- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ay ayşegül gerçekten çok sevindim ya.sen bugün ne kadar mutlusundur.maşallah maşallah hep böyle olsun.
kızlar size birşey soracagım.aranızda oğlu sünnet olan var mı? çok pişman oldum ben.keşke küçükken yaptırsaymısız. iki ay içinde yaptırmamız lazım.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
yasemın bugun gazetede az uyuyan cocukların çok zekı olduklarını okudum..
bılımsel bır araştırmanın sonucuymuş bu.
ustun zekalı bır cocugun var hpımız farkındayız canım
onunda doğaç gıbı yemesının duzelmesını dılıyorum hep.
Allah saglıklarını korusun herseydne once evlatlarımızın
denizcim resimler çok güzel valla benimde içim açıldı gerçekten doğaç akşamıda çok güzel bitirdi kızlar çok süper yedi karnı nasıl şişti bi görseniz maşallah diyeyim tekrar bugün benden kendisi pilav istedi getirdim yedi huysuzluğuda öğleden sonra gitti akşam ben çok kötü bi yemek yaptım soya fasulyesi ilk defa yapmıştım pişmek bilmedi bide tadı kötü oldu havada çok güzeldi çıkardım doğaçı berbere götürüp saçını kestireyim dedim berber kapanmış akşam 7de açılcakmış bende doğaçı parka götürdüm kaydıraktan kaydı salıncağa bindi derken eşimin iş çıkış vakti geldi baktım servisler geliyo hadi oğlum baba gelmiştir dedim eşimi kantin çıkışı gördük bende size tel açtım dedi ihtiyaç varmı diye bende dedim çok kötü yemek yaptım napalım dedim :)) hadi yemeği dışarda yiyelim dedik çocuk parkı olan bi restaurant var oraya gittik tabi doğaçın gözü yemek falan görmedi orda evde yer nasılsa dedim çıktık berbere saçını kestirdik amerikan traşı çok tatlı oldu berber asker dediki bu kadar zaman berberim bu kadar uslu duran çocuk görmedim ben dedi saçı kesilirken gıkı çıkmadı dedi maşallah dedi neyse eve geldik doğaç kaşınıyo tabi saçlardan önce yemek ye dedim sonra cıbı cıbı 2kase ekmekli çorba yedirdim ben yine içinde yine vitaminiyle toz ilaç kan ilacı şimdide salladım uyudu gitti maşallah ya oğlumu uzun zamandır böyle görmemiştim çok mutluyum kızlar ya hepinize teşekkür ederim desteklerinizden dolayı 2.5 ay kullancakmışız bu ilaçları toparlar sanırım artık böyle giderse dualarım yaseminle inş. ecrinde düzelir o zamanda çok mutlu olucam ben çeken anlar bu durumu çok zor gerçekten yasemincim yemeklerine kattığım vitaminin adı aktibol kapsül canım kapsülün içinden tozlarını çıkarıyorum yemeklerine katıyorum dene istersen sende belki faydası olur bu arada sende kullanmışsın ya alerji şurubu bu şurup 2yaş çocuklardan başlıyo kullanımı biraz daha ağırı sanırım dr.unla konuşup önerirse bi dene istersen canım
esracım Allah analı babalı büyütsün bebişinizi
ayşegülcüm çok sevindim doğaç a
senden mutlusu yoktur şimdi:lepi:
hep iştahı yerinde olsun kuzunun
denizcim fotolara bayıldım
ah ah keşke bende orda olabilseydimboshayallersmile
kızlar hani demiştim ya batuhan babaannesini adını diyo diye
şükooo...
babaannesi 2 saat ağladım diyo
bana da gitmiş altın kolye, bluz,çizme almış öğrettim diyekaydirigubbakcemile5
çok mutlu olmuş
bu işten ben karlı çıktım yafff:hulyalumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?