2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahahhah deryaaa bugun benı öldurdun yaaa
delı hatunn :)))
valla eşımde ıstemıoo ben ıstıyorumm 2011 de hamıle kalıcam kafaya koydumm.!
2012 de de bebegımı kucagım almak ıstıyorumm
4 yas olcak aralarında daha ne olsunn
hem k valıdem yaslanmadan bızde buralara hala mahkumken olsun ıstıyorumm
off ıstee bulamıyorum kı
oyle cok arastırıyorumkı halaa
allah bılır yazzınbulurum o zamanda ben calısmamm

deroo agla cnm bende bazenyalnızken zırlıyorumm
oyle ıyı gelıyorkı
gecıcı bır care ıste...

bende bu odayı çok beğeniyorum zeynebe
aynı model çilekte flora diyede geçiyo
bu resimde gencecix diye bi markadan
ablamda senaya çilekten beğenip gencecix aldı ve çok memnunlar hiç bir sorun yaşamadılar
fiyatı ise neredeyse yarı yarıya ucuzdu
deniz sende almadan iyice araştır istersen

selam kızlarr....

ayşegülcüm eminmisin canım yaa kordonlarını bağlatmak için
iyice düşün

benim bu aralar çocuk düşüncesi çooookk uzaklarda

evet nurancm çocuk odası değilde genç odası almayı düşünüyorum ben zaten
alayım evlenene kadar kullansın cadı :)))))

kordon bağlatma fikri bana ürkütücü geldi yaa
hem dinende sakıncalı olduğunu duymuştum

bağlatmakla doğurganlık bitmiyoki kızlar menapoza girmiyosun istediğin zaman açıyolar tekrar veya tüp bebek yapabiliyosun 2. çocuğumda olduktan sonra napıyım bi 3.yü zaten istiyorum diyorum ama bi duyum aldı bi kadın bağlatmış ona güvenerek korunmamış hamile kalmış bağlanan yer açılmış hissetmiyo tabi aldırmış bebeği oda çözüm değil gibi gözüküyo offf amaaaan bıktım kadın olmaktan off ben eskiden böyle değildim yani ağlamak konusunda gerçekten çok çabuk zırlayan biriydim ün bile salmıştım babam falan ağlaman yüzünden konuşulmuyo seninle derdi nedenini bilmiyorum deryacım içtimde aslıda sıkıca ama sızdım kaldım ağlamadım yine çok doluyum ne zaman patlarım bilmiyorum içimde bi güç beni tutuyo eskiden eşimle çok tartışırdım tartışma sonrası yine ağlardım beni anlamadığı için artık tartışmıyorumda aslında çok mevzuda var tartışcak artık gücümmü kalmadı yada çokmu boşverdim herşeye diye düşünüyorum çünkü hayatımdan hiç memnun değilim bu bir gerçek sadece saldım çayıra mevlam kayıra diyerek yaşıyorum

Altına imzamı da atıyorummmmm!!! aynennnnn canım yaaa..
bu erkekler anlamıyo anlamadıkları için de her seferinde aynı şeyleri söyle,anlatmaya çalış bana da artık boş geliyor..bu aralar çok kötüyüz (tabi bana göre,ona göre herşey normal!) birlikte oturup konuşmuyoruz,gülmüyoruz,hiç bişey paylaşmıyoruz... eskisi gibi gözlerime bakmıyor,sevgisini hissettirmiyor..evde sürekli bi tartışma ortamı var birbirimize batıyoruz artık sanırsam.. ve ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk üzülüyorum bu durumaaa!. ben nerdeyse hergün ağlıyorum ayşegülcüm bazen dışa vuruyor göz yaşlarım bazen yutuyorum.. ama sürekli bulutlu geziyorum bu aralar..Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim..

Hani bilmesem bana olan sevgisini,yıllarca ben sevilmekten bunaldım ve hep ondan kaçtım sevgisiyle boğdu hep beni..amma gel gör ki şimdi sevilmiyorum diyip üzülen,kırılan yine ben! bu ne tezattır anlamadım..iş imzayı atana kadar sanırım..

valla bu erkeklere köpek çekecen ondan anlıyorlar..kaçmazsan kovalayan yok!
kaçacam ulennnn...:)
az önce de aramış bira alıyım mı diye al dedim içcem bu gün kankamda gelcek ohhhh değmeyin keyfime..

Bu gelen kankam çok yakınım..son 14 seneme yakınen şahit..o yüzden ilişkimizi çok iyi bilir ve beni çok iyi tanır..
az konuşmadı zamanında eşimle,benimle...
bi gece esk de hava ayaz yerler buz,kar yağıyor eşim ( o zaman ki yavuklum) askerden kaçmış bana sürpriz yapmış ama bi nedenle tartıştık kovdum bende sabaha kadar dolaşmış esk. sokaklarında bu akşam gelcek olan arkadaşım buldu eve geldiler neredeyse donacaktı kızlar çay falan yaptılar,battaniyeler falan anca kendine geldi.. (çok acımasızım dimi..kötükedihüso)

bi gün de bardayız senoş ben ve eşim eşim o zaman düzelelim diye ne diller döküyor ve zırlayan taraf bu sefer o..içip içip ağlıyor birden bi bayıldı kalakaldık senayla barın ortasında taksi çağırıp garsonların yardımıyla hastaneye götürdük tabi özel hastaneye götürdük bi muayene ettiler ve dünya para aldılar bizimki parayı duyunca ayıldı hemennn :)) ohh olsun..

