selam kızlar cok celem var
ıs gorusmesıne gıdıcem bı yeden aradılar acıl tarafından hazırlanıyorum
ne gıyınıcegımı bıle bılmıyorum
derya cok guzel bır hedıye..
umarım ışe yarar dedıgın gıbı
ee artık elın mahkum :)
eşimde istanbulda bugunn ..
canım dün dr. gidiyorduk sormaya kafama takmıştım artık ama ne yazıkki tam hazşrlandık yengem rahatsızlanmış aportopar hastaneye götürdük ecrinde anneme bıraktık yani anlayacağın pek fırsatım olmadı şimdide evi topluycam tenizliycem iş güç dolu heryer heryerde yaaa..ama maşallah nasıl bu kadar iştah açtı anlamadım valla ecrinde kullandı alerji şurubu 2 yaş üzeri olmamıştı faydası ama olmazsa tel.aaçayım kii onuda pek kabuletmiuyorlar muayene etmek lazım diyor off offf....
ihmal etme yasemincim ben çok ciddiyim bu konuda doğaçta daha önce kullandı alerji ilacı böyle olmamıştı alerjik bi çocuk doğaç biliyosun bebekliğinden beri kullanıyo buna benzer ilaçlar ama bu bambaşka bak denizde kullanmış alerji için değil kilo almak için çok işe yaradığını yazmış dr.umuz doğaçın sürekli uyuyacağını falan söylemişti yazmıştım ya kafası pat pat düşecek uyuyacak demişti doğaça etki etmedi o kadar uyku konusunda o kadar hareketli yani ama noldu gece ağlamadan huzurlu uyuyo mızmızlığı yok bunun gibi etkiler yaptı dene bi dr.a sor
Allah kabul etsin canım :) biz onu örnek alıcaz artık diyorum bende maşallah cin gibiler şimdiki çocuklarserpil senin ki de mi namaz kılıyor.benim kağan da 6 ay başladı allahın izniyle :) milletin yanında yapıyorlar sonra nazar değiyor di mi?
kız ece cadısı nerden biliyon sen oje sürmeyi.gelirsem yerim seni valla.
derya teo iki kelimeyi birleştirip konuşuyor maşallah.kağanın da kelime hazinesi geniş ana 2 kelimeyi birleştiremiyor daha.
kağan da dedesiğil geldi ya çok mutlu.akşam dedesi allah allah nasıl çok balık yiyor bu çocuk diyip şaşırmış numarası yapıyor.o da dedesi görsün diye yiyor.sürekli beni emiyordu ya bıkmıştım artık fazla gelmiyor.demek ki yalnızlıktan habire bana yapısıyormuş.
maşallah doğaç ada ayşegülcüm senden mutlusu olabilir miki ya inş hep böyle devam eder dediğin gibi sen yinede heryerde çok fazla anlatma biz tabii sürekli maşallah diyoruz inş değmeznazar bi çocuğumuz yedin hepimiz mutlu oluyoruz darısı ecrine artık inşslm kızlar havalar çok güzel gidiyo ve oğlumun iştah süper maşallah beni çok mutlu ediyo nasıl istekli yiyo ağzını açıyo görmelisiniz ne verirsem yiyo yüzünü hiiiç çevirmiyo akşama kadar yediriyorum bende ohhhh yarasın kuzuma sihirli değnek değmiş gibi resmen nasıl ilaç bu ya kadınlar günündede sakindi rahat verdi biz dışardan yemek söylüyoruz dün tantuni söyledim doğaçla yeriz diye bana bişey bırakmadı komşular falan keşke onada ayrı söyleseydin dediler doğaçı hiç böyle görmemiştik dediler yasemiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canım sende dene bu şurubu çok etkili gerçekten doğaça etki ettiyse ecrinede eder bence görüş biran önce dr.uyla bizi anlat bi zararı yoksa versin ecrinede oğluma resmen 2. kere aşık oldum beni üzmüyo hiç yaaaaaaa gözüm doluyo ya onu böyle görmek allahım nolur nazar değmesin böyle anlatmam kötü nazar değebilir biliyorum ama ne çektiğimide sizler bilyosunuz kızlar sizinle bu olayı paylaşmak daha çok rahatlatıyo beni ne yedirceğimi şaşırdım resmen öyle iştah varki kilo almaya başlamış artık 11 olmuş kilosu evde digitalle tartıyorum çıplak
serpilcim çoook tatlı ece yaa nede güzel yiyor kızz daha ne istiyorsun sen ecrinle 1 gün geçrsen valla kalpten gidersin ozaman ecrin yesin diye ben her şeyi eline veriyorum eceninki ne kalır ecrin yemediğinden tv ye üzerine ellerine ağzı hariç abartmıyorum heryerine ve her yere bilerek sürüyor kapı cam perdeler ooo halılar hemde bu her gün ve 1 kere değil kaç kere ben günlük 3 kere ev temizliyorum halıları siliyorum sürekli böyle yaa ne kadar ne güzel oturmuşta ecrin hayatta oturmaz ayakta gezinir ve diğer odalarıda girer oralarıda batırır hatta bugün misafir odasının halısını sileceğim orayı berbat şekilde batırmış
öfff zeynep çok kabız oluyo az önce zar zor kıvrana kıvrana yaptı yine kuzum
zeytin yağı içirdik zorla eşimlede öyle yapabildi
ne olucak böyle bilmiyorum acaba diyorum sütmü yapıyo kabızlığı
şimdi zeyneple eşim markete gittiler
devam sütü al dedim eşime bakalım bide onu denicem
biliyosunuz zeynep hep sma mama ile büyüdü ve onu içerken hiç kabızlık problemi olmuyodu
bakalım denicem yine bu sefer bebelac junior aldırıyorum
içeriğide bu
Bebelac Junior,
1 yaşından büyük çocukların değişen besinsel ihtiyaçlarını karşılayan prebiyotik lif ilaveli devam sütüdür. Zengin demir ve kalsiyum içeriği ve A, C, D vitamini ilaveleri ile çocukların eksiksiz beslenip sağlıklı büyümesine destek olur. Lezzeti ile çocukların devam sütünü severek içmesini sağlar.
buda olmazsa sma devam sütü alıcam
olmadı artık doktora götürücem oda bana bol lifli beslememi söylücek çünki bu durumlarda ilaç vermiyolar alışkanlık yapar diye
uffff içim acıyo o kaka yapmaya çalışırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?