2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Serpilcim resimlere bilgisayara kaydettim öyle baktım..eşşek ecoşşşşş!
ne güzel de yemiş gofretini yarasın kuzuma..:))
ayyy hepsi aynı yaaaa..

selcancım gerçekten sen iyi sabırlıymışsın bende çalışmıyorum ama bu gibi durumlarda gülüp geçemiyorum yaaaa..
benim de sinirlerimi aldırmamfalan lazım,ilaçmı kullansam napsam ki..

akşam teo altını bağlatmamak için benimle savaşırken (bu da yeni çıktı bağlatmıyo ve kıyamet kopuyo)
burnuma kafa attı resmen kırıldı sandım nasıl bir acıydı o! oturdum ağladım acıdan çok canım yandı beni öyle görünce teo da korktu ağladı yavrum..artık benim ağlamama kıyamıyooo o da içleniyo ağlıyo yaaa..

Sevgililer gününde I love you demeyi netleştirdi o gün akşama kadar ay yav yuuu dedi durdu
şimdi de beni üzsün,kızdırsın ay yav yuuu diyip öpüyo sıpa aklı sıra gönlümü alıyooo..:))

dün akşam küçülmemiştim sonrada kapatmak zorunda kaldım dev gibilerdi yaa
yine olmadı ama bakamayanlar böyle baksın daha anlaşılır en azından
oje sürmeye bayılıyo gösteriyo sonra herkese süslü birazcık hanfendi parfüm şişesi bulursa hemen pstpıst diye üstüne sürüyo
dün akşam arkadaşlardan dönünce uyku tulumunu giydirmek içi soydum öncesinde beni duşta yakalamıştı tv izlerken iki dakka giriveriyim demiştim ama bi banyo savaşı başladı saat 11 oluyo o zamn kızdım ona kadar bişeyim oyktu birazda nazar değdi heralde herleye huysuzlandı gitti orda namaz kıldı yattı üstünü örttü gözlerini kapadı iyi geceler ded ibize bide horladı çok sevdiler filan gelincede böyle yaptı
deryacım hediyen süpermiş valla aferin enişteye almıştır gönlünü artık sende iyi gaza gelirsin hadi bakalım gitsin klolar teoyada kıyamam ecede ben ağlayınca dayanamıyo gelip sarılıp ikimiz ağlıyoruz bide anne anne diye yüzümü avuçlarının arasına alıp gözlerime bakması var hala ağlıyomuyum diye bayılıyorum cnım kızım yaa iyiki doğurmuşum unutup başlıyoruz gülmeye

serpil senin ki de mi namaz kılıyor.benim kağan da 6 ay başladı allahın izniyle :) milletin yanında yapıyorlar sonra nazar değiyor di mi?
kız ece cadısı nerden biliyon sen oje sürmeyi.gelirsem yerim seni valla.
derya teo iki kelimeyi birleştirip konuşuyor maşallah.kağanın da kelime hazinesi geniş ana 2 kelimeyi birleştiremiyor daha.
kağan da dedesiğil geldi ya çok mutlu.akşam dedesi allah allah nasıl çok balık yiyor bu çocuk diyip şaşırmış numarası yapıyor.o da dedesi görsün diye yiyor.sürekli beni emiyordu ya bıkmıştım artık fazla gelmiyor.demek ki yalnızlıktan habire bana yapısıyormuş.

slm kızlar havalar çok güzel gidiyo ve oğlumun iştah süper maşallah beni çok mutlu ediyo nasıl istekli yiyo ağzını açıyo görmelisiniz ne verirsem yiyo yüzünü hiiiç çevirmiyo akşama kadar yediriyorum bende ohhhh yarasın kuzuma sihirli değnek değmiş gibi resmen nasıl ilaç bu ya kadınlar günündede sakindi rahat verdi biz dışardan yemek söylüyoruz dün tantuni söyledim doğaçla yeriz diye bana bişey bırakmadı komşular falan keşke onada ayrı söyleseydin dediler doğaçı hiç böyle görmemiştik dediler yasemiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canım sende dene bu şurubu çok etkili gerçekten doğaça etki ettiyse ecrinede eder bence görüş biran önce dr.uyla bizi anlat bi zararı yoksa versin ecrinede oğluma resmen 2. kere aşık oldum beni üzmüyo hiç yaaaaaaa gözüm doluyo ya onu böyle görmek allahım nolur nazar değmesin böyle anlatmam kötü nazar değebilir biliyorum ama ne çektiğimide sizler bilyosunuz kızlar sizinle bu olayı paylaşmak daha çok rahatlatıyo beni ne yedirceğimi şaşırdım resmen öyle iştah varki kilo almaya başlamış artık 11 olmuş kilosu evde digitalle tartıyorum çıplak

