2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar bende kaçaklardan hatırlayanlarınız olur umarım bayadır yazmıyorum ama fırsat buldukça benim cadı kızımdan okuyorum ve bundan sonra aranıza daha fazla katılmak istiyorum... tabi alırsanız???
yarın annemle babam geliyorlar memleketten çok mutluyum kızımla ananesiyle dedesi ilgilenirler bende biraz dinlenirim umarım sositososito
iyi geceler...görüşmek ümidiyle...

haşhaş güzeli tekrar hoşgeldin aramıza
senin gibi ortadan yok olan o kadar çok arkadaşımız olduki
hamilelikte çok kalabalıktı burası ama doğumdan sonra çok az kaldık
kızının adı ney
gelişimi nasıl

kızlar zeynebe zincomega veriyorum 2 gündür
acayip bir kokusu var ama içeriği çok güzel balık yağının haricinde birçok vitaminde var
ilk gün öğürerek içti zeynep ama az önce meyve püresine kattım istemeyerekte olsa yedi
inşallah faydası olur

kızlar mrb annem geldi ikigündür geziyoruz şimdi ece yolda uyudu yatırdım da nescafe yaptık eşimle dinleniyoruz off ya bide yarın iş olmasa böyle gezmesi ne güzel
haşhaş güzeli hoşgeldin sık sık girersin inş bundan sonra sen çalışmıyomuydun başkasıyla mı karıştırıyorum yoksa
kızlar ece artık adam çiziyo demiştim yaa işte ananesinin geldiği akşma ona çizdiği adam babası silmeden yakalayabildi

kızlar ecenin hafızasının çok kuvvetli olduğunu farkettim yaa zaten bi yere gidicez filan deyince unutmuyo kesinlikle yada gittiğimiz birini mesela dün nereye gittik kızım deyince tezeee ne bilim atta filan diyodu ama annem en son (sanırım) ekimde gelmişti hava daha soğuk değildi 5 ay olmuş nerdeyse o geldiğinde eceyi korkutmak için bööö diyodu biz cee deriz onu bitek annem le oynuyodu annem geld neyse odasına gitti anneme annanee böööö diyo
bide aramızda artık şöyle bi diyalog geçiyo
ben: meraba ece
ece : beyaba ; babeyy
ben : iyidir kızım senden naber
ece: iyi
merabayı çok güzel söylüyo yaa kuzum benim

diş çıkaranlar mı var yine ; bizimkihala yok görünürlerde en son 4 azı çıkarmıştık 4 azı köpek bide üstten iki düş daha var geriden gidiyoruz diş konusunda uykusu çok problem oluyo ya bizdede başka bi ıkıntımız olmadı şimdiye kadar bakalım
geçmiş olsun kağanada

haşhaş güzeli hoşgeldin canuım bende sonradan katılanlardanım ama artık hergün burdayım ayrılamıyorum.bize biraz kendinden bahset.
kız ece yerim ben seni valla kime benzetmiş bu adamı böyle......
bunlar bizim tahmin ettiğimizden daha zekiler kagan da en son 12 aylıkken görmüştü dedesini ve ananesini ama geçen geldiklerinde tanıdı balkondan bagırdı onlara çok şaşırdık....
ya yasemin nerdesinnnnn canımm yaaa

slm serpilcim ece gerçekten çok güzel bi çizim yapmış doğaç yapamıyo böyle şeyler gelişimi gerçekten çok güzel maşallah diyeyim nazarım değmesin prensesime

haşhaş güzeli sabireydi sanırım adın tekrar hoşgeldin canım umarım aramızda görmeye devam ederiz seni

doğaçında hala 12 dişi var köpekler çıkmadı hala ama eli kulağındadır diye düşünüyorum çünkü kaç ay oldu çıkarmayalı belki birden bi sürü diş çıkaracaktır çünkü öbürleride öyle olmuştu

hepinize teşekkür ederim... hoşbulduk arkadaşlar
biraz kendim ve kızımdan bahsedeyim de hatırlamanıza yardımcı olayım ismim Sabire kızımın ismi Hatice Nursima aslen Afyonluyum ama Ankara'da yaşıyoruz iş geregi, ben çalışmıyorum ev hanımıyım...
kızım felaket yaramaz ve huysuz çok şükür kilo boy gelişimimiz normal, yeme problemimiz oldu memeden kesince şükür düzeldi...
bizim bıngıldagımız hala biraz açık onu kafama takıyorum devite devam ediyoruz kontrolude devam ediyor ama başka bu konuda uzman doktora götürmeyi istiyorum
bizim şu an büyük problemimiz uyku, uyumak istemiyor uykuya çok zor dalıyor ve bu benim sinirlerimi iyice yıpratmaya başladı
bu arada ben genelde hepinizi tanıyorum ama tanımadıklarımıda inş. kısa zamanda tanır ve tanışırız...

evet ayşegülcüm adım sabire bende aranızda olmayı çok istiyorum kızımdan fırsat kaldıkça
çünkü hiç arkadaşım yok sizlerle paylaşımda olmak benide çok mutlu edicek...

