2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakında geliyorum yazıyordu alttada bir bebek dışarı bakıyordu.aklıma şey geldi.kağıt ya da tavla oynayan ikiz kardeşler yapsana matrak olur

ben gördüm derya doğuma yaklaştığı için ona yönelik bi yazı vardı sanırım kavuşmaya az kaldı gibi bi msj veriyodu anlıcan öyle bişey tam hatırlamıyorum ama senin t*şörtlerindendi ha bitane daha bana dönen oldu bende senin facebook adresin varya espirili hamile t-şörtler diye oraya yönlendirdim haberin olsun senin adını söyledim ordada yazıyo diye

Bende dedim kim yönlendirdi acaba merak etmiştim :)) iyi yapmışsın canım o resim eklediğin yerdenmi görmüş?
yakında geliyorum yazıyordu alttada bir bebek dışarı bakıyordu.aklıma şey geldi.kağıt ya da tavla oynayan ikiz kardeşler yapsana matrak olur

Olur valla canım,esprili olur ama ikiz annesi de hiç bakmadı ki..

kızlar hadi biraz resim ekleyelim ortalık şenlensin biraz........

Eklentiler

• $Görüntü1058.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 17
  • $Görüntü1076.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 15
  • $Görüntü1136.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 17
ayy evet deryacım biraz komedyenlik var.çok gülüyoruz hareketlerine...biz güldükçe o iyice abartıyor maymunluk yapıyor.

günaydın kızzzlarrrrr
kimse uğramamışmı yine derken gece bir iki satır yazmışsınız
iki gündür girip çıkıyorum yazmak gelmiyo içimden ya bid kimse olmayınca burda ; bi adet olamadım damla damla kaç gündür benim ilk günden başlardı 4 günde biterdi ama bu sefer böyle bakalım bugün başlııcakmı adamakıllı yoksa bu ay böylemi geçicek ona sinir oldum aklım hep orda
yasemini merak ettim girmemiş msjlarınıda silmiş hayırlı habrlerle gelirsin inş canım
kağan çok tatlı selcan tüm pozları böyle ; bi şebeklik var yani maşallah

günaydııın selcancım kaan çok tatlı maşallah iyi oldu resim koyduğun gerçekten içim açıldı doğrusu deryacım bu arada t-şört isteyenler çok uzaktaysa nasıl ulaştırıyosun kargoylamı ücretini nasıl alıyosun

serpilcim sen yine iyi damla damlada olsa olmuşsun ben 3.ayın içindeyim bugün test alıcam artık inş. negatif çıkar ya

ayşegül ne diyosun yaa.daha önce de böyle geciktiği oluyor muydu.hadi hemen bir test yap merak ettim.hamilemisin yoksa.

Evet ayşegülcüm kargoyla olcak tüm siparişler..

ınşallah negatif çıkar canımcım daha erken sen daha kursa falan gitcen planların var :))
Serpilcim yaş ilerledikçe sanırım azalıyor benim de öyle 2 gün sürüyor 3 gün azıcık geliyor o kadar,korkuyorum menapoza falan girmekten..

kızlar bende menapozdan korkuyorum bebek yoktur ihtimal vermiyorum ama 3aya yaklaştı nerdeyse bu kadar gecikmezdi prezervatif kullanıyoruz eşim patlamış olabilirmi bilmiyorum diyo ondan test yapıcam en son aralığın 15inde oldum düşünün artık

slm kızlar
bende pek giremiyorum bu aralar
annem memlekete gitti
bende kardeşlerime bakıyorum arada gidiyorum
yemek falan yapıyrum

annem dün aradı batuhanda 1 ay büyük dayımın oğlu var
annem diyoki nasıl konuşuyo anlatamam
normal bizimle konuşuyo diyo
hatta dışarı çıkıcaklarmış
nasıl ağladı diyo benide giydirin bende gidicem diye
annem çok şaşırdım dedi
zaten daha yaşına girmeden başlamıştı konuşmaya ecrin gibi
sonrada batuhanı soruyo varmı konuşmnasınsa bi ilerleme diyekafamçokkarıştı

slm kızlar gebelik testini yaptım negatif çıktı şükür ama menapozdan korkuyorum ben ya offf offfff

nurancım doğaçta fazla kelime bilmiyo ama bu ara biraz daha gayretli babamla annemin adını halasının adını falan söylemeye başladı bide abi aba diyo ama yavaş yavaş oluyo batuhanda başlar bence yavaş yavaş

