2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yahu bnm canım fecı sıkılıyor bugunlerde ya.. offf havadan mı acaba
ne zaman hava boyle lodos olsa bana gelıyorlar
perdelerden de ses seda yok..
hey allam ya
bı kerede ıstedıgım bısey cuk dıye bır kerede olsun

serpilcim sen çalışıyorsun değil mi?
o yüzden bağırıyorsundur.sonuçta akşama kadar yorulup stres oluyorsun.
yoksa o saydıklarını kağan da yapıyor.hatta ben izin veriyorum bazen evi dağıtmasına.ama ben evdeyim temizliyorum.çalışsaydım bende bu kadar sabırlı olmazdım heralde.
dün biberondaki suyunu saksıya dökmüş çamurla oynamış.halının heryeri perdeler üstü başı heryeri çamurdu.2 metrelik akvaryumumuz var camını çamura bulamış.
bir geldim beni görünce anneee biyaaaaaa (balıklara biya diyor) mama dedi.yani balıklara mama veriyorum diyor.
gülermisin ağlar mısın.babasını dedesini çagırdım bayagı güldük.makineyle halıyı yıkadım.o da yardım etti bana.
ne yapayım kızamıyorum ben.eşim de benim hatunun sinirleri alınmış diyor.
.işten gelip bir de halı yıkadıgımı düşünüyorum da o zaman bende kızardım heralde.

denzicim perdelere heveslendiğin için olmuyodur
bende öyleyim bişeye hevesleniyim
olacağı varsa bile olmuyo
olsada kötü oluyo

evet neye heveslendıysem olmuyor...
sımdıde oglumun sunnetını hayal edıp heveslenıyorum
yapma ozenme olmaz dıyorlar

:çok üzgünüm:

ben yazabilecek kıvama geldim hepiniz uçmuşsunuzzzz:umursamaz:

Teoyla havayı güzel gördük parka gidelim dedik neyse gittik herşey güzel hoş bi salıncaktan inip diğerine biniyo falan ama güneş gitti rüzgar başladı bizimki gelmiyo gel oğlum başka parka gitcez yok gelmem diye tepiniyo..resmen yerlere attı kendini,kucağımda durmuyo,tekmeler atıyo (bir de güçlü sıpa,çakıveriyo valla) yani eve getirene kadar burnumdan getirdi elim ayağım titredi resmen sinirden,kendi de susmadan yarım saat ağladı..daha şimdi uyudu!

bizim düzen de kaydı iyice sabah 7.30 da kalktı ben zaten 4 de yatmışım uyuz oldum yat oğlu diyorum yokk banamısın demiyo zorla uyandırdı açtık kayunun cd sini onu seyrettik sabah sabah..

dün babanesiyle dedesi çok gezdirmişler,pestili çıkmış bir de reebok ayakkabı almışlar hani şu ışıkları yananlardan bayılmışş hiç çıkartmadı ayağından 25.5 numara almışlar bizim küreğe ancak olmuş :))

Sen fazla irdeliyosundur denizcim..sen de yazmıştın ya fazla ayrıntıcıyım diye ondan bence belki başkası baksa ona şahane dikilmiş gelecek sen milim milim inceliyosundur gibime geliyor..
umarım geldiğinde düzgün de olur da içine siner..

Benim hiç sünnet hayalim yok daha..bakalım 5 yaşından sonra istiyorum daha var yani..

kızlar bende sabah sabah eşime çok güldüm benim artık romantik olmayan olsa olsa ormantik olan kocacım sabah buzdolabına bi kağıt asıp gitmiş işte o kağıttt!

baktım baktım seni çok seviyorum yazıyo her tarafında en altta da
" Mesele neyi gördüğün değil yeğen,neyi görmen gerektiği mesele yazıyor.."
tabi çok güldüm bu aralar fazla ezel takılıyoruz,onun geyiği dönüyor evde..

ama meğer mesele şuymuş ki..o kağıdın içinde heryerinde seni çok seviyorumun dışında gizlenmiş aşkitom sana gecikmiş sevgililer günü hediiyesi aldım bugün dışarı çıkmayın,kargo gelcek yazıyormuş bir de..
ben tabi onu farkedemedim..dışarı da çıktım,kargocu da gelmedi yada geldi bulamadı bilmiyorum..
ne alem adam yaaa..aşk ayrıntıda gizlidirrrr..Ha haaa haaasırnaşık şey

