- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Ben görmemişim yazdıklarını denizcim resimlerden bakınca başka mor tonlu bişey olmayınca ondan dedim canım yani yastık ve aksesuarla bütünler tabi..kızma yaaaa hemen yorum istemişsin bende gördüğüm üzerine yorum yaptım,haddimi aşmışsam özür fıstığım...
Ayşegülcüm Batıkentte metro durağında gimsa varya ahni ordan aldık hem de 50 tl! çok iyi dimi..
Ay ayşegülcüm bende aynı şeyleri yaşıyorum..
Ben de o hep bahsettiğim dostuma gidicem 1-2 hafta içinde ve halaaa çok kararsızım gitmemelimiyim acaba diye..ne biliyim hala affedemedim ama çokkk özledim 5 sene oldu onunla ama onsuz yaşadım denebilir artık dananın kuyruğu kopsun diyorum..
bakalım senin durum nolcek?
Bu arada yazmayı unutmuşum Asrın yatağında yatmıyor kızlar halaaa bizimle yatıyor ee gece ben de geç yatınca benim olduğum taraftan yastıkları falan aşıp aşağı düşüyor..yatağında yatırmadım hiç durmaz gibi geliyor hala emerek uyuyo falan ya..
Denizcim bizim takımda çileğin aynısı canım ama markası farklı..o yüzden kazık yemeyin derim çünkü tyatağın özellikleri falan aynı farlar,yan koruma vs..içinin yatağını çilekten aldık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?