günaydın kızzzlaaaarrr
geçmiş kandiliniz mübarek olsun dün yazamadım hiççç oda arkadaşım yine yoktu onlarında öyle çok işleri oluyoki bide banada ona davrandıkları gibi davranmaya kalkıyolar sinir oluyorum surat 5 karış dolaştım dün işte ; yaptım ama hepde bişeyler söyledim aman neyse bugünde gelmez büyük ihtimal akşamda kpss denemesine giricem konuları bitircektim sözde bu hafta nerde daha bi konuya hiç başlamadım
ayşegül gözünaydın canım hamile değilmişsin ama bunun için bi dra git istersen bu kadar ara niye oluyoki beenim çok şükür şaşmaz maşallah diyim ama bu yaa ilk bi kaç gün damla damla geldi yani bikaç gün önce başlamış oldu dün tam günüydü ve her zamanki gibi yoğundu o ilk bü kaç gün her ay olursa çok snir bozucu yaa
eceyi çok iyi anlıyorum o zamanlarda artık bezinden o kadar rahatsız oluyoki bacaklarını ayırıp yürüyo filan çıakrınca bağlatmak istemiyo çabucak öğreniverse bari çişini
nuran Allah kavuştursun annen gelir inş bi anönce kardeşlerin küçükmü bayaa yorucu oluyodur bi oraya bi eve
erkek çocukları genelde (istisnalar vardır tabii herzaman) yawaş konuşurlarmış yaa oda hızlanır bi zaman sonra kayınvalidemle tlfda konuşuyo ece maşallah emirden güzel konuşuyo diyo görümcemin oğlu 4 yaşındada kendisi artık buyrun hoşgeldin filanda diyo o kdar çok konuşuyoki başımız şişiyo akşamları süerkli bişeyler istiyo babasından özellikle şeker onların bi dolabı var ordan alır veri sakladım ama bakıcısınada öğretmeiş ordan ver diye verdim iki kere dedi bende kaldırdım babasınada dedim yok şeker diye dün bonibon vermiş 4 tane kutusuna koymuş onu alınca bi sevinmiş yaşaşın diye oynaya oynaya giderken dökmüş yere hızlı hızlı topladı gitt idiyo eşimde gitmiş peşinden banada ver demiş ama nerde dördüde ağzındaymış kaydirigubbakcemile3
ayşegül doğaç nasıl oldu canım selcandan başka resim koyan olmadı yaa ben akşamları ece uyuynca hemen yattığm için koyamadım ama video ekliicem inş en kısa zamanda

slm kızlar serpilcim doğaç gribi atlattı atlatmasınada öksürük başladı gece tıkanıyo burnu buda iştahını yine etkiledi doğrusu ama eskiye göre azda olsa yiyo bi atlatsa şu hastalığı düzelir tahminim çok usandım ya dr.a gidicem canım annemi bekliyorum gelsin bi kan tahlili falan ne gerekiyosa yaptırcam bahar geliyo ya artık dün bi eczaneye gittim geldim çok yoruldum baharda çok yoruluyorum ben ya hemen etkiliyo beni alerjim olduğu için

ben geldım evımdeyım
ıst da kalmam daha uzun surdu
detayları anlatırm musait oldugumda
cok zordu hersey
amelıyat fln.

herkese merhaba...
ya hıc yazılmamıs gecmıse baktım da
neyse..
bılıyorsunuz p tesıden yalovaya gıttık aılecek
off aral yazdırmıyor yaa

bende geldimmmm
benimde haftam berbat geçti
annemde 4 gün kaldım ama kadınla oturup iki çift laf edemedim ev işlerine yardım edemedim
zeynep sağolsun 2 dakika bile ayrılmadı dibimdem
çok şımardı orda yemek yemedi doğru düzgün uyumadı
beni çıldırttı
11,500 oldu kilosu zayıfladı evimizde bolkondan bacadan bakarak faılan yediriyodum yine ama orda ev kalabalık olduğu için hiç birşeye dalamadı ve bende yediremedim
kızlar bu çocuklar büyüyene kadar bize onlarla bi yere gitmek tam bi eziyet
vallahi ben artık zeynep büyüyene kadar biyere gittiğimde 1 geceden fazla kalmayı düşününmüyorum
çok yoruldum yaaaaa

bu arada az önce eşimi aradım balık yağı aldırdım zeynebe
bakalım işe yarıcakmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…