2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

döktürmüşsüünzz zilloşlar :)))
ben cok bunaldım dışarı cıkıyoruz aral ben eşım.
nereyee tabıkı farfurrrrrrrrr .

serpilcim görümcemi bende severim iyi kızdır ablası gibiyim ben bu ara hamile olduğu için stresli hassas dönemde alıngan gibi ama severim saygılıdır bana karşı bi sorunu olsa ilk benimle paylaşır danışır hoşuma gider ama kayınvalidem ayrımcılık yapıyo ama sadece banada değil eşimle yani oğluylada yapıyor görümcem bi sürü yardım etmiş bize yardımıda doğaça bebek kıyafetleri almış sağolsun bişey diyemem ama oğluda kardeşine boş kalmadıki çeyiz için yatak odası parası verdik bizde düğünde takılan takı haricinde bunlar bişey değil ben konuşmayı sevmiyorum bu tür şeyler söylenmez kıyas yapılmaz ayıptır ya sadece göze gözükmemesi hep kızı yapıyo yani herşeyi oğlunda iş yok katkısı yok gibi söylemesi can sıkıcı daha neler neler varda söylenmiyo işte bu yönden kötü görümce

yardıma gelince hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççç görmedim gururla söylerim bunu eşimde bilir çok kızgındır annesine bu konuda hatta şimdi görümcemde hamile kız mide bulantısı yaşıyo yoğun bi şekilde bilirsiniz hamileyken kendi yaptığımız yemeği yiyince midemiz bulanır pişerken kokusu dokunur kızının ihtiyacı var şu an ona gitmiyo sanki onu bağlayan ne varsa damadı sevmediği için gitmemeside damadın suçu ne biliyomusunuz gülmekten yerlere yattım yaptığı yemeği yemiş elie sağlık dememiş bide bi kerede yarım bırakmış yaptığı yemeği yememiş deliriyo kadın nelere takılıyolar anlatsam roman olur şükredin kızlar halinize ben hep diken üstünde oluyorum onlara gidince kayınpederde bi tuhaf valide evet evet dedi konuşurken sizde bilirsiniz bişeyi onaylarken evet evet deriz hani vay efendim sen niye sürekli evet evet diyosun dedi çıkıştı kadına benim yanımda sen bi memleketine git iyi değilsin falan dedi kadına evet evet dedi diye düşünün ya nelere takılıyolar offf bi sürü bunun gibi hikayeleri gülmekten koparsınız eleştirici bi aile aşırı derecede siz olsanız diken üstünde olmazmısınız o ailede konuşmalarıma dikkat etmeye çalışıyorum dikkatli hareket ediyorum falan sıkıcı anlıcanız

ha bu arada meyve suyundan bahsedilmiş dr. bana meyve suyununda iştahı keseceğini söyledi gerekli vitamini karşıladığı için yemeğe gerek duymuyomuş sütte aynı şekilde sütü kes dedi bana dr. kansızlık yapar dedi ama ben kıyamıyorum ya gece uyurken veriyorum azcık gelişimi için sütte önemli ya çok değil ama günde bir kere gece o da normal değilmi sizcede kızlar meyve suyunu aç karnına vermeyin hemen yemek sonrası içsin açke tok tutar kısacası önerim size ben öyle yapıyorum tokken içiyo bugünde mucize gibiydi doğaç daninodan tiksinen çocuk iki kaşıkta bitirdi pardon yuttu diyebilirim :))) yasemin mucize gibi kız bu şurup dr.la konuş bence belki verir hala yemek yiyo doğaç durmuyo vermezsek kızıyo falan o derece dene sende danış dr.a bi umut

allah kolaylık versin valla ayşegülcüm şu ilacı bana tekrar yazsana hem alerj,y, hemde vitamini yarın dr.sorayım ben taktım haaaaa....

Son düzenleme:

prakten aktibol canım aktibol demir kapsül prakten alerji ilacı danış bi ne dicek bakalım

sağğol ayşegülcüm inş.yarın bir sorayım bakalım..

kızlar canım çekti şimdi börek yaptım yiyorum sıcacık çıtır çıtır gecnin bi vakti ama her gece yemeden zaten yatmıyorumda börek yapmazdım eşimde geldi aldı yarısından çoğun işyerine götürdü yiyelim diye....

evet kızlar ben kayınvalide yönünden çok şanslıyım
doğum yaptığımda yüzük almıştı bana herkes bebeğe takar altın ama ben anneye takıcam bu yüzüğü demişti
batuhanın doğum günüde yine bana hediye almıştı ve demişti ki
bugün batuhanın doğum günü ama buna sebep sensin sana çok teşekkür ediyorum yavrum
iyiki batuhanı doğurdun demişti
çok mutlu olmuştuım tabi
kayınvalidem cidden çok düşünceli birisidir
beni o kadar överki herkese artık utanırım
beni görende artık nuran adını duymaktan gına geldi seni ne kadar seviyo kayınvaliden derler

bu aralar bende ipin ucunu kaçırdım yine yaa
ne güzel eski kiloma dönmüştüm tam 59 dum
tabi onu görünce ipleri gevşettim biraz 61 oldum (

ayşegülcüm valla doğaça çok sevindim yaa
ne güzel yiyo maşallah...
darısı ecrine...

