2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet 2-4 yaş arası sünnet olumsuz etkiler bırakabilirmiş.arkadaşım oğlunu 3 yaşındayken yaptırmış çok korkmuş pipim gitti diye şimdi de sürekli pipisiyle oynuyormuş.
kağanın pipi ucu geriye sıyrılmıyor o yüzden yaptırmak istiyorum.şimdi 20 aylık sınırda yani.ama karar veremedim offff keşke küçükken yaptırsaydık.yaptıranlar ne güzel 1 günde iyileşiyorlar.
nurancım sen de benim gibi kaynana sevenlerdensin heralde.güle güle kullan cicilerini.

hayır denizcim kendi kaşığıyla yarım ölçek veriyorum ama doğaçta uyku olayı dr.un dediği gibi olmadı kafası pat pat diye düşerek uyuyakalmıyo sersem sersem geziyo ama uyumuyo bi türlü çok inat ben sallayınca bile hemen uyumuyo biraz zaman geçiyo acayip iştahı açıldı biraz önce 2avuç siyah kuru üzüm yedi çıtır çıtır çekirdeğiyle maşallah şimdide uyudu eczacıya sordum ben dr. iştah için dedi doğrumu dedim asıl özelliği alerj ilacı olması dedi ama iştahıda açıyor baya bi dedi içeriğini okudum doğaçın dozu yaşına göre yetişkinler 3kaşık falan içiyomuş 2yaşta bir ölçekle başlıyomuş doğaçın dozu oldukça az yani 2 yaşlarına ne kaldıki 4 ay kaldı

doğaç idrar yollarından sorun yaşadığı sıralar pipisini geriye iterdim çıkardı pipisi bi müddet yaptım yapmak gerekiyo diye duydum sonra bida uğraşmadım geçen baktım doğaçında derisi gitmiyo artık aman herkesin öyledir ya hayırlısı olsun ilkokul çağında yaptırırım bende napıyım 2.de erkek olursa birlikte olurlar

bende doğaça babanne demesini öğrettim bizde hediye işi zaten zor durumları kötü kayınvalidemin ama iyi bi söz de duymadım doğrusu öğrettiğim için zaten doğaçta sonra babanne demeyi bozdu banne diye söylemeye başladı nasıl üzüldü kadın düzgün söylüyodun niye bozdun diye annemede anneeneeenneee diyo gelince düzelir herhalde oda uzun zaman durunca alışır demeye çok şanslısın nurancım gerçekten ne güzel düşünmesi kayınvalidenin ama bende kayınvalide olsam düşünceli olurdum bence kızım gibi severdim kesin

Slmmmm güzellerrrr...

bi fırsat bulup yazamadım kaç gündür şimdi teoşu babanesiyle dedesi gezmeye götürdü bende fırsat bu fırsat napcağımı şaşırdım..temizlik,internet,spor arasında kaldım :))

onlar gelmeden hepsini yapabilirim umarım..

denisssss kıs harbiden nispet pozu vermişsin yaaaa nasıl insanın canı çekiyoooo bu sene biz de doğru dürüst kar göremedik..ne güzel bi görüntü olmuş valla bayıldım!

ayşegülcüm çok sevindim doğaçın yemesi,içmesi,huysuzluğu falan düzelmiş maşallahhh diyelim de hep böyle gitsin..darısı hepsine (yani huysuzlara :))

teo da artık beni bırakmıyor niye böyle oldu anlamadım ,odadan çıksam ağlıyor..onu bırakıp gitcem sanıyor heralde..şimdi de zor gitti arabaya kadar ben götürdüm sonra kaçtım resmen..ama alışması lazım nolcek böyle bilmem..onun psikolojisi benim için çokkk önemli!

ben o surubu kullandıgımda gece yatmnadan once ıcıyordum bır kasık ve fecı ıstah acıyordu ertesı gune zor uyanıyordum ama
maşallah doğaç a yaa benı gectı hahahaha :)))
evet ılac aslında alerjı ılacı yan etkısı ıstah acması cok arastımırsım ben bu ılacı yıllar oncesınden kullanmıstım
bırde gecen 3-5 ay once kullanmıstım soze de yazmıstım burdan hatta
belkı tekrar baslıyabılırım bende :))

ya bısey sorucam nılgun eser kım? bana arkadaslık teklıfı yollamış face den. ama ben tanımıyorum arkadaşı...acaba ben mı anımsayamadım ?

