2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yarın daga cıkıcagımız ıcın bugune yer ayırttım fılm ıcın..
yarın dagdan aksam ınerız ondan sonra Arala aıtız...

evet ayşegülcüğüm benim eşim hava astsubayı.2 yıldır tayin çıkacak diye bekliyoruz çıkmıyor.bu yıl mayısta belli olcak.bakalım hayırlısı olsun.
denizcim bu çocuklar çok komik gerçekten.her halleri çok tatlı.bizim yerimize de eğlen dağda.aramızda sevgililer gününü en aktif sen yaşıyacaksın heralde.boll boll eğlen canım....

slm kızlar misafirlerim gitti ecede uyudu bu saatte yaa akşam napıcaz bakalım
ama kuzum çok yorulmuştu
ayy ne güzel oynuyolar artık arkadaşıyla arada kıskançlık yaptılar maa ilk başta ikiside uykusuzdu ondan sonra gülceyle kayra uyudu bizimki uyuadı az önce ben yemek yapıyorum göfret istedi gitti kanepeye oturmuş sesi gelmeyince bi baktım yememiş yanına koymuş gofreti oturduğu yerde kafası bi öne düşüyo bi arkaya aşdım yatırdım gıkı çıkmadı çok yorulmuş inş çok uyumaz
dün akşam börekleri yaptım işim bayaa geç bitti 12 de uyudu ece yatağa yattık birlikte eceyi yatırdım eşime sarıldım ohhhhoooooohoooooo uyumuş oda döndü arkasını sabah diyo çok yorgundum yaa ohaoldumsmile
bu akşama bi daha misafir çağırsa molcak yaa bi sürü pasta börek var yoksa hepsini biz yeriz bittimben mafoldumben 65 olmuşum tekrar 64 tüm ne güzel ama yedikten sonra tartıldık kızlarla iddaya girdi ikisi 15 gün sonra kim daha fazla kilo verirse bişey yapcaklar birbirlerie sırnaşık şey benim güvenim yok kendime o kadr uzun duramama yemeden spora başlayalım dedim yüzme varmışbelki gideriz ona haftada 3 gün konuşcak bakalım arkadaş

slm kızlar biz hemen verdik yine dayanamadık eşimle önce eşim verdi lcwden hırka almış bana pek tarzım değil ama onun almış olması yeter benim için istersen değiştirelim dedi ama olsun ben değiştirmicem evde falan üşüyünce üstüme alırım bende ona 3gli telefon aldım nokia çok güzel bişey öbür teli çok eskimişti çok sevindi o da şarja koyduk şimdi gerçi doğru dürüst kullanamıcak ama annemde alırsa 3gli kameralı görüşcez uzak olduğumuzda

güle güle kullanın canım hediyelerinizi
biz kutlama yapmayız sevmiyoruz derken eşim öğrencisinden gelirken çiçek almış bana hiç beklemiyodum şaşırdım çok sevindim diyorum niyee ben sana her sene çiçek alıyorum ya dedi sempatiksalakcinni çok unutkan oldum benyaa gerçekten çiçeksiz gelmez adam eve demek odunluk bendeymiş :roflol::roflol::roflol: ama bende ona bi sürü maa yapmıştım oturdul yemeğimizi yedik bi güzel ohhhhhhhhh bizden iyisi eceyi de zorla uyuttum şimdi keyif çatıyoruzolumunekankayizsmile

selcan sizin eskişehirede çıkar tayininiz çıktımı yoksa şimdiye kadar ne şanslısınız ya çok doğuda yok heralde büyük şehirlere çıkıyo genelde sanırım
konyada nerde oturuyosunuz bi arkadaşımda orda eşi hava astsubayı terminale yakın oturuyolarmış kızı var 2 buçuk yaşında filan heralde hatta o da üye bu siteye belki tanışmışsındır başka bi topikte yoksa tanıştırabilirm kaydirigubbakcemile5

sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar....

selcancım benim ecrin 2. ama ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybttim 5 sene oluyor ....

slm kızlar noldu bi bilseniz nedense bütün eski arkadaşlarım beni buldular anlattığım kız msnsini falan verdi alanyada yaşadığını ve 1sene ücretsiz izine çıktığını kızına kendi bakmak istediğini yazmış benim oğlum gibi kızınında biran önce büyümesini istediğini falan yazmış ondan şimdilik bu kadar yazıştık öbür arkadaşıma gelince manavgattandı oda çok eski ama çok sevdiğim bi arkadaşımdı onunlada görüşmeme sebebim bekarken ben hep onu arardım ama o beni hiç aramazdı ben ararsamda süper konuşurdu ee bende öğrenciyim hep ben hep ben aramak zorunda kalınca sıkıldım ve aramamaya başlamıştım dün beni aradı annemden almış telimi nasıl heyecanlı konuştu doğaçın anne diye seslenmesini duydu inanmıyorum ya anne olmuşsun falan dedi mutlumusun dedi bende mutluyum dedim facede msnde adresini verdi ve yine kontorü yoktu abisinin telinden aramış öyle dedi fazla konuşamadı faceden bakıcam resimlerine dedi ama bende çok heyecanlandım ya çok severdim çünkü bu arkadaşımı hala bekarmış çok güzel bi kızdı nasıl rahat bırakmışlar seni dedim kısmet olmadı dedi bakalım 2eski dost nolcak şimdi merakla bekliyorum bütün sırlarını eskiden benimle paylaşırlardı

kızlar sınavdan çıktım 96 aldım 1 tane soruyu bilememişim onuda hakkatten bilmiyordum çünkü benim 2 hft.lık bir geriliğim vardı bilmediğim bir soruydu ama çok güzel geçtiiii.......

