günaydın kızzzlaaaarrr
geçmiş kandiliniz mübarek olsun dün yazamadım hiççç oda arkadaşım yine yoktu onlarında öyle çok işleri oluyoki bide banada ona davrandıkları gibi davranmaya kalkıyolar sinir oluyorum surat 5 karış dolaştım dün işte ; yaptım ama hepde bişeyler söyledim aman neyse bugünde gelmez büyük ihtimal akşamda kpss denemesine giricem konuları bitircektim sözde bu hafta nerde daha bi konuya hiç başlamadım
ayşegül gözünaydın canım hamile değilmişsin ama bunun için bi dra git istersen bu kadar ara niye oluyoki beenim çok şükür şaşmaz maşallah diyim ama bu yaa ilk bi kaç gün damla damla geldi yani bikaç gün önce başlamış oldu dün tam günüydü ve her zamanki gibi yoğundu o ilk bü kaç gün her ay olursa çok snir bozucu yaa
eceyi çok iyi anlıyorum o zamanlarda artık bezinden o kadar rahatsız oluyoki bacaklarını ayırıp yürüyo filan çıakrınca bağlatmak istemiyo çabucak öğreniverse bari çişini
nuran Allah kavuştursun annen gelir inş bi anönce kardeşlerin küçükmü bayaa yorucu oluyodur bi oraya bi eve
erkek çocukları genelde (istisnalar vardır tabii herzaman) yawaş konuşurlarmış yaa oda hızlanır bi zaman sonra kayınvalidemle tlfda konuşuyo ece maşallah emirden güzel konuşuyo diyo görümcemin oğlu 4 yaşındada kendisi
artık buyrun hoşgeldin filanda diyo o kdar çok konuşuyoki başımız şişiyo akşamları süerkli bişeyler istiyo babasından özellikle şeker onların bi dolabı var ordan alır veri sakladım ama bakıcısınada öğretmeiş ordan ver diye verdim iki kere dedi bende kaldırdım babasınada dedim yok şeker diye dün bonibon vermiş 4 tane kutusuna koymuş onu alınca bi sevinmiş yaşaşın diye oynaya oynaya giderken dökmüş yere hızlı hızlı topladı gitt idiyo eşimde gitmiş peşinden banada ver demiş ama nerde dördüde ağzındaymış kaydirigubbakcemile3
ayşegül doğaç nasıl oldu canım selcandan başka resim koyan olmadı yaa ben akşamları ece uyuynca hemen yattığm için koyamadım ama video ekliicem inş en kısa zamanda