Nuran evet kaynana yönünden şanslısın sanırım canım..Teo da bababeee gibi bişey diyor bazen de kısaca babaaaa diyor babnesi anlıyor :)) benim kayınvalidem hediye falan alır sağolsun ama bi kere de duymadım torunuma şöyle iyi baktın,hasta etmedin,sağlıklı boyu posu vs.. yani hiç pohpohlanmıyorum ama insan duymak istiyo yaaaaa...7/24 kendimizi çocuklarımıza adıyoruz tüm hayatı unutarak mükafatı da bu kadarcık olsun ama..

derooo gelın dedım ben sıze kac keree..
her zaman beklerım daga beraber cıkarızz
mangal fln yaparızz ıstersenız
arada da kayarız cok zevklı ya
ben o gun cok mutlu oldum
kuucuk cocuklar nasıl kayıyorlar ya
bırde kızaklar var en cok onlarla kayıyorlar cocuklar bebekler hatta
ay mıllet 3-5 aylık bebeklerını bıle getırmıslerdı daga
o kadar sogukta alıştırıyorlar şşımdıden :))

deryacım cok haklısın bende ovulmekten cok hoslanrım
kım hoslanmaz kım onure olmaz kı deıl mı
ınsanın en derın ıhtıyacı taktır edıldıgını hıssetmesııdır
oyle deıl mı .. ?
acıkcası bende cok cok duymadım kayınvalıdemden
beraber baktıgımız ıcın mı acep :)))))

deryaaaaaa sen bana bısey yollamıssın ama ben onu sıldım mı kaybettım mı bılemıyoruım
face de hanı kım arama motorundan ısmınızı arattırmıs gormek ıcın
ben onu ıstıyorum
nasıl yapılıyor o
ıse yarıyormu
gercekten mesela konusmadıgım bırı benı arattı dıyelım gorebılıyormuyummm

Valla bilmiyorum denizcim bende faceden uygulamaları yüklüyorum ama çalışıp çalışmadığını kontrol edemiyorum,unutuyorum..(listenizin %60 yüklerse falan diyo ya)
ben de ilknur erkeçi merak ediyorum neredeyse hepiniz eklemişsiniz ama ben tanımıyorum sanırsam kızlar yoksa tanıyormuyum?

Deniz valla eski derya olsa atlar gelirdi emin ol ama şimcik anne dero bi şey yapamıyor teosuz.. herşey çocukla daha zor insanın gözünde büyüyor..ilk denemem eskişehir olcak bu bahar eğer burnumdan gelmezse bursa çıkartması da yaparız belki piknik falan ne güüzel olur özledim valla bursayı..hem ticaret de yaparım benim halaaa acilen penyeci falan bulmam lazım!

aaa kızlarrr ben sıze eşımın dun ki surprızınden bahsetmeyıı unuttumm...

hanı ben bı kac tane surprız yapmıştm ya eşıme 14 şubatta
bırıde sınemada yer ayırmaktı
cıkolata fln yaptım kalp seklınde fındıklı kazak almıştım
bırde cok sevdıgı mantarlı omletı yaptım bayadır yapmıyordum

hanı o hıc bısey yapmadı ıstemedıgım ıcın demıştım
bana kımsede olmayan bısey yapmışş
hafta sonu resmımız cekmıştı aral ben o
sen gıt kadıfe gıbı bır kumaşa onu doku..
ve cercevelettır
harıka olmuş yaa ılk gordgumde kagıt sandım o soyledı ıcındekı kumaş dıye
kumaşın uzerınde bızımr esmımızı hemd edokuma olarak baskı deıl yanı
resmını cekıp gosterırım sıze bır ara..
cok farklı deılmı :))
paylaşmak ıstedım sızlerle

Son düzenleme:
Ben hiç kayak yapmadım ama gençken bi ara buz patenine gidiyordum güzel de kayıyordum sonra ananem vefat etti niye bilmiyorum o dönem çok üzülmüştüm ve pateni bıraktım..pişman smiley :))
ama eminim kayak da çok zevklidir..eşimin kuzeni tayinleri sarıkamışa çıktı şimdi ordalar onlar da çok ısrar ediyor binin uçağa gelin diye kayak merkezi çok güzelmiş (zaten başka da bişey yokmuş :)) gelin kayarız diye ama orası da öyle böyle soğuk değil yaaa hasta ederiz çocuğu diye korktuk..webcamden gördük camlar resmen donmuştu..

Aaaane güzel düşünmüş valla bende öyle orjinal emek isteyen hediyelere bayılırım,resim ekle de biz de görelim denizcim..

