2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım benım ne kızmasıı aksıne acıklama yaptım
yorumlarınız bnm ıcın degerlı
dedgım gıbı ztn bnmde ıcıme cok sınmedı
ama esım cok ısrar ettı halıyla aynı desen olsn dıye
kıramadıgım ıcın onu o sekılde oldu perdeler

hatta sız bana baska renk altertanıflerıde sunabılırsınız..
ılerde onlarıda denemek ısterım

denizcim annene çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum..perdelerini ben beğendim yastıklarlda bütünleşeceğini düşünüyorum....aralda çook tatlı çıkmış maşallah...gözleri güzell

Bu arada yazmayı unutmuşum Asrın yatağında yatmıyor kızlar halaaa bizimle yatıyor ee gece ben de geç yatınca benim olduğum taraftan yastıkları falan aşıp aşağı düşüyor..yatağında yatırmadım hiç durmaz gibi geliyor hala emerek uyuyo falan ya..

Denizcim bizim takımda çileğin aynısı canım ama markası farklı..o yüzden kazık yemeyin derim çünkü tyatağın özellikleri falan aynı farlar,yan koruma vs..içinin yatağını çilekten aldık :))

Az önce şu eskişehirde oturan arkadaşımın eşi aradı karısına 14 şubat sürprizi yapcakmış yani bize gelceklermiş ama arkadaşımın hbri yokmuş..çok sevindim ama yarın da çok erken ev dandini amannn neyse yabancı değiller ilk kez gelmiyorlar (yılbaşında gelen arkadaş)dimi..
ama rejim umarım güme gitmez yine şimdi onlar geldi diye ben yine döktürürüm..

offf yaaa iradeli ol deryaaaaaaa!!!!

sağolun kızlar..
yarası kabuk bağladı..çorap giydirmeme yada sarmamıza izin vermiyor.bazen oyuncaklarını düşürüyor ayağına kanıyor yarası....bana olsaydı keşke çok zor...

denizin evinde herşey o kadar uyumluki kızlar
mesela yatak odasındaki mobilyanın deseniyle yatak örtüsünün deseni ve japon perdelerinin deseni aynı eee insanın eşi desinatör olunca böyle güzellikler yapar tabi demi ama en çokta yatak odasının perdesini beğendim ben hani ipli olan perdeler varya onlardan işte
çok şık durmuş

kızlaaarrr size bişey dicem hani küs olduğum bi arkadaşım var diyodum ya facede görmüştüm diye ortak arkadaş yoluyla bulmuş msj atmış eklemiş beni demişki annelik çok yakışmış özledim seni demiş :))) bende cvp yazdım sağol sanada yakışmış annelik falan dedim nerdesin napıyosun dedim özledim falan demedim ben ona :))unutamıyorum ya bi türlü vefasızlığını kaç senelik dostluk ne çabuk bitebildi benim düğün günümde hala şaşkınım düğün öncesi gelinlik modeli hakkında konuşmuştuk ya o da hazırlık içindeydi falan neyse bakalım neler diyecek msjda cvp yok hala

Ay ayşegülcüm bende aynı şeyleri yaşıyorum..
Ben de o hep bahsettiğim dostuma gidicem 1-2 hafta içinde ve halaaa çok kararsızım gitmemelimiyim acaba diye..ne biliyim hala affedemedim ama çokkk özledim 5 sene oldu onunla ama onsuz yaşadım denebilir artık dananın kuyruğu kopsun diyorum..
bakalım senin durum nolcek?

bakalım deryacım bi umut bizde durum bi nedenle değişmiştir artık oda anne olmuş taze anne daha 3ay falan olmuş doğum yapalı belki mantıklı düşünmeye başlamıştır diyorum çünkü ben anne olduktan sonra çok değiştiğimi hissediyorum olgunlaştım ve sabrı öğrendim eski ben ben değilim şimdi hepinzde yokmu bu durum var bence bakalım açıklama ne olacak neler diyecek ben facede daha önce görmüştüm eklemedim gururumdan ondan bekledim o da eklemiş işte bugün

evet ayşegül sana katılıyorum.insan anne olunca o kadar çok değişiyor ki.özellikle ben çok değiştim.yaşam tarzım düşüncelerim çok değişti.
aranızda ne geçti bilmiyorum ama arkadaşın şimdi daha duygusallaşmıştır.o yüzden eklemiştir seni.
benim arkadaşım falan kalmadı.eşimin arkadaşlarının eşleriyle görüşüyoruz.
öyle hergün sohbet ettiğim bir sizler varsınız kızlar...iyi ki varsınız ....eskiden çok sıkılıyordum şimdi sizinle sohbet etmek iyi geliyor bana......

günaydıııın kızlar yine doğaçın iştahsız bir sabahındayız tık yok hala bıktım hergün ne yedircem diye ya ne zormuş yemeyen çocuk yaa ama aç bırakıcam yine teklifimi yaptım ben sonuçta uyur uyanınca deli gibi acıkır inş. yer

tunaydınlar
yavas yavas cvp yazıyımm sızlere
deryacm sızın yatagı bılıyorum sızın yatak 600 lıra fln dı sanırım dımı yanı suan kı
fıyatı o
uzerınde raf gıbı bıseyı var baş yanında yanı..
onun ust modelı bu bnm dedıgım cnaım
yatagının alt kısmı oval gelıyor duz kesım deıl yanı
gercekaraba gıbı
yatakta ztn tahtadan deıl plastık gıbı bısey degısık bısey yanı
farları fln acayıp yanlardan ortaya dogru yanıp sonuyor

ayy aral bırakmıyor yazmaıyorummm

Son düzenleme:
Tamam anladım senin dediğin modeli denizcim..
ama dediğin gibi plastik gibi dışı o arabaların neden o? hem daha da pahalı..gene siz bilirsiniz tabi ama siz yine de bi bakın aynı ürünleri yapıp başka firmalar da satıyor daha uyguna kazık yemeyin yani..
biz çalışma masası,gardrop ve yatağı 1260tl almıştık geçen sene..

bi yandan temizlik yapıyorum sabah annem,ablam yeğenler gelmişti ama hepsini yolladım..(misafirimin geleceğini bilmiyorlardı onlar da sürpriz yapmış) teoyu da yolladım şimdi temizlik,yemek vs yapıyorum..
aradada size bakıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…