2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

onundamı ıştah sorunu var sevdacım ..?
valla bende aynen senın gıbı duşunuyorum gunde bıle huyları degısıyort hem uyku hem ıştahsızlık hem dıbımızden ayrılmamalar... bızde uyku haram oluyor
ıkı cıft laf bıle edılemıyor
karsılıklı çay bıle ıçılemıyor
o gunde bızde oyle olmadımı

Annemı salı gunu hastaneye yatırdık ablamla ben
daha sonra hep beraber ıstıklal caddesınde kahvaltı ettık
annemı gerı hgaztaneye goturduk ablamla gerı cıktık ıstıklale
gezdık bıraz hava alıp konusalım dıe
bı yere oturup kahve ıctık... (fal baktırdı ablam)
o gun aksama dogru 25 yıllık arkadasım geldı emıne
onunlada dolastım annemın yannda abım vardı
daha sonra ben gıttım
odamızda ıkı kadın daha vardı bırının refakatcısının hoslamasından dolayı hıccc uyumaadıkk
sabah oldu artık delırcek gııbıydım
ogleden sonra annemı ameliyata aldılar ama baya bekletmışler amelıyathanede
annem donmuşşş herseyı cıkarttırmışlardı cunku
cok gec geldı annem odaya
yanımda ablam ve yegenım serapta vardı
annemın ellerının uzerınden ıkı elınden de yanı damar yolua cmıslardı
yuzu gozu kandı
burnunda kocaman tampon vardı
cok ınlıyordu
cok acıyor dıye
bebek gıbıydı
tam kendınden deıldı ne olur cok acıyor dıyordu
ben annemden baska acıyla gerı gelen hasta gormedım
cok canım yandı .. cok..!! agşladık annemı gorunce oyle
1 gun hıc bısey yememıstı ztn amelıyat gunude gec amelıyata alındı açtı çok açtı
amelıyattan sonrada 3 saat hıc bısey yok dedıler
annem çayy dıye ınlıyordu
ay kızlar hıc bırınızın basına vermesın Rabbım
cok zor
onada bızde cok zor geldı
ama amelıytı ıyı gecmıs
sorun ortadan kalmışş
o gece ben ablama gıttım ırmaga ve aytaca bakmak ıcın
derya ablam orda annemle kaldı
sonra ben döndum ztn dun gemıyle yalovaya gectım bızımkılerı aldım bursaya geldık dunde yegenım kaldı annemın yanında bugun evdeler
ıyıydı annem sesı guzel gelıyordu

Son düzenleme:
Denizcim çok geçmiş olsun canım..herşeye rağmen ameliyatın güzel geçmesi ve şu an sesinin iyi gelmesi en güzeli!
onun dışında anlık acılarda,aç kalmalarda telafi edilir ama dediğin gibi hastalıklar,ameliyatlar zor iş Allah kimsenin başına vermesin..

Sende ne güzel bi taşla iki kuş vurmuş oldun,az da olsa gezmişsin bi istanbul havası solumuşsun işte..sefan olsunnn!

Aynı dertler bizde de var Asrın bugünlerde çok fena oldu yaaaa ben resmen çıldırcam sanıyorum bazen dayanamıyıp bağırıyorum sonra da çokkk üzülüyorum sarılıp ağlıyorum oğluma ,resmen bi dengesizlik örneği yani..

dün akşam yoğurdunu koydum kaloriferin üzerine azıcık ılısın yedireyim diye biz yemek yerken (biz onu kayuu seyrediyo sanarken) açmıl yoğurdu,üstüne başına,saçına,halıya,koltuğa,tv ,tv sehpası vs heryere bulaştırmış:1shok:

görünce şokkk oldum yaaaa..
neyse onu yıkadım ardından kendime beşi bi yerde hazırladım onu almış bardağı ters çevirmiş halıya..
ben onu temizlerken prizlerin araya girmiş şalterden açıp kapatıyo,bayağı elektrikle iç içe yani..
derya naptı bunlar olunca siz tahmin edinnnn...çıldırdım yaaaa ! hem ağladım hem temizledim..
zaten normal değilim bu günlerde herşeye sinirleniyorum (azcık kilo verdim ya onun etkisi mi nedir? )

bir de akşama kadar meme emiyo yapışıyor göğüslerime bıraktırınca ortalığı yıkıyor,tabi yemek de yemiyor öyle olunca günlerdir ne çorba,ne yemek hiç bişey yemedi meyve,yoğurt vs takılıyor ben bu memeyi nasıl kesicem yaaaa..

