2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy canıma okudu aral yaa reglıde oldum bugun off beeeee
karnım agrıyor aksıne aralda yenı uyudu o da zar zor

aysegull yaa keske yakın olsaydın bakk hava burda bugun superr
hanı benım cicilere bakmıştık yaa begendıklerımızden gıyer cıkardık hahaha
tabı cocukları ne ettıysek o ara onları hıc karıstırmıyorumm :)))

deryacım cok haklısın bende eşımee en pahalısını neden almak ıstıyorsun sonucta sıkılıcak bır zaman sonra dıyorum
yokk ılla o olucak dıyor
bencede hıc gerek yok
bana kalsa normal bı yatak da olsa alırım yanı
ama aral tam bır araba hastası hın hınn dıye dıye dolanıyor aksama kadar

ama bu araba yatak yanı o bahsettıgım sadece yatagı 980 lıra
bırde ıcıne yatagını alınca 1200 fln mı ne sanırım oyle bısey
gecenlerde az kalsın alıyordu esım zar zor magazadan cıkardım kandırıp
baska marka fln almayı dusunmuyoruz garantısı olsun servısı duzgun olsun ıstıyoruz
ben mobılyalarımdan luks bır magazadan aldıgım halde
çok cektıgım ıcın hep gozum korkuyor sımdı
alıcaksam farzı mısal dogtaş fln alıyorum

bu arada kızlar yatak bu en bastakı olan soldan

kım gelıcek mısafır sana bakıyımmm :)
bnmde haftaya mısafırlerım var
eşlı gelıcekler eşımın arkadaşları
offf neyapsam yaa degışık bışeyler bılen varmı kızlarrrrr
c tesı akşamı çaya çagırıcam tabı ama tabakları doldurmam gerek
bır cift ılk kez gelıcekler evıme
ıyı agırlamam lazım
ay ben cok onem verıyorum ya taa kac hafta oncesınden dusunmeye baslıyorum

bende az önce oktay ustanın programını izledim çok güzel mamalar yaptı
karnımda aç ağzım sulandı resmen :))

deniz yapıcaklarının yanına eğer çok kalabalık olmucamsanız deryanın çikolata şelalesini yapabilirsin
ben henüz yapmadım ama derya çok basit ve güzel olduğunu söylemişti

canım bende ıstanbuldan bursaya gelın geldım
herkes en yakınlarım aılem bıle buraya gelmeme hala ınanamıyorlar..
ıstanbul aşıgı bırıydım gırmedıgım delık yoktu oralarda
arkadaşlarım ıse ınan saymakla bıtmıyordu
ama buraya gelıncee cogu toz oldu gıttıı...
ınsan uzaga gıdınce anlıyor dostunu dusmanını..!
bende kk ya bır arkadasım vasıtasıyla uye oldum
sımdı cok mutluyum
burdakı arkadaslarımı cok sevıyorum
evıme geldıklerınde hıc yabancılık cekmedım
bnmde artık canım skıldıgında yanımda sızler varsınz
sende hep bızımle ol

eşim yarın arkadaşıyla uşağa gidiyo bir gece kalıcaklar bende arkadaşının eşine gidicem orda beraber kalıcak arkadaşımla
onunda zeynepten 4 ay küçük kızı var
evleride tam koruparkın arkasında orayada gidicez gezicez
inşallah zeynep huysuzluk çıkarmazda güzel bir gün ve gece geçiririm

biz şimdilik zeynebe oda alma fikrini rafa kaldırdık
alsamda şu anda bizden ayrı yatmıcağını biliyorum
aynı odadayken bile beşiğinde yatmayıp yanımıza geliyo
bide daha çok küçükler zeynep gecede nerdeyse 10 kez kalkıyo herseferinde yanına git gel git gel beni çok yorar
1 yılı daha var sanırım

deniz face video ekledim görmedin sanırım
sizin evde annen bizim bebelirin karnını doyururkene

ayşegülde farfuru ekledi

Eşler bu konuda biraz ısrarcı sanırım bizde bu odayı eşimin isteğiyle aldık illa tutturdu arabalı yatak olcak diye ..bana kalsa çok daha güzel modeller var başka bişey alırdım araba çok banal oldu artık ama gel anlat anlatabilirsen..
bizimkinin markası "benim odam" onun da servisi ve mobilyası çok iyi alacak olanlar varsa aklınızda olsun..çileğin adı var ondan ürünleri şişirip pahalı satıyorlar bence..