selam kızlar cok celem var
ıs gorusmesıne gıdıcem bı yeden aradılar acıl tarafından hazırlanıyorum
ne gıyınıcegımı bıle bılmıyorum
derya cok guzel bır hedıye..
umarım ışe yarar dedıgın gıbı
ee artık elın mahkum :)

eşimde istanbulda bugunn ..

hayırlısı olsun denizcim..perdelerinede üzüldüm umarım artık olurda sende kurtulursun olmazsa başka yerle anlaş başkasıyla konuş ....

deryacım güle güle kullan canım hediyenn eee artık kilo savaşın başladı eşinde almış tam istediğin bişey yani .....

QUOTE=handerya;11669694]Serpilcim resimlere bilgisayara kaydettim öyle baktım..eşşek ecoşşşşş!
ne güzel de yemiş gofretini yarasın kuzuma..:))
ayyy hepsi aynı yaaaa..

selcancım gerçekten sen iyi sabırlıymışsın bende çalışmıyorum ama bu gibi durumlarda gülüp geçemiyorum yaaaa..
benim de sinirlerimi aldırmamfalan lazım,ilaçmı kullansam napsam ki..

akşam teo altını bağlatmamak için benimle savaşırken (bu da yeni çıktı bağlatmıyo ve kıyamet kopuyo)
burnuma kafa attı resmen kırıldı sandım nasıl bir acıydı o! oturdum ağladım acıdan çok canım yandı beni öyle görünce teo da korktu ağladı yavrum..artık benim ağlamama kıyamıyooo o da içleniyo ağlıyo yaaa..
[/QUOTE]

Son düzenleme:

ihmal etme yasemincim ben çok ciddiyim bu konuda doğaçta daha önce kullandı alerji ilacı böyle olmamıştı alerjik bi çocuk doğaç biliyosun bebekliğinden beri kullanıyo buna benzer ilaçlar ama bu bambaşka bak denizde kullanmış alerji için değil kilo almak için çok işe yaradığını yazmış dr.umuz doğaçın sürekli uyuyacağını falan söylemişti yazmıştım ya kafası pat pat düşecek uyuyacak demişti doğaça etki etmedi o kadar uyku konusunda o kadar hareketli yani ama noldu gece ağlamadan huzurlu uyuyo mızmızlığı yok bunun gibi etkiler yaptı dene bi dr.a sor

serpilcim çoook tatlı ece yaa nede güzel yiyor kızz daha ne istiyorsun sen ecrinle 1 gün geçrsen valla kalpten gidersin ozaman ecrin yesin diye ben her şeyi eline veriyorum eceninki ne kalır ecrin yemediğinden tv ye üzerine ellerine ağzı hariç abartmıyorum heryerine ve her yere bilerek sürüyor kapı cam perdeler ooo halılar hemde bu her gün ve 1 kere değil kaç kere ben günlük 3 kere ev temizliyorum halıları siliyorum sürekli böyle yaa ne kadar ne güzel oturmuşta ecrin hayatta oturmaz ayakta gezinir ve diğer odalarıda girer oralarıda batırır hatta bugün misafir odasının halısını sileceğim orayı berbat şekilde batırmış

Son düzenleme:
sorucam canım sağol yaa sorucam .....elki düzelir bir umut bıktım artık yaa valla eline bile bişey veriyorum onu bile yamak istemiyor ve inanırmısın koltuların altına atıyor meyve sularını benim bulunduğum odadan ççıkıp mahsus başka odaya geçip yerlere döküyor ahh ahh neler çektiğimi bir görseniz aklınız durur nasıl bir cadıyla uğraştığımı bir görseniz oturular halinize şükredersiniz ......:Saruboceq:

