2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa dero sızın aldıgınız cılek deılmıydı kızz
ben cılek sanıyordum aynısı yaa

Ayyy kıyamam ben ecoşaaaa yaaa yastığını falan almış da gelmiş..kıyamam kuzuya!

evet canım yaaa bu akşam gelcekler bi aksilik olmazsa ama aramadılar da..en kötü cumartesi sabah dedi enişte bakalım bekliyosss!
offf bu işler bitmiyo yaaaa toz alcam,banyoyu temizliyecem ve mtfağa dalcam dahaaaaa...ama pilim bitiyo sankiii yavaştan!

yok denizcim diyorum ya çileğe o kadar para bayılmayın diye aynısı ama marka farklı ürün aynı kalitesi falan hep inceledim ben almadan..

oğluşumu özledimmm bennn... Ay Allah yokluklarını göstermesin ,hiç bir anneyi kuzusundan ayırmasın 2 saat ayrı kaldık da burnumda tuttu sıpa...

serpil iyi dayanıyosunuz siz valla her gün..

hepsi birden olunca zor oluyo valla ama tmizliğ boşver mamaları yaptın mı sen
neler yapıcaksın onları yaz bakimm
ay iki hafta boyunca hep bende günler yaa haftaya gelcek olanlarad yemek mi yapsam diyorum temizlikl geçicek önümüzdeki haftamda offffffffff

oğluşumu özledimmm bennn... Ay Allah yokluklarını göstermesin ,hiç bir anneyi kuzusundan ayırmasın 2 saat ayrı kaldık da burnumda tuttu sıpa...

serpil iyi dayanıyosunuz siz valla her gün..

ewet yaa eve gitsem diye iple çekiyorum öğleden sonraları ama gidince hanım benim yüzüme baksa bide hemen o gün yaptıklarını gösterisini yapmaya geçiyo gel bi öpüşüp koklaşalım diyorum da öyle anca
Allah:Saruboceq: ayırmasın bizleri evlatlarımızdan inş

hahha aynı gun regl olmuşuzz yaa :)))

derya kızılaya gıdıyormusun sen o evlenen arkadasım oraya gıtmış cok guzel şeyler var gelınce senıde gotururum dıyor bana :))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben aralsız bır dunya hayal dahı edemıyorummm..!
ona baktgımda burnumun dıregı sızlıyor
gozlerm doluyor

o bnm dunyam herseyım
can damarım..!

zırrrrrrrrr...telefonnn! biz gelemiyeceğiz bu hafta yarına işimiz sarktı diyen bi sesss! gıcık oldum gıcıkkkkkkkk!
offf satıldım yaaaa..haftaya gelceklermiş
sabah da boşuna yolladım annemleri,oğluşumu... azıcık da kırıcıydım tabi çok işim var diye ayıp ettim annişime ,ablama sanırım..
ben bi gönül alıyım bariii..

Dışarı çıkınca tek adresim kızılay zaten denizcim çocukluğumdan beri..ankaranın kalbi!gerçi şimdi avmler açıldı mertlik bozuldu...:))

Ay evettt ya aynı hisler bende aynı bakınca gözlerim doluyo ağlayasım geliyo mutluluktan..çok değişik bi şey bu annelik!

zırrrrr tekrar telefon!! :))))
eşi çok istiyosan sen trenle git ben yarın işi halledip gelirim demiş arkadaşım yanlız gelcekk yaniii..:lepi:
eee işe devam o zaman!!:))

:)))) komik ama durum !

aynı gün regl olmuşuz yaa ben şimdi her ay sorarım sana :) benim kilo topiğinde de bi arkadaşım bugün regl olmuş hep aklıma gelcek önümüzdeki aylar..bazen unutuyorum gününü yaaa kafa meşgul..

ayşegül senin durum da zor canım hamile olduğunu nasıl anlıyorsun peki? aylar sonra mı?

bi yandan da müzik dinliyorum çokkk uzun zamandan sonra romantik romantik.. feridun düzağaç,düş sokağı falan benim eski favorilerim..
ama çok doluyum ya duygusal yönden bi baktım az önce şarkı söylerken zırlıyorum..hiçiyi değilim hiççç!
her gün daha dibe ,derine batıyoruz sanki ve çırpınmak istemiyorum artık o balçıkta..

şu an korunuyoruz ondan eminim hamile olmadığımdan doğaça hamile olduğumu anlayışımda hem korunmuyodum hemde klasik belirtileri başlamıştı hamileliğin halsizlik özellikle sık idrara çıkma öğrendikten sonrada tiksinme ve mide bulantısı herşeyi anlatıyodu zaten olmadı nolur nolmaz diyede test yapıyorum 1aydan sonra işte böyle benim hayat çok kötü risk taşıyo hep hamilemiyim değilmiyim diye bu gecikmeler şüphe ettiriyo ama korunduğumuz için içim rahat korunmasam kendim hemen yaptıydım test zaten 2.yi istiyorum ama bu sefer sezeryan yapayımda bağlatayım diyorum hem normalden tırsıyorum hemde bağlatıp her ay acabamı demekten kurtulmak için

canım ya deryacım seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ben ağlayamıyorum keşke becerebilsem kendimi nasıl sıkıyosam bilemedim önceden herşeye hemen zırlayan briydim şimdi olmuyo çok doluyum aslında bi zırlasam rahatlıcam sanki

Alkol al ve biraz da kaçır o zaman ayşegülcüm ..sonra tak bi damarcobaaa sonra hadi gelmesin o biriken damlalar...

2.çocuktan sonra kesintisiz korunma düşüncesi çok güzel ama bağlatma fikri nedense çok soğuk geliyo anneliğini bitiriyosun ya..ay ne biliyim mantıklı olan o aslında gerçi 2.doğurana kadar menepoza girmezsem iyidir:)) haha haaaaa

fırında sebzeli tavuk,bulgur pilavı,cacık siparişi aldım..arkadaşımın canı onlardan istemiş gidiyim de yapıyım bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…