2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Denizcim perdeni sormuşsun ya nacizane fikrimi söyleyeyim mi??
bence o desen biraz göz yormuş daha sade olabilirdi ama model süper..bir de renk..senin salonda resimlerden gördüğüm kadarıyla mor renkli bi şey yok neden mor yaptırdın? yani değişik aksesuarlarla yada mor renkli yastıklarla falan renklendirirsen bütünlenir diye düşünüyorum canım.. yani bunlar benim gördüğüm

Ayyy çok zor yasemincim aman dikkat et kuzuma kıyamam onun ellerine bepanten falan sürseydin..gerçi sürmüşsün tam kıpıdık dönemdeer zapdetmek zor..geçmiş olsun pamuşa!

geçmiş olsun yasemincim ne acımıştır kuzumun eli zor sobalı ev ya gerçekten tehlikeli dikkat gerekli sürekli bu kışıda atlatsan yasemincim bida bişey olcağını sanmıyorum

bende doğaçı kendim ayakta yıkıyorum deryanınki gibi o şampuanlarla uğraşırken ben yıkıyorum suyla falan oynuyo kafasına dökünce biraz mızıldıyo onuda tamam bitti bak diyorum kandırıyorum sabrediyo o da

yasemin geçmiş olsunn canım yi neç ok yanmamış çok şükür benimde annemin görümcemin evi sobalı bayramda ece gidecek çarpacak diye korktuk hepimiz çok şükür ona bişey olmadı ama abimin kızının elini yıkamıştım git sobada kurut şimdi edim gitmiş şapp diye yapıştırmış elini sobaya ne bilim ben hep ord duruyo o alışık sobayı bilir diye demiştim kuzum benim sözümden çıkmaz yapmış dediğimi ama canı çok yanmıştı ya allahtan onun elleri ıslaktıda pek bişey olmadı ayy ama çok komikti hala gülüyorum düşündükçe

biz eceyi oturma odasında küvetinde yıkıyoruz bebekliğindeki gibi o banyoya girmeye hasta oluyo ama soğuk yanmıyo orda petek sokmammmm kusura bakmasın eğlene eğlene yıkıyoz odada bırakıyorum önce o oynuyo bayaa bi suda başını yıkarkende eğ başını su dökcem deyince taa küvetin dibine değidircek nerdeyse bi eğiyoki
kızlar uykuya doyamamış dün nasıl yorulduysa benim arkamdan bi uyumuş 8 buçukta 11 buçuğa kadar bide öğleden sonra uyuduysa vay benim halime -tatlicadiarzu-

sevda video yüklemiş bursa buluşmasından görüntü tam olmuş çocuklar denizin kayınvalidesinin elinden ke yiyolar doğaç bileee

deniz benim koyduğum videoda senin sesinde var sevdanınkindede benim arı vız vız sesim var :)) sevdada çekerken zeynep kek yiyince maşallah demiş

Serpil oturma odası ıslanmıyomu peki? teo küvete oturunca öyle çok deliriyor ki bizim üstümüz başımız,banyo vs her yer ıslanıyor..oturma odasında olsak halimiz harap olurdu:)) ben yıkamadan önce kendim banyoya giriyorum banyo biraz ısınmış oluyor bir de elektrikli ısıtıcı ile 5-10 dakika ısıtıyoruz sıcacık oluyor o zaman..

çok az ıslanıyo ama orada ecede sulama yaptığı için pek etkilenmiyoruz sempatiksalakcinni
oturur o küvetine lifini alır sıkarr suyunu bacaklarına sürer kendini yıkar sabun sürer bacaklarına ayaklarını filan çok çırpmıyo derya rahat yıkıyorum o yüzden banyodad yıkadığım oluyo ama kayıyo ayakalrı dumuyo yaa çeşmenin altına gidiyo kaçı kaçı veriyo elimden düşcek diyede korkuyorum

Canım vantuzlu yapışan kaymazlardan al ben onlardan aldım şimdiçok rahatım bende başta kıyafetlerini koyuyordum altına onlara bassın da kayıp düşmesin diye..ama o kaymazlar çok işimi gördü

Kızlar dün aldığım tablo da bu!
iç kısmı yağlı boya çerçeveli,dış kısmı da taş gibi bişey..ama benim hoşuma gitti orjinal..ben bu tabloların en büyüklerinden istiyordum ama olsun artık..
eşim bunu asana kadar çok zaman geçer o yüzden resmini çekip ekledim :))

deryacım ztn benım mor yaptırmamın sebebı evı krem tonlarına döndurmeye baslıyor olmam
daha onceden bahsetmıstım sanırım gormemıssın yazdıklarımı
koltuklarım sıyah ya bnm
altları yıne sıyah kalıcak ustlerı mınderlı oldugu ıcın krem renk yaptırıcam
mınderlerı vede yaslandıgımız kırlentlerı krem olucak
kucuk kare yastıkları ıse mor olucak
yastıkları baya bı var koltuk takımımın.
onlar mor olunca ztn pek bısey eklememe gerek kalmıcak
ama bı ıkı mor mumluk fln yada kucuk bıseyler alıcam
onları en son alalım deeıke sımle
hersey hallolsun

ama bu kez desenlı halıyle yıne kötu olursa poerdelerım
duz mor olucak perdeler

Ben görmemişim yazdıklarını denizcim resimlerden bakınca başka mor tonlu bişey olmayınca ondan dedim canım yani yastık ve aksesuarla bütünler tabi..kızma yaaaa hemen yorum istemişsin bende gördüğüm üzerine yorum yaptım,haddimi aşmışsam özür fıstığım...

Ayşegülcüm Batıkentte metro durağında gimsa varya ahni ordan aldık hem de 50 tl! çok iyi dimi..

slm kızlarrrrrr kağan uyudu bende koştum geldim
derya bence tablon güzel hayırlı olsun.tişörtlerin de çok iddialı ve dediğin bibi espirili.herkes giyemez ama ben olsam alırım.bana hitap ediyor canım...
ecrinnnn tatlı cadı geçmiş olsun bebeğim ufff mu oldu tatlım.
kağan da bir keresinde ütüyü bacağına koymuş yakmıştı.çok kötüydü.eşimin işyerinde bir adam yanık kremi yapıyor.o kremden sürdük hemen inanamadık.ne bir acı, ne bir iz kaldı.mucize gibi bir krem.bazen bende elimi yakınca sürüyorum hemen geçiriyor.
deniz geçmiş olsun anneciğine.rabbim şifa versin.bu arada aral gerçekten yakışıklı olucak.
sevgililer günü bence güzel ya.zaten iş güç çocuk derken eşimle eskisi gibi aşk yaşayamaz olduk.
o bana gözlük aldı. ben ona daha hediye almadım.hediye almak yerine daha farklı birşey yapmak istiyorum bakalım hayırlısı.

evet deryacım zaten ben ordan çıkmazdım hiç hamileyken falan görmelisin bebek kıyafetlerini falan ordan aldım gez gez bitmiyo kocaman değilmi gerçekten çok orjinal şeyler var orda bu yaz bende kedi bibloları almıştım beyaz beyaz

Aynen...eşim nefret eder o mağazadan ama ben hep dalarım ve hep de bişeyler bulurum:))
şimdide salon için çokkk güzel vazo takımlar var ama alınca 3-4 parça almak istiyorum kombine dursun diye belki bitmeden bi ara kandırırım eşimi şu tişört işi falan tutarsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…