2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haftasonu alışveriş merkezinde gezerken kazaraaa bücürük mağazasına girdik koymuşlar oraya kayunun masa-sandalyesini,battaniyesini,puzzle falan..bizimki bayağı bi oyalandı sonra da çıkmadı dükkandan yaygarayı kopardı gitmem diye menimmmmm diye apladı tabi babmız dayanamadı aldık masa sandalyeyi ve puzzle nı şimdiden masasının üzeri mahvoldu mıknatıslı kalemle çizmiş hep..sandalyeye,masaya çıkmaya çalışıyor habire düşcek diye korkuyorum..

zaten bütün ev Asrının eşyalarıyla dolmuş durumda azıcık boş alan yok mama sandalyesi artık kullanılmıyo onu da kaldırcam sanırım..habire kaldırıp saklıyorum bakalım 2.çocuğu yapcazmı?
yaparsak süper olcak ama sadece bez masrafı bir de bikaç yeni cici o kadarrrr! :))

Biz de babanemizden randevü aldık çarşamba günü tatilim inşallah! :)))

eşimin kuzeninin eşiyle buluşcaz ,iki gelin buluşunca napar? kayınvalide çekiştiririz harhalde :))kötükedihüso Kız taaaa karstan geldi (yazmışımdır 3-4 ay önce tayinleri çıktı gittiler) bende teoyu bırakcam babanesine akşamda eşimle buluşup şu tişörtleri halletcez inşallah!

babanemiz haftaya gidiyor o yüzden çok yoğun sürekli bir yerlere gidiyor,onlar gidince nolcak bilmiyorum ..hiç çıkamıycaz çocuksuz..
eşim anneme ve ablama güvenmiyormuş iyi bakamazlarmış sadece annesi bakabilirmiş teoya ..
bakarmısınız! beni çokkk sinirlendiriyor bu konu yaaa,manyak adam çıldırıyorum bazen böyle saçmasapan düşüncelerine,geçen annesine de söyledim zaten..baktım 2-3 saat sonra aradılar haşladılar bizimkini,kızı sıkma diye...ama bizimki aynıııı,değişirmi?

ece ne kadar güzel çizmiş adamı maşallalah serpil nazar değmesin
gerçekten bu konudaki kabiliyetini göz ardı etmemek lazım
bizimki bana emir verip çizdiriyo bide arkakaya söylüyo yetiştiremiyorum bazen
ilk önce calyu onu hemen silip araba ayu bebe top maymun kalp aydede yıldız çiçek vs.
hepsini çizdiriyo bana sırasını bile aksatmadan hemde :)

deryacım bende zeynebi annem ve ablamdan başkasına asla gönül rahatlığıyla bırakamam
he çok mecbur kalırsam bırakırım ama içim hiçççç rahat olmaz

deryaa teonun odası sizinkine ne kadar uzaklıkta ya ben mesafeye taktım alışırmı uyurmu bilmiyorum gece 1 kere uyanıyo kesin ya ağlarsada duymazsam

ayy eniştede niye bu kadar katı yaa madem annesi hep müsait olsunda sende istediğin zaman bırakkıp işlerini hallledebil
ayrıca annen yanii neden bakamasın benim annemde yeirme konusunda çok yetenekli değil ama çok rahat bırakabiliyoruz problem ço-ıkmıyo çok şükür belkide sürekli bıraktığımız için eşimde rahat davranıyodur
sevda ecede bi kendi çizerse bin bize çizdiriyo hep baba çantuu ev aydede dıldız bayyak araba ağaç babasınn okulunu çiziyoruz babasıda çantasını almış işe gidiyo oluyo

Ay ne biliyim..geçen sene irem annemin elinden kaçtı da araba çarptı ya hani..diline dolamış onu söyeyip duruyo işte sanki kadın bilerek bıraktı (irem ablamı görünce birden anneee diye ona koşmuş) yoksa annemde güzel bakıyor,yemek yediriyor,oyunlar oynuyor sürekli..

hadi onun evde şımarık var (köpeğim) gelsin bizde baksın diyorum ona da cıkk diyor..cins işteee! Annesi de lafa gelince sen işe gir ben bakarım oğluma diyor ama şimdi bile yüzünü gören cennetlik,sürekli dolu,arkadaşlarıyla falan buluşup duruyor çocuğ bak desek iki günede sıkılır gibime geliyor,alışık değil sürekli ev temposuna..

