o kadar yorgunum ki kızlar hem cts hem pazar misafir ağırladım ortalık topla servis yap çocukların peşinde koş öldüm ece cts uyudu ama dün arkadaşları uyudu o uyumadı akşam 6 olurken sızdı 1 saat sonra zor uyandırdım hadi koştursun diye arkadaşlara gittik ordada 7 aylık bebeğine rahat vermedi mızmızlandı soyundu bıcıbıxı diye tutturdu 2 3 saat oturabildik gece 12 oluyodu zar zor uyudu eşim sağolsun okulda yaparım kahvaltı kalkma dedi o kalktı gitti ben de 8 de hazırlanırken biri cama vurdu sandım taktaktakkk çok ses geldi ecede korktu uyandı bugünde şaştı uykusu bakalım
ben evde yoruldum eşimde yazık dışarda gezerken yoruldu hiç bişey anlamadık bu haftasonundan gelen gün paralarından başka o da bugün dolapçıya verilcek zaten
bazen kendimi çok cesaretli görüyorum senin neyine ece gibi çocuğun varken arka arkaya ağır misafir ağırlamak dün arkadaştan gelince bide sildim süpürdüm bugünün yemeğini yaptım eşimde de diyo zaten kaç gün nöbetçiydim göremedim ece uyanıkken yanyana getirmiyo bizi özledim seni bi yanımda otur yaa diye kızdı söyledi durdu bana bu hafta kendimi ona affettirmem lazım
bide spora gidecektik arkadaşlarla eşimde yüzmeye gidicem dedi ben ısrar ettim bişeyler yap kendine vakit ayır çok yoruluyosun diye şimdi o gidince benimki kalıcak evde çalışsam biraz callatenics diye bişey varmış deryacım duydunmu sen videosunu indirdim çokkk zor yaparmıyım bilmiyorum ama onu yaparsam çok faydalı olcak gibi
tunaydın mıllet...
bız bugun aılecek yalovaya gıdıyoruz ben ordan ıstanbula gecıcem anneme
yarında hastaneye yatıyor annem
ve carşamba gunude amelıyatı var
onemlı bır amelıyat
dua edın bıze..
Serpilcim valla ayşegüle katılıyorum helal olsun ben de öyle misafir ağırlamak gözümde büyüyor,çocukla hazırlanmak çok zor gerçekten!Ne zorun var yawww sen git tatlımo kadar yorgunum ki kızlar hem cts hem pazar misafir ağırladım ortalık topla servis yap çocukların peşinde koş öldüm ece cts uyudu ama dün arkadaşları uyudu o uyumadı akşam 6 olurken sızdı 1 saat sonra zor uyandırdım hadi koştursun diye arkadaşlara gittik ordada 7 aylık bebeğine rahat vermedi mızmızlandı soyundu bıcıbıxı diye tutturdu 2 3 saat oturabildik gece 12 oluyodu zar zor uyudu eşim sağolsun okulda yaparım kahvaltı kalkma dedi o kalktı gitti ben de 8 de hazırlanırken biri cama vurdu sandım taktaktakkk çok ses geldi ecede korktu uyandı bugünde şaştı uykusu bakalım
ben evde yoruldum eşimde yazık dışarda gezerken yoruldu hiç bişey anlamadık bu haftasonundan gelen gün paralarından başka o da bugün dolapçıya verilcek zaten
bazen kendimi çok cesaretli görüyorum senin neyine ece gibi çocuğun varken arka arkaya ağır misafir ağırlamak dün arkadaştan gelince bide sildim süpürdüm bugünün yemeğini yaptım eşimde de diyo zaten kaç gün nöbetçiydim göremedim ece uyanıkken yanyana getirmiyo bizi özledim seni bi yanımda otur yaa diye kızdı söyledi durdu bana bu hafta kendimi ona affettirmem lazım
bide spora gidecektik arkadaşlarla eşimde yüzmeye gidicem dedi ben ısrar ettim bişeyler yap kendine vakit ayır çok yoruluyosun diye şimdi o gidince benimki kalıcak evde çalışsam biraz callatenics diye bişey varmış deryacım duydunmu sen videosunu indirdim çokkk zor yaparmıyım bilmiyorum ama onu yaparsam çok faydalı olcak gibi
tunaydın mıllet...
bız bugun aılecek yalovaya gıdıyoruz ben ordan ıstanbula gecıcem anneme
yarında hastaneye yatıyor annem
ve carşamba gunude amelıyatı var
onemlı bır amelıyat
dua edın bıze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?