2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım dediğin gibidir ozamna boğazları acıdımı ecrininde belli olmuyor ama 2 kaşıkda olsa yiyorsa artık yazık onuda yemek istemiyor merakla bekliyorum iştahsızlığı için ne diyecek bakalım..geçmiş olsun..

kursum daha bitmedi canım nisanda bitecek bu ilk sınavımımızdı sanırım 3 tane toplam sınav olacakmışız 1.olduk 2. yakındır sonuncuda kurs bitimi işte...sağol tatlım ....

sağol canım benim.ecede iyi eğlenmiş havalar gerçekten çok güzel bizde dün gece gittik uçtuu kuzum uçtu yaa her şeye sarılıyor benim alalım diye alışveriş yaptık birazda çok güzel geçtiiii

sağol canım benim...hayırlı olsun perdelerin resimlerini koy bakalım nasıl oldular....

daha gelmedıler kı perdelerım
ya mor cok mu ıddıalı bır renk
sımdı arkadasım geldı burdan ogluyla
10 dk oturup gıttıler
neden moru sectın dıye sordu bana

ooo alışverişler yapılmış hediyelir alınmış dağa çıkılmış gezilmiş
ohhh sefamız olsun kızlar
benimde hafta sonum çok güzel geçti zeynep beklediğim gibi huysuzluk çıkarmadı

elif küçük olduğu için zeynep her istediğini yaptırdı ona istediği zaman oyuncak verdi istediği zaman aldı
kızı yönetti resmen zaten istediğide o yönetmek

cumartesi günüde koruparka gittik
çocuklar orda pek rahat vermediler ama yinede herşeye rağmen biz gezmeye devam ettik
bide orda kahve dünyası var orda kahvemizi bile içtik
ama kızlar böyle yerlere eşsiz gitmek çok zor oluyo yaaa
bi yandan çocuğu zaptet biyandan bişeyler bak falan olmuyo :))
kocişler oldumu en azından onlar koşuyo çocukların peşinden

ben geldimmmm önce kesinlikle sana katılıyorum sevdacım eşsiz gidilmiyo bi yere ya çok zor ne yemek yeniyo ne bişey içiliyo rahat yok

gelelim dr olayına gittik geldik uyuttum şimdi durum çok kötü dedi dr. gelişiminden için yemek yemediği için boyuda eski hızını yitirmiş kilo zaten yerlerde 10.5 kilo geldi sağlık ocağında 86dı boyu dr. 85 ölçtü yine boyu iyi ama eski hızında değil dedi yemesine bağladı boğazları kızarmış yine alerjiden tam tahmin ettiğim gibi yasemincim merakla sen ilaçları bekliyosun eminim canım ama sana yararmı bilmem çünkü iştah artırıcısı doğaçın alerji şurubuymuş günde 3kere içicek ve dr. pat pat diye düşüp uyuyacak korkma dedi bana uyku vericekmiş baya bi çinko demir falan içeren toz kapsül verdi yemeklerine koyucakmışım bi tanede antibiyotik verdi aynen devam edicekmişim aç bırakmaya yemediği zaman koşturma peşinde dedi doğaçın inadı nazı var sana belli dedi inadını kırcaksın dedi mesela sabah hazırla kahvaltısını sütünü yumurtasını dedi yedi yedi yemedi kaldır dedi öğlene kadar meyve suyu dahi vermiceksin dedi öğlen yine sun yemeğini dedi yine aynı ısrar etmeden dolanmadan yedir dedi yemiyosa yine verme dedi akşamda aynı dedi abur cubur aralarda falan kesinlikle verme dedi dedim zaten abur cuburu bile yemiyo bu bi savaş olacak dedi inadına karşılık gelmeyince vazgeçecek dedi bol bol ciğer yedir dedi pekmez içir dedi ciğerleri sağlığı çok iyi dedi tek bi alerjisi işte rahat vermiyomuş ilaçlar açıcak iştahını dedi alerji şurubunu 2.5ay kullan dedi işte bu kadar

merhaba kızlar geçen hafta hiç giremedim...

teyze oldum :) geçen hafta salı günü izinliydim ve diğer günlerde öğleye kadar çalıştığımdan yoğundum...

kara bir kızımız oldu :)

ayşegülcüm geçmiş olsun canım.ne alerjisi bu.daha önce de oluyormuydu.
doktor da benim yöntemi söylemiş.ben de hiç ısrar etmem hatta hemen kaldırırım.o yüzden önüne ne koyarsam yer.
ciger ve pekmez de vazgeçilmezlerimiz arasındadır.doktor bayağı ilgilenmiş gibi görünüyor.kısa zamanda düzelir inşallah.
deniz bence mor güzel bir renk.birkaç tane de mor yastık edinirsen çok güzel olur tatlım.

