2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bence gayet yerınde konusuyorsun canım ben abartı bısey gormedım

deroo ne yaptın kkızım sen yaa 8,5 km mii

bu arada sevdacım güzel yiyosa vitamine gerek yok canım bizim iştahsız çocuklar için bunlar yine çok güzel yedi maşallah inş. böyle gider

yasemincim evet ayrım yapıyo canım boşver yapsın takma bence sen zaten ya görümce ya elti olması kötü görümce daha kötü bizde elti yok görümce kendi kızı olduğu için asla seni kızı gibi göremiyo onun alt kademesinde geziyosun sürekli bişey olsa önce kızı geliyo amaaan gelsin ben çok önemsemiyorum beni sevmiş sevmemiş saygımızı bilelim mesafemizi koruyalım yeter bence beni rahatsız etmiyo sonuçta zırt bırt gelse yada birlikte otursak dahamı iyi bence böylesi daha güzel yasemin düşünsene allah göstermesin bişey olsa ilk yanaşacağı kişi eltin ne güzel işte iyi olsan yerleşir sana aynı evde oturmak istemezsin sanırım

ben geldim kızlarrrr...ecrin dışarı çıktık gezdik dolaştık iy geldi valla banada kızımada bayıldı ablalarıda buldu oynadı onlarla 1 saat bile yetti ikimizede...

Son düzenleme:
maşallah deryacım sanada ya iyi yürümüşsün hep böyle devam etsen kalmaz bişey bence ya bende yemek işinde beceriksiz oldum çıktım iyice noluyo ya bana içimden gelmiyo artık yapmak kendi yaptığımı yemeyi sevmiyorum nedense başkasının yaptığı yemekler hep tatlı geliyo bana o yüzden içimden gelerek yemek yapmıyorum hiç ya sinir oluyorum bu huyuma acaba diyorum eşimede evimi sevmediğim içinmi böyle özellikle mutfağımdan nefret ediyorum annemin gönderdiği erzakları sığdıramadım bi yere ortada duruyolar mesela ben görünce sinir oluyorum bunları etkisi olabilirmiki eşimle konuştuk belki seneye kiraya çıkabiliriz sıkıldım ben bu evden gerçekten ya

bence gayet yerınde konusuyorsun canım ben abartı bısey gormedım

deroo ne yaptın kkızım sen yaa 8,5 km mii

sağol canım insanoğlu işte kendini dışardan göremediği için görüş açısı farklı oluyo tabi ben tam tersiyimdir mesela damadını kötüler bende överim size ne kadar saygılı kızını ne çok seviyo sevinmelisiniz diye yapıcı olurum hep ama onlar çok kötü yönden bakıyolar hep mesela kayınpeder dediki damadından için yemek ayırt ediyo dedi şikayet edercesine eşimde parladı eleştirip durmayın insanları ne var bende ayırt ediyorum dedi çekti gitti orda eşim şunu demek istedi evladın yani bende ayırt ediyorum yemekleri kendinize bakın önce demek istedi bunun gibi bi sürü lafları vardır onların damadıa lakap takmış adam acaba benim lakabım neki diye düşünmeden edemiyorum malesefkaydirigubbakcemile3

sevdacım ben bile ecrin yemediği halde kestim ama ecrin çok kullandı bence hiç gerek yok maşallah sende çok güzel vitaminli hazırlıyorsun mamalarını baksana .....

Kayınvalidelerrrrr..yaz yaz ,anlat anlat bitmez!:))

biz 17 yıldır tanışıyoruz yani benim neredeyse çocukluğumu bilir o yüzden hep sen çok özelsin ,gelecek elti adayı(her kimse artık henüz belli değil) o senin gibi olamaz der..ama işte arada gönül kırıklıkları oluyor..
babası beni çok seviyormuş onu da yeni öğrendim eşimin kuzeninden azıcık yaz dedikoduları yaptık webden yazınki olaylara çok üzülmüş beni çok seviyormuşlar,beklemedikleri hareketleri yapmışım (naptıysam :)) vs..sevcekler tabi,sevmek zorundalar...
oğulları ve torunları ellerimde ,bana mahkummmkötükedihüso :))

ama 2 gün sonra kayınbirader evlenince kesin ayrımcılık ,kıyaslama olcak eminim..çünkü kayınbiraderimi çok kayırırlar o küçük vs.. (eşşek kadar adam :))

bir de kayınvalidem çalışan bi kadın olduğu için mutfakla pek işi olmamış hala da yok hep söyler herkes gelinine öğretir,ben senden öğreniyorum diye.. gerçekten sürekli tarif,püf noktası vs söylerim bende yani eşim annesinin yemeklerini özleyemiyor ,ne kötü dimi-tatlicadiarzu-

yasemincim sende çok takma bu konuları bence..
zorla güzellik olmuyor ,yeri gelince lafını söylersin yada eşin görsün ,bilsin ve seni haklı görsün yeter canım..

