2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hem kurabiye yiyorum hem de offffff bende vermeliyim diyorum nasıl olcaksa offfffffffffoffffffffffffffffffboshayallersmile

serpilcimm maşallahhh yaaa tü tü tüü
bnm bu aıleye yaptıgım ıyılıklerden bahsetmeme gerek yok heralde..
ama ona ragmen bır ovgu ısıtmedım ben..
kac kez uyardım emıne annemı ben senden hıc ovgu gormedım bugune kadar dedım
aymıllet nasıl gelınlerıno ovuyor onun yanında
yengelerı fln ama bıızmkı agzını acmaz
bana oyle dedıgımde
ben senı senın yanında ovmem kızım demıştı
bırde onlar kendı gelınlerını ovebılırler ama onemlı olan onların senı ovmesı benımde onların gelınlerını ovmem gıbı bıseyler soyledı..
ben senı her yerd eherkese ovuyorum ama dedım
ınsan ıhtıyac duyar boyle seylere dedım
agzımla yanı dusunun..
ama hala aynı
he soyle seyler der
kızımda bnm halımı yıkadı
kızım evımı supurdu
kızım bır borek yaptı bugun harıka oldu fln
kızımın kahvesı cok guzel oluyor o yapsın (mısafır geldıgınde)
elının lezzetı cok guzel der sureklı bırde

dero cok komıksın yaaa kahve mayokını :))))
ya sadece yurumekle olmuyor ama ascık da az yemekten gecıyor sanırım sen baya zaman mısafır alma dökturuyorsun sorada gerı gıtmıo kılolar

denizcim yeter işte yaa daha ne desin kayınvaliden sana kızım demesi bile yeter bence
selcancım yazmayı unuttum arkadaşımın nicki wildrosee burdan görüşebilirsin canım özelden yada profilinden onada senin nickini verdim ama naptı bilmiyorum görüşmedik sonra

valla k.valdem iyiir sağolsun ecrinin zaten biliyorsunuz babaanne hatta adını bile diyor

Son düzenleme:
bence yapıyor..
benım eltım meltım yok ama oyle bır durumla karsılassaydım dırekt ılıskımı keserdım
madem oyle hıc gorusmeleyım dıye baska yere tasınırdım

Kızlar ruyamda kocamannnn bır orumcek gormuŞtum tarantula gıbı tÜylÜ bıŞeydı ama kocamandaa
1 metre fln
cok korkuyorum ogluma zrara verır dıye ama o hıc bısey yapmıyordu
ne demek acepppp

denizcim ben anlarım bu rüya işlerinden biraz.eşin senin ve oğlunun resmini süpriz yapmış ya ona çıkmış tatlım.örümcek görmek dokumacıya delalet ediyormuş.
senin eşin kumaşa yapmış ya resmi ona çıktı işte.
derya sen hala emziriyosun canım niye gitmiyor kilolar.benden 27 kilo gitti ya.ama benimki 15 ay su bile içmedi su ihtiyacını benden karşıladı o emdikçe ben de eridim.
benim kaynanam iyidir sagolsun.gerçekten annem gibidir.yanındayken pek övmez ama ben odadan çıkınca döktürür.
bazıları insanın yüzüne övmeyi sevmezler ama arkanızdan övüyorlardır bence.

ayşegül doğaçın iştahının açılmasına herkes gibi bende çok sevindim inan canım
ama pekte fazla anlatma istersen nazara falan gelmesin paşa
ben yinede maşallah diyeyim

ben hala zeynebe vitamin şurubu falan vermiyorum kkızlar yediklerinden alıyodur vitaminin heralde bilmiyorumki

bu aralar hergün elma ve portakal suyu karışımı içiyo kendim hazırlıyorum evde
benim yaptığımı içmezdi hep hazır verirdim
ama bu aralar içiyo okadar mutluyumki
bu karışımda bile bi çok vitamin var
blendırdan geçirilmiş ceviz katıyorum kahvalsına hergün onunda vitamini ayrı
sonra süt içiyo bal veriyorum pekmez veriyorum
çorbalırınıda vitaminli yapmaya çalışıyorum
yeterli olmuyomudur acaba ?
verdiğiniz vitaminlerin içinde artı özellik olarak ney var kızlar ?

deniz ne güzel kaymışsınız yaa
özendim vallahi :))
demiştim ya ben dağa çıkmayalı baya bi uzun zaman oldu
zaten şu andada gidemeyiz zeynep durmaz kimsede
bizde artık yazın serinlemek amaçlı gideriz napalım
burda hava ne kadar sıcak olursa olsun yukarı çıkınca insan hırka giyme gereği bile görüyo yazın

benim k.validemde benim yanımda hiç övmez beni
ama arkamdan övüyo demekki
çünki eşimin akrabaları hep bana k. validen seni çok seviyo senin olmadığın ortamlarda bile herkese yanlışlıkla sevda diye sesleniyo derled
bürekli benim ismimi söylemeside sürekli beni düşündüğünü gösteriyo heralde demi kızlar :)))
bide biliyoki oğlu çokkkk huysuz biri benden başkası asla idare edemezdi onu
blu yüzdende ayrı bi sevgi duyuyo bana karşı
kaynım var eşimden büyük ama hala bekar eltim gelse bile benim yerimin ayrı olcağını biliyorum ben (şımarık similyyy)

yasemin senin k.validede ayrımcılık yapıyo bence
ama sen yeri gelince hakkını savunan bir kişiliksin
bence bu konudada haklı olduğunu ona kanıtlayabilirsin canım

