alabılsın dıye
cıkarmaya yakın caktırmadan acıyoruz gıderı. su gıdıyor en son ıyıce yıkayıp cıkarıyorum
valla ben tek basıma yıkıyorum genelde
daha 9 gunluktu tek basıma yıkamaya basladıma ralı
yegenlerımden alıskınım bebek yıkamaya bakmaya fln
kayınvalıdem şok olmuştu benı oyle 8-9 gunluk bebegı yıkarken gorunce :))

ben sevgililer gününde sizin yaptığınız ve size yapılan sürprizleri okucam burdan :)
daha önce demişmiydim bilmiyorum ama biz özel bi şeyler yapmıyoruz bu tür günlerde
sadece doğum günlerini es geçmeyiz okadar
diğerleri sadece piyasayı canlandırıyo benim için hiç bir anlamı yok

bende el emegı seylerı sevıyorum bu gunlerde ..
ama o kazagı almam gerekıyordu cunku cok guzel bır kazaktı ve esım cok begenmıstı
sevgılıler gunu dıye almadım yanı
dıger seylerıde kendım yapıcam ztn pasta cıkolata fln
gecen sene atkı ormuştum mesela

bu tur seyler olabılır hem ılışkıyı canladırıyor dıye dusunuyorum bu tur kucuk surprızlerın

Ayyy bu teoş uyanıkken ben bişey okuyamıyorum,yazamıyorum.. Allahtan kayuuu başladı şimdi..:))

sabahtan beri mızık el ağzında offf ya dişlerrrrrrr..ne zorlandık yaaa her çocuk böyle zor çıkarmıyo aslında!

Perdeleri beğendiniz dimi? iyi çok sevindim hep aklımdaydı yapamamıştım kaç aydır ben böyle bi model gördüm bi perdeci de bi dünya para istedi bende tabi herşeyde olduğu gibi ben bunu yaparım dedim (eşim ben bu lafı diyince gülüyor ama bu aralar korkmaya başladı çünkü cidden yapıyorum :))

yasemincim o tüyler gaz tüyü diye satılıyor büyük tuhafiyelerde var yani kızılayda yerde gördüm heryerde de yok sanırım..tanesi 7.5 tl dan aldım 2tane işimi gördü..bulursan değişik bi hava veriyor odaya,perdeye..sıkılanlar için bi alternatif..

Sevdacım tişört konusunda haklısın bazı modeller özellikle herkesin giyebileceği tarzda değil..ama ben bunları göze aldım zaten o kesime hitap etmiyor bu tişörtlerde zaten..adı üztünde esprili tişört her ürünün bi alıcısı vardır mantığı yani..ama ben hamile olsaydım kesinlikle alırdım özellikle el ayak olan yada baby loading falan onlar hoşuma gidiyor..

Aralı da yerim yaaaa nasıl da güzel bakıyor yavrum benim..

biz de banyodan çıkmak istemeyenlerdeniz bayılıyor..artık duşakabinde ayakta yıkıyorum bazen o da eline şampuan falan alıyor onlarla oyalanırken yıkıyıveriyorum hemencik..

Denizcim annişine acil şifalar olsun canım..haklısın aklının orda kalması çok doğal benim annemde yanlız yaşıyor bende aynı şeyleri yaşıyorum ama ablam yakın oturuyor ona o iyi oluyor..başka şehirde olmak cidden zor olmalı..

gidin artık uludağa çek resimleri bizi de çatlat olar mııııı bacım...

sevgililer gününü yıllar önce coşkuyla beklerdik ama artık büyüdük mü ne çok bişey ifade etmiyor..aldık hediyelerimizi zaten artı bişey almaya para kalmadı bakarız bundan sonrası mutfaktan geçer:)) belkişeker hamurundan pasta denemesi yapabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…