evet ayşegül görümce olayı daha kötüdür gerçekten..ayy iyiki yok! insanın kendi çocuğu gibi olabilir mi..

seni oğlumdan ayrı tutmam lafı da yalan bence..çünkü diyorum ya kimse kendi çocuğun gibi olamazzzzz,onun sevgisi bambaşka..
ilerde asrın evlenince ben de kaynan olcam :)) ama gelinimi asrın kadar sevemem biliyorum oğlum mutluysa,svip,seviliyorsa ben mutlu olurum ama oğlumu üzen birini de asla sevememkötükedihüso

ewet ya yasemin seninkide çok ayrımcılık yapıyomuş ne kaynanalar var heee duymazdan gelcen hee yapmıştım diicen napcaksın başka tatsızlık olmasındansa bide gitmezsin sık sık tamam işte senin kendi ailen yeter boşver kadın değişmez bu yaştan sonra sen canın sıktığınla kalırsın
ayşegül çok komik demi sana ddamatlarının dedikodusunu yapıp lakabını söylüyolar filan başkasınada seni anlatıyolardır cins işte hepsi ama bencede sen öyle çok onuşan biri değilsin konuşuyosanda iyi şeyler için konuşuyosun canım tadsızlık çıkarmak huzur bozmak içinmi konuşuyosun sanki
sevda bencede vitamine gerek yok kullanma hiç canım bende kullanmıyorum ya bu aralar biz sıkıldk meyve filan yemiyoruz eceye muz kolay geliyo günde 2 muza yakın yiyo sabahlarıda portakal sıkıyomuş bakıcı ben hiç meyvef ilan vermiyorum hatta bu sıralar boşlamışım gibi geliyo yemek işini ma haftasonlart ıhavuç elma sıkırım içer onu ever hanfendi pipetli bardağı var öğrendi artık dökmeden içiyo maşallah

Ay ayşegül bizimkilerde de lakap olayı var kimse kimsye adıyla hitap etmez hatta çekirdek aile değil amcaları,kuzenleri falan da bu işin içinde..
aynen bende çok merak ediyorum bana ne diyolar acap arkamdan kesin dominant teyze diyorlardır :))

bu arada ayşegül sen asla çenesi düşük biri değilsin yaaa..ne alaka!

kızlar görümce iyi bişey yaa aslında hihoyyyt benimki gibiyse eğer
bayılıyorum ben onla kounşmaya gizli bişey oldumu eskde hemen onu ararım hani bize süpriz filan yapmak isterlerse söyler hemen hiç durmaz ağzında delikafadulden ecenin doğumgününde hediyesin aldık dedi kayınvalidem süpriz dedi kapattım ablam aradı dünde eceye doğumgünü hediyesi bilezik aldık annemle deid hahhahahahaa
geçen de biz mutfak dolabı portmanto söylemedik yaptırdığımız gelince gördüler gidince onlarda sipariş vermiş bize söylemiyolar ablamla eşim konuşurken annemlerde ölçü veridler yaptırcaklar bileme ne anlatıverdi hahahahhahahahhahahahaahhaaa çok komik benimki yaaa seviyorum ama gerçekten

öyle karışım meyve suyu yapıp içirince bende yemiş,yememiş pek sallamıyorum serpilcim..çünkü cidden çok vitaminli oluyor her şeyden koyuyorum ben..

amaaaaa geçen beyfendi aldı biberonu içeri gitti bende makineyi temizliyorum bi gittim tüm meyve suyunu halıya,yastıklara,tv,üstü başı her yere dökmüş ..resmen çıldırdım allahtan üstlerini örtüyorum yoksa halıdan falan asla çıkmazdı

öyle karışım meyve suyu yapıp içirince bende yemiş,yememiş pek sallamıyorum serpilcim..çünkü cidden çok vitaminli oluyor her şeyden koyuyorum ben..

amaaaaa geçen beyfendi aldı biberonu içeri gitti bende makineyi temizliyorum bi gittim tüm meyve suyunu halıya,yastıklara,tv,üstü başı her yere dökmüş ..resmen çıldırdım allahtan üstlerini örtüyorum yoksa halıdan falan asla çıkmazdı

Bak o hastalık mevzularında benimki iyidir yani hani teo doğduktan sonra akçayda safrakesesi ameliyatı olmuştum ya,hiç üşenmedi ankaradan hemen geldi (torunu içinmi acep :)) ama geldi ve hastanede yanımda o kaldı ,2 gün sonrada döndü herkes yapmazdı yani 10 saatlik yol sonuçta..

ama lohusayken aynı şeyi söyleyemem çok yanlızdım çokkkk,annem de dahil hepsine çok kızdım zamanında yanlız bıraktılar beni..sen nasılsa halledersin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…