yanımda biri olması lazım..ama kimse yok malesef!bana kalsa 2-3 gün öğlen babanesine bıraksam orda dursa uyurken falan meme aramaz,unutur belki ama randevü almak lazım yoğun insan onlar (yine çok kızgınım onlara ve kırgın )zaten gidecekler haftaya bi arayıp sormuyorlar iki adım mesafe arada bi çağırırsam yarım saat gelip teoyu sevip gidiyorlar..
babası benimle hiç konuşmuyor ben sorarsam kısa cvplar veriyor,kayınvalidemse hiç içten gelmiyor yapmacık yapmacık..şu tişörtlerden bahsettim hiç yorum bile yapmadılar,iyiymiş hayırlı olsun bile demediler..çok uyuz oldum çokkkk klava:

sanki yazın o kadar şeyi sineye çeken onlar..unutmamak lazımmmmm!

batuhanda daha gayretli bu aralar konuşmaya
ama taklit yeteneği süper
ne yaparsak yapalım bizimle beraber hemen yapıyo
bide herkese anne diye sesleniyo :)))

denizcim çok geçmiş olsun
ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim

Bizim üniversiteyken 15 kişilik falan bi grubumuz vardı acayip eğlenirdik..neyse geçen asrının elinde bi kağıt buldum bizim 9 sene önce eskişehirin son günlerinde bi arkadaşımla yazdığımız karalamaları gördüm (nerden geçtiyse eline sıpanın) okudum nasıl duygusal oldum eski günler geldi aklıma o zamandan bugünleri görmüşüz sanki..

neyse face de yazdım hepsine (belki siz de görmüşsünüzdür profilimdede var) herkes galeyana geldi mayısta mezunların pilav günü var tekrar buluşcaz şehrimizde inşallah ve o güne kadar asrın memeyi bırakıp düzenen girmesi,anneci olmması ve benimde kilo vermem lazım :))
ayy derya ne hale gelmiş dedirtmemem için! Belki asrınsız giderim,durursa tabi..şimdiden heyecanlandım!

deryacım batuhanda öyle saatlerce meme emiyo
bende kesmeyi düşünüyorum artık olur olmadık şekilde emiyo bide
yerde uzanırken ayısıyla oynarken falan...

kayınvalidenler neden öyle yapıyolar anlamıyorum yakınındalar yani sana yardımcı olmaları lazım
bende uyuz oldum şimdiklava:

çok sevindim deryacım eski arkadaşlarla görüşmek ne güzel...
teoya bıraktırmaya bak memeyi hemen
çok zorlanırsın yoksa
benim bi planım var arkadaşımda memeden öyle kesti
onun kızıda meme hastasıydı ağzında çıkmazdı meme
arkadaşım memesini koli bandıyla bantlamış bittii demiş
kız gelmiş gitmiş açmış bakmış öyle öyle bıraktırmış memeyi
tabi başlarda çok zorlanmış ama unutmuş şimdi

sabah senin dediğini yaptım yanikoli bandı yapıştırdım uff oldu dedim mecburen sustu ve cocopos yedi yoksa hiç bişey yediremiyorum ama öğlen uyurken ve uyanınca yine verdim tabi yoksa uyku sersemi iyice ağlıyor..

slm kızlar
ayy bugün bisürü çözdüm birazdana denemeye girmeye gidicem çok heyecanlandım şimdiden öğrencilik güzel bişey yawwwwwww
deniz sevda hoşgeldiniz deniz annene tekrar geçmiş olsun ne ameliyatı olmuştu
derya okudum o notu ne güzel ya bende eskdeyken bi buluşmak istiyorum ama herkes dağıldı toplaanmıyoruz yalnız gezeerken karşılaştıklarım oluyo off off ben önce öğretmenliğe geçmek istiyorum sonra buluşcam inş hepsiyle :
kızlar bana şans dileyn bide annem geliyo sınavdan sonrada gidip yemek yapıcam yoğun nsanım canımmm 9 gibi burda olcak inş ohh bi gezeleim annemle özlemişim valla ecede haftaya ananesiyle birlikte bakıcısına belki arada ararım sende işlerini hallet gerek yok gelmene dedim onada iyi oldu dişini çektircek filan inş tabii hep erteliyoda
herkese iyi haftasonlarıııı

slm kızlar denizcim geçmiş olsun canım kurtulmuşunuz ne güzel sonucu güzel iyi bir ameliyat olmuş

deryacım çok sevindim canım arkadaşlarınla buluşcak olmana kafa dağıtırsın ne güzel doğaçta aynı merak etme canım bugün huysuzluğu üstündeydi iştahı gitti bugün bişey yemedi doğru dürüst kötü bi gündü benim için eski yemediği günü yaşadım bugün zırlayıp durdu

sevdacım çok haklısın canım bunlarla bi yere gidilmez insanın burnundan getiriyolar bütün düzenleri alt üst oluyo bi büyüseler keşke offf offf bugün arkadaşım dedi ilkokula başlayınca rahatladım ben dedi daha çok ya ilkokula

serpilcim gözünaydın canım ne güzel annen geliyomuş gezersiniz ana kız benim annemde martın ortalarında gelecekmiş gelsede soluk alsam biraz nasıl özledim yaaa

Annesinde kalıyorsa hala ondan girmiyordur ayşegülcüm..