Son düzenleme:
canım hıc alakası yok..
getıren adamlarda bunu bu sekılde takamayız deyıp gerı goturduler ztn
kötu dıkılmesı yada guzel durmaması sonuctabı sekılde olmaması yanı ust uste gelmıs olabılır
cok detaycı olmamdan kaynaklanmıyor yanı.
adam ben soylemeden yanımda aradı satan kısıyı magazadakı adamı yanı
cıden bır oncekınden daha kötu duruyordu yorgan gıbı dalga dalga duruyordu
ben hıc yatak odamdakı hakkında kötu bısey yazdım mı ..
cunku jılet gıbı duruyor
ama bu olmadı
ayrtıncıyım dedıma ma fazla deıl
herkesten fazla herekese gıore daha cok ıncelerım.
gozumden bısey kacmaz. o kadar yanı kötu bısey deıl kı bu
evlendım evlenelı yenı perdem olucak dusunun..
kı dıkısler berbat ıstedıgımız yerden dıkılmemıs yıne ama onugectım bukez barı duz dursaydı
ınanırmısınd eryacım adam taktı hepsını ve dırekt gerı cıkardı karsıdan bakıp elını surmedı bıle duzelırmı dıye
hemen adamı aradı bunlar olmamıs dedı
bıze dondu bu sekılde takamayız abla bunları dedı ve gıttıler.
cok uzgunum bu konuda ben bısey yaptıgımda cok ıyı olmasını ısterım cunku.
aman bosver dıyemıyorum ben

ben tıkladıma ma resmı goremedım dero..
başım çatlıyor agrıdan aralla hava almaya cıkıyoruz bahceye
gelınce yazarım

denizcim o zaman siz yanlış yere diktirmişsiniz yada farklı kumaştır kumaştan kumaşa farkeder..
olsun bu kadar takılma yaaa perde sonuçta ,bi süre kullanırsın sonra içine sinmemişse değiştirirsin nasıl olsa herşey elinizin altında şanslısınız...

ayyyy ya bu fotoalr neden bu kadar büyük oldu uğraştım uğraştım küçültemedimde (((
sözde kayuyu izlerken öikolatalı gofretyiyodu hanfendi her yeri çikolata içinde kalmış aammmmaaaa kızmadım daha DDD

Kızlar kargocu geldi ve ben şokkkk oldum...

eşim koşu bandı almışşşşşş!ohaoldumsmile:lepi:

kaç zamandır istiyordum biliyorsunuz ama maddi durumlardan dolayı erteliyordum..sevinsemmi kızsam mı bilemedim şimdi..

serpilcim çok büyük olmuş resimler ama ortada herşey ece batırmış her yerini ojeleride pek güzel bu arada

deryacım süper bi hediye gerçekten ama sen bu kez dışarıda çıkmazsın nasılsa evde yürürüm diye :)) şaka bi yana gayrete gelirsin ne güzel düşünmüş ama enişte çok güzel gönlünüde almıştır kesin

ha ha ha serpil çok tatlı resimler ohhhhh ne güzel yemiş tatlı kız...
oooo derya hayırlı olsun senin kilolara yol göründü bence...

Sağolun kızlar..

çok komiktim görmeliydiniz..eşim telefonda küçük bişey ama idare et falan demişti
bende saf saf elimde kimlik bekliyorum kargocuyu bi yukarı çıkamadı diye de söyleniyodum adama..
sonra bi gördüm kocaman kutu 2 kişi zor taşıyooo..

üzerini okuyunca yüzüme aptal bi gülümseme yayıldı tabi..
adamlarda bana bakıyorlar ne gülüyo bu kadın diye...:)))

yanında da şu mekik çekme aleti var ya rocketlerden onlardan hediiyesi varmış yani anlayacağınız bu kilolar gitcek başka yolu yok gerçekten..

gitmezse yuhhhh..

deli adam yaaaa..bu kadar borç varken yaptığı işe bak..bari işe yarasın aletler,yaramalııı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…