memnun oldum sabire ben de selcan oğlumun adı vedat kağan.canım kızını ne zaman memeden kestin benim oğlan hala deli gibi emiyor da ondan sordum nasıl kestin anlatsana.......

sabirecim hoşgeldin canım aramıza....

eceye kocaman maşallah
ne güzel çizmiş adamı
batuhan daha o seviyeye gelmedi
bereber şekiller çiziyoruz ama adam yapmadık...

batuhanında köpek dişleri patlamaya başladı
Allaha şükür huysuzluk olmadı şimdilik...

denizcim çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlarrr
ya şu pztleri bi sevemedim işe gelmek bi zor geliyo
sabah ne güzel uğurladı beni kuzum elini sallarken kendinden geçiyo bugün ananeyle başbaşa birilerinin gelmesini çok seviyo yaa sabah koşa koşa odasına gidiyo
kızzzlar kendi odasında yatan çocuklar kimler odası sizin odaya ne kadar uzaklıkta bizim düşündüğümüz oda kapıy çok yakın diye koridorun diğer ucundaki odayı düşündük ama o zamanda aramızda 7 metre filan mesafe olacak duyarmıyım gece uyansa bilemedim ayırsak artık o kadar iyi olcak ki tabiii ayrılırsa biraz inatçı yeni şeyler konusunda

sabire bıngıldağı çok takma bence yaa dra sormakta fayda var tabii ama görümcemin oğlunun 2 yaşında kapanmıştı dra sordu o zaman drun çocuğunun 2 buçuk yaşında kapanmış daha iyi geç kapanmaası filan demiş o zaman ama açıklığın büyüklüğü önemlidir belki bilemem

evet serpilcim öyle diyorlar da baya açık ve çok az kapanma var...
selcancım ben 16 aylıkken bıraktırdım doktorumuz kes dedi baya zayıflamaya başladı hep meme isttiyodu bişey yemiyodu evimde denedim olmadı annemlere memlekete bıraktı eşim bizim orda aktarlarda satılıyo memeden kesmek için sarı sabır diye bişey var hafif suda eritip sürüyorsun acı ve kokulu bişey bi gün sürdüm yarım saat arayla iki kere tadına baktı bi daha istemedi ama ananesi hep gezdirdi bide o sarı sabırı rahmetli babaannem surelerden okuyup o sarı sabırdan nazarlık gibi yapıp yelegine ignelemiştik nursima çok istemedi Allah sabrını verdi ama ben çok hasta oldum...

sabire sütten kesince mi hasta oldun.mastit mi oldun yoksa..
bizde odasını ayırmayı düşündük ama hala emdiği için bana zor olur gibi geldi.memeden kesince alıştıra alıştıra ayıracagım.

Slmmmmm haziranın en güzel anneleriii...:))

sabirecim hoşgeldin tekrar ,yaz böyle okuyup kaçma..çok güzel bi terapi merkezi burası emin ol!

biz de bi türlü ayıramadık Teoyu yatağında yatmadı hiç..yaaaa ben memeyi kesmekten çok korkuyorumkızlar,gözüme büyüyor..şimdi ağlayınca,inadı tutunca,aç kalınca,hasta olunca,düşünce biyeri acıyınca,uyanınca.vs.....hep memeyle üstesinden geliyorum ,meme olmazsa vay halime zor günler bizi bekler valla!

ama teo da acayip abarttı batuhan gibi oynarken falan ayakta emip geri dönüyor sıpa (o hallaeri de ayrı tatlı aslında ) ama aşık durumda memelere nasıl ayırcaz bu sevgilileri bilmem,kıyamıyorum da vermiyim diyorum memeeeeeee diye ağlıyor anne yüreği yine çıkarıp veriyorum..amaaa koli bantı işe yarar kesinlikle uff oldu diyince morali bozuluyor istemiyor ama aklı memede oluyor:))

yanıma biri şart yoksa ben onun yanındayken zor!

Benim arkadaşım da yeni kesti doktoru ona ilaç yazmış süttün azalması için..ama ilacı alınca kesinlikle mem verme demiş isterseniz yazarım adını..

Bu arada tişörtlerim gelmedi haftasonu ne kadar büyük bi heyecanla bakliyordum halbuki ,baskısını falan yaptırcaktık..

neyse çarşambaya gelcekmiş gümrüğemi ne takılmış ..elimde bi tane beyaz tişört vardı adamın örnek yaptığı ona baskı yaptırdık çok güzel oldu içime sindi ama siyah tişört sorun olcak sanırım

Özel hediye kutusu falan da yaptırıyorum,kutu süsü falan da alcam..biraz süslü olsun dimi kızlar ambalaj önemli..

Serpillllllll ece napmış öyle yaaaaa...
bu kız başımıza picasso olcak ben diyim..:))

teo anca karalıyo benimle yaparsa yapıyo öyle adam falan..maşallah ecoşa!

Bizim de konuşmamız çok düzeldi her derdini anlatıyor,her kelimeyi dilinin döndüğünce söylüyor yarım yamalak ama yaza bayağı konuşuruz karşılıklı gibime geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…