Serpilcim gözün aydın canım gezin annenle,hasret giderin..şu sınavın inşallah istediğin gibi geçer canım şu durumda çalışıyorsun ya valla hakkın..

ayy ne çok şey konuşmuşsunuz misafirim vardı anca girebildim.
deniz çoookkkkkk geçmiş olsun.
bu koli bandını bende deneyeyim bari..ama ben yazın bıraktıracam biraz daha sabredeyim diyorum.
derya doğru söylüyorsun yanımızda birileri olsa daha kolay bırakırlar memeyi.ama kayınvalidengil soğuk davranıyorsa yapacak bişey yok değil mi? kendileri bilirler.
kağan da tam 5 tane diş çıkarıyor.dün akşam yemeğini yemedi.bende gidip elmalı pirinç unu aldım.bir kase ondan yedi.bugün de ben verince yemedi önüne tabak koyduk kendisi çatalla yedi.bu günlerde bizimkinde de var yani bir huysuzluk..hayırlısı bakalım...

5 diş birden hee ...
sana kolay gelsin sercan zor günler seni bekliyoo
resimlerde çok tatlı çıkmış kakan maşallah yaa
yanağındaki ruj izine bittim zaten :)
bide bi elinde bardak diğerinde mama olan vardı ne güzel kendi yiyo zeynep asla öyle kendi yemiyo
sütünü içerken bile biberonunu hala ben tutuyorum

ayşegül sen adet oldunmu ?
bence dr gitmelisin 3 ay çok uzun bir süre
bendede gecikmelir vardı yasmin den sonra düzene girdi
sen o hapıda kullanamıyosun belki başka bi çare sunar doktorun

selam kızlar.. dun gece yemek yaparken elımı kestım bıcakla
aral emzıgı bıraktıgı ıcın mı yoksa battannıyeyle sallanmak ıstedıgı ıcın mı ne ıkı gundur canıma okuyor
neyse yavas yavas ıslerıme bakayım ben tel elle zor oluyor ya..

bu arada bızım ogln ıyıce konuşmaya başlamış ben yokken
yalovadakı eşımın teyzelerının ısımlerını hep sayıyor nermıne merminnn dıyor cok tatlı konuşuyor
bu arad telımı kaybettım evde bulamıyorum sarjıda bıttgıı ıcın baska telden caldırma sansım yok

ayşegül sen adet oldunmu ?
bence dr gitmelisin 3 ay çok uzun bir süre
bendede gecikmelir vardı yasmin den sonra düzene girdi
sen o hapıda kullanamıyosun belki başka bi çare sunar doktorun

sevdacım beni bi rahatsızlığım var canım polikistik over adı yumurtalarım çatlamıyo yani o yüzden yıllardır gecikmeli yaşadım adetimi hamile kalmamda bu yüzden ilaçla oldu dr. verdi hep o yüzden normal yolla hamile kalmam zor olduğu için ihtimal vermiyorum bide korunuyoruz tabi şimdi doğum kontrol hapı almaya başlıcam çaresiz olmak için dr. hep onunla adet yapıyodu beni progestron hormonu oluşmadığı için yumurtamda haptada o hormon var adet olmamı sağlıyor şimdi benim derdim adı sanı değil hapta bana ciltteki leke yapma yan etkisi yönünden az olan yada hiç olmayan hap gerekli eczacıya soracam gidip öyle başlıyacağım ciddi leke yapıyo bende yapmasa sürekli kullanmam gerekli o hapı dr.um dedi bunu zaten senin hiç bırakmaman gerekiyo dedi ama cilt dr.umda kullanmamalısın lekelerin artacak dedi offf offf bu lekeler basit lekeler değl kızlar bende oluşan baya siyaha yakın ve yüzümü kaplayan bi şekilde oluşuyor kışın geçiyor yazın devam ediyor güneşte hassaslaşıyor nedeni yıllardır doğum kontrol hapı kullanmam dr.un söylediği bu siz kendinizdede bu gibi belirti hissediyorsanız tavsiyem başka yöntem kullanın bende asla kıllanma kilo artışı yapmadı tek leke bu kadar neyse gidiyim bi bakayım bu ay sadece kullanayım olsunda annem gelince dr.a gideyim tekrar doğaçı bırakabileceğim şu an kimse yok malesef bu zaten ayrı bi sorunum neyse böyle işte

denizcim geçmiş olsun canım sanada umarım bulursun telini :))

buldum telımı yaa kerata babasının almandadan aldıgı bır set vvardı ya
tamır setı
kocamann bır ktusu vardı onun ıcıne koymuşşş
neysekı akıle debıldım oraya bakmayı :)))

he he he deniz
aral bakmış ki telefon kapalı ışıkları yanmıyor tamir edeyim diye götürmüş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…