Ayy halaaa adamlar örnek yapcak biz de ok diycez falan..
sayıyı azalttım son anda şimdilik 50 adet yaptırıyım satarsam 100 adet daha sipariş veririmm diye ama adamlara az geldi tabi yan çiziyorlar ,oyalıyorlar başka bi yer daha var orayla görüşcez

yok burası o kadar soguk deıl derya.
hatta bız dağa zıncırsız cıkıyoruz..
daga kadar otellerın oraya kadar hıc kar yoktu nerdeyse..
orda başlıyordu karlar..
tam bır cennet yaa ah bırde kalabalık olmıyaydıı bu kez cok kalabalıktı
yukarda hava bırden degısıyor sankı baska bır ulkeye gıtmıssın gıbı
yazın bıle soguk oralar ya
bırde ılk cıkanların başlarına fazla oksıjenden agrı gırıyor :))
ama kayak yaparken ınsan uşumek bır yana terlıyor bılıyormusun
bır sene tshırtle kayanları gormuştum ben

ben sevgililer gününden hiç bahsetmek istemiyorum çok kötüydü (yani duygusal anlamda)
eskiden cidden çok şenlikli kutlardık bu sene cumartesi akşamı mizsafirimizide alıp bizim diğer arkadaşlara gittik (benim orti faceden görmüşsünüzdür aslı)güzel bi geceydi çocuklar oynadı,biz lafladık,beyler iddia oynadılar ve kaybettiler :))
biz giderken eşimle saçma sapan bi sebep yüzünden tartışmıştık ve bozuktuk zaten gece 00.00 oldu saat ben genel olarak herkesin sevgililer gününü kutladım (hatırlatmak amacıyla) ama bizimkin de tık yok..ertesi gün uyandık hala tık yok akşama kadar (özellikle yapıyor biliyorum beni üzmek canımı acıtmak istiyor bu adam ) akşam da niye suratın asık,sinirlisin diye yanaşamadım falan diye bahaneler sundu yani duygusal açıdan çokkk çok kötü hatta hayatımın en kötü sevgililer günüydü diyebilirim..

ve şunu anladım sevgililer gününün tadı sevgilisizken yada evlenmemişken daha güzel çıkıyor :))

tabi biz o gün çok güzel eğlendik hava süperdi asrını ve senoşu harikalar diyarına götürdük hani şu masal adası daha önce de gitmiştik,resim eklemiştim..(yine ekliycem :))

dönüşte teo çok yoruldu arabada uyuyakaldı biz de babaneye bıraktık tekrar çıktık bi yerlere gittik,yemek yedik vs.. güzel bi gündü ama dediğim gibi kankim olduğu için..

slm kızlar
doğaç maşallah düzelmiş inş iyi olur bundan sonra da iştahı . bayaada uzun süre kullancakmışsınız ilacı .
bende bu aralar çok sıkılıyorum eşim bu dönem o akdar yoğun çalışmaya başladı ki tekrar ; eskişehire araba almadan gelmem diyodum ama burnumda tütüyo gitsem gezsem diye havalarda iyi gidiyo ondan heralde evde durasım yok akşam eceyi alıp markete yürüyüp geliyoruz bi sürü mamayla birlikte sonra oturup kızımla yiyoruz onları babası ya nöbette ya öğrencide oluyo biz ikimiz takılıyoruz sonra koyun koyuna yatıyoruz ama ece benden sonra uyuyo dün gecede çorap çekmecemi boşaltmış heryer çoraptı sabah allahtan gelip geri yanıma yatıp uyuyo bide yerde uyuya kalsa bilmiyorumkismile
bi pazar bakıcıya bırakıp ankarayagidelim deyip duruyorum ama önce benim günlerimi ayarlamam bide eşimin öğrencilerini ayarlaması lazım

ece de babanneye ebe diyo en son onlar burdayken babanne diyoduk babaya bakıyodu hep kayınpederimde ebe o dedi artık ebe diyo hep akşam tlf çalıyo ebe diye koşuyo konuşuyo onlarla anlatıyo neler yaptığını bayılıyolar kayınvalidemde beni çok över kızlar ben rahatsız olurum çok mütevazi olma öylesin sanarlar derler yaa gerçekten çoğu zaman çok mütevaziyim bazen başkasından benimle ilgili bişey duyanlarr aaaaa senmisin filan derlerdi ama kayınvalidem sağolsun hele ameliyat olduğunda gelen misafirlere serpil rahimeden bile iyi baktı bana sağolsun herşeyimi yaptı fian demişti nasıl onore olmuştum görümcemede serpil olsada ıhlamur yapsa serpilin çayı kahvesi güzel olur deyip duruyomuş bazen arıyo nasıl yapıyosun yaa annem seni sayıklıyo söylede bende öyle yapıyım yazık kadına die alkisalkisalkis:roflol:

ben çıkıyım 1-2 saat yürüyüş yapıyım hava fena değil yaz yaklaşıyo gitmiycek yine bu kilolar yapıştı resmennnnn ıyyyyy( kahverengi mayokinii:)) zaten misafir var ndiye yine kaçtı gitti alkol,tatlı,cips vssss..offf yaaaa deniz nasıl özeniyorum sen ve senin gibilere bi bilsen !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…