Teonun odası bizimkiyle yanyana serpilcim ağlasa duyarım yani..ama gece arada bi kalkıp bizi kontrolediyo yanındamıyız diye sıpaaa,olmazsak dururmu bilmiyorum

bilmiyorum selcancım öyle bi hastalık varsa memeden keserken herhalde odur çok ateşlendim, sancılandım kızımı kucagıma bile alamadım çok zor günlerdi şükür geçti...
deryacım bende kızımı bi anneme bırakıyorum zaten başka kimsede yok bırakacak ama içim hiç rahat etmiyo naptıki diye hep düşünüyorum. annem güzel bakar sağolsun ama nursima felaket hareketli bazen ben bile zaptedemiyorum...bide burdayken hiç ayrılmıyoruz babasına bırakıp hiç bi yere gitmişligim yok ondan galiba...

Merhaba kızlar keyıfler nasıl
hoşgeldın sabırecım bende senı hatırlıyorum
cogunuz aramızdan ayrıldınız arada sırada da olsa gırmenızı ısterız tabıkı..
ztn surda kaç kışıyız kı
sız yokken bız ışı ıyıce ılerlettık arkadaşlıgımız baya ıyı bır duzeyde
aılelerımızı evlerımız bıle bılır olduk
cocuklar desen ztn hepsı kendı evlatlarımzı gıbı oldu ..
beraber uzulup beraber sevınıyoruz artık burdakı paylaşım cok degerlı bence..!
lutfen sende sık sık gelmeye aklına ne gelırse yazamaya calış :)

serpilcim eceye kocaman bır maşallah dıyeyımm
harıka olmuş muthiş...,
gorunce gozlerıme ınanamadım
yanı aralda cızıyor ama o daha cok agaç ve sekıl cızıyor daıre uçgen fln
tam bır yuz yapmış ececim
maşallah subhanallah..

gelelım bıze
emzıgı bıraktık demıştım yaa
cok zor gunler gecırıyoruz..! aılecek olmasına ragmen tabıkı bır anne olarak tum yuk bende
artık cıldırma hatta bagırma hatta bı kac kezde aralın ellerıne vurma noktasına geldım
kı ben asla vurmam fln dıyordum
ama aral vurmaktan da anlamıyor
ellerıne vurdugum zmn oyun sanıp guluyor :))))
ıyıce beter yapıyor
cok sımarık hıc durmuyor ve uyku yok
gunduz uykusunu daha yenı uyudu
gece 12 de yatıp sabah 8 de kalkıyor
ve sonra butun gun aglıyor
mızmızlık hat safhada
ne yapsam mutlu edemıyorum
bugun dısardaydık parka gıttık cok eglendı dunde carrefour un oyun evındeydık
ıcerı bende gırıyorum 2 yaş altı oldugu ıcın bılıyorsunuz
ve o dar yerlerden gecerken fn cvok yoruluyorum
bı yandan da aralı kolaçan edıcem dıye dıger cocuklar buyuk cunku
ezıyorlar ıtıyorlar fln ay canım cıktı canımm dun ve bugunde aynı sekıdle gectı gunumuz
daha yenı uyudu o da zorla aglıyor mosmor oluyor aglamaktan
dışlerı cıkıcak
elı bogazına kadar agzında

annemı sorucak olursanız
ablamlarda sıkıldıgı ıcın akrabamızda aynı mahallede yanı yıne
cok sevıyorlar annemı gelıp zorla almıslar 2 gunde bızde kal dıe
annem 2 saat amelıyathanede bekldı demıstım ya
orda ıpınce bır onlukle ztn mor gelmıstı ölu gıbı tovbe yaa
uşutmuş dızlerıme kadar sızlıyor bedenım dıyor
gozum ıyı ama hastayım dıyor ıstee bırde baya kan kaybettı tabı
ama yavas yavasta olsa toparlanıyor
onu cok ozluyorum
Allah hıcbırınızın annesını hasta etmesın
cok zor bısey o bızım tek buyugumuz kaybedersem .. neyse
bunları dusunup bunalmak ıstemıyorum
9 martta kontrolu var sonra bıze gelıcek