Son düzenleme:
Allah kabul etsin canım :) biz onu örnek alıcaz artık diyorum bende maşallah cin gibiler şimdiki çocuklar

maşallah doğaç ada ayşegülcüm senden mutlusu olabilir miki ya inş hep böyle devam eder dediğin gibi sen yinede heryerde çok fazla anlatma biz tabii sürekli maşallah diyoruz inş değmeznazar bi çocuğumuz yedin hepimiz mutlu oluyoruz darısı ecrine artık inş

yok yasemincim ben ecenin yemesinden içmesinden şikayetçi değilim yaa kuzum maşallah huysuz ve geçimsiz bi çocuk değil çabuk uyum sağlıyo biz yokken öyle kötü bi durumla karşılaşmadık ço şükür henüz yemeğide bizimle yiyo maşallah bende nazara inandığım için çok söylemiyorum Allah korusun yemediği zırladığı zamanlarıda unutmadım daha
ben şten geldikten sonra bi yerden sonra ipler kopuyo onu anlattım kızmasam artık dedim dün akşam daha iyiydim ama şu çıldırma zamanları olmasa ecenin bide hni kediler gelir dolanır ya bacaklarında bulaşık yıkıyorum mesela geliyo aynen öyle sinirdn bacaklarım titriyo bitireyim kızım yok yatıp oraya ağlıyo hatta artık gidiyo taşa fayansa yatıyo sürtünüyo ne zaman istediğini yapmask gidip eşiğe kapı ağzına soouk yerlere oturuyo kızalım diye bende dayanamayıp kızıyorum diye kendime kızıorum durum bundan ibaret

selammmmm
benimde bugün günüm vardı zeynep maşallah artık eskisi gibi huysuzluk çıkarmıyo toplum arasında
arada yanıma gelip onunlu birlikte çocuikların olduğu odaya taşıdı beni ama yinede iyiydi yani

dünde hava çok güzeldi parka götürdüm zeynebi
ıordada çok güzel oynadı kendinden biraz büyük ablaları vardı onlara gidip gidip sarıldı öptü falan çok sevindim zeynepten beklediğim davranışlar değildi bunlar
demekki boşuna üzmüşüm kendimi o kadar çocuk gayet uyum sağlayan bi çocuk o andaki ruh haliyle ilgili sanırım

2 saat boyunca parktaydık teonun yaptığı gibi parktan ağlayarak çıktık bizde hiç ayrılmak istemedi ordan
bide bana oturmam için yer gösteriyo hanfendi o kendi kaydırağın merdivenlerinden çıkıyo orda köprü var diğer kaydırağa geçen oralarda koşup oynuyo
5-6 yaşında çocuklarda oluğu için orda çarpıp düşürücekler diye çok korktum
yanına gitmeme kesinlikle izin vermedi
diğer çocuklar yalnız oynadıkları için oda sanırım grur yaptı ve beni yer gösterip oturmamı emretti :)))

ohhh ecenin keyfede bak
almış laptopu karşısına elinede çikolata değmeyin kızımızın keyfine :))

öfff zeynep çok kabız oluyo az önce zar zor kıvrana kıvrana yaptı yine kuzum

zeytin yağı içirdik zorla eşimlede öyle yapabildi
ne olucak böyle bilmiyorum acaba diyorum sütmü yapıyo kabızlığı
şimdi zeyneple eşim markete gittiler
devam sütü al dedim eşime bakalım bide onu denicem
biliyosunuz zeynep hep sma mama ile büyüdü ve onu içerken hiç kabızlık problemi olmuyodu
bakalım denicem yine bu sefer bebelac junior aldırıyorum
içeriğide bu
Bebelac Junior,
1 yaşından büyük çocukların değişen besinsel ihtiyaçlarını karşılayan prebiyotik lif ilaveli devam sütüdür. Zengin demir ve kalsiyum içeriği ve A, C, D vitamini ilaveleri ile çocukların eksiksiz beslenip sağlıklı büyümesine destek olur. Lezzeti ile çocukların devam sütünü severek içmesini sağlar.

buda olmazsa sma devam sütü alıcam
olmadı artık doktora götürücem oda bana bol lifli beslememi söylücek çünki bu durumlarda ilaç vermiyolar alışkanlık yapar diye
uffff içim acıyo o kaka yapmaya çalışırken

canım akşamdan ıslattığın 2 ,3 tane kuru kahverengi kayısıyı sabah yedirebilsen hiçbirşeyi kalmaz kabızlığı hemen geçer ama yer mi bilmiyorum.ben kağana 6 aylıkken vemeye başlamıştım.hem kendimde hem kağanda çok faydasını gördüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…