sağol selcancım ben bu yöntemi bayadır yapıyorum aslında bu yöntem sağlıklı çocuklarda evet tutan bir yöntem ama doğaçın doğduğundan beri çektiğimiz bi alerjisi var canım boğazının kızarık olmadığı ay yok gibi bişey sürekli enfeksiyon oluyo ve dr.da alerjisi olduğunu ama neye alerjisi olduğunun belirlenmesi için 3yaşının beklenmesi gerektiğini söylüyor o da testle olacak bişeymiş küçük yaşta belirlenemiyor malesef bide genetik boyutunun yüksek olduğunu eşiminde küçüklüğünde aynı sorunları yaşamış olmasına bağlıyor kayınvalidem anlatıyo doğaç yine iyi diyo eşim iğnesiz ay geçirmezmiş 5yaşına kadar boğazları tülbentle bağlı gezermiş bizde çekiyoruz işte doğaç çok nazlı bi çocuk hafif bi yere çarpsın etinden et kopmuşcasına ağlar yıkar ortalığı boğazında hafif bi sorun olsa yıkıyo yine ortalığı canı tatlı anlıcan baya o yüzden bu durumu yaşıyoruz malesef

denizcim kızlara katılıyorum bende yastıkların mor ve küçük mor mum yada objelerle birbirini tamamlıyacağını düşünüyorum bende neden mor diye sormuşlar ya sana senin seviyor olman o rengi yeterli değilmi bence öyle bende mavi yaptım doğaçın doğduğu yıl oğlum olduğu için mavinin uğuruna inanarak mavi yaptım halada pişman değilim sonuçta kahve tonlarınında olduğu bi renk seçtim koyu kahve perde ve ilerde halıyla biraz değişim yaşamayı düşünüyorum

geçmiş olsun ayşegülcüm merakla doğru bekledim valla..bize de dr.ecrin 10 ve 13 birde 2 ay önce çok kötü hastao lmuştuya ozamnalar sırf yan etki iştah açıcılık olduğu için alerji şurupları vermişti sonki hatta damlaydı kilosuna göre damlatılıyordu 1 er damla ama işe yaramadı bizde ne yazk ki..inş.doğaç iyi olurda iştahıda düzelir canım..aç bırakmayı zten en başından beri bildiğim ve uyguladığım bişeydi zaten defalarcada yazdım ama bizde işe yaramıyor daha da kötü oluyor ...:uhm:

hayırlı olsun canım benim allah analı babalı büyütsün inş..ayy keşke bende olsam teyze hala off off allah büyük çok istiyorum yaaa....
merhaba kızlar geçen hafta hiç giremedim...

teyze oldum :) geçen hafta salı günü izinliydim ve diğer günlerde öğleye kadar çalıştığımdan yoğundum...

kara bir kızımız oldu :)

günaydın kızlarrrrr
dün hava burda çok karanlıktı rüzgarlıydı içim sıkıldı öğleden sonra izin istedim gittim eşiminde dersi yoktu dolaştık biraz ecede güne gitmişti bakıcısıyla ama dün keyfi yokmuş birazda ateşli gibi dedi yemedi eskisi gibi dedi sabahtan akşam 4 e kadar süt ve bulgur pialvı bide az çorbayla durmuş gittik aldım evde yedi bizle allahtan ateşide yoktu ama ağzının suyu akıyo bizim yatakta zıplarken kaç yeri ıslatmış delikafadulden şurup verdim diş gelcek heralde yani inş zaten 15 gündür filan günde 3 4 kere kaka yapıyo çok katı yapıyo bide ishalde değil ama kafamçokkarıştı
neyse uykusu erken geldi bizde buz devri 3 ü açtık blgda birlikte seyredelim diye sonuna kadar seyredebildik sağolsun arada çekti bilg gitti önüne oturdu mızırdandı ama olsun o kadar da o uyyuunca bide sonbaharı izleyelim dedim çok uykum geldi yarısında yattım bende sabah biz çıkarken daha uyuyyodu nerdeyse 12 saat uyudu zilli bu sıralar iyi yoruluyo ya evde durmuyo ya hiç bide arabasını almıyoruz yanımıza yürüyrerk gidip geliyo çoğu yolu öyle nazlanmıyo akşam bi bıcı bıcı zırlaması oluyo onuda 2 günde bi yıkıyorum sakinleşiyo
offffffff bu cts yine günüm var bende eşimde bugün ve prş gece yok ufaktan temizliğe başlııcam yine allahtan perdeleri filan halletmiştim geçen hafta bide tatlı yaparım ama kalabalık gruba yapılcak bi tatlı söyleyin kızlar ya revani yapsam diyodum ağır olur pide yaptırıyoruz dışardan üstüne yenecek ne yapimmm 15- 20 kişi filan olcaz çocuklarla