ayyy bizim anılar hiççç bitmezzzz saatlerce yağmur altında elinde çiçeklerle mi bekletmedim..neler yaptım zamanında ama buyrun faturası işte..kitap yazcam anılardan :)) dilek olay 17 .senemizdeyiz

deryacım iyi yapmışsın erkek milleti bu dilden anlıyoalsanaalsanasmile
kaçmazsan kovalayan yok maalesef

ne güzel canım bugün arkadaşın geliyo bol bol dertleşirsiniz
benimde burda gidip geleceğim hiç arkadaşım yok
sıkılıyorum dertleşecek birilerini arıyorum bazen mafoldumben

iyigeceler kızlar
kağan bizim yanımızda park yatağında yatıyor.
sabah 8 gibi yanımıza geliyor 11 e kadar da beraber yatıyoruz.
araba yataklar çok güzel ,genç oda takımları da çok güzel.bende kararsız kaldım.bir de tayinimiz falan çıkabilir.oda yapsan bir dert yapmasan bir dert.ama oda yapınca
en azından oyuncaklar falan ayak altından kalkar.
yasemin senin bir çocugun daha mı canım ben bilmiyordum.
amannnnnnnnnnn bu erkeklerin hepsi aynı.biz mi anlatamıyoruz onlar mı anlamıyor bilemiyorum.
bazen dünyanın en iyi kocası oluyor bazen de gıcık ediyor beni.
bazen de hak veriyorum ona.eskisi gibi cilveleşecek ortam kalmadı ki.çocuk uyanacak diye hep sessizce .........tövbe tövbe konuşturmayın kızlar beni ya +18 e geçmeye başladım.... :))

selcan sana katılıyorum canım dün biz romantizim takılalım dedik doğaçın sesi alarm misali vıyaaaaaaaaaaa diye bütün hevesimiz gitti resmen ya hemen yanına gidip uyudum o da uyudu hep panik hep endişe oluyo uyancak diye eski güzel günleri özledim değişen birazda bizleriz çocuklara öyle bi adadık ki kendimizi hayatımızı değiştirdik ama elden gelen bişeyde yok anne olduk artık içgüdüsel bi sorumluluk aldık onunla başetmeye çalışıyoruz işte
bu arada selcaan senin eşin askermi canım tayinden bahsetmişsin de öncede soracam soracam diyorum unutuyorum benimde eşim asker ondan soruyorum canım

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldım ya karın agrım bugunde hafıf olarak devam edıyor
ama bekarken kı gıbı deıl o zaman hastanelık olurdum yaaa
abım hep mortosıkletle acıle kaldırırdı benı :))))

bende arala oda olmadan once dusunuyorum ztn kac aydır dusunuyoruz kızlar
ama bır odayla evlenene kadar yaşamasını ıstemıyorum
bılmıyorum ya borc bıtmıyor
tam duzelıcekken bısey cıkıyor

ya bu aral cok alem yaa
benı cok gulduruyor
bır ıkı üçççç dıye yataga atıyorum onu
yokılla dört te dıyıcekmışımm
o da dööörttttt dıyor
bende artık 4 e kadar sayıp atıyorum
bırde süt ıctıkten sonra ohhhhh dıyor
kantocular gıbı soyluyor ama cok komık yaa

kızlarrr eşim doğaçla çarşıya çıktı ve sanırım bana sevgililer günü hediyesi alacak çünkü kredi kartımı aldı malum ay sonundayız nakit bitti bişey lazımmı dedi bende yok dedim buna rağmen aldı kartı bide öğrencisi viski getirmiş onuda alacak çarşıda buluşup sürekli bize öğrencileri memleketlerinden yiyecek getiriyo biri mersinden cezerya getirmiş biri kahve ve hellim peyniri getirmiş puro içki falan getiriyolar içki getiren kıbrıstan getiriyo orda çok ucuzmuş

ne alcak acepppp bilmiyorumkismile

bnmde bugun pasta yapmam gerek esım gelmeden bırde cıkolata yapıcam ama onun ıcın once fındık almam lazım markete cıkıp
ayy nasıl halsıızım sırtım fecı agrıyor..
kolum kalkmıyor
sımdı aralı asagı ındırdım
mama sandalyesını cektı salonun ortasına surukledı mamaa mamaa dıyor
ayy nasıl ıcım acıdı oysakı cok ac deıl
ama fecı hızlı yakıyor demek kı
hemen babaannesı corba ısıttıı
yedırırken en sıvıştımmmm :)))

bu arada romantık aşk tadında komedı dıye bır fılm varya cok methedıyorlar

ona yer ayırttım carrefourda gosterımı bıttı dun
bugunden ıtıbvaren zafer plaza dıye bır av m var orda goterılıcek ordan yer ayırrttım mecburen
sehır merkezınde oluyor orası esımı bı sekılde kndırıp oraya suruklemem lazımmm
o da bugun erken gelıcek..
hemen paastayı cıkolatayı yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…