Bu sefer olur inşallah denizcim,tabi hayırlısıysa..oo kımseler gelıp gıtmemısss..
benımde dun ıs gorusmem ıyı gectı bakalım
hep ıyı gecıyor emme arayan yok :)))
dun ıs gorusmesınden sonra perdelerım geldı
bır oncekınden daha ıyı olmus neysekı
hala kırısklıklar var ama cocuk buhar tutun açılır zamanla dedı
bırde kuru temızlemeye verılıcekmış yıkamak yokmuş evde
ıcıne tela koymuşlar
bır oncekıne megersem elyaf koymuşlar
getıren cocuk o yuzdn oyle duruyordu onlar dedı
aral yanımda bırakmıyor
2 gün önce eşim ben ecrin gezmeye gidecektik..eşim 1buçukta gideriz dedi ve 2 oldu gelmedi yaa ecrin 1 de giyindi tam 1 saat onu oyaladım durmadı dışarı çıkardım eşimde geldi ve be nbahçedeyim ecrinle ilgileniyorum eşimede pantolon koydum onu giysin diye yenide yıkayıp akşam kuruttuklurım vardı 1 tane pantolonu ütülenecekti tutturdu bunu ütüle diye ecrin durmuyor koydum dedim onu giy ama başladı bana saymaya lafları bende kızdım neyse ecrini içeri koydum ve ütüledim ama sinir oldum yaa çünkü bana akşama kadar öküz gibi yatıyosun ve daha neler dedi dün kurumuş gece yapsaydın dedi ki ben iyice bozuldum ve yüzüne dedim gece hatta buruyada yazmıştım canı çekti börek yaptım geç yattım zaten nankör yaa çok gücüme gitti valla ben ne isterse yapıyorum neyse sonra söyledim kızdım ve artık tadım kaçtı gitmelim dedim ütü yapıyordum üzerime geldi hala hakaretler diz boyu nebçim yani ağlıyorum bana sus bee zırlama dedi koluma vurdu yaa..burnumdan geldi...
4 gün öncede ecrin kustu diye vurdu yanımdaydı bişey de dememiştim hiç ecrinle konuşuyordum unsızın yaptı....
Tünaydınnnnn...
biz de gece uyurken biraz yutkunma güçlüğü çektik umarım hasta olmaz...ay hiç biri hasta olmasın biz olalım onlarınki hiç çekilmiyo..
yaaa teo hiç söz dinlemiyo,çok inat oldu istediği olmayınca kıyamet kopuyo,saçma sapan şeyleri yapmak istiyor çıldırtıyor beni,sizinkilerde öylemi yaa 2 yaş sendromu bu dimiii?
Ayşegülcüm dün siftah yaptım koşu bandında 30+45 dak 150 de mekik çektim karın kaslarım ağrıyo şu an ama bugün 1 kilo vermiş uyandım çok mutlu oldum tam gaz devam..
dün eşim sinir etti beni akşamüztü saat geç olmadan (aşağıya ses gitmesin diye) teoya bak da yarım saat yürüyüm dedim bi saat tantana yaptı o hiç bişey yapamıyomuş,kendine zaman ayıramıyomuş vs ..bazen çok bencil oluyo beni gıcık ediyo...
Zaten dün saat 10 da uyudu yine ben teoyu uytmaya gidiyorum bi bakıyorum döndüğümde adam uyuyor ve bir daha da uyanmıyor zaten 1 gecemiz var oturabildiğimiz film falan seyrederiz diye düşünüyordum avatar hala duruyor bi seyredemedik..geçen suretler diye bir film almış bruce willsin filmi onu izledik fena değildi..
ama bu adamın uykusu beni deli ediyor yaaa...
doğaçın kilosuna inanamıyorum maşallah paşaya
3-4 günde bir kilo almış neredeyse
bu gidişle batuhan ve teomanı geçicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?