ecrinin hediyeleri hayırlı olsun inş oynar bi ara ece artık iyi oynuyo ya maşallah bide market broşürü filan oluyo arada onları alıp başlıyo ağlamaya mamaaa cicibebeyi filan gösteriyo dün attım çöpe durup durup istiyo mamaaa diye arada gidip ütüsünü getiriyo en çok onu seviyo bide kitapları en büyük sevgilisi

doğaç a tekrar geçmiş olsun canım inş açılır iştahı eceyle aynı gibi aslında kilosu cts tarttım 11.100 geldi boyuda 85 çıktı bize kilo almış gibi geliyodu ama 300 gr filan almış ; ama doğaç ın iştahsızlığı büyük sorun ya çözersiniz inş

esra hayırlı olsun gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün ben de hala olucam ikinciye hamile abimin eşi ama daha cinsiyeti belli değil sağlıklı hayırlı evlat olsun inş erkek olur büyüğü kız çünkü önümüzdeki ay öğreniriz

sevda ve denizcim sizinde haftasonunuzun güzel geçmesine sevindim bahar gelsin artık girmeyelim eve yaa valla sıkıldık bu sıralar bizde bi ankara yapabiliriz eşimle eceyi bakıcısına bırakıp bi pazarını boşaltabilirse eğer eşim

deryaaa arkadaşın gitmiştir sizinde süper geçmiştir haftasonunuz neler yaptın gel de anlat izin vermiyomu yine teo

günaydııınnn kızlar dün zor bi gece oldu benim için doğaç çok huysuzlandı anlamadım dr. iyi uyuyacak dedi ilaçlarla ama zor geceydi sabah aç karnına verdim ilacını dr. dedi neyse çorba ısıttım içine vitamini koydum cama çıkardım orda yedireyim dedim arabalara bakarken yer dedim inat etti bende dedim mama yemiyosan in o zaman camdan indirdim ağladı baya mama ye dedim çıkarcam kabul etmedi sonra biraz bekledim yanıma doğru yanaştı bi ara uzattım yedi sonra bi kaseyi bitirdi dün gecede 1tane muz yedi mucize doğaçın bi muz yemesi sevmezdi çünkü muzu öğürme yok şu anda boğazı rahatladı sanırım ama huysuzluk fena o da dişten herhalde diyorum artık başka ne olabilir artık kontroldende geçti

geçmiş olsun tekrara ayşegülcüm zor yaa bilmiyorum tabi ama ecrinede kullandık deddimimyaa ama ecrinde hiiçç uyku yapmadı tam tersine daha da huysuz oldu meğersem sinir sistemnini etkiliyormuş ama uyku yapması lazımken ecirine tam tersi oldu ne yazık ki iştakta açmadı dr.muz kesmişti....

sağol serpilcim çok şanslısın yaa ecrin yemek istemiyor uyumuyor oynamıyor pek uysal değil yaaaa....bizde her huy var saırım ....maşallah ece ye nazarım değmesin ...umarım ecrinde büyüdükçe düzelir.....çok aşırı hareketli olduğu için zaten oyüzden asla eline kalem alsada yazmaya vakti olmuyor çünkü duramıyor hareketten bile

Son düzenleme:

canım yaa düzelir zamanla bi diş bi başka hastalıklar derken kış bitecek
ece de hayatta yapmaz şunu yap şöyle yapcaz dediğimde şimdi eğitim bilimleri çalşıyorum yaa premack ilkes deniyo buna ya kızım bak kanıtlanımş bişey bu niye sende tutmuyo diyoum yemeğini ye kayraya gidicezzz kayrada kayraa yemek filan yemez
oyuncaklarını topla yıkancz bıcııııbıcı bıcııbıcı toplamaz hiç bişeyini ya gıcıklıklarına yada ikinci söylenene odaklanıyolar ya birincisini önemsemiyolar unutuyolar ondan kayyuuu da kıyafet değiştirmeye odasına gidiyo orda oyuncak görüyo oynamaya başlıyo yaa onun gibi ; biraz daha büyümeleri lazım heralde bunun için :Saruboceq:

Slmmmmmm kıslarrrr..

evet serpilcim dün arkadaşımı uğurladım

çok güzel bir haftasonuydu..
ama tahmin ettiğin gibi teoş izin vermiyor iki satır yazmama..

bugün hava güzel ben yine dışarıdayım ablama gitcez teoşla umarım uslu durur otobüslerde..
gece yazarım kızlar öptüm herkesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…