Bana eskişehirdeki ev arkadaşım gelcek hani yılbaşında gelenler.. eşi sürpriz yapacakmış ne güzel dimi arkadaşımın halaaa hbri yok yani:))

bende ne yamek yapcam onu düşünüyorum arkadaşımın eşi yemek konusunda çok seçiçi öyle herşeyi yemiyo cinsss... geçen geldiklerinde döktürdüm neler neler yaptım aşuremin falan tadına bile bakmadı..aslında ver köfte,makarna salata ..öyle şeyleri seviyolarmış..

denizcim benim tariflere bi bak sevdanın dediği gibi çikolata şelalesi çok güzeloluyor dakikasını kaçırma ama pişirirken yoksa kek gibi olur ve kurabiyelerde süper oluyor ve çok kolay çayın yanına yapabilirsin..

bende bugün regl oldum her yerim ağrıyo sanki bir de temizlik yapınca oturduğum yerde kalasım geliyor..ama daha çokkk işim var tembellik yapmayıp kalkıyım şu sandalyeden..ben buralardayım

kızlar banada çok banalleşmiş geliyo araba olayı bide genç olduklarında beğenmicekler araba falan be uzun vadeli düşünerek almak istiyorum genç odalarına bakıyorum daha çok ama onada daha çok var sevdanında dediği gibi yanımızdan ayrılması çok zor şu an için bide çocuk odası sorunum var ancak kiraya ıçıkınca düşünüyorum o zaman 2.de olmuş olur tam takım olurlar :))

ben bu odayı ilkokul sonuna kadar götürür diye düşünerek aldım,sonra genç odası alcam inşallah..aman hevesini alsın işte tam çocuk çağında..
artık eskisi gibi pahalı da değil odalar değiştirilir ilerde..
ama bende şunu düşünüyorum bi kızım olursa nolcek??

oturma odamı iptal edicem mecburen..

slm kızlar
yarın benimde misafirlerim geliyo şimdi bi araştırma yaptım netten yapcaklşarım alımdydı da tariflerin kaybetmiştim
sade ve peynirli poğaça
el açması patatesli börek
incirli fındıklı kurabiye
haşhaşlı revani yapıcam
eşim haşhaş bulursa tabii yoksa havuçlu yaparım heralde
revaniyi bi deneyin kızlar haşhaşla o kadar güzel oluyoki eceden önceki favori tatlımdı artık yapamıyorum ayy ben o sene her hafta revani yapardım ya elmalı havuçlu haşhaşlı üstünede krem şanti
zaten kilo almışsın demeye başladılar bana daha da yiyesim geliyo nasıl veririm bilmem yaza kadar aldıklarımı böyle devam edersem
bu akşam bu mamaları yapıp üstüne bide mutfak dolaplarını silmem lazım bide eşime söz verdim gidince paçanga böreği yapıcam bu akşam ki menümüz o yanınada bi ayran yaparım offffffffffffffffffffffffffffffff

ben hala regl olmadım ya 1 ay oldu ama hamiş değilim bundan eminim benim hep düzensiz olurdu devam ediyo ya polikistk over var bende ondan düzenli olmuyorum bi yönden memnunum aslında uğraşmıyorum her ay ama sağlık açısından kötü hemen kist oluşuyo zamanla sonra ilaçla eritme yöntemleri ilaçta doğum kontrol ilacı o da yasak napıcam bilmiyorum artık hakkımda hayırlısı

odasını ayırcamm zamanı iple çekmeye başladım
oda almıııcaz koca kanepeyi tahsis edicez ona yatsın döne döne ama gtsin odasında yatsın yaa
dün gece yalnızdık iki kere yatağa götürdü beni süt istedi uyumadı ikincide inat ettim gitmedim içeri gidiyo tv yi açıp geliyo açtımm diye mecbur kalk kapat
kapıyı kapadım uyucaz artık yat çabuk dedim yatıyo kalkıyo saat 10 buçuk filandı bi uyandım uyumuş üstünüde değiştirmemiştim bi baktım kendi beşiğinden battaniyesini yastıpını almış gelmiş filan ben önce uyumuşum demekki saate baktım 1 olmuş tulumunu giydirip yatırdım artık
bi kaç gündür uykucu oldu maşallah sabah benle kalkıyo 8 de arkamdan geri yatıyomuş sonra bi daha uyuyomuş akşamda inat etmiyo uyuyo tekrar bakıcıya uyudumu yine yaa nolduysa buna diyorum ben uyu demeden gelip ayağıma yatıyo süt istiyo diyo bazen sütü yapmaya gidip gelene kadar uyumuş oluyo bazne iki sallıyorum uyuyo diyo yazık o da onu suçladığımı sandı heralde

zeynep te babasız bi gece geçircekmiş bakalım napıcak sevda
ece dün ilk günkü kadar sormadı ama market broşürünü alıp babasını arattı ve bi sürü mama siparişi verdi bakkk mama bakkkk yağğğ hepsinden al gel dedik :lepi:

deryacım ne güzel bayaadır görüşmezken kısa zamand ikinci görüşmeyi yapcaksınız arkadaşınla
çok güzel geçicek haftasonun buakşamdanmı geliyolar yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…