2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oo kımseler gelıp gıtmemısss..
benımde dun ıs gorusmem ıyı gectı bakalım
hep ıyı gecıyor emme arayan yok :)))
dun ıs gorusmesınden sonra perdelerım geldı
bır oncekınden daha ıyı olmus neysekı
hala kırısklıklar var ama cocuk buhar tutun açılır zamanla dedı
bırde kuru temızlemeye verılıcekmış yıkamak yokmuş evde
ıcıne tela koymuşlar
bır oncekıne megersem elyaf koymuşlar
getıren cocuk o yuzdn oyle duruyordu onlar dedı

aral yanımda bırakmıyor

aaa nıye boyle yapıyor bu adam yaa vurmasını benc bır an evvel kesın bır yolla engellemelısın
kı bır daha yapmasın
vurmak ne demek ya..!
herseyı anlarım karsılıklı kavga ederken vurmasını bıle anlarım sınırle yapılabılır ama ecrın kustu dıye sana neden vuruyor kı
cok kızdım ..vede uzuldum

Bu sefer olur inşallah denizcim,tabi hayırlısıysa..
perdelerin koyu renk olması çok avantaj oluyor öyle kolay kolay kirlenmiyo,kirlense de göstermiyoo :))

Offff yasemincim sen böyle yazınca çok üzülüyorum inan,eşini paralayasım geliyor valla..
bende biraz feministlik,dominantlık ne ararsan var..kabul edemiyorum,hazmedemiyorum böyle davranışları,hakaretleri..
canım benim ne desem bilmiyorum ,eşinin yapısı bu sanırım kolay kolay değişmez ama tutumu daha yumuşak olabilir,belki kendi de farında değildir ne derece kırıcı olduğunun..

bi kaç gün hiç yüzüne bile bakma anlasın hatasını uğraştır biraz,kendini affettirmek için çaba göstersin canım..hep aynı sahne nereye kadar?
burnu sürtülsün canım azcık..sen çok şımartmışsın bu adamı yaaa..klava:

yasemincim erkekler bazen çok düşüncesiz oluyor gerçekten.birgün boyunca ecrinle ilgilense kolunu kaldıracak hali kalmaz.yine de sana akşama kadar yatıyorsun diyor haa.ne diyeyim çok üzüldüm gerçekten.haketmemişsin.ecrini de hiç düşünmüyor.sana vurunca ecrin de çok üzülür huysuzlaşır tabi ki.o artık herşeyi anlıyor çok akıllı.
canım burnunu sürt biraz.annen de destekliyor madem.sonra da karşına al konuş.ağlayasım geldi yemin ederim vurmak ne demek yaaaaa.
canımsın üzülme düşün taşın bakalım.nasıl bir tutum sergilersen düzelir kocan.....

yasemincim çok üzüldüm canım ben şiddete çok karşıyım ya çok kızıyorum böyle erkeklere en iyisini yapmışsın burnu sürtülsün biraz

denizcim işin bu sefer hayırlısıysa olur inşallah
perden neyseki daha iyi gelmiş eskisine göre
güle güle kullan canım

yasemincim inan çok üzüldüm
erkekler ne yaptıklarının bazen farkında olmuyolar
burnu sürtülsün biraz anlar belki ozaman

günaydın kızlar denizcim inş. bu kez işin olur canım çağırırlar inş.

derya naptı acaba derya biniyomusun koşu bandına nasıl gidiyo hıııı :))

benim canım sıkıldı bugün ya hem eşim nöbetci hemde doğaç grip oldu tıskırıyo burnu akıyo off off biri bitio biri başlıyo dertlerin neyse iştahı çok gitmemiş bi kase çorba içirdim sabah zaten çok iştahlı olmuyo öğlen uykusundan sonra iyice açılıyo aman bunada şükür ya hiç yememesinden iyidir memnunum valla dün çıplak bezsiz tarttım 11400 geldi ama yemeğii yeni yemişti 11 yada 11i biraz geçmiştir kilosu tahminim

Tünaydınnnnn...
biz de gece uyurken biraz yutkunma güçlüğü çektik umarım hasta olmaz...ay hiç biri hasta olmasın biz olalım onlarınki hiç çekilmiyo..
yaaa teo hiç söz dinlemiyo,çok inat oldu istediği olmayınca kıyamet kopuyo,saçma sapan şeyleri yapmak istiyor çıldırtıyor beni,sizinkilerde öylemi yaa 2 yaş sendromu bu dimiii?

Ayşegülcüm dün siftah yaptım koşu bandında 30+45 dak 150 de mekik çektim karın kaslarım ağrıyo şu an ama bugün 1 kilo vermiş uyandım çok mutlu oldum tam gaz devam..

dün eşim sinir etti beni akşamüztü saat geç olmadan (aşağıya ses gitmesin diye) teoya bak da yarım saat yürüyüm dedim bi saat tantana yaptı o hiç bişey yapamıyomuş,kendine zaman ayıramıyomuş vs ..bazen çok bencil oluyo beni gıcık ediyo...

Zaten dün saat 10 da uyudu yine ben teoyu uytmaya gidiyorum bi bakıyorum döndüğümde adam uyuyor ve bir daha da uyanmıyor zaten 1 gecemiz var oturabildiğimiz film falan seyrederiz diye düşünüyordum avatar hala duruyor bi seyredemedik..geçen suretler diye bir film almış bruce willsin filmi onu izledik fena değildi..

ama bu adamın uykusu beni deli ediyor yaaa...

valla yasemin ne diyeyim bilmiyorum ki.eşin zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkmış arkadaşım.sen şimdi annenin evindemisin.kendi evine gitmiyor musun?
derya kağan da inatlaşmalar başladı gibi.büyüdükçe değişiyorlar o yüzden babasıyla çok dikkat ediyoruz hareketlerimize.kızmadan sabırla dikkatini başka şeye çekiyoruz.

yasemin eşine ne denilebilirki ?
gerçekten okuyunca çok üzüldüm diğer davranışlarını geçtimde hiç bir kadın tokat atılmayı bile haketmiyo
inşallah bu davranışı son olur

doğaçın kilosuna inanamıyorum maşallah paşaya
3-4 günde bir kilo almış neredeyse
bu gidişle batuhan ve teomanı geçicek :)

bende yarın anneme gidiyorum kızlar
bikaç gün kalıcam kar kış derken bayadır gitmiyordum
annemin bilgisayarı çok yavaş ordan girebilirmiyim bilmiyorum
herkesi kocaman öpüyoruz zeyneple

devam et o zaman deryacım koşmaya çok güzel 1kilo gittiyse eşin demekki çok yoruluyo canım uyuduğuna göre geçen bende eşime dedim senin yerinde olsam eve gelsem hemen yatardım herhalde dedim koşu yapmışlar o gün ben dayanıksızım çok hemen serilirdim yemek bile yiyemezdim herhalde daha öncede çalıştığımdan biliyorum abartısız eve gelir atıştırır sabahki kıyafeti baş ucuma koyar işe giderdim ya çok zor gelirdi sabah sabah soğukta falan gitmek

doğaçın kilosuna inanamıyorum maşallah paşaya
3-4 günde bir kilo almış neredeyse
bu gidişle batuhan ve teomanı geçicek :)

evet sevdacım maşallah diyeyim kuzuma kocamanından böyle devam ederse size 1ay sonraki halinin fotosunu koyucam bakalım tanıyacakmısınız doğaçı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…