Son düzenleme:
bızde dero ve dıgerleır gıbı hala aynı odada hatta aynı yataktaa yatıyoruz
ve aral gecelerıde 12 de yatttıgı halde sankı 24 saat uyumuşta uykusunu almış gıbı
hafıf uyuyor
sureklı tepeme cıkıyor
dun gece uykumda burnuma gelen o acı darbeyle uyandım
burnuma kafa atmış
kırldı sandım bır an yaa
bızde arabalı yatak arastırıyoruz ıstee
borçtan kurtulunmuyor off offff...!
bı yandan da araba arastırıyoruz.
bnmde bugunler canım cokkk sıkkın
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
bır an once yaz geldın ıstıyorum
aral gece benı mahfedıyor uyku fln hak getıre
gunduzde fazlasıyal huysuz
herseye aglıyor
ıkı gun once katıldı aglarken morardı dıurekt dudakları yuzu kafası
nefes alamadı salak
kabus gıbıydı o sanıyeler
bılıyorsunuz bebeklııgınden berı katılıp morarma huyu var
yuz vermemeye calısıyorum ama sınırlerımde bende harap durumdayız...

annemden geldıkten sonra ıyıce bunalıma gırdıms anırım
patlamaya hazır bomba gıbıyım..!
hıcbısey ıstedıgım gıbı olmuyor
Allaha cok şukur saglıgımız yerınde ama gunlerde gelıp gecıyor
cok bunaldım sıkıntılarla yaşamaktan artık
ışte bulamayınca ıytıce cöktu ruhum ..
kendıme olan guvenımı yıtırıcem ya
calısıp kendı paramı kazanmak ıstedıgım gıbı hacamak ıstıyorum
yada ne bılyım araba fln alırım yavas yavas oderım yatırım olur..
bu sekılde olmuıyor

ztn gıden bılezıklerımdende ses seda yok
ve uzun yıllar gerı gelmıceklerını anladım

deryacım kılo cızelgenı bende takıp edıyorum haberın olsun ...!
77,7 olmuşşsun ne guzel
yaz akadar 70 ede ınsen bu senı gaza getırır devamıda gelır yaz boyunca..

ay kızlar karpuzu oyle ozledım kııı cok sevıyorum karpuzu ben
peynırle fln
offf off yaz gelsın artık dımı yaaaa

aa sevdacım dun mudanyadaydık
meral ablanın yerı varya balıkcı oraya yemege goturdu esım benı
baylıyorum oraya yaa..
o kadar cok yedım kı anlatamam
ahh bırde yarasaa
sen aklıma geldın ama aral yanımızda yoktu
bırde pazar oldugu ıcın aılenlesındır dıye rahatsız etmek ıstemedım
ztn hemen yemegımız yıyıp aralada balık sardırıp gerı dönduk
dalga seslerı fln superdı yaa
kızlar sanırkm denıze uzak bı yerde yaşamak bnm ıcın cok zor
kucuklugumden berı denız kenarın ayakın yerlerde buyudum yaşadım
aılecek denızı cok sevıyoruz ztn.
sımdı zor oluyor bnm ıcın

ama ıst a tasınmak bızım ıcın hayal suanda..

Bunlar 2 yaş sendromundalar sanırım denizcim teo da aynı mutsuz..yani üsrekli herşeye ağlamaya hazır ve nazır herşey onun olsun istiyor hep bennn derdinde..
hepimize Allahtan sabırrrr!

Evet denizcim iyi gidiyordum ama haftasonu .okunu çıkardım yine eşimle dışarıdaydık kaçtııı
bakalım cumaya kadar vercemmmi?
hedef 63 hazira 11 ne kadar..boshayallersmile

kızlar ya bişeyler yapalım değişiklik olsun.ne yapabiliriz fikri olan var mı?
eğlensek biraz olmaz mı?