yasemincim bilmiyordum sordugum için kusura bakma yaranı deştim.
bu arada sınavı çok başarılı bir şekilde geçmişsin tebrik edrim ecrinin zekasının kime çektiği belli oldu.

konya ilk tayin yerimiz canım.buradan sonra malatya ya çıkabilirmiş.
dogu olarak bir de diyarbakır var.
bende terminalin orada oturuyorum.o arkadaşınla tanışmak isterim.tanıştır istersen canım.

günaydıııın kızlar bugün doğaçı dr.a götürüyorum iştahsızlığı fena boyutlara ulaştı sanki yine boğazlarında bi sorun var çok öksürmüyo ama sabahları bir yada 2kere öksürüyo yutkunamıyo acıyo herhalde ondan yemek yemiyo olabilir bakalım ne dicek dr. ateş ishal ne bileyim başka hiç bir belirti yok sade öksürük oda günde bir iki saat 1.5 randevu aldım

selcancım kaç senedir konyadasınız siz havacılar çok şaslısınız valla biz karacıyız zırt bırt tayin görüyoruz biz 5.tayindeyiz 2doğu yaptı eşim çok zor hayatlarımız allah sabır versin hepimize

günaydınn
ayşegülcüm inşallah bişeyi yoktur belki iştahı için de verir bi ilaç hergün daha kötüye galiba doğaç ecede haftasonu hiç kahvaltı yapmadı bizimle sonra telafi etti ama biraz saaatleri şaşıyo ya ondan heralde yemek istemiyo
yasemin tebrik ederim canım çok iyi puan almışsın
tamam selcancım konuşayım arkadaşımla
dün hava süperdi burda (heryerde öyleydi sanırım) arkadaşım aradı balık yemeğe gidelim diye açıkhavada onunda küçük bebeği var içerde yedik gerçi ama onun öncesinde sabah söz vermiştik barni ye gidicez tırtıla binceksin diye yıktı ortalığı hatta facede video koydum dün çok mutluydu yaa çok da kalabalıktı avm ama eğlendi yinede balık yediğimiz yerdede oyun parkı yapmışlar içerde çocuk yoktu biz ordayken kudurdu resmen foto mak pili btti çekemedim öldü yorgunluktan sonra bi ara sigara içelim diye dışarı çıktık hesapladım 30 ay sonra ilk defa içmişim dün ama ece kaydırağa tırmanıp yüreğimizi ağzımıza getirince arkadaşta bende attık hemen yere eceye koştuk en büyüğünden kaycakmış manyak
dönüşte uyudu kaldı akşamda rahat uyudu bugünde güne gitti keşke hep böyle yorulsada sabaha kadar uyusa gece uyanıp seslendikçe burdayım yat kızım dedim gelmedi yanımıza rahat uyuduk hepimiz

gunaydınn bacılar :))

herkesın hafta sonu guzel gecmıs
yasemıncım senı tebrık ederım juthış bır puan.. başarılar canım..

ecede cok guzel eglenmışş zilloş seniiii
ay aralda oyun parkına gıdıyor o kadar azıyor kı ıcınde
beraberınde bende gırıyorum ıcerı cunku tırmanırken kayarken fln bazı yerler tehlıkelı
ve 2 yaş altı cocukların velılerıde gırıyor zorunlu olarak..
ben geberıyorum cocukta tık yok yaa
eve geldıgımızde de oyle erken uyuma yorulma fln olmuyor daha cok azıyor
gece 23,30 dan aşağı uyumamaya başladı yıne

dogacıma gecmıs olsun .. mutlaka vıtamın yazdır aysegul ıstahıu acılır belkı
ya kızlar ben zınco c dıye bır surup vcar harıka tadı olan bı surup onu kullanıyorum
duzenlı olarak
ve cok ıyı ıstah acıyor
aral severek ıcıyor
tavsiye ederım ..
bugun perdelerım gelıcek bakalım gelceklermı

ruyamda koskocamannn dev bır orumcek gordum yaaa
bı tanesı daha kucuktu bı tanesı devasal bıseydı
ne demek acep ??

bende esıme hafta sonu ard arda surprızler yaptımm
ama ona tembıh etmıstım sakın bana bısey yapma bısey alma bozusuruz demıstım
o benı sadece daga goturdu bırde yemek ısmarladı :)))

surprızlerımıde anlatırım soraaa

ben artık bıraktım balık yağını az kalmıştı attım onuda
aman almııcam artık inş yeter bu kadar karnı açsa kendi geliyo tv ye bakarken dalıyorum bazen elmde kaşık ağzını uzatıyo kaşığa
bazende lokma girmiyo ağzına değişiyo bu sba kahvaltı yapmamış uyumuş erkenden zilli sözde güne gideckelerdi uyanınca geç gitcekler artık

deniz huysuzlanıp kuduruyosa uykusu geldiğindendir canım ya ecede o saatte uyuyo erken saatler hayal oldu artık bizim için önce iyice kuduruyo zırlıyo ota .oka kızdırıyo bizi bi azar bazen bi iki şaplak yiyo sonra uyuyo

yok ışı gucu oyun oynamak
dun gece babasıyla ıkı saat saklambac oynadılar doymuyor oyuna sıpa
şimdi uyuyor alt katta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…