sevdacım hosgeldın canım.. artık sık ugramıyorsun ya..
kayınvalıde konusunda bnmkıde neden benı hıc ovmuyorsun sen anne dedıgımde sen baskalarından duyarsın bnm senı ovdugumu demıstı
gercı kız kardeslerı hep soylerler senı cok sevıyor dıye ama
ben kulagımla duymak ıstıyorum :hıhhhh

ya perdelerım dun geldı ıgrenc olmuss esım yenıden dokumstu bu kez daha beter dıkmsılerdı
ıcıne tela koymuslar sabıt duz dursun dıye amana yarabım bır oncekınden daha beterdı
yorgan gıbı olmuştu yanı dalga dalga duruyordu
takan kısıler bıle anladılar berbat oldugunu..
hemen tel actı cocuk olmamıs abı bunlar dıye anlatmaya basladı
gerı aldılar goturduler bu sekılde veremeyız dıye
sınrden oturup agladım
blıyorsunuz kızlar evlendıgımden berı ılk kez perde yaptırıyorum evıme
borclar yenı bıtmeye basladı daha dogrusu hafıflemeye dıyeyım..
ama ozendıgım hıc bısey olmuyor yaaaa

kızlar japon perdeden neredeyse vazgecıcem ya
yatak odamdakı ne kadar guzel duruyor ya jılet gıbı bunlar nedne duramıyor anlamıyorum yaa
bana fıkır verınn

Son düzenleme:
ayy canım kıyamam ya üzülme
bak bende üzüldüm şimdi
deniz eşin bu işin erbabı tabi ama acaba diyorum kumaştan kaynaklanıyo olabilirmi bu sorun
yatak odandaki kumuşla aynımı türü
belki bu kumaş daha incedir diye düşünüyorum

dediğin gibi bugünlerde pek giremiyorum
zeynep hiç rahat bırakmıyo sürekli ayaklarımda yapışıyo resmen
benim onunla oynamamı istiyo
ayyy bu kız kendi kendine oynamayı ne zaman sevicek bilmiyorum
mesela kule yapıcak hemen o meşhur parmak tutma huyu varya hemen tutup yere oturmamı istiyo
hayır ben gelmicem kendin yap dediğimde sinirlenip kuleyi sağa bola atmaya başlıyo
bu sefer ağlamaya başlıyoo
mecbur bırakıyo beni onunla oynamaya

deniz bu arada ben resimleri senin msn adresine attım canım
haberin olsun
hani senin msn açılmıyo ya görmemişsindir diye söylüüyorum

yalnız başına oynanırmı sevda yaa yazık çocuk sıkılr hemen ecede öyle de ondan diyorum resim çizerken bile yanında otutturuyo geçen öutfakta bişeyler bulmuş oynııcak babasıyla konuşuyodum elim yukarda kalınca tutmadı pijamamdan nasıl çekiyo tamam geliyorum kızım bırak diyorum bırakırmı gelmiicemi biliyo çünkü çeke çeke götürdü
yaa bide ece tvyle çok konuşmaya başladı mesela çikolata reklamı filan çıkıyo ıııı bıyak benııimmm diyo hemen

Yürüdüm ..hem de 8,5km kadar..çok iyi geldi beynim boşaldı resmen,remen şarj oluyorum dışarıda yürüyünce yaaa..umarım her gün yürüyebilirim böyle ,1,5 saat hergün bırakabilsem teoşu aslında..

evet doğru diyosun denizcim ben bi daha misafir kabul etmiycem..eski günlerdi,şuydu buydu derken her yaptığımdan bende götürdüm gecefalan dinlemeden yarımkilo almışım hemen..gramla veriyorum kilolarla alıyorum bu nasıl iş yaaaaa..

selcancım evet emziriyorum da ama emzirmek benden hiç bişey götürmedi valla çok da yemiyorum ama hareketsizim biraz ondan veremiyorum biraz hayatıma hareket gelsin,spor yapıyım falan gidiyor..havalar düzeliyor ya bir yandan hoşuma gidiyor artık çıkıp yürürüm diye bir yandan da yaz geliyor çanları çalıyor kulaklarımda..hala aynıyım

üniversiteden ev arkadaşımla iddiaya girdik ikimizde teonun d.gününe kadar hedef belkirledik vericez verilemeyen her kilo 10tl değerinde o yüzden sıkmam lazım:))

denizcim senin kayınvalide gerçekten çok iyi bi kadın bence biz ordayken bi oğlum bide kızım var benim dedi tek çocuğum yok dedi biz ben bi taneymiş dedim çocuğun bende tek çocuğum dedim o da öyle söyledi bence bu herşeye bedel en güzel övgü daha ne olsun hep kızım kızım diye arkanda dönüyo kadın benim kayınvalide över başkalarının yanında bazen çocuğa çok güzel bakıyo maşallah diye bide kayınpeder övermi beni valide söylüyo baban diyoki doğaça çok güzel bakıyo aferin diyomuş ağızlarından doğru dürüst bişey duymam arkadan geliyo yani laflar bide bi kerekayınvalidem bişey dedi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim damadından için herşeyi batıyo bana dedi hiç istemediğim huyları var dedi seninde oluyo ama dedi önemsemiyom o kadar dedi bide bi kere bi laf dedi çok ağrıma gitti hiç unutamıyorum o lafını görümcemin kayınvalidesi çok çenesi düşük dedimki espiri olsun diye benden bile daha çok konuşuyo dedim demesinmi evet ayşegülden daha çok konuşuyo diye görseniz bi kim kimden daha çok konuşuyo kızlar beni görenlere soruyorum gerçekten çokmu çenem düşük ciddi ciddi cvp verin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…