bize bu ay elektrik faturası baya yüklü gelicek
batuhan sayesinde
artık bütün evin ışıklarını yakıyo
kapatsak bağırıyo ağlıyo illa açıcak
emzirirken ışığı çaktırmadan kapatıyoruz
hemen farkediyo koşuyo açıp yine gelip emiyo
bide odaları dolaşıyo kapalı gördüğünü tekrar açıyo
nasıl vazgeçiricez bilmiyorum
gittiğimiz yerlerde de artık takmış durumda onların lambalarını da açmak istiyo

denizcim eşin ne güzel düşünmüş hediyeyi
çok farklı cidden
resmini merakla bekliyorum :))

günaydın kızlar
son bi kaç gündür canım çok sıkılıyo
b igün ders çalışsam bi gün çalışmıyorum kızıyorum kendime zaman daraldı
cts günüm var nasıl geçicek diye stres yaptım akşam eve gidince bi iş yapasım gelmiyo temizliği bitirsem yawaş yawaş diyodum hepsini aynı anda yapıcam heralde
ece dün aşam çokkk huysuz mızmızdı erkenden uykusu geldi 9 da yatak odasına götürdü bizi tabii uyumadı tam yatıyorum düttt getiriyorum tam yatıyorum ayşe safişşş fill barniii yatakta 3 kişi olduk derken 4 te oyuncak alıyoruz eşimle iki uçta .ıçımız donuyo uyuyana kadar kalkmak istiyo kızıyorum ğlıyo bu sefer ağlaya ağlaya uyudu dün akşam 1 saat uğraştırdı 12 oluyodu bizde yattık 4 te uyanmasınmı bizimki yat kızım bilmem ne yok eşim aldı götürdü sabah 6 ya kadar oturmuşlar adam zaten yorgun salı gecesi evde yoktu bu gecede yok dün gece bi dinleneyim demiştir ama ben uyudum o turdu sabah biraz morali bozuktu bişey diyemedim kendimi suçladım bide uykusuzluğu var tabii ondandır ama artık uykumu bölemiyorum yaa nasıl gözlerimdenakıyo şimdiye kadar olanların acısı çıkıyo heralde uyku sersemi eceye kızıyorum sonra pişman oluyorum sabah söz verdim kendime kızmııcam artık bağırmııcam diye görücez akşam nasıl olucak herşeye ağlar oldu o da ben de
bu akşam hiç yükseltmiicem sesimi ne yere su döktüğünde ne heryerini çikolata yaptığında ne 50 kere yanına yatırıp kaldırıp süt isteyip sonra uykusu açılıp ordan oaya kaçındığında ne ağlayıp zırladığında ne kar başarılı olcam bakalım

ahhh serpil o sözleri bende veriyorum kendime ama olmuyo bi yerde yine patlıyorum ya bizde eşim hiç ilgilenmez ben ilgilenirim ama allahtan doğaç gece çok fazla huysuzluk yapmıyo 2gün öncesine kadar uğraştırdı ama bu ilaçlar baya ağır veriyo uykuyu zahmet etmek istemiyo kalkmaya sabahta ben zorla kaldırdım aslında uyusun dedim ama öğlen erken yatırcam gün var bugün uyuysun uyansın gidelim dedim rahat vermez yoksa uyumasa orda bana

yasemincim afiyet şeker olsun canm sen ye bol bol ihtiyacı olan sensin böreklere falan bi parçayada hayır demem doğrusu gerçi bugün gündede şişeriz iyice off offf

denizcim bende merak ettim çerceveyi nasıl bişey acaba

ben hediyeyi atlamışım yaa deniz güzel günlerde kullan canım bende merak ettim nasıl bişey olduğunu
yasemin bende boğaz oldumu üşenmiyorum malesef senin yemen güzel bişey tabii ama dün o sinirle oturup bi litrelik olayla bi büyük paket cips bitirdik eşimle bide lost inemedi net çok yawaştı onada sinir olduk ikimizde o hızla yedik yattık

ya kızlar benim durumum daha farklı ama biraz daha sabırlı olabilirim aslında ece akşama kadar görmediğinden nazlanıyo bu kadar tamam evde olsak ikimizde belki bi yerde patlıyorum diyebilirim ama zaten akşam 6 dan sona birlikte oluyoruz 5 saat filan ondada hepimizin burnundan geliyo bazen dün akşam dedim bugünkü dersimiz anne nasıl canından bezdirilir hayattan soğutulur diye sonrad üzüldüm onun bi gülücüğü öpücüğü yetiyo herşeyi unutmam için çoğu zaman bazen olmuyo bide tam regl dönemim oldum olacam ondanda kaç gündür sinir küpüyüm hepsi üstüste binice böyle oluyo demekki akşam kızıyoruz ağlıyo ya sonra kalkıyo bi öpüyo şap şup hembabasını hem beni nasıl güzel gösteriyo sevgisini sarılıyo gel anneeemmm babaamm diye hep öyle yatalın itiyo yabii çocuk oda haklı ((

kızlar selam.. aral dun farfuru bırbırıne kattı yaa kuckata durmuyor ınmek ıstıyor cıglık cıglıga
ınıncede vınnnn kaçıyor
delı oldum yaa
ne alısverıs yaptırdı ne oyun evınd eoynadı delırttı bızı
hayır kucajkta da durmuyor kacıcakmış beyefendı
kaybolucaktı az daha ya
mıllet gormuyor kucuk oldugu ıcın
caarpıyor ınsanlara
fln market blumune gırdık orda da bı kadının poposunu elledı
onunde durdu kadın dıye ıtekledı kadını gectı kosmaya devam :)))
sevgılıler gunu dıye bır fılme bılet aldık kadrosu cok ıyıydı
julıa roberts fln oynuyor fılmde
21,45 seansına bılet aldık neyse eve geldık aral 21,30 da uyudu vınnn hemen sınemaya gıttık fılm guzeldı ama bekledıgım kadar deıl
ve sınema salonunda sadece ben ve eşım vardık koskocaman salonda :)))
yanımıza bı suru abur cubur almıstık yedık onları sonra eve geldık aralı aldık uyuduk
sabah 6 da uyandı yaa offf yamuk yumuk ve duzensız uyuyorum hep
esımde oylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…