günaydıııın kızlar bugün doğaçı dr.a götürüyorum iştahsızlığı fena boyutlara ulaştı sanki yine boğazlarında bi sorun var çok öksürmüyo ama sabahları bir yada 2kere öksürüyo yutkunamıyo acıyo herhalde ondan yemek yemiyo olabilir bakalım ne dicek dr. ateş ishal ne bileyim başka hiç bir belirti yok sade öksürük oda günde bir iki saat 1.5 randevu aldım
selcancım kaç senedir konyadasınız siz havacılar çok şaslısınız valla biz karacıyız zırt bırt tayin görüyoruz biz 5.tayindeyiz 2doğu yaptı eşim çok zor hayatlarımız allah sabır versin hepimize
günaydınn
ayşegülcüm inşallah bişeyi yoktur belki iştahı için de verir bi ilaç hergün daha kötüye galiba doğaç ecede haftasonu hiç kahvaltı yapmadı bizimle sonra telafi etti ama biraz saaatleri şaşıyo ya ondan heralde yemek istemiyo
yasemin tebrik ederim canım çok iyi puan almışsın
tamam selcancım konuşayım arkadaşımla
dün hava süperdi burda (heryerde öyleydi sanırım) arkadaşım aradı balık yemeğe gidelim diye açıkhavada onunda küçük bebeği var içerde yedik gerçi ama onun öncesinde sabah söz vermiştik barni ye gidicez tırtıla binceksin diye yıktı ortalığı hatta facede video koydum dün çok mutluydu yaa çok da kalabalıktı avm ama eğlendi yinede balık yediğimiz yerdede oyun parkı yapmışlar içerde çocuk yoktu biz ordayken kudurdu resmen foto mak pili btti çekemedim öldü yorgunluktan sonra bi ara sigara içelim diye dışarı çıktık hesapladım 30 ay sonra ilk defa içmişim dün ama ece kaydırağa tırmanıp yüreğimizi ağzımıza getirince arkadaşta bende attık hemen yere eceye koştuk en büyüğünden kaycakmış manyak
dönüşte uyudu kaldı akşamda rahat uyudu bugünde güne gitti keşke hep böyle yorulsada sabaha kadar uyusa gece uyanıp seslendikçe burdayım yat kızım dedim gelmedi yanımıza rahat uyuduk hepimiz
gunaydınn bacılar :))
herkesın hafta sonu guzel gecmıs
yasemıncım senı tebrık ederım juthış bır puan.. başarılar canım..
ecede cok guzel eglenmışş zilloş seniiii
ay aralda oyun parkına gıdıyor o kadar azıyor kı ıcınde
beraberınde bende gırıyorum ıcerı cunku tırmanırken kayarken fln bazı yerler tehlıkelı
ve 2 yaş altı cocukların velılerıde gırıyor zorunlu olarak..
ben geberıyorum cocukta tık yok yaa
eve geldıgımızde de oyle erken uyuma yorulma fln olmuyor daha cok azıyor
gece 23,30 dan aşağı uyumamaya başladı yıne
dogacıma gecmıs olsun .. mutlaka vıtamın yazdır aysegul ıstahıu acılır belkı
ya kızlar ben zınco c dıye bır surup vcar harıka tadı olan bı surup onu kullanıyorum
duzenlı olarak
ve cok ıyı ıstah acıyor
aral severek ıcıyor
tavsiye ederım ..
bugun perdelerım gelıcek bakalım gelceklermı
ruyamda koskocamannn dev bır orumcek gordum yaaa
bı tanesı daha kucuktu bı tanesı devasal bıseydı
ne demek acep ??
bende esıme hafta sonu ard arda surprızler yaptımm
ama ona tembıh etmıstım sakın bana bısey yapma bısey alma bozusuruz demıstım
o benı sadece daga goturdu bırde yemek ısmarladı :)))
surprızlerımıde anlatırım soraaa
ayşegülcüm geçmiş olsun canım.ne alerjisi bu.daha önce de oluyormuydu.
doktor da benim yöntemi söylemiş.ben de hiç ısrar etmem hatta hemen kaldırırım.o yüzden önüne ne koyarsam yer.
ciger ve pekmez de vazgeçilmezlerimiz arasındadır.doktor bayağı ilgilenmiş gibi görünüyor.kısa zamanda düzelir inşallah.
deniz bence mor güzel bir renk.birkaç tane de mor yastık edinirsen çok güzel olur tatlım.
ben geldimmmm önce kesinlikle sana katılıyorum sevdacım eşsiz gidilmiyo bi yere ya çok zor ne yemek yeniyo ne bişey içiliyo rahat yok
gelelim dr olayına gittik geldik uyuttum şimdi durum çok kötü dedi dr. gelişiminden için yemek yemediği için boyuda eski hızını yitirmiş kilo zaten yerlerde 10.5 kilo geldi sağlık ocağında 86dı boyu dr. 85 ölçtü yine boyu iyi ama eski hızında değil dedi yemesine bağladı boğazları kızarmış yine alerjiden tam tahmin ettiğim gibi yasemincim merakla sen ilaçları bekliyosun eminim canım ama sana yararmı bilmem çünkü iştah artırıcısı doğaçın alerji şurubuymuş günde 3kere içicek ve dr. pat pat diye düşüp uyuyacak korkma dedi bana uyku vericekmiş baya bi çinko demir falan içeren toz kapsül verdi yemeklerine koyucakmışım bi tanede antibiyotik verdi aynen devam edicekmişim aç bırakmaya yemediği zaman koşturma peşinde dedi doğaçın inadı nazı var sana belli dedi inadını kırcaksın dedi mesela sabah hazırla kahvaltısını sütünü yumurtasını dedi yedi yedi yemedi kaldır dedi öğlene kadar meyve suyu dahi vermiceksin dedi öğlen yine sun yemeğini dedi yine aynı ısrar etmeden dolanmadan yedir dedi yemiyosa yine verme dedi akşamda aynı dedi abur cubur aralarda falan kesinlikle verme dedi dedim zaten abur cuburu bile yemiyo bu bi savaş olacak dedi inadına karşılık gelmeyince vazgeçecek dedi bol bol ciğer yedir dedi pekmez içir dedi ciğerleri sağlığı çok iyi dedi tek bi alerjisi işte rahat vermiyomuş ilaçlar açıcak iştahını dedi alerji şurubunu 2.5ay kullan dedi işte bu kadar
merhaba kızlar geçen hafta hiç giremedim...
teyze oldum :) geçen hafta salı günü izinliydim ve diğer günlerde öğleye kadar çalıştığımdan yoğundum...
kara bir kızımız oldu :)
günaydııınnn kızlar dün zor bi gece oldu benim için doğaç çok huysuzlandı anlamadım dr. iyi uyuyacak dedi ilaçlarla ama zor geceydi sabah aç karnına verdim ilacını dr. dedi neyse çorba ısıttım içine vitamini koydum cama çıkardım orda yedireyim dedim arabalara bakarken yer dedim inat etti bende dedim mama yemiyosan in o zaman camdan indirdim ağladı baya mama ye dedim çıkarcam kabul etmedi sonra biraz bekledim yanıma doğru yanaştı bi ara uzattım yedi sonra bi kaseyi bitirdi dün gecede 1tane muz yedi mucize doğaçın bi muz yemesi sevmezdi çünkü muzu öğürme yok şu anda boğazı rahatladı sanırım ama huysuzluk fena o da dişten herhalde diyorum artık başka ne olabilir artık kontroldende geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?