kızlar aynı şeyler bizdede var sürekli mızmızlık huysuzluk off offf sinir oluyorum sabah çok erken kalkıyo ya 7de ayağa dikiliyo gıcık oluyorum uykumu alamadan kalkıyorum ölü gibi oluyorum bütün gün annemin gelmesine az kaldı şükür 10 gün sonra geliyo kısmetse tabi bu ay yorucu olcak benim için annemi gelmesi isabet olacak o doğaçı alıp alıp gider işlerime bakarım bende bu ay gün bende bide eşimin 4 öğrencisi yemeğe gelecekler onlarla uğraşacam off off

ne yapalım selcancım bende sıkıldım valla sanal ne yapılabilirki bilemedim ben şimdi düşüneyim bakalım

bu arada yasemini çok merak ediyorum ben ya evine dönmedi hala herhalde çok üzülüyorum ya eşi inş. gönlünü alırda dönerler evlerine

günaydın kızlarr
yasemin nerdesin merak ettik iyice senii
bende son zamanlarda değişik bişeyler istiyorum işe gelesim yok iki gündür hava güzel yaa hep gezeyim istiyorum sanki burda çok gezilcak yer varmış gibi
ecede çok mızmızdı ama annemin gelmesi iyi oldu tabii cts döncek keşke kalsa biraz daha şimdi uyanınca hemen annanne diye odasına koşuyo onu yatırmadan kendi yatmıyo hatta bazen eşimin annemin benim elimizi tutp yatak odasına götürüyo sülalecek aynı yatakta yatırcak bizi manyak yalnız babasına çok düşkündü bikaç gündür yine istememeye başladı yatağa yatınca ayağıyla ittiriyo kalk diye biz ikimiz uyuucakmışız ; eşim sigara almış valla kaç gecedir eceyi uyutunca sigara keyfi yapıp yatıyoruz
şimdi annem gidince ece yine eski haline döner yine peşimden ayrılmıyo işten gelince ama işleri annem yapıyo ben eceyle ilgileniyorum öbür türlü ya ece ya işler kalıyo bağırıyorum kızıyorum olmuyo 3 yaşa kadar sürcekmi acep bu halleri Allah kolaylık versin bize
derya ne güzel veriyosun kiloları valla haziran 11 hedefinde var inş verirsin bende haftasonları cozutuyorum ama hafta arası dikkat etmeye çalışıyorum 64 üm şuan 60 olsam ahh ahhhhh dün bi kaç aydrı görmediğim bi arkadaşım geldi işyerine yüzün filan çökmüş amma zayıflamışsın dedi çok iyisin böyle verme daha dedi dedim yazın arkadaşımın düğünü var evlendiğimde gördü çoğu beni o kiloya inmek istiyorum hatta eşimede diyorum sende ver diye ama sen ver kadın zayıf erkek kilolu olmalı nasıl iyi bakmış karısı desinler diyo hemen bahaneside hazır neyse benim hedefimde 60 bakalım ;

günaydııın ayy çok güldüm serpil erkek kilolu olmalıymış heee ha ha :) bende eşimin kilo almasını istiyorum ben erkekte seviyorum ya azcık göbekcik çok değil ama azcık olcak eşim nefret eder kilodan kendide dikkat eder gerçi mesleği zaten hareketli yesede yaramıyo bütün gün hareket halinde adam napsın nasıl kilo alsın bide ben çok güzel yemek yapamıyorum ne yesin yazık ben beğenmiyorum kendi yemeklerimi eşim yiyo ama ben lezzetsiz buluyorum öncedende bahsetmiştim size ben mutfağıma bağlıyorum diye belkide doğrudur önceden böyle değildi çünkü

bakalım doğaç napıcak annanesini görünce unuttumu acaba baya oldu görmeyeli bana kan çeker gibi geliyo ama bakalım nolcak annemin babamın halasının isimlerinide söylüyo çok mutlu herkes isimlerini duymaktan :)

demek canınız sıkılıyorrrrr

o zaman bana yardımcı olun yarın eşımın dogum gunuu..!
ınanın dune kadar aklımda yoktu yanı ara ara hatırlıyordum ama annemın amelıyatı vs. derken ıkı gun once k valıdem hatırlattı
ona ne yapmalıyım sızcee kızlar..!
aklıma hıcbısey gelmıyor aslında ıcımden de bısey gelmıyor
canım sıkkın ya o yuzden sanırım
ama bu cok calışıp cok yorulan akşamlarıda aral konusunda
hatta ev ışlerıkonusunda bana yardımcı olan
gece kalkıp ogluma sut yapan fedakar kocaya ne yapılmalı dogum gunundeee..!